Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Mīngus »

desperando έγραψε:
Mīngus έγραψε:Αναρωτιέμαι αν η Πόρτο δανείζει έναν ποδοσφαιριστή της κλάσης του Κιντέιρο γιατί να τον στείλει στην Ελλάδα.
Άντε να πεις είναι κάνας Σάντος εδώ και έχεις τα κονέ οκ. Αλλά τώρα με βάση τη λογική μου φαίνεται χλωμό.
Καλά δεν είναι και καμία υπερπαικτουρα ο κιντερος
Ένα ταλέντο ήταν που περίμεναν πολλά και ως τώρα δεν έχει δώσει τίποτα όπως τόσοι και τόσοι άλλοι παίκτες.

Ένας μεσοεπιθετικός μα κάκιστη πάσα και καθόλου κάθετο παιξιμο

Απλά η Πόρτο σπάνια πουλάει σε χαμηλές τιμές προτιμάει να δανείζει συνέχεια έναν παίκτη πχ τζαλμα παρά να τον πουλήσει για ενα-δύο μύρια.
Δεν ξέρω ίσως δεν θέλει να χαλάσει το όνομα της :)

Όσο για βαρελαμακάρι να ισχύει το άρθρο γιατί είμαστε λίγο σφιχτοιστα στόπερ.
Και μακάρι να πάρουμε και ακόμα έναν καθώς Μαλεζάς και χατζηγια μένα είναι λίγοι αυτή τη στιγμή
Δεν έχω τόσο σαφή εικόνα των ικανοτήτων του, οπότε μπορεί να ισχύει αυτό που λες, αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγόρασαν 10 μύρια και είναι στα 23 του. Δεν είναι ένα αδύναμο όνομα στην ποδοσφαιρική αγορά. Οπότε θεωρώ πως αν είναι να τον δανείσουν σίγουρα θα βρεθούν ελκυστικότερες προτάσεις που πιθανώς να πληρώσουν και καλά και ίσως να μπορέσουν να βάλουν και οψιόν.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο
Άνετα μπορούν να τον δανείσουν γιατί μιλάμε για την Πόρτο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

logios έγραψε:Συγχωρήστε μου το off topic , το αναρτώ για να σταματήσουμε τους αφορισμούς και τα αναθέματα για όποιον φοράει την φανέλα. Σαν να γίνονται ποιο ΠΑΟΚ από εμάς μερικοί από αυτούς που τα "ακούνε".

Μιγκέλ Βίτορ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, τους οπαδούς και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ που έκαναν τα τελευταία τρία χρόνια πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ.

Τώρα, δεν είμαι στην ομάδα αλλά θα παραμείνω οπαδός της. Εύχομαι τα καλύτερα. Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου.

Στους ανθρώπους που φρόντισαν τις κόρες μου: Καμία λέξη δεν θα μπορούσε επαρκώς να εκφράσει τις ευχαριστίες μου. Ήταν τόσο χαρούμενες με εσάς. Σας αγάπησαν πραγματικά και δεν θα σταματήσουν να ρωτάνε "πότε θα επιστρέψουμε στο σπίτι".

Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου. Ευχαριστώ πολύ».
Μπράβο βιτορ σοβαρός οικογενειαρχης πότε δεν δημιούργησες πρόβλημα και έδωσες όσα μπορούσες στην ομάδα εύχομαι τα καλλίτερα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Συνοπαδοί μου θέλετε ν’ αλλάξουμε αγωνιστικό επίπεδο? Ας πάει ο Ιβάν (γιατί αυτός πλερώνει) τους: α) Stéphane Ruffier (γκολκίπερ), β) Maicon (κεντρικός αμυντικός), γ) Juan Jesus (κεντρικός αμυντικός), δ) Miguel Veloso (ανασταλτικός μέσος), ε) Hakim Ziyech ή Juan Quintero (επιτελικός χαφ) και στ) Ciro Immobile (σέντερ φορ). Με τέτοιο ‘άξονα’ μπορείς να μπεις Ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρεις το τρεμπλ στην Ελλάδα (αφού από φέτος θα υπάρχει και ελληνικό σούπερ καπ - τρομάρα μας!)…!
Mου φαινεται εχεις ριξει πολυ τον πηχη. Εγω θα αντιπροτιενα

Courtois, Ramos, Manola (να εχουμε κ ενα ελληνακι) , Moutinho, Ben Arda και Μιλικ
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Υπάρχουν δυο λόγοι που σε κάνουν να δανείζεις έναν παίκτη. Η μια είναι να πιστεύεις σαυτόν και να θες κάποια στιγμή μελλοντικά να γίνει μέλος της πρώτης σου ομάδας και η άλλη είναι να περισσεύει στο ρόστερ και επειδή δεν υπάρχει κάποια ομάδα που ενδιαφέρεται να τον αγοράσει τον δανείζεις ώστε να απαλλαγείς από το μισθό του. Στην πρώτη περίπτωση δε σε ενδιαφέρει τόσο το που θα πάει, όσο το να παίζει. Και πιθανότερα να είναι προτιμότερο να πάει σε μια ομάδα όχι τόσο μεγάλης δυναμικότητας ώστε να παίξει περισσότερο. Στη δεύτερη περίπτωση τον δίνεις σε ομάδα όσο γίνεται μεγαλύτερη ώστε στο τέλος του δανεισμού του, ακόμη κ αν δε μπορέσει η ίδια η ομάδα που τον δανείστηκε να τον αγοράσει, να έχει κάνει όσο γίνεται περισσότερο γκέλ στην αγορά για να ενδιαφερθούν πολλές ομάδες γιαυτόν. O quintero ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Αν εγγυηθούμε στην porto οτι θα είναι βασική μονάδα της εντεκάδας, νομίζω οτι θα το προτιμήσουν από το να πάει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αλλά να είναι δευτεροτρίτη επιλογή.
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

paokmaniak έγραψε:
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Συνοπαδοί μου θέλετε ν’ αλλάξουμε αγωνιστικό επίπεδο? Ας πάει ο Ιβάν (γιατί αυτός πλερώνει) τους: α) Stéphane Ruffier (γκολκίπερ), β) Maicon (κεντρικός αμυντικός), γ) Juan Jesus (κεντρικός αμυντικός), δ) Miguel Veloso (ανασταλτικός μέσος), ε) Hakim Ziyech ή Juan Quintero (επιτελικός χαφ) και στ) Ciro Immobile (σέντερ φορ). Με τέτοιο ‘άξονα’ μπορείς να μπεις Ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρεις το τρεμπλ στην Ελλάδα (αφού από φέτος θα υπάρχει και ελληνικό σούπερ καπ - τρομάρα μας!)…!
Mου φαινεται εχεις ριξει πολυ τον πηχη. Εγω θα αντιπροτιενα

Courtois, Ramos, Manola (να εχουμε κ ενα ελληνακι) , Moutinho, Ben Arda και Μιλικ
Εγω παλι θα αντιπροτεινα τους:

Oblak / K. Papadopoulo / Manola (2 ελληνες) Μoutinho / Quintero / Milik
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Σεβασμος στο βιτορ απο μενα.

Το οτι θελω καλυτερο δε σημαινει λοιδωρω αυτους που εχω και τα τελευταια χρονια η απαξιωση κυριαρχει στους οπαδους.

Κλειστε τον κινγκ κονγκ να βγαλουμε γουστα
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Εάν αποφασίσει να έρθει ο Κιντέρο και ο κάθε Κιντέρο , θα προσπαθήσει να φανεί και όχι να κάνει διακοπές , γιατί αν στόχος του είναι να επιστρέψει στην Πόρτο (ο συγκεκριμένος) θα πρέπει να το αποδείξει δείχνοντας την αξία του.
Μιά χαρά είναι οι δανεικοί , όταν έχεις κορμό δικό σου και είναι πραγματικά ποιοτικοί.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

+4
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλά ρε παλικάρια, μιλάει ο άνθρωπος τόσο εμπεριστατωμένα και του λόγου σας κάνετε τους Κινέζους??? :?

Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όχι μόνο, ε??? Είμαστε λέμε... 8-)

Είμαστε ή δεν είμαστε πάνω από 1.000.000 λαός, ε??? Είμαστε λέμε... 8-)

Είμαστε ή δεν είμαστε τα πιο...πετσιά που υπάρχουν, ε??? Είμαστε λέμε... 8-)

Ε τότε ας μαζευτούμε να ρίξουμε από ένα 20αρικάκι όλοι για να δούμε μια "σεντονάτη-ονειρική" σεζόν!!!! :opaokara:

Αν χρειαστούν παραπάνω...ας τα βάλει εκείνος ο Ιβάν μωρέ κι αν δεν τους θέλει ο Βλάντο...τον αλλάζουμε... :roll:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Nα παμε να αγορασουμε και μετοχες απο την marfin τοτε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Κανα νέο για ζουζουλια?όσο για βαρελα ειμαι αρνητικός αλλα θέλω να με βγάλει ψεύτη.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
«Ναι» στον ΠΑΟΚ για Βαρέλα!

Οι αντιστάσεις του Τζίτζι Μπεκάλι φαίνεται πως κάμφθηκαν καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ο ισχυρός άντρας της Στεάουα Βουκουρεστίου έκανε δεκτή την πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Φερνάντο Βαρέλα!

Ο 29χρονος αμυντικός έχει, ως γνωστόν, έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους Ρουμάνους αλλά πίεζε κι ο ίδιος για να έρθει στη Θεσσαλονίκη καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο για 3ετες συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1.500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πηγές από τη Ρουμανία, οι δυο ομάδες πλέον ήρθαν σε συμφωνία και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την οριστικοποίηση του deal.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Που πήγες ταξίδι το Σάββατο πατέρα;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

buffalobill4 έγραψε:Σεβασμος στο βιτορ απο μενα.

Το οτι θελω καλυτερο δε σημαινει λοιδωρω αυτους που εχω και τα τελευταια χρονια η απαξιωση κυριαρχει στους οπαδους...

++++++++++++++++++++ Respect κι από εμένα και στον Βίτορ και στον bill +++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

ace79grpaok έγραψε:Κανα νέο για ζουζουλια?όσο για βαρελα ειμαι αρνητικός αλλα θέλω να με βγάλει ψεύτη.
Αce χωρις να εχω επιθετικη διαθεση,γιατι εισαι αρνητικος?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”