Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Συνοπαδοί μου θέλετε ν’ αλλάξουμε αγωνιστικό επίπεδο? Ας πάει ο Ιβάν (γιατί αυτός πλερώνει) τους: α) Stéphane Ruffier (γκολκίπερ), β) Maicon (κεντρικός αμυντικός), γ) Juan Jesus (κεντρικός αμυντικός), δ) Miguel Veloso (ανασταλτικός μέσος), ε) Hakim Ziyech ή Juan Quintero (επιτελικός χαφ) και στ) Ciro Immobile (σέντερ φορ). Με τέτοιο ‘άξονα’ μπορείς να μπεις Ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρεις το τρεμπλ στην Ελλάδα (αφού από φέτος θα υπάρχει και ελληνικό σούπερ καπ - τρομάρα μας!)…!
- desperando
- Επικοινωνία:
Πάντως είμαι πολύ περίεργος που θα κάτσει η μπίλια στο δεκάρι και στον επιθετικό
Προσωπικά για την περίπτωση του μεσοεπιθετικός προτιμώ ένα οχταραδεκαρο
Οργανωτή παρά παίκτες που παίζουν πιο κοντά στο φορ τύπου σκαριονε
Κάτι περιπτώσεις τύπου κιντεροςπου η Πόρτο αξιώνει κάνα ταλιρο μακριά και αγαπημένοι
Μόνο ως ελεύθερη μεταγραφή και με την καμία πάνω από δύο μύρια
+ποσοστό μεταπώλησης
Προσωπικά για την περίπτωση του μεσοεπιθετικός προτιμώ ένα οχταραδεκαρο
Οργανωτή παρά παίκτες που παίζουν πιο κοντά στο φορ τύπου σκαριονε
Κάτι περιπτώσεις τύπου κιντεροςπου η Πόρτο αξιώνει κάνα ταλιρο μακριά και αγαπημένοι
Μόνο ως ελεύθερη μεταγραφή και με την καμία πάνω από δύο μύρια
+ποσοστό μεταπώλησης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 26 Ιουν 2016, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ντεσπε ας ερθει ας με βαλει τσ λου κ μετα βλεπουμε και για το 5αρι...
Ο Φερνάντο Βαρέλα «έκλεισε» στον ΠΑΟΚ!
Χωρίς η είδηση περί οριστικής συμφωνίας να επιβεβαιώνεται αυτή την στιγμή από τον ΠΑΟΚ, ρουμανικά ΜΜΕ γράφουν τώρα για το «ναι» της Στεάουα και του ισχυρού άνδρα της, Τζίτζι Μπεκάλι, στην πρόταση (1.000.000 ευρώ) αγοράς του 29χρονου κεντρικού αμυντικού.
Το πρωί της Κυριακής υπήρξε ένα άλλο σχετικό δημοσίευμα, γύρω από τα «θέλω» του Βαρέλα και την συμφωνία του με τον «Δικέφαλο», ενώ τώρα οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν πως «κάμφθηκαν οι αντιστάσεις του Μπεκάλι που είπε ναι στην πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Βαρέλα».
Μακάρι...
Χωρίς η είδηση περί οριστικής συμφωνίας να επιβεβαιώνεται αυτή την στιγμή από τον ΠΑΟΚ, ρουμανικά ΜΜΕ γράφουν τώρα για το «ναι» της Στεάουα και του ισχυρού άνδρα της, Τζίτζι Μπεκάλι, στην πρόταση (1.000.000 ευρώ) αγοράς του 29χρονου κεντρικού αμυντικού.
Το πρωί της Κυριακής υπήρξε ένα άλλο σχετικό δημοσίευμα, γύρω από τα «θέλω» του Βαρέλα και την συμφωνία του με τον «Δικέφαλο», ενώ τώρα οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν πως «κάμφθηκαν οι αντιστάσεις του Μπεκάλι που είπε ναι στην πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Βαρέλα».
Μακάρι...
- desperando
- Επικοινωνία:
Κανένας παίκτης από μόνος του δεν πρόκειται ούτε στους ομίλους να σε βάλει ούτε το πρωτάθλημα να σου πάρει.
Από την στιγμή ειδικά που ο παίκτης θα καταλάβει ότι οι πιθανότητες να τον αγοράσεις είναι ελάχιστες τότε θα αρχίσουν και οι διακοπές στην Θεσσαλονίκη
Μακρια
Από την στιγμή ειδικά που ο παίκτης θα καταλάβει ότι οι πιθανότητες να τον αγοράσεις είναι ελάχιστες τότε θα αρχίσουν και οι διακοπές στην Θεσσαλονίκη
Μακρια
Αναρωτιέμαι αν η Πόρτο δανείζει έναν ποδοσφαιριστή της κλάσης του Κιντέιρο γιατί να τον στείλει στην Ελλάδα.
Άντε να πεις είναι κάνας Σάντος εδώ και έχεις τα κονέ οκ. Αλλά τώρα με βάση τη λογική μου φαίνεται χλωμό.
Άντε να πεις είναι κάνας Σάντος εδώ και έχεις τα κονέ οκ. Αλλά τώρα με βάση τη λογική μου φαίνεται χλωμό.
- john4serres
Ελπιζω να μας βγει ο Varela
3 γεμάτες σεζον στην Στεάουα
117 ματς (31+40+40)
41 ως αρχηγος

3 γεμάτες σεζον στην Στεάουα
117 ματς (31+40+40)
41 ως αρχηγος

- zarathustra79
Μακάρι να ισχύει για varela, όχι οτι τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση (για την ακρίβεια δεν έχω άποψη γιαυτόν), αλλά πλέον μπορούμε να πούμε οτι ξεκινάμε την προετοιμασία ενόψει προκριματικών έχοντας ικανοποιητικά γεμάτο ρόστερ και χωρίς να υπάρχει πλέον άγχος μπορείς να κυνηγάς τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους σου. Για αμυντικό χαφ νομίζω μόνο αν πωληθεί ο κάτσε, για εξτρέμ νομίζω οτι είμαστε καλυμμένοι ακόμη κ με πώληση mak (θα ήταν καλό βέβαια ο μεσοεπιθετικός που θα αποκτηθεί να έχει στο ρεπερτόριο του να παίζει κ λίγο στα πλάγια αν χρειαστεί) και σεντερφορ κ έχουμε κλείσει. Για τον κουλούρη θα έλεγα οτι να δωθεί δανεικός αν παραμείνει ο pereyra, αλλιώς νομίζω οτι μπορεί να είναι ο τρίτος φορ μας.
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλά δεν είναι και καμία υπερπαικτουρα ο κιντεροςMīngus έγραψε:Αναρωτιέμαι αν η Πόρτο δανείζει έναν ποδοσφαιριστή της κλάσης του Κιντέιρο γιατί να τον στείλει στην Ελλάδα.
Ένα ταλέντο ήταν που περίμεναν πολλά και ως τώρα δεν έχει δώσει τίποτα όπως τόσοι και τόσοι άλλοι παίκτες.
Ένας μεσοεπιθετικός μα κάκιστη πάσα και καθόλου κάθετο παιξιμο
Απλά η Πόρτο σπάνια πουλάει σε χαμηλές τιμές προτιμάει να δανείζει συνέχεια έναν παίκτη πχ τζαλμα παρά να τον πουλήσει για ενα-δύο μύρια.
Δεν ξέρω ίσως δεν θέλει να χαλάσει το όνομα της

Όσο για βαρελαμακάρι να ισχύει το άρθρο γιατί είμαστε λίγο σφιχτοιστα στόπερ.
Και μακάρι να πάρουμε και ακόμα έναν καθώς Μαλεζάς και χατζηγια μένα είναι λίγοι αυτή τη στιγμή
Πάλι πρωτοπόρος ο Κωστής!!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:«Ναι» στον ΠΑΟΚ για Βαρέλα!
Οι αντιστάσεις του Τζίτζι Μπεκάλι φαίνεται πως κάμφθηκαν καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ο ισχυρός άντρας της Στεάουα Βουκουρεστίου έκανε δεκτή την πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Φερνάντο Βαρέλα!
Ο 29χρονος αμυντικός έχει, ως γνωστόν, έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους Ρουμάνους αλλά πίεζε κι ο ίδιος για να έρθει στη Θεσσαλονίκη καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο για 3ετες συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1.500.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πηγές από τη Ρουμανία, οι δυο ομάδες πλέον ήρθαν σε συμφωνία και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την οριστικοποίηση του deal.![]()
![]()
![]()

Υ.Γ. Καλά τα έγραφα χτες στο topic του Euro..."Γύρισε επιτέλους το κουμπί η Madona του Estoril"...για τον μπάρμπα Σαντέα, αλλά "πήρε η μπάλα κι εμάς"...

και βέβαια τον ξέρει τον δρόμο. Αν θυμάστε επέτρεψε η ομάδα να γύριζει ο Πέλκας με το συμβόλαιο του να λήγει στο εξάμηνο και να έχει το πάνω χέρι ο μανατζερ στις διαπραγματεύσεις γα ανανέωση. Ετσι και τώρα, θα γυρίζει του χρόνου το 'καλοκαίρι ο παίκτης μπαίνοντας στο τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. Όταν ανανεώσαμε το συμβόλαιο του μέχρι το 2018 ήταν η χρονιά που έκανε το ντεμπούτο του και αν θυμάμαι καλά δόθηκαν αρκετά χρήματα σχετικά με αντίστοιχες περιπτώσεις. Ένας χρόνος χάθηκε με Αγγελο που δεν τον πίστευε, ένας πήγε δανεικός οπότε η ομάδα δεν έχει πάρει τίποτα ακόμη από την επένδυση Κουλούρη. Θέλω να πιστεύω ότι ένας λόγος που τον θέλουν ειδικά φέτος να μένει στην ομάδα είναι για να φανεί αν η ομάδα μπορεί να στηριχτεί πάνω του στο μέλλον και να ξέρουν πως θα χειριστούν την περίπτωση του καθώς θα πλησιάζει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. Αν ο μάνατζερ του θέλει να τον στείλει άλλο ένα χρόνο δανεικό ας το κάνει αφού επεκτείνει το συμβόλαιο ως το 2019 διαφορετικά τι θα έχει καρπωθεί η ομάδα από την επένδυση της όταν θα καθήσει του χρόνου να συζητήσει για ανανέωση;Libra έγραψε:To PNG λεει ενδιαφερεται για δανεισμο του Κουλουρη η Μπελενενσες απο Πορτογαλια (μεσω του κουτσολιακου)
Πορτογαλικές σειρήνες για Κουλούρη
Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν τον Κουλούρη και λογικά θα είναι μέλος της ομάδας. Ο Πωλ Κοτσολιάκος ξέρει όμως, αυτό που γράψαμε εδώ, ο επιθετικός στα 20 για να εξελιχθεί πρέπει να παίζει και να σκοράρει συνεχώς. Το έκανε στην Ανόρθωση, δεν αποκλείεται να τον δούμε φέτος στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στην Μπελενένσες που φαίνεται να ενδιαφέρεται. Μην ξεχνάτε άλλωστε ο Πέλκας πήγε στην Σετούμπαλ, έκανε μία γεμάτη χρόνια και γύρισε πολύ πιο ώριμος, αποτελώντας πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ανδρικής ομάδας. Κι ο έμπειρος ατζέντης τον δρόμο τον ξέρει καλά ...
Συγχωρήστε μου το off topic , το αναρτώ για να σταματήσουμε τους αφορισμούς και τα αναθέματα για όποιον φοράει την φανέλα. Σαν να γίνονται ποιο ΠΑΟΚ από εμάς μερικοί από αυτούς που τα "ακούνε".
Μιγκέλ Βίτορ
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, τους οπαδούς και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ που έκαναν τα τελευταία τρία χρόνια πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ.
Τώρα, δεν είμαι στην ομάδα αλλά θα παραμείνω οπαδός της. Εύχομαι τα καλύτερα. Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου.
Στους ανθρώπους που φρόντισαν τις κόρες μου: Καμία λέξη δεν θα μπορούσε επαρκώς να εκφράσει τις ευχαριστίες μου. Ήταν τόσο χαρούμενες με εσάς. Σας αγάπησαν πραγματικά και δεν θα σταματήσουν να ρωτάνε "πότε θα επιστρέψουμε στο σπίτι".
Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου. Ευχαριστώ πολύ».
Μιγκέλ Βίτορ
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, τους οπαδούς και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ που έκαναν τα τελευταία τρία χρόνια πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ.
Τώρα, δεν είμαι στην ομάδα αλλά θα παραμείνω οπαδός της. Εύχομαι τα καλύτερα. Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου.
Στους ανθρώπους που φρόντισαν τις κόρες μου: Καμία λέξη δεν θα μπορούσε επαρκώς να εκφράσει τις ευχαριστίες μου. Ήταν τόσο χαρούμενες με εσάς. Σας αγάπησαν πραγματικά και δεν θα σταματήσουν να ρωτάνε "πότε θα επιστρέψουμε στο σπίτι".
Η Ελλάδα θα είναι πάντα κομμάτι μου και κομμάτι της οικογένειάς μου. Ευχαριστώ πολύ».
- sourmenetes
- Moderator
Αμα δεν εχεις αποψη τοτε πως δεν τον εχεις σε εκτιμηση;;;δεν κολαει σημασιολογικα η προταση...
Επισης πρεπει να ξεκινησει η εκκαθαριση του ροστερ..
Επισης πρεπει να ξεκινησει η εκκαθαριση του ροστερ..
- Kostas_Peraia4
Kαι μιας και λενε οτι κλεινει....
[youtube]b6yli1WW8yw[/youtube]
[youtube]JPsCJfgDFNw[/youtube]
[youtube]l41_cGi0Y2U[/youtube]
[youtube]zEmeu0DKTqs[/youtube]
[youtube]b6yli1WW8yw[/youtube]
[youtube]JPsCJfgDFNw[/youtube]
[youtube]l41_cGi0Y2U[/youtube]
[youtube]zEmeu0DKTqs[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Κυρ 26 Ιουν 2016, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.