Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17

Δημοσίευση από Sera4 »

σιγουρα σκεψεις και προβληματισμος για σημερα μεγαλος προβληματισμος κιολας...βλεπω τρομερο προβλημα στο σεντερ μπακ...δεν βλεπω κανεναν να στεκεται διπλα στο τζαβελα...

αυτη τη στιγμη μονο ο χατζησαιας θυμιζει σεντερ μπακ με τα οποια τεχνικα θεματα του...

υγ σταντσιου ρε παιδι μου...ποσο ανεβαζει την ομαδα ενα σοβαρο 10αρι ε καταραμενε μου? 8-)
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

kataramenos5 έγραψε:3-4 ? :shock: Οχι ρε συ,δηλαδη αποκλειστηκαμε? :(
θα προκριθουμε με τα εκτος εδρας γκολ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και πλακα πλακα με αυτα που ειδε ο μπεκαλι προβλεπω να ζηταει 3-4 μυρια στο τελος για το βαρελα :twisted:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Δεν είδα το 1ο ημ. Από το 2ο κρατώ κυρίως την με διαφορά καλύτερη μεταγραφή μας, τον Κάμπος.
Η Στεάουα σαφώς πιο δεμένη ομάδα με πολύ καλή κυκλοφορία.

Στο διάστημα που είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη, υπήρχε σαφώς εντολή να παίζουν τη μπάλα με τη μία.

Ένα θέμα είναι η θέση του Φακ. Δεν βοηθά και δεν βοηθιέται εκεί που παίζει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sera4 έγραψε: υγ σταντσιου ρε παιδι μου...ποσο ανεβαζει την ομαδα ενα σοβαρο 10αρι ε καταραμενε μου? 8-)
Ο αλλος ακομα τρεχει? :(
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

kataramenos5 έγραψε:3-4 ? :shock: Οχι ρε συ,δηλαδη αποκλειστηκαμε? :(
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο αντίπαλος ήταν ξεκάθαρα πιο έτοιμος από φυσική κατάσταση. Εμείς βγάλαμε κούραση και για αυτό γίνανε τόσα λάθη. Ακόμη και μετά το φρεσκαρισμα, η ομάδα ήταν βαρυά. Ο Τζιώλης πιο βαρύς από όλους. Έτσι ηταν και πέρυσι και έμοιαζε παλαίμαχος, αλλά θα επιστρέψει στο επίπεδό του. Εμένα εν συγκρίσει με Μαλεζά σήμερα δε μου άρεσε ο Κρέσπο και δεν ακούω κανένα ράδιο. Όχι ότι σημαίνει κάτι αρνητικό για τον Κρέσπο. Ο δε Χατζηισαϊας, είναι όσο βαρύς και ο Τζιώλης. Θα ήθελα πάντως μια Σεντερμακάρα και όπως πολλοί φωνάζουν για ένα φορ που να είναι απειλή από μόνος του και όχι μόνο να περιμένει την ασίστ.

Στα θετικά ο Τζαλμά. Φαίνεται ότι έχει πολύ επίπεδο και μυαλό ώστε να είναι ουσιαστικός. Θεωρώ τέλος σημαντικό να κρατήσουμε το Μακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 13 Ιούλ 2016, 19:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο χρήσιμα συμπεράσματα νομιΖω

Αν παμε απο πισω προς τα μπρος αλλη σοβαρότητα η ομαδα με τους περισσότερους βασικους αλλη με τους λιγότερους

Μ αρεσε η ομαδα στο β οχι στο α ακομα κ αν κερδίζαμε

Νομιζω ατομικά εδειξε ο γλυκος πιο ήρεμος απο βελλιδη

Καλύτεροι οι βασικοί πλάγιοι αν κ ο γιαννουλης στέκεται καλα

Π χάρηκα για Χατζ κ ελπίζω να ναι το δίδυμο με τΖαβελλα

Ο τζιολης στα συνήθη κακά επίπεδα της εποχής αυτής
Αλλα σφιγμένος κ ο τσιμι
Ο χαρισης στις βασικές επιλογές αλλα οχι βασικος γιατι εχει σκαμπανεβάσματα
Ο ματος δυνατος αλλα δε μοιΑζει Βραζιλιάνος

Ο τζαλμα φαινεται οτι θα ναι σημείο αναφοράς - πιο πολυ Πορτογάλος παρα αγκολεζος

Ο φακ δε μπορει δεκαρ

Θελω επιτέλους φορ που να ξερει μπαλα γιατι τεχνικά για τα μπετά ειναι μπροστα
Κρεσπο ουδέτερα σχόλια

Βεβαια λειπει κανιας μπισβεσβαρ ιςως τα δυο τρίτα των χαφ μας....

Αν κανω σούμα η ομαδα εδειξε προβλημα στα χαφ κ στα άτεχνα φορ
Θετικό η εμφάνιση χατΖ

Συνεχαμε
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Για να μη χαλάμε το αισιόδοξο κλίμα καλό είναι να λέμε ότι η άμυνα και το κέντρο έκαναν λάθη κούρασης, οι παίχτες είναι επιβαρυμένοι από την προετοιμασία και δε φταίνε άλλοι παράγοντες όπως πχ η ποιότητά τους. Ένα σωστό κοντρόλ ή μια πάσα στα 5 μέτρα χρειάζεται ξεκούραστους παίχτες. Επιθετικά μόνο ο Γκάρυ μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις ακόμα κι αν είναι τσαπατσούλης, αλλά οκ, βάλαμε 3 γκολ, οπότε καλά πήγαμε.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Καλη εικονα στα πρωτα 35λεπτα ασχετα αποτελεσματος
καλη κυκλοφορια αρκετες τελικες
Τώρα γιατι εκλεισαν τα φωτα στα τελευταια 10 λεπτα κυρίως από Τζιώλη, Χαρίση ,Βελλίδη
Δεν νομίζω να φταίνε τα σεντερ μπακ ίσα ίσα ο κρέσπο μου άρεσε αρκετα.
Το καλό είναι ότι η ήττα σε βάζει σε σκέψεις και όταν αυτή γίνετε σε φιλικό μόνο καλό μπορεί να κάνει.
Στο δευτερο έχω την αίσθηση ότι αυτοί κατσανε πίσω και εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό.
Νομίζω πως αξίζαμε ένα γκολ ακόμα.
Δεν πειράζει αρκεί να βγούν τα σωστά συμπεράσματα.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kataramenos5 έγραψε:
Sera4 έγραψε: υγ σταντσιου ρε παιδι μου...ποσο ανεβαζει την ομαδα ενα σοβαρο 10αρι ε καταραμενε μου? 8-)
Ο αλλος ακομα τρεχει? :(
εχει 3-4 παραπανισια κιλα λενε καταραμενε μου...κολπα των τουρκων τον παχυνανε γιατι προτιμησε εμας αντι γι αυτους :twisted:
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Με τη Μπρυζ ειμασταν ομαδαρα, σημερα χαλια...χαλαρωστε παιδια φιλικο ηταν..με δυο 11αδες σε καθε ημιχρονο παιξαμε, με προετοιμασια και πρωινη προπονηση στην πλατη...γι αυτο γινονται τα φιλικα, για δοκιμες...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω αυτο που ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω ειναι πως πραγματα που για την πλειοψηφεια των οπαδων ειναι τοσο προφανη δεν ειναι για αυτους που αποφασιζουν.Ναι εχω κολησει με τον Κρεσπο και εχω κολησει οχι τοσο για την ποιοτητα του αλλα για τον ποιο λογο αποκτηθηκε.Λυσαμε τα προβληματα των βασικων στοπερ και επρεπε να παρουμε αναπληρωματικο του Τζαβελλα? Υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι ο Μαλεζας εχει θεση πλεον σε ομαδα επιπεδου?Ο τροπος που παρακολουθουσε σημερα τους αντιπαλους να περνανε διπλα του προκαλουσε λυπηση.Πιστευει ο Ιβιτς οτι αυτος θα ειναι η κολονα ολη τη χρονια και για αυτον τον λογο ετρεξε να καλυψει την θεση του 3-4ρτου με τον Κρεσπο?Ακατανοητα πραγματα,θα χρειαστει ενα μικρο θαυμα να μην πληρωσουμε τα κενα στην αμυνα στα προκριματικα.
Στην επιθεση τωρα αν ο Μπισεσβαρ δωσει οσα περιμενουμε τοτε μεσοεπιθετικα ειμαστε για μεγαλα πραγματα,ταχυτητα,εκρηξη,τεχνικη,αν μαλιστα αποκτηθει και ενας επιθετικος που να μην βλεπει την μπαλα σαν βομβα οταν πρεπει να πασαρει θα βγουν τρελλα γουστα.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Πολύ την χάρηκα αυτή την ήττα. Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα πρέπει να βγήκαν για το προπονητικό τιμ. Ελπίζω επίσης να είδαν και τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα.
Σέντερ Μπακ, πλιζ
Κανιας βρες γρήγορα ρυθμό
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

σε τετοιο επιπεδο φαινεται ξεκαθαρα το κενο στα στοπερ..
και το κενο στα φορ
χρονια με Κλαους Φακουντο και Κουλουρη, δε βγαινει, δεδομενα καποιος θ αποχωρησει
καλο ειναι και τετοιες εμφανισεις, θα γινουν πιο ευκολα οι αποχωρησεις για Ελλαδα για 3-4 παιχτες
μη πεταμε στα συννεφα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”