Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Νίκη με 20 γκολ διαφορά είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να... μείνουμε έξω από όλες τις διοργανώσεις για μια δεκαετία! Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τις διεθνείς ομοσπονδίες να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους για τα στημένα παιχνίδια πάνω σε μια μικρή χώρα (γιατί αν το έκανε αυτό π.χ. η Ισπανία, θα σφυρίζαν αδιάφορα).
Η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί αν νικήσει το Λιχτενστάιν και η Βοσνία-Ερζεγοβίνη λυγίσει από το άγχος απέναντι στους Λιθουανούς (που δεν μου φαίνεται και τόσο απίθανο και μετά να παίξουν μπαράζ με την Πορτογαλία).
Η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί αν νικήσει το Λιχτενστάιν και η Βοσνία-Ερζεγοβίνη λυγίσει από το άγχος απέναντι στους Λιθουανούς (που δεν μου φαίνεται και τόσο απίθανο και μετά να παίξουν μπαράζ με την Πορτογαλία).
Απίθανο δεν είναι, το θέμα είναι πως μπορεί όλοι μας να κοιμηθούμε την ίδια ώρα και να δούμε ακριβώς το ίδιο όνειρο εκεί είναι αν θες ο προβληματισμός μουpotamda έγραψε:Εγώ γιατί πιστεύω ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας;
Δηλαδή γιατί κανείς δεν αναφέρει ότι αν κερδίσουμε το Λιχτενστάιν με 20 γκολ διαφορά είμαστε σίγουρα πρώτοι στον όμιλο;
Με Σάντος προπονητή και Μήτρογλα σε ....δαιμονιώδη φόρμα το βρίσκετε απίθανο;

- ΑποστόληςΑ
για να βαλει ομάδα του Σάντος 20 γκολ, θέλει 20 αγώνες.... 

πάντως εγώ έχω ήδη εφοδιαστεί με τον παρακάτω μηχανισμό, γνωστό ως Σαντομηχάνημα. Θέλω σήμερα να δώ όλο το μάτς. 

-
Ρε Φερνάντο, πάλι βασικό το Τζιόλη; Για να κερδίσεις το Λιχτενστάιν; Έλεος ρε άνθρωπε.
Ντάξει... σοβαρά τώρα... Με το Λιχθενστάιν παίζω ρε φούστη, τι μπάλα είναι αυτή? Εσείς που λέτε για την αρμάδα του Σάντος στα αλήθεια θέλετε να γυρίσει η ομάδα σ'αυτα; Καλά βαριούντε και οι παίχτες σίγουρα αλλά ρε μαν; Παίξε μια φορά με δυο φορ ρε μαμώτο
Κι όμως στο πρώτο ημίχρονο ο Τζόλης ένα κέντρο μόνος του... Ο καραβούτας δεν βλέπει γήπεδο και ο κονέ είναι αλλού (πήρε και κάρτα)black death έγραψε:Ρε Φερνάντο, πάλι βασικό το Τζιόλη; Για να κερδίσεις το Λιχτενστάιν; Έλεος ρε άνθρωπε.
για σαντος πολυ επιθετικο ειναι το συστημα αυτο,μη παραπονιεστε 

Πρωτη φορα βλεπω παίκτες να τρέχουν μονο οταν εχουν την μπαλα
Ο μητρογλου,γιατι αποβλήθηκε?
Ο μητρογλου,γιατι αποβλήθηκε?
-
Ε με τρία παίζει. Ο ένας βέβαια υπάρχει μόνο για να χάνει ευκαιρίες.sotos26 έγραψε:Ντάξει... σοβαρά τώρα... Με το Λιχθενστάιν παίζω ρε φούστη, τι μπάλα είναι αυτή? Εσείς που λέτε για την αρμάδα του Σάντος στα αλήθεια θέλετε να γυρίσει η ομάδα σ'αυτα; Καλά βαριούντε και οι παίχτες σίγουρα αλλά ρε μαν; Παίξε μια φορά με δυο φορ ρε μαμώτο
Δεν εννοώ ότι δεν αξίζει να παίζει ή τίποτα τέτοιο. Να τον αφήσει να ξεκουραστεί ήθελα γιατί παίζει μόνιμα με ΠΑΟΚ κι εθνική.nikolasf έγραψε:Κι όμως στο πρώτο ημίχρονο ο Τζόλης ένα κέντρο μόνος του... Ο καραβούτας δεν βλέπει γήπεδο και ο κονέ είναι αλλού (πήρε και κάρτα)black death έγραψε:Ρε Φερνάντο, πάλι βασικό το Τζιόλη; Για να κερδίσεις το Λιχτενστάιν; Έλεος ρε άνθρωπε.
φοβερη εμφανιση του "φαινομενου" μητρογλου με το μεγαθηριο λιχτενσταϊν
Αυτη η βουτια του καγκουρα πρεπει να γινει gifακι
Τραγικο θεαμα , τραγικος ο Σαντος
Σε ματς με την χειροτερη ομαδα της Ευρωπης, εχεις βασικο Κατσουρανη !;; Καραβουτα!;; Γιατι ;; Χρειαζεται την εμπειρια τους η ομαδα; Δωσε ευκαιρια σε κανα νεο και σιγουρα οχι στον Σαμαρη!!!!
Μου κρατας μεχρι το τελος τον καγκουρα και τον καραβουτα!;;;!! Αντε και $@#%$%#$

Τραγικο θεαμα , τραγικος ο Σαντος
Σε ματς με την χειροτερη ομαδα της Ευρωπης, εχεις βασικο Κατσουρανη !;; Καραβουτα!;; Γιατι ;; Χρειαζεται την εμπειρια τους η ομαδα; Δωσε ευκαιρια σε κανα νεο και σιγουρα οχι στον Σαμαρη!!!!
Μου κρατας μεχρι το τελος τον καγκουρα και τον καραβουτα!;;;!! Αντε και $@#%$%#$