Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- john4serres
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Δηλαδη παλυ καλα που ο Σαχοφ ειναι ψηλος αλλιως με Γλυκο,Βαρελα,Τζαβελα και μπροστα τους Τσιμιροτ δεν βγαινει,καπως ετσι δεν μπορω να πιστεψω εκτος ολων των αλλων οτι μπορει να ενδιαφερομαστε για Κρεσπο.Αποκτηση 2 στοπερ στο 1,83 δεν πρεπει να εχει ξαναγινει στην ιστορια.
Στα 2-3 ματς της Ντνιπρο που ειδα στα πλαισια του σκαουτινγκ για Σακχοφ και Ματος ο Ζοζουλια ηταν φοβερος. Δεν ειναι φαντεζι παικτης αλλα ειναι φοβερα ουσιαστικος και μπορει να παιξει και 10αρι. Μου εφερε στο μυαλο τρελα τον Βουκιτς μονο που μαρκαρε εκλεβε και ετρεχε πανω κατω σαν παλαβος. Πολυ ηγετικη παρουσια!
Ο Ζουζούλια προσωπικά μου άρεσε κι εμένα...Έχει τα στοιχεία του φορ που δεν έχει ο Κλάους, εκρηκτικότητα και πολύ καλή συμμετοχικότητα στην γρήγορη επίθεση (transition) και με ατομική προσπάθεια και με 1-2 με τα χαφ και τα εξτρέμ που ανεβαίνουν γρήγορα και με τρεξίματα στους καίριους κενούς χώρους που τραβάν επάνω του αμυντικούς, δημιουργώντας κενά για όσους "ανεβαίνουν"...Επίσης πρεσάρει ακατάπαυστα σαν σκύλος τα αντίπαλα στόπερ όταν έχει την μπάλα ο αντίπαλος, μην αφήνοντας τους να δημιουργήσουν παιχνίδι αλλά και να ανέβουν πολύ ψηλά φοβούμενοι την ταχύτητα του...
Προσωπικά με θύμισε τον φορ της Ε.Σ.Σ.Δ. της δεκαετίας του '80, τον Ιγκόρ Μπελάνοφ, ο οποίος δεν ήταν ποτέ ο "σκίζω και ματώνω τα δίχτυα με 100άδες γκολ", αλλά τρομερά χρήσιμος για ολόκληρη την ομάδα τότε!!!
Μακάρι να έρθει, θα είναι πάρα πολύ καλή προσθήκη κατά την προσωπική μου άποψη πάντα...
Προσωπικά με θύμισε τον φορ της Ε.Σ.Σ.Δ. της δεκαετίας του '80, τον Ιγκόρ Μπελάνοφ, ο οποίος δεν ήταν ποτέ ο "σκίζω και ματώνω τα δίχτυα με 100άδες γκολ", αλλά τρομερά χρήσιμος για ολόκληρη την ομάδα τότε!!!
Μακάρι να έρθει, θα είναι πάρα πολύ καλή προσθήκη κατά την προσωπική μου άποψη πάντα...

Ποιον μου θυμίζει,ποιον μου θυμίζει αυτή η περιγραφή...Α! Το βρήκα,μια ψυχή που φορούσε το 14 στην ομάδα μαςgoran 64 έγραψε:Ο Ζουζούλια προσωπικά μου άρεσε κι εμένα...Έχει τα στοιχεία του φορ που δεν έχει ο Κλάους, εκρηκτικότητα και πολύ καλή συμμετοχικότητα στην γρήγορη επίθεση (transition) και με ατομική προσπάθεια και με 1-2 με τα χαφ και τα εξτρέμ που ανεβαίνουν γρήγορα και με τρεξίματα στους καίριους κενούς χώρους που τραβάν επάνω του αμυντικούς, δημιουργώντας κενά για όσους "ανεβαίνουν"...Επίσης πρεσάρει ακατάπαυστα σαν σκύλος τα αντίπαλα στόπερ όταν έχει την μπάλα ο αντίπαλος, μην αφήνοντας τους να δημιουργήσουν παιχνίδι αλλά και να ανέβουν πολύ ψηλά φοβούμενοι την ταχύτητα του...
- ace79grpaok
Η πιο σωστη συγκριση νομιζω ειναι Διαθεση αθλητικοτητα και παθος Αραβιδη με τεχνικη που Πλησιαζει του Βουκιτς.
+ 4GiorgosAtha έγραψε:Ακόμα και στο "πλιάτσικο" ή "ευτυχή συγκυρία" που λέτε χρειάζεται προεργασία και έρευνα.
Δε ξύπνησαν ένα πρωί στην Ντνίπρο και είπαν...
- Τι λέτε παίδες? Το διαλύουμε?
Και μετά από καμιά ωρίτσα χτύπησε το τηλέφωνο στην ΠΑΕ, το σήκωσε ο Λιούμπος και του είπαν...
-Έλα ρε, το έμαθες? Βάρεσε κανόνι η Ντνίπρο!
Τότε ο Λιούμπος στα καπάκια πήρε τον Ματος που ήταν φιλαράκια και του κάνει...
-Που 'σαι ρε? Όλα καλά? Έμαθα ότι βαρέσατε κανόνι. Το ψήνεις να έρθεις από Σαλόνικα?
Κάποιο άνθρωποι λοιπόν κάνα 6μηνο πριν ξέραν ότι εκεί θα το κλείναν το μαγαζί. Κάναν μια έρευνα σε παίχτες και είπαν...
Τι θέλουμε?
Δεξί μπακ. Έχουν έναν Μάτος.
Είναι καλός?
Ας το ψάξουμε...
Ναι είναι καλός, μας κάνει.
Να μιλήσουμε μαζί του. Θέλει να έρθει Ελλάδα? Πόσα παίρνει? Να διαπραγματευτούμε μαζί του.
κτλ.
Έχουν και ένα σέντερμπακ που ψάχνουμε, τον Τσιγκρίνσκι.
Ας τον ερευνήσουμε και αυτόν.
Τελικά αυτός δεν μας κάνει. Ας τον αφήσουμε
Τα παραπάνω λέγονται έρευνα και προεργασία... η στα αγγλικά scouting and preparation. Και οι κινήσεις γίναν βάση αυτών.
Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι... έτσι έχουν τα πράγματα. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.
-
Εμενα μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχουν συζητήσεις για παίχτες από την Σαχταρ όπου ο Μιχελ ήταν τόσα χρόνια.Έστω και δανεικους.
Εκεί δεν χρειάζονται συζητήσεις θαρρώ...Όταν χρειαστούμε...παίρνουμε...
Εκτός βέβαια κι αν ο Λιούμπος δεν έφυγε από την Σαχτάρ κάτω από τις πιο αβρές συνθήκες, οπότε...

Εκτός βέβαια κι αν ο Λιούμπος δεν έφυγε από την Σαχτάρ κάτω από τις πιο αβρές συνθήκες, οπότε...

- GiorgosAtha
Το ότι δεν τα μαθαίνουμε δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται επαφές είτε με ομάδες είτε υποψήφιους στόχους.
-
- Επικοινωνία:
Για να σου εξηγησω στην ερωτηση σου γιατι δεν παιρνουμε παιχτη απο την Σαχταρ οπου ο μιχελ ηταν χρονια.panpangr77 έγραψε:Εμενα μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχουν συζητήσεις για παίχτες από την Σαχταρ όπου ο Μιχελ ήταν τόσα χρόνια.Έστω και δανεικους.
Εχεις δει τι παιχταραδες εχει η Σαχταρ? κ ποσο κοστιζοθν πχ Bernard/Taison/Wellinghton Nem/Marlos/Pyatov/Fred/Rakitskyi/Kovalenko κτλπ?
Πανω απ 7-8χαρτια κ με συμβολαια των πανω του 1,5χαρτιου κ Ελλαδα γενικως ΔΕΝ ερχονται ουτε για Διακοπες.
Μεχρι κ οι παιχτες που δεν βαζουν εχουν στο 800αρι συμβολαιο πχ Kobin(31age)/Kucher(33age)/Shevchuk(37age)/Kryvtsov κτλπ..
Τον Dentinho μονο ακουστηκε κ αυτο με συμβολαιο του ενος χαρτιου που ακουγοταν αλλα κ αυτος μας χυλοπιτιαζε στο περιμενε μηπως βρει αλλες ομαδες που ενδιαφεροταν που μενει ελευθερος.
Πως θα παρουμε παιχτες απ εκει? Να ειμαστε λιγο ρεαλιστες. Ειπαμε!!
Ειχε κανεις την εντυπωση οτι αν η Dnipro ΔΕΝ αποδεσμευε παιχτες η να ξεπουλαει γιατι κλεινει το μαγαζι λογο οικονομικου οτι θα ερχοταν σε εμας? (ΟΧΙ φυσικα ουτε για διακοπες ερχοταν αφου τα συμβολαια ηταν πανω απ 1,1χαρτι ολονων)
Καλα που επαθε αυτο η Dnipro κ πηραμε τους 2 που πηραμε κ θα παιρναμε κ 3ο αλλα μας τα χαλασε τον ματεους.
Μακαρι να ειναι κ κλεισμενος εδω που ειπε ενας φιλος ο Douglas (παιχτουρα)
Όλοι για μπάνιο πήγαν με φαίνεται...Κυριακή σήμερα, η κατ εξοχήν μέρα των παπάδων!!!
Κι όμως, σήμερα ούτε παπαδοπαίδι δεν έχει σκάσει μύτη!!! Α ρε τατάνα ζέστΑ, εσύ τα φταις όλα αυτά!!!
Υ.Γ. Κάντε καμιά μεταγραφή λλλέμεεε...Τα μυαλά μας πονάνε μμμωωωρρρέέέ!!!

Κι όμως, σήμερα ούτε παπαδοπαίδι δεν έχει σκάσει μύτη!!! Α ρε τατάνα ζέστΑ, εσύ τα φταις όλα αυτά!!!
Υ.Γ. Κάντε καμιά μεταγραφή λλλέμεεε...Τα μυαλά μας πονάνε μμμωωωρρρέέέ!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 26 Ιουν 2016, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή δκαρι στην Κολομβία ειναι ο χαμες που ειναι Τοπ επιπέδου δε σημαίνει οτι πισω του δεν υπάρχουν παιχτες που για μας θα ήταν υπερβολικά καλοί
Αν αυτος ο κιντερο ειναι οτι τα βιντεακια του ειναι μια χαρα
Επειδή δηλώνω άσχετος με το θέμα ας με διαφωτισει κάποιος τι σχέση εχει ο παίχτης με τα βιντεακια
Επίσης ο Ουκρανός 14 ειναι παιχτουρα
Αν αυτος ο κιντερο ειναι οτι τα βιντεακια του ειναι μια χαρα
Επειδή δηλώνω άσχετος με το θέμα ας με διαφωτισει κάποιος τι σχέση εχει ο παίχτης με τα βιντεακια
Επίσης ο Ουκρανός 14 ειναι παιχτουρα