Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
- sourmenetes
- Moderator
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Το κορνερ που φαγαμε χανει την κεφαλια ο κιτσιου.τα υπολοιπα γκολ ειναι 90% λαθη του κεντρου,κυριως του τζιολη και βελλιδη.μεγαλο κενο στο κεντρο.
- thanos-xanthi
βρε ας φαινονται τωρα ολα τα κενα
οχι να καλυπτονται πισω απο αστοχιες αντιπαλων
βελλιδης ορθιος το φαγε, καμια αισθηση του χωρου
οχι να καλυπτονται πισω απο αστοχιες αντιπαλων
βελλιδης ορθιος το φαγε, καμια αισθηση του χωρου
Εμενα μ αρέσουν κατι τετοια αποτελέσματα για να μην παίρνουνε τα μυαλά (ποια;) μας αερα
Φοβερος ο μβπ και αναντικαταστατος. Ειναι σκασμενος φενεται. 

-
Απαράδεκτη εικόνα γενικα.
Φάγαμε 4 απο το πουθενα και βαλαμε 3 απο το πουθενά.
Βελλίδης και Τζιώλης Χαρίσης παναγιά μου βόηθα
Φάγαμε 4 απο το πουθενα και βαλαμε 3 απο το πουθενά.
Βελλίδης και Τζιώλης Χαρίσης παναγιά μου βόηθα
Πολύ κακή η ομάδα, σε όλο το ημίχρονο δεν μπορεί να περάσει το κέντρο σε οργανωμένη επίθεση χωρίς να σηκώσει την μπάλα.
Η τριάδα Πέλκα Χαριση Τζιόλη δεν είναι ούτε για προκριματικά ιντερτοτο.
Μαλεζας θα δει σε ριπλέι πολλές φάσεις το βράδυ. Μου φαίνεται απίστευτο ότι έχει υποστηρικτές που τον θέλουν στην ομάδα, δεν μπορεί να μη φαίνεται ότι δε θα τον κρατούσε ούτε ο Πλατανιάς.
Οι Ρουμάνοι μας έχουν πάρει χαμπαρι κ βγάζουν επιθέσεις οπότε γουστάρουν με μεγάλη άνεση.
Ξέρω παίζουμε με τα "δευτερα", αλλά αυτά παίζουν αυτά σχολιάζουμε
Η τριάδα Πέλκα Χαριση Τζιόλη δεν είναι ούτε για προκριματικά ιντερτοτο.
Μαλεζας θα δει σε ριπλέι πολλές φάσεις το βράδυ. Μου φαίνεται απίστευτο ότι έχει υποστηρικτές που τον θέλουν στην ομάδα, δεν μπορεί να μη φαίνεται ότι δε θα τον κρατούσε ούτε ο Πλατανιάς.
Οι Ρουμάνοι μας έχουν πάρει χαμπαρι κ βγάζουν επιθέσεις οπότε γουστάρουν με μεγάλη άνεση.
Ξέρω παίζουμε με τα "δευτερα", αλλά αυτά παίζουν αυτά σχολιάζουμε
- paokovios1974
Αλλο ενα γκολ στην καριερα του βελλιδη που τρωει ορθιος απλως κοιταζοντας.
Ξεκαθαρα βαριδια του παρελθοντος που πρεπει να μεινουν απλα,παρελθον.
Βελλιδης Μαλεζας Τζιολης.
Δεν μπορουν τα παλικαρια.
Θετικο(ελπιζω) οτι φαινεται η τρυπαρα στην αμυνα.
Ενισχυση ΤΩΡΑ.
Στο δευτερο θα τους πατησουμε.
Ξεκαθαρα βαριδια του παρελθοντος που πρεπει να μεινουν απλα,παρελθον.
Βελλιδης Μαλεζας Τζιολης.
Δεν μπορουν τα παλικαρια.
Θετικο(ελπιζω) οτι φαινεται η τρυπαρα στην αμυνα.
Ενισχυση ΤΩΡΑ.
Στο δευτερο θα τους πατησουμε.
Λάθη αστεία στο κέντρο τζιωλης χαρισης βελλιδης κακοί ζαιρο κάνε σουτ στον σωστό χρόνο ρε παιδι μου χαλάς ότι καλό κάνεις
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 13 Ιούλ 2016, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Πάλι από λάθος του Τζιόλη το 4-3, δεν μπόρεσε να κόψει ο Κρέσπο, θεατής ο άσχετος Βελλίδης.
Φενικά το κέντρο μας δεν πήγε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως οι Τζιόλης - Χαρίσης. Καλος ήταν ο Πέλκας πολύ μέτριος ο Ζαιρο, μέτριος ο Μαλεζάς, πάνω από το μέτριο ο Κίτσιου. Ο Κουλούρης δεν φάνηκε εκτός του γκολ.
Φενικά το κέντρο μας δεν πήγε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως οι Τζιόλης - Χαρίσης. Καλος ήταν ο Πέλκας πολύ μέτριος ο Ζαιρο, μέτριος ο Μαλεζάς, πάνω από το μέτριο ο Κίτσιου. Ο Κουλούρης δεν φάνηκε εκτός του γκολ.
Εμένα πάλι ο Κρέσπο κανονικό σέντερ μπακ μου φαίνεται......ρε παιδιά ο Βελλίδης στο τελευταίο αντί να πέσει την κυνήγησε την μπάλα ή μου φάνηκε......θυμήθηκα τα νιάτα μου όταν παίζαμε στην άσφαλτο......
- Dimitris_L4
Ημιχρονο - ΚΑΜΠΑΝΑ....
Εχουμε και λεμε..στο 4-2-3-1 δεν μπορει να παιξει ο τζιολης..φανηκε με μπριζ φαινεται και σημερα..Ειναι πολυ αργος...αντιθετα σε ενα 4-3-3 να ειναι μπροστα απο τα σεντερ μπακ και να εχει διπλα του 2 σκυλια χαφ θα ειναι μια χαρα..Ευχαριστη εκπληξη ο γιαννουλης αλλα και ο ζαιρο θα πω αν και θα επρεπε να πλασαρει οταν βγηκε τετ α τετ..
Μεγαλη σημασια να εχεις σεντερ φορ που να ντριπλαρει..βγηκε ο κουλουρης σε 1 με 1 στο 40 και δεν μπορεσε να κανει τπτ..το ιδιο και ο κλαους θα εκανε δεν τρεφω αυταπατες..αρα ξαναλεμε οτι θες ενα σεντερ μπακ και μια φορακλα..
Μπραβο στον πελκα για τα στημενα..
Εχουμε και λεμε..στο 4-2-3-1 δεν μπορει να παιξει ο τζιολης..φανηκε με μπριζ φαινεται και σημερα..Ειναι πολυ αργος...αντιθετα σε ενα 4-3-3 να ειναι μπροστα απο τα σεντερ μπακ και να εχει διπλα του 2 σκυλια χαφ θα ειναι μια χαρα..Ευχαριστη εκπληξη ο γιαννουλης αλλα και ο ζαιρο θα πω αν και θα επρεπε να πλασαρει οταν βγηκε τετ α τετ..
Μεγαλη σημασια να εχεις σεντερ φορ που να ντριπλαρει..βγηκε ο κουλουρης σε 1 με 1 στο 40 και δεν μπορεσε να κανει τπτ..το ιδιο και ο κλαους θα εκανε δεν τρεφω αυταπατες..αρα ξαναλεμε οτι θες ενα σεντερ μπακ και μια φορακλα..
Μπραβο στον πελκα για τα στημενα..
καλο ειναι να γινονται και αυτα για να προσγειωνομαστε και λιγο στην πραγματικοτητα...απαραδεκτη η εικονα μας στο πρωτο ημιχρονο...
ο αξονας απο την θεση 1 εως τη θεση 9 λειτουργησε σε ολο το ημιχρονο με ερασιτεχνικο τροπο (τζιολης ερασιτεχνικα λαθη και περπατημα, πελκας αφαντος και στις καλυψεις πουθενα, κουλουρης ποδοσφαιρο 0, χαρισης συγκεντρωση 0, μαλεζας ο γνωστος μαλεζας που ειναι πιο βαρυς και απο νταλικα, κρεσπο καλες καλυψεις αλλα πιο σοφτ σε διεκδικησεις και δυναμη και απο τον μαλεζα, βελλιδης χωρις λογια)...
η μεγαλη μου αγωνια μονο ειναι οτι 2-3 απο αυτους μπορει να λογιζονται και για βασικοι στο πρωτο ματς...
ο αξονας απο την θεση 1 εως τη θεση 9 λειτουργησε σε ολο το ημιχρονο με ερασιτεχνικο τροπο (τζιολης ερασιτεχνικα λαθη και περπατημα, πελκας αφαντος και στις καλυψεις πουθενα, κουλουρης ποδοσφαιρο 0, χαρισης συγκεντρωση 0, μαλεζας ο γνωστος μαλεζας που ειναι πιο βαρυς και απο νταλικα, κρεσπο καλες καλυψεις αλλα πιο σοφτ σε διεκδικησεις και δυναμη και απο τον μαλεζα, βελλιδης χωρις λογια)...
η μεγαλη μου αγωνια μονο ειναι οτι 2-3 απο αυτους μπορει να λογιζονται και για βασικοι στο πρωτο ματς...
Δε πειραζει παιδια θα δωσει σανο αυριο ο κολκας για το πως δεν φταινε τα κοληταρια και δεν βγαινουν απο την ενδεκαδα.
Α και φυσικα κανα Κρεσπο θα κρεμασουν, το μονο σιγουρο ειναι οτι ο τζιολης αποκλειετε να φταιει για τιποτα.
Α και φυσικα κανα Κρεσπο θα κρεμασουν, το μονο σιγουρο ειναι οτι ο τζιολης αποκλειετε να φταιει για τιποτα.