Οχιxrictoforoc έγραψε:Υπάρχει καλη έννοια;joshua έγραψε:Ο Ουκρανος Σαλπιγγιδης ειναι (με την καλη εννοια).
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Εδω εγω εφαγα μπαν πολυμηνο επειδη εγραψα στο τελευταιο ποστ οτι ο Τουντορ φευγει, χωρις να βρισω και χωρις να θιξω κανεναν συμφορουμιτη, το πλεον δημοκρατικο φορουμ...αν δεν σ αρεσει καποια αποψη σου ριχνουν μπαν...
σε τετοια λογοκριμενα και αντιδημοκρατικα φορουμ δεν θελω να ειμαι καν μελος
χαιρετω τους υγιως σκεπτομενους συμφορουμιτες...ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα και αποχωρω οριστικα απο το φορουμ...
Υ.Γ. μεινετε λιγοι να συμφωνειτε για να μην υπαρχει διχονοια...
χαιρετω τους υγιως σκεπτομενους συμφορουμιτες...ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα και αποχωρω οριστικα απο το φορουμ...
Θυμίζω ότι ο Περειρα προπερσι ήταν αυτός που έπαιξε στα περισσότερα ματς κορυφή με τον Κλάους να παίζει στο 10 (ή αριστερά)joshua έγραψε:
Ο Ζοζουλια μπορει να παιξει κορυφη,ο περειρα οχι.
Το θέμα είναι ότι παρόλο που ο Περέιρα ήρθε ως μεσοεπιθετικός έδειξε ότι δεν είναι κάτι τέτοιο..πιο πολύ μοιάζει ως δεύτερος επιθετικός
Έτσι είναι ΓιώργοGiorgosAtha έγραψε:Ακόμα και στο "πλιάτσικο" ή "ευτυχή συγκυρία" που λέτε χρειάζεται προεργασία και έρευνα.
Δε ξύπνησαν ένα πρωί στην Ντνίπρο και είπαν...
- Τι λέτε παίδες? Το διαλύουμε?
Και μετά από καμιά ωρίτσα χτύπησε το τηλέφωνο στην ΠΑΕ, το σήκωσε ο Λιούμπος και του είπαν...
-Έλα ρε, το έμαθες? Βάρεσε κανόνι η Ντνίπρο!
Τότε ο Λιούμπος στα καπάκια πήρε τον Ματος που ήταν φιλαράκια και του κάνει...
-Που 'σαι ρε? Όλα καλά? Έμαθα ότι βαρέσατε κανόνι. Το ψήνεις να έρθεις από Σαλόνικα?
Κάποιο άνθρωποι λοιπόν κάνα 6μηνο πριν ξέραν ότι εκεί θα το κλείναν το μαγαζί. Κάναν μια έρευνα σε παίχτες και είπαν...
Τι θέλουμε?
Δεξί μπακ. Έχουν έναν Μάτος.
Είναι καλός?
Ας το ψάξουμε...
Ναι είναι καλός, μας κάνει.
Να μιλήσουμε μαζί του. Θέλει να έρθει Ελλάδα? Πόσα παίρνει? Να διαπραγματευτούμε μαζί του.
κτλ.
Έχουν και ένα σέντερμπακ που ψάχνουμε, τον Τσιγκρίνσκι.
Ας τον ερευνήσουμε και αυτόν.
Τελικά αυτός δεν μας κάνει. Ας τον αφήσουμε
Τα παραπάνω λέγονται έρευνα και προεργασία... η στα αγγλικά scouting and preparation. Και οι κινήσεις γίναν βάση αυτών.
Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι... έτσι έχουν τα πράγματα. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαace79grpaok έγραψε:Φέρε ζουζουλια όσα και να είναι τα μαρούλια,χωρίς πλάκα καλος είναι ο ουκρανός?σιμπα μην την ψάχνεις εγώ καιωκαποιοι άλλοι είμαστε οι συνηθεις υποπτοι για μπαναρισμα και εορπτολ,γκοραν ειναι τα πουλεν του φόρουμ και δεν τους πειράζει κανεις,όσο για τον ζουζουλια έχεις άποψη?
Ελπιζω να το διαβασουν πολλοι αυτοAthens έγραψε:Εδω εγω εφαγα μπαν πολυμηνο επειδη εγραψα στο τελευταιο ποστ οτι ο Τουντορ φευγει, χωρις να βρισω και χωρις να θιξω κανεναν συμφορουμιτη, το πλεον δημοκρατικο φορουμ...αν δεν σ αρεσει καποια αποψη σου ριχνουν μπαν...
-
@Simba σωστος εισαι. Συμφωνω με αυτο που γραφεις. Και για να ειμαι ειλικρινης και για μενα ο Κρεσπο δεν ειναι με τιποτα ο στοπερ που θα σε ανεβασει επιπεδο και θα βοηθησει να μπεις Τσαμπιονς Λιγκ. Για να το πω απλα, δεν μου αρεσει. Επειδη ομως οι Ιβιτς-Μιχελ ειναι καινουριοι και δεν τους ξερουμε, προσπαθησα να υποστηριξω λιγο και την αλλη πλευρα. Δηλαδη (αν οντως τον θελουν) κατι θα ειδαν σε αυτον. Γενικα τυφλα δεν εμπιστευομαι κανεναν, εκτος απο καποιον που εχει αποδειξει οτι ειναι αξιος εμπιστοσυνης. Δηλαδη φανταζομαι οτι αν ημουν οπαδος της United δεν θα αμφισβητουσα τις επιλογες του SAF. Αλλα επειδη καθε χρονο στον ΠΑΟΚ αλλαζουμε τα προσωπα που τρεχουν την ομαδα, καθε χρονο θελω να δινω περιθωριο για να δω τι ψαρια πιανει ο καθενας και μετα θα κρινω.
Ace, κοιτα ξεχωρα απ'τους αλλους, στο'χα πει κ περσι νομιζω, καποιες φορες εισαι αρκετα κυκλοθυμικος και αφοριζεις απολυτα κ με χαρακτηρισμους, με αποτελεσμα ορισμενες αντιδρασεις ή ενεργειες απο μοδς ναναι καπως λογικες (ασχετα αν δν κανουν το ιδιο σε ειρωνιες/αναιτιες προκλησεις αλλων διοτι δεν περιεχουν χαρακτηρισμους παροτι εκτροχιαζουν το φορουμ).ace79grpaok έγραψε:Simba απλα με έχει βγει το όνομα του γκρινιάρη και του κακου εδώ μέσα άρα η εύκολη λύση ειναι να με στέλνουν πιο εύκολα για μπάνια ίσως επειδή καμμιά φορΑ έρχομαι σε κόντρα με μοντς σε αΝτιθεση με τους 2 που προανέφερα που κατσ ένα μαγικό τρόπο ειρωνεύονται , λένε τι πρέπει να λένε και τι όχι σε συνφορουμιτες κάνουν κάποιες στιγμές τι φόρουμ ταναπου και ολως παραδόξως δεν τους αγγίζει κανεις .Αν λέω ψεμματα ρωτα τον dimg τον che kai αλλα παιδια που έφαγαν πέσιμο χωρίς να έχουν καμμιά συνεπείς οι 2 προαναφερθέντες,αλλα δεν μαμεις ρίξε 15 μέρες στον ace επειδή γκρινιαξε .simba έγραψε:Πετρο, παρακολουθησε τα ποστ και τη διαθεση του, και μετα σκασε στα γέλια (η στα κλαμματα) οσο θες για τα περι ασυλιας (κ δες τη διαφορα αντιμετωπισης με τον ace π κ κείνος εχει υποπεσει σε πολλα λαθη κ αφορισμους πχ)
Anw, δε δεχεστε την παραμικρη κριτικη, οκ, ολα καλα..
Προσπαθησε να καταθετεις την κριτικη σου με περισσοτερη νηφαλιοτητα κ χωρις χαρακτηρισμους ή αφορισμους, και ολα καλα..Κ μετα χεστηκες για τους οποιους αλλους, το πολυ πολυ βαλε ignore..

Υ.Γ. Giorgo Atha, δεν ειπε κανεις το αντιθετο..Το θεμα της συζητησης τοτε ηταν πως ο επιτυχης χειρισμος στην ευτυχη συγκυρια με τη Ντνιπρο δεν αποτελει καποιο τρομερο παρασημο, ικανο να εγγυηθει σιγουρη επιτυχια και στην απαιτητικη/δυσκολη συνεχεια..
Και τονιστηκε οτι η "έρευνα και προεργασία...ή στα αγγλικά scouting and preparation", θα αποδειχθει περισσοτερο στη συνεχεια.
That's all.. Ουτε αφορισμοι ουτε τπτ..Εγω τουλαχιστον ετσι το αντιληφθηκα..
Υ.Γ. Ron, μαζι σου!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 25 Ιουν 2016, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παντως ο Ζοζουλια δεν εχει να προσφερει κατι οχι γιατι δεν μπορει να παιξει κορυφη αλλα γιατι δεν εχει στοιχεια που μας λειπουν σε σχεση με Κλαους ισως εκτος της ταχυτητας,ενω εμεις θελουμε λογικα ενα φορ με καλο σουτ,συμμετοχη στο παιχνιδι,μοιρασμα της μπαλλας.Εκτος των αλλων εχει και υπερβολικα μεγαλο κασε σε σχεση με την αξια του.
Simba, ξέρεις παλικάρι μου, του λόγου μου έχω πάρει χαμπάρι ότι είμαι ένας απλός οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. και έχω γνώση των υποχρεώσεων μου για την ομάδα!!! Αν γκρινιάζω όλο τον χρόνο για τον κάθε παίχτη και προπονητή που δεν μου κάνει, δεν νομίζω ότι βοηθάω σε κάτι γιατί κανένας δεν ακούει την γνώμη μου και καλά κάνει φυσικά!!!simba έγραψε:Παντως goran, η νοοτροπια θα κρινω τον παικτη ή τον προπονητη μονο τον επομενο χρονο, χωρις καμια αρχικη εκτιμηση επειδη υπαρχει η εμπιστοσυνη και χωρις αποψη/κριτικη στα μεσα της χρονιας, και παραλληλα η "απαιτηση" να εχουν ολοι την ιδια νοοτροπια, νομιζω καταργει το νοημα της ενεργης ενασχολησης με το φορουμ..
Cheers!
Δεν νομίζω να έχω δώσει την εντύπωση, ούτε ότι είμαι κάνας καραάσχετος από μπάλα, αλλά ούτε είμαι κανένα φυτό που δεν έχει προσωπική άποψη για παίχτες, προπονητή και ομάδα!!! Αν ήταν έτσι άλλωστε γιατί να γραφτώ σε ένα οπαδικό forum καταθέτοντας απόψεις επί πολλών θεμάτων και ασχολούμενος αρκετές ώρες κάθε μέρα???
Πάντα καταθέτω άποψη, αν δεν το έχεις προσέξει, πάντα δίνω προτεραιότητα στον προπονητή της ομάδας που ξέρει και περισσότερα για το ποδόσφαιρο από μένα, αλλά και τους παίχτες μας έναν προς έναν πολύ καλύτερα από εμένα και στο τέλος της σεζόν θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να κάνω μια συνολική κριτική σε παίχτες, ομάδα και προπονητή, αρκετά πιο καυστική για όσους δεν με ικανοποίησαν προσωπικά φυσικά!!!
Το να γίνω όμως ο "ειδήμων" των T.V. games νομίζοντας ότι σπούδασα προπονητική η μανατζερολογία και το να μεταμορφώνομαι στον γνωστό τύπο του "σασταλεγάκια" για να "φανώ" σε κάποιους αγνώστους ΕΓΩ ΚΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ, ε όχι ρε φίλε, αυτό δεν με συγκινούσε στα 16 μου, πόσο μάλλον στα 52 μου πλέον!!!
Φυσικά το ίδιο δεν το απαιτώ κι από κανέναν, απλά λέω την γνώμη μου ότι δεν μου αρέσει προσωπικά όποτε γίνεται, μην μπερδεύεσαι...
Ελπίζω να έγινα κατανοητός...
Anti-cheers...

Athens το ban το έφαγες γιατι έκραζες τους πάντες και τα παντα σπο το πρωι μεχρι το βραδυ.Σου έγιναν άπειρες παρατηρήσεις πριν φύγεις,οποτε τα ψέματα σου πανε γράψτα πουθενά αλλού.
Ace θυμάσαι παρα πολυ καλα γιατι είχες φάει το τελευταιο ban.Θελεις να στα ξαναθυμισω;Δεν εχω προβλημα.
Γενικότερα γράψτε λιγο παραπανω για τους κακούς mods που σας αδικούν επειδή κάνετε σαν μικρα παιδια και τρώγεστε με το παραμικρό.
Ace θυμάσαι παρα πολυ καλα γιατι είχες φάει το τελευταιο ban.Θελεις να στα ξαναθυμισω;Δεν εχω προβλημα.
Γενικότερα γράψτε λιγο παραπανω για τους κακούς mods που σας αδικούν επειδή κάνετε σαν μικρα παιδια και τρώγεστε με το παραμικρό.
Ναι, ντάξει, και συ άδικα έφαγες που είπες για τον προπονητή τότε του ΠΑΟΚ "Ουστ ρε γαμωκροατη" και ο ace που είπε τους παίχτες παλιοπαρταλια. Για Athens δε θα μιλήσω κανDimg4 έγραψε:Ελπιζω να το διαβασουν πολλοι αυτοAthens έγραψε:Εδω εγω εφαγα μπαν πολυμηνο επειδη εγραψα στο τελευταιο ποστ οτι ο Τουντορ φευγει, χωρις να βρισω και χωρις να θιξω κανεναν συμφορουμιτη, το πλεον δημοκρατικο φορουμ...αν δεν σ αρεσει καποια αποψη σου ριχνουν μπαν...
Κάθε επόμενο off topic θα σβήνεται, να ξέρετε
- GiorgosAtha
Κατά την δική μου γνώμη μια χαρά παράσημο είναι καθώς και αποτελεί μια θετική πρώτη εντύπωση. Δεν νομίζω να ήμασταν οι μόνοι που ξέραμε ότι το διαλύουν. Ούτε νομίζω πως παίχτες γρανάζια μιας ομάδας που έφτασε σε τελικό Europa League δεν ήταν θελτικοί σε άλλες ομάδες του επιπέδου μας ή και λίγο μεγαλύτερου.simba έγραψε: Υ.Γ. Giorgo Atha, δεν ειπε κανεις το αντιθετο..Το θεμα της συζητησης τοτε ηταν πως ο επιτυχης χειρισμος στην ευτυχη συγκυρια με τη Ντνιπρο δεν αποτελει καποιο τρομερο παρασημο, ικανο να εγγυηθει σιγουρη επιτυχια και στην απαιτητικη/δυσκολη συνεχεια..
That's all.. Ουτε αφορισμοι ουτε τπτ..Εγω τουλαχιστον ετσι το αντιληφθηκα..
++Odi έγραψε:Athens το ban το έφαγες γιατι έκραξες τους πάντες και τα παντα σπο το πρωι μεχρι το βραδυ.Σου έγιναν άπειρες παρατηρήσεις πριν φύγεις,οποτε τα ψέματα σου πανε γράψτε πουθενά αλλού.
.
- zarathustra79
Διαφωνώ λίγο. Για μενα το να συμφωνήσεις με έναν ελεύθερο παίκτη είναι εξίσου, ίσως και περισσότερο δύσκολο για τον πολύ απλο λόγο οτι ακριβώς επειδή είναι ελεύθεροι τους χαλβαδιάζουν δεκάδες ομάδες. Φυσικά ειναι καλή η συγκυρία για μας και εκμεταλλευόμαστε τις διασυνδέσεις του michel με ουκρανία, αλλά δεν το λες κ αυτονόητο το οτι έχει συμφωνήσει με τους παίκτες. Και πολύ καλά κάνει και προτιμά τους παίκτες της dnipro γιατί εκεί βρίσκει ποιότητα με χαμηλό κόστος.