Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
- angelheart
- Επικοινωνία:
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
...και τι εσώψυχα.
Σκέτος ο καφές. Ούτε στην άκρη του κουταλιού λίγη ζάχαρη. Έτσι για την πικρίλα, βρε παιδί μου.
Σκέτος ο καφές. Ούτε στην άκρη του κουταλιού λίγη ζάχαρη. Έτσι για την πικρίλα, βρε παιδί μου.
Ποια ασπρόμαυρα γυαλιά?Maximus έγραψε:Έτσι...kataramenos5 έγραψε:Για ένα ανεξήγητο λόγο μου λείπει ο Δώνης.![]()
ΥΓ Ο γερο Μαξιμος τώρα δικαιώνεται.
Αν βγαζατε τα ασπρομαυρα γυαλιά πριν από μερικά χρόνια, θα βλέπατε ότι ο Σάντος είναι απλά ένα καλός προπονητής, ο οποίος κάνει μερικά πραγματα αυτονόητα, τα οποία οι περισσοτεροι Ελληνες προπονητές αγνοούν...
Κατά τα άλλα στην πατρίδα του δεν θεωρείται και τοπ, δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μεγαλύτερο του Πορτογαλλικου ή Ελληνικού (προφανώς από δική του επιλογή - φαινεται ανθρωπος που έχει γνωθι σ'αυτόν) και εμάς πιθανότατα θα μας εκανε λιγοτερη αίσθηση, αν απλά περνούσαμε τις καρδούλες εκείνη τη χρονιά και προφανως δεν θα καναμε εκείνη την πορεία συγκομισης βαθμων του ...1-0!
Ουφ, έβγαλα λίγο από τα σώψυχα μου...
Ακόμα από τότε που ήταν στην ΑΕΚ εγώ τον ήθελα....
Είχε βγάλει 2 φορές πρώτη την ΑΕΚ με κάτι παικτάκια της σειράς.....
Ήρθε στον ΠΑΟΚ και έκανε το ίδιο σχεδόν (εδώ είχε καλύτερους παίκτες)
Χτύπησε πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες που ήταν με πολύ χειρότερο και φθηνότερο ρόστερ
Και στην Πορτογαλία το ίδιο
- Maximus
Στην Πορτογαλία δεν θεωρήθηκε επιτυχημένος σε καμία από τις 3 ομάδες που δούλεψε... Η Πόρτο με το υπερλαμπρο ρόστερ και τα συνεχομενα πρωταθληματα (πριν ερθει ο ΦΣ) περισσότερο του "εφτιαξε" το όνομα, παρά αυτός την Πόρτο... Για Μπενφίκα και Σπόρτινγκ ας μην το αναφέρουμε καλύτερα... Κανείς δεν ενθουσιάστηκε όταν πηγε, κανείς δεν εκλαψε οταν τον απέλυσαν...
Πάρε διάβασε για παραδειγμα:
http://www.bigsoccer.com/community/thre ... 862/page-2
http://www.xtratime.org/forum/showthread.php?t=191753
"Santos was sacked because last year he won nothing and the team played horribly, and this year things was going in the same way..."
"99% of the fans hated Santos and his job. So, there was a very bad vibe in the relation players-supporters...that's why the team was booed in the Benfica-Copenhagen game"
Και στην Πορτογαλία κολλύρια δηλαδή...
Την πρώτη θητεία σε κούλα δεν την λες "παιχτακια της σειρας" με Ζαγοράκη, Νικολαιδη, Γκαμαρα, Τσιάρτα...
Για ΠΑΟΚ είπαμε, την τρίτη χρονιά κάτι έδειξε με τα συνεχή 1-0 και αυτό θα ήταν όνειρο θερινής νυχτός, αν περνούσαμε Γιουροπα Λιγκ και κύπελλο (στα οποια αποτυχαμε παταγωδως)...
Προπονητής που φτιαχνει στοιβαρές ομάδες, κάνει μπαμ στην Ελλάδα των ανυπαρκτων από πειθαρχία, τακτική και προγραμματισμό προπονητών, αλλά μέχρι εκεί...

Πάρε διάβασε για παραδειγμα:
http://www.bigsoccer.com/community/thre ... 862/page-2
http://www.xtratime.org/forum/showthread.php?t=191753
"Santos was sacked because last year he won nothing and the team played horribly, and this year things was going in the same way..."
"99% of the fans hated Santos and his job. So, there was a very bad vibe in the relation players-supporters...that's why the team was booed in the Benfica-Copenhagen game"
Και στην Πορτογαλία κολλύρια δηλαδή...

Την πρώτη θητεία σε κούλα δεν την λες "παιχτακια της σειρας" με Ζαγοράκη, Νικολαιδη, Γκαμαρα, Τσιάρτα...
Για ΠΑΟΚ είπαμε, την τρίτη χρονιά κάτι έδειξε με τα συνεχή 1-0 και αυτό θα ήταν όνειρο θερινής νυχτός, αν περνούσαμε Γιουροπα Λιγκ και κύπελλο (στα οποια αποτυχαμε παταγωδως)...
Προπονητής που φτιαχνει στοιβαρές ομάδες, κάνει μπαμ στην Ελλάδα των ανυπαρκτων από πειθαρχία, τακτική και προγραμματισμό προπονητών, αλλά μέχρι εκεί...
Για να αντισταθμιστεί η γλύκα από το "σιρόπι σοκολάτας" που μας σέρβιραν τόσο καιρό...angelheart έγραψε:...και τι εσώψυχα.

Πολύ γέλιο χθες η εθνική..
Το έχω πει και θα το ξαναπώ:Αν μαζευτούμε 11 άτομα εδώ από το forum και παίξουμε με ομάδα του Σάντος,θα χάσουμε 1-0.
Το έχω πει και θα το ξαναπώ:Αν μαζευτούμε 11 άτομα εδώ από το forum και παίξουμε με ομάδα του Σάντος,θα χάσουμε 1-0.
Θα χάσουμε όμως ακόμα και 100 φορές να παίξουμε...Odi έγραψε:Πολύ γέλιο χθες η εθνική..
ενώ αν μαζευτούμε και παίξουμε με κανέναν Μπάγεβιτς αντίπαλο προπονητή τις 10 από τις 100 θα κερδίσουμε και άλλες 10 θα πάρουμε Χ
ε βάλε όλο το ρόστερ της ΑΕΚ τότε και βάλε και όλο το ρόστερ του γαύρου και θα δεις την διαφορά.....Maximus έγραψε:
ειδικά αν βάλεις την δεύτερη φορά που πήγε....
2 χρονιές ήσουν διεκδικητής του τίτλου και θα τον είχες πάρει αν δεν υπήρχαν οι συνεχείς εύνοιες των άλλων, με μπάτζετ το 1/10 των άλλων.....Maximus έγραψε:Για ΠΑΟΚ είπαμε, την τρίτη χρονιά κάτι έδειξε με τα συνεχή 1-0 και αυτό θα ήταν όνειρο θερινής νυχτός, αν περνούσαμε Γιουροπα Λιγκ και κύπελλο (στα οποια αποτυχαμε παταγωδως)...
Maximus έγραψε:Προπονητής που φτιαχνει στοιβαρές ομάδες, κάνει μπαμ στην Ελλάδα των ανυπαρκτων από πειθαρχία, τακτική και προγραμματισμό προπονητών, αλλά μέχρι εκεί... .
φυσικά για την Ελλάδα λέμε δεν είπαμε ότι είναι για την ΜΠαρτσελόνα
- desperando
- Επικοινωνία:
καλα το παραμαμησες, το κομπλεξ απεναντι στον σαντος συναγωνιζεται με αυτο του Βενη.Maximus έγραψε: Έτσι...
Αν βγαζατε τα ασπρομαυρα γυαλιά πριν από μερικά χρόνια, θα βλέπατε ότι ο Σάντος είναι απλά ένα καλός προπονητής, ο οποίος κάνει μερικά πραγματα αυτονόητα, τα οποία οι περισσοτεροι Ελληνες προπονητές αγνοούν...
Κατά τα άλλα στην πατρίδα του δεν θεωρείται και τοπ, δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μεγαλύτερο του Πορτογαλλικου ή Ελληνικού (προφανώς από δική του επιλογή - φαινεται ανθρωπος που έχει γνωθι σ'αυτόν) και εμάς πιθανότατα θα μας εκανε λιγοτερη αίσθηση, αν απλά περνούσαμε τις καρδούλες εκείνη τη χρονιά και προφανως δεν θα καναμε εκείνη την πορεία συγκομισης βαθμων του ...1-0!
οσο για το τι τον θεωρουν αυτο που λες μαλλον ειναι δικη σου επιθυμια και οχι η αληθεια.χαρακτηριστικα θυμαμαι σε ενα ματς της εθνικης που ειχαν αντιλυφθει την παρουσια του σαντος στις κερκιδες, ολο το γηπεδο τον επευφημουσε .
προσωπικα δεν εχω ακουσει πορτογαλο να μιλαει με ασχημα λογια για τον σαντος.
οσο για το κολληματα του ειναι γνωστα,αλλοι τα αντεχουν και αλλοι δεν τα μπορουν καθολου.
- Maximus
Δεν ξέρω αν έχεις γνωρίσει πορτογάλλο και στα είπε αυτά από κοντά, προσωπικά εγώ δεν έχω γνωρίσει...
Έχω κάνει όμως διατριβή
στα forums πορτογαλλων πάνω στο προσωπο του και έχω διαβάσει άπειρα σχόλια και κατά την διάρκεια που το όνομα του φημολογείτο για τις ομαδες εκεί (Μπενφίκα-Σπορτινγκ), αλλά και όταν ήταν να απολυθεί...
Μην τα πολυλογώ, η πλειοψηφία (των φιλάθλων) δεν τον έχει σε μεγάλη υπόληψη, ούτε νιώθει ότι πέτυχε κάτι με τις ομάδες εκεί. Άπειρα σχόλια που απεύχονται να αναλαβει την ομάδα τους και άλλα τόσα που απλά δεν ενθουσιάστηκαν, απλα συμβιβάστηκαν λόγω έλλειψης καλύτερου ονόματος... (τι μου θυμιζει, τι μου θυμίζει)...
Ναι, δεν ζούμε εκεί για να ξέρουμε, αλλά είναι μία ένδειξη...
Εκτός αν ζείτε εσείς ή έχετε μιλήσει από κοντά με 3-4 πορτογάλλους που σας είπαν κάτι διαφορετικό, τότε επιτρέψτε μου να εμμένω στην άποψη μου ως την πιο λογική και πιο κοντά στην αλήθεια...
ΥΓ. Μετά από τόσα χρόνια απουσίας από την χώρα του και παράλληλα της "επιτυχίας", που βίωσε στην χώρα μας, είναι λογικό να υπάρχει μία δόση υπερηφάνιας προς το πρόσωπο του... Όπως και εγώ θα ένιωθα κάτι τέτοιο, αν για παράδειγμα ένας Έλληνας προπονητής έβγαινε προπονητης της δεκαετιας σε μία ξένη χώρα. Το ίδιο συναίσθημα που νιώθεις όταν καποιοι αναγνωριζουν εναν Έλληνα στο εξωτερικό...
Έχω κάνει όμως διατριβή

Μην τα πολυλογώ, η πλειοψηφία (των φιλάθλων) δεν τον έχει σε μεγάλη υπόληψη, ούτε νιώθει ότι πέτυχε κάτι με τις ομάδες εκεί. Άπειρα σχόλια που απεύχονται να αναλαβει την ομάδα τους και άλλα τόσα που απλά δεν ενθουσιάστηκαν, απλα συμβιβάστηκαν λόγω έλλειψης καλύτερου ονόματος... (τι μου θυμιζει, τι μου θυμίζει)...
Ναι, δεν ζούμε εκεί για να ξέρουμε, αλλά είναι μία ένδειξη...
Εκτός αν ζείτε εσείς ή έχετε μιλήσει από κοντά με 3-4 πορτογάλλους που σας είπαν κάτι διαφορετικό, τότε επιτρέψτε μου να εμμένω στην άποψη μου ως την πιο λογική και πιο κοντά στην αλήθεια...
ΥΓ. Μετά από τόσα χρόνια απουσίας από την χώρα του και παράλληλα της "επιτυχίας", που βίωσε στην χώρα μας, είναι λογικό να υπάρχει μία δόση υπερηφάνιας προς το πρόσωπο του... Όπως και εγώ θα ένιωθα κάτι τέτοιο, αν για παράδειγμα ένας Έλληνας προπονητής έβγαινε προπονητης της δεκαετιας σε μία ξένη χώρα. Το ίδιο συναίσθημα που νιώθεις όταν καποιοι αναγνωριζουν εναν Έλληνα στο εξωτερικό...
απλα σε μια χωρα που οι περισσοτεροι δεν ειναι καν προπονητες προφανως και ξεχωριζει..οπου τα αυτονοητα απ τους περισσοτερους ειναι κτ αγνωστο...ειναι καλος προπονητης και δουλευταρας ομως.....Maximus έγραψε:Έτσι...kataramenos5 έγραψε:Για ένα ανεξήγητο λόγο μου λείπει ο Δώνης.![]()
ΥΓ Ο γερο Μαξιμος τώρα δικαιώνεται.
ειναι ενας κανονικος καλος προπονητης.....
- kataramenos5
Dejavu ?desperando έγραψε:καλα το παραμαμησες, το κομπλεξ απεναντι στον σαντος συναγωνιζεται με αυτο του Βενη.Maximus έγραψε: Έτσι...
οσο για το τι τον θεωρουν αυτο που λες μαλλον ειναι δικη σου επιθυμια και οχι η αληθεια.χαρακτηριστικα θυμαμαι σε ενα ματς της εθνικης που ειχαν αντιλυφθει την παρουσια του σαντος στις κερκιδες, ολο το γηπεδο τον επευφημουσε .
προσωπικα δεν εχω ακουσει πορτογαλο να μιλαει με ασχημα λογια για τον σαντος.
οσο για το κολληματα του ειναι γνωστα,αλλοι τα αντεχουν και αλλοι δεν τα μπορουν καθολου.

Ενταξει ρε Μαξ για χθές φταίγανε κι οι παίκτες .Μεχρι κι ο Φερναντου τους έκραξε.Γενικά μπάλα δε βλέπεις με δαυτον αλλα παίρνει τα αποτελέσματα και ειναι σοβαρός αν και παίζει υπερβολικά φοβισμένα για τα γούστα μου.
angelheart έγραψε:...και τι εσώψυχα.

Ο Σαντος είναι προπονητης που παίρνει απο τους ποδοσφαιριστες που έχει το 101%...Γι αυτό και όλες οι ομάδες του είχαν τον χαρακτήρα νικητη και στόφα...Τωρα για χθες ναι δεν έπρεπε ίσω να παίξει με 3 αμ.χαφ αλλα δε μου λεει κάτι την στιγμή που η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί ακόμα και ώς πρώτη απο την πολυτάλαντη Βοσνία που όμως με το ταλέντο μονο όπως βλέπουμε δεν κερδίζεις πάντα.Δουλεια,δουλεια,δουλεια....
- Maximus
Μία μικρή παρένθεση για να θυμηθούμε την παλιά all time classic συζητηση...kataramenos5 έγραψε:
Dejavu ?![]()

Πάμε τώρα ξανά πίσω στο θέμα του Κάτσε...
Αμα επιστρεψει το ΠΑΟΚτσακι ο Κυριακος παπ, το ΠΑΟΚτσακι ο Σαμαρας
, θα ανεβουμε επιπεδο.
Προς το παρων θα βαζουμε τον καραγκουνη να περνουμε φαουλ και κατοχη. Αυτο ειναι το πλαν.

Προς το παρων θα βαζουμε τον καραγκουνη να περνουμε φαουλ και κατοχη. Αυτο ειναι το πλαν.
Συνέχισε, τί σταμάτησες; ...Κασάπη, Γεωργέα, Φερούζεμ, Χιώτη, Μαλαδένη, Λάκη...Maximus έγραψε: Την πρώτη θητεία σε κούλα δεν την λες "παιχτακια της σειρας" με Ζαγοράκη, Νικολαιδη, Γκαμαρα, Τσιάρτα...
Την ίδια εκείνη χρονιά, δεν την λες και «κολλύριο» με τις τεσσάρες και τις εξάρες να σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια μας.

Ο Σάντος είναι κανονικός επαγγελματίας προπονητής. Άμα έχει παικταράδες και του ζητήσεις θέαμα και γκολ, θα στα δώσει. Άμα έχει λιγότερο μπαλαδόρους και του ζητήσεις νίκη σε κάθε ματς, θα στο δώσει. Και άμα έχει λιγότερο μπαλαδόρους και του ζητήσεις νίκη σε κάθε ματς και ταυτόχρονα γκολ και θέαμα, θα πάρει τα μπογαλάκια του. Είπαμε, είναι επαγγελματίας προπονητής, δεν είναι μάγος.
Ένα πράγμα όμως δεν κατάλαβα ρε Φερνάντο. Παίζεις με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, εντός. Σύμφωνοι, σφιχτά πίσω μήν μας κάνουν φάση, γιατί αν τους κάτσει από τη μία φάση γκολ, άντε να τους ρίξεις μετά την ψυχολογία. Αλλά πας και με βάζεις επιθετικό τον πιο χασογκόλη σέντερ φορ που έχεις. Ειδικά το προχθεσινό ματς ήταν φτιαγμένο για Κλάους.
- navigator11
Αυτό ακριβώς.Είναι Προπονητής.Με τα στραβά του και θετικά του.Που υπεκεράζουν ασυζητητί,κατ'εμέ,τις όποιες ενστάσεις προς το πρόσωπό του.Όταν ξαναοικοδομηθεί ομάδα ΠΑΟΚ τόσο οργανωμένη και μεθοδική,που παίρνει αυτό,που θέλει,τις 98 από τις 100 φορές (ναι,ναι,ναι χωρίς Ευρώπη),εδώ είμαστε να ξανασυζητήσουμε.Είθε ο νύν προπονητής να το πετύχει και με τριαοροντόρτια και καλό ποδόσφαιρο σε κάθε αγώνα.
Α,μη λησμονήσω.Υπήρξε και ο αποδοτικότερος ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ την τελευταία 25-30 ετία τουλάχιστον!
Α,μη λησμονήσω.Υπήρξε και ο αποδοτικότερος ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ την τελευταία 25-30 ετία τουλάχιστον!