Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
george188

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από george188 »

Όλα στο χορτο, απλά τα πραματα..Αναμένουμε μεταγραφές λουμπος! :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Μη σου πω ο νεος Δωνης ο ενας και ο νεος Τσιστιακοφ ο αλλος... Σιγουρα πραγματα λεμε. Και συντομα μαλιστα.
Οπως ειναι σιγουρο οτι ο Μιχελ απλα κανει υπομονη ανεχομενος να τον καπελωνουν.
Καλα που μας ανοιγουν τα ματια εδω περα ανθρωποι που ξερουν να βλεπουν πισω απο τις κουρτινες αλλιως προβατα θα ημασταν.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Αμα πωληθει ο Τσιμιροτ κάτω απο 5εκ να πας στην Σλοβακια για ΤΔ.
Εφερες και τον Στανιο...η καρέκλα σου τριζει επικινδυνα...κάνε την κίνηση ματ τον Μάρτιο τουλαχιστον,
αν είσαι ακομα στον ΠΑΟΚ :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:idea: Λοιπόν μαστροΣκιά, άκου με μένα για να μαθαίνεις και πέντε πράματα... :shock: :shock:

Εσύ μια χαρά χαρούλα κάνεις λοιπόν και τους έχεις σκάσει απ τον λωκό όλους τους ΑΡΔ πάνω από μια βδομάδα τώρα (όπως κι εμάς, "γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?" :mrgreen: ), αλλά αν όντως καταφέρεις να έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. προπονητής που δεν έχει γραφτεί μέσα στα 345267627 ονόματα που έγραψαν και δεν ψιλιάστηκε-είπε ακόμα κι ο ΠΟΡΚΥ-5, ε τότε μαύρο φίδι που σ έφαγε από μεθαύριο Σάββατο κακομοίρη μου, να το χεις κατά νου και να μην λες ότι δεν στο πα...

:roll:
Δεν μπορώ να μην σε βγάλω το καπέλο ρε μαστροΣκιά, μιας και τελικά κατάφερες το τελείως απρόβλεπτο... :opaokara:

Δεν μπορώ όμως να μην σε υπενθυμίσω ότι απ την ώρα της ανακοίνωσης και μετά, οφείλεις να φοράς κράνος!!!! ;)
Οι πέτρες θα ρχονται βροχή και δυστυχώς πλέον, όχι μόνο απ τους γενίτσΑΡΔους, αλλά κι από πολλούς ακόμα... :evil:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Δηλωσα και στο αλλο thread οτι ο προπονητης δεν με τρελανε,αλλα ο Μιχελ προφανως εστιασε στα στατιστικα του συγκεκριμενου στα 2 χρονια που ηταν στην Παρτιζαν, οπου σε 52 ματς ειχε 45 νικες 4 ισοπαλιες και 2 ηττες στο πρωταθλημα

Επισης εβγαλε και στο τσουλου την παρτιζαν εκεινη την χρονια,πραγμα που ο ΠΑΟΚ ακομα δεν εχει καταφερει να κανει...να αναφερω βεβαια πως στο τσουλου η παρτιζαν εκανε 6/6 ηττες

Εμενα οι ενστασεις μου πανε στο οτι ενας ανθρωπος που εκανε τοσο επιτυχημενο περασμα στην Παρτιζαν,εκει που περιμενες να συνεχισει σε παρομοιο επιπεδο σε καποιο αλλο πρωταθλημα και να προχωρησει την καριερα του,επιλεγει να τσεπωσει φραγκα απο Κινα....

Ελπιζω πως ο ανθρωπος ηθελε να κανει απλα μια γερη μπαζια για να εξασφαλισει τα βιοποριστικα του μεσα σε 2-3 χρονια και πλεον θελει να ξανα αναδειχθει.

Εν κατακλειδι,βλεπω προοπτικη στην επιλογη,ελπιζω ομως να μην μας βγει Τουντορας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καποια στιγμη ειχα ποσταρει οτι θα μαθουμε τον προπονητη με μια ανακοινωση.

Καποιος απαντησε μακαρι.

Το ονομα το δωσανε απο χθες τα ξημερωματα ενω ο προπονητης της ομαδας ηταν ηδη θεσ/νικη.
Μεγαλη υποθεση να ξερεις να δουλευεις.

Φερε και τους παικτες μεσα στη βδομαδα να σχολασει το παρτυ.
kos

Δημοσίευση από kos »

το αν ξερει να δουλευει καποιος το κρινουμε απο την ποιοτητα των επιλογων του ή απο την επικοινωνιακη διαχειριση του θεματος?
zepos4

Δημοσίευση από zepos4 »

Δεν ξέρω αν τον καπελωσε ο βουκιτς. Αν ναι είναι πολύ ανησυχητικό. Μακάρι να πετύχει στις μεταγραφές και να μας κάνει περήφανους.
Υ.Γ. Όποιος πιστεύει ότι ο τσιμιροτ μπορεί να πιάσει 5 μύρια είναι βαθιά νυχτωμένος. Με 3 καθαρά και κορδελιτες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πίστευα θελει άπειρο για να μπορει να κανει πιο ευκολα κουμάντο γιατι προετοιμασία εχει ηδη γινει αλλιως μεγάλος προπονητης θα ζητούσε πολλές αλλαγές
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πιο μεγαλη φαρσα κ απ αυτην του Μανι με Guidollin
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΑΛΛλουνου ητανε Εγω ήμουν ο φορέας απλα :mrgreen:

Ενα θα πω ..πετάει
Άβαταρ μέλους
SubZer0

Δημοσίευση από SubZer0 »

Μίχεο οεο.... :opaokara:
Παοκ εισαι... :nairepaok:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

zepos4 έγραψε:Δεν ξέρω αν τον καπελωσε ο βουκιτς..
Η εκφραση του στη χειραψια με τον Σταν που ενω ο αλλος χαμογελαει πλατια, ενω ο Λουμπος ειναι μαζεμενος, σαν να προσπαθει να χαμογελασει αλλα δεν μπορει, ειναι ο ορισμος του καπελωμενου ανδρα.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1269 ... tanogevits
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτούς που χαμογελούν να φοβάσαι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sic-4 έγραψε:Μη σου πω ο νεος Δωνης ο ενας και ο νεος Τσιστιακοφ ο αλλος... Σιγουρα πραγματα λεμε. Και συντομα μαλιστα.
Οπως ειναι σιγουρο οτι ο Μιχελ απλα κανει υπομονη ανεχομενος να τον καπελωνουν.
Καλα που μας ανοιγουν τα ματια εδω περα ανθρωποι που ξερουν να βλεπουν πισω απο τις κουρτινες αλλιως προβατα θα ημασταν.
31/5/2016
Την παραμονή του Βλάνταν Ιβιτς στο τιμόνι της ομάδας ανακοίνωσε αμέσως μετά την λήξη του δραματικού αγώνα της Τούμπας, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης γεμάτος ενθουσιασμό για την πρόκριση της ομάδας του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αρχικά ο Σαββίδης είπε: «Ολοκληρώσαμε μία δύσκολη σεζόν. Θέλαμε πολύ στα 90 χρόνια να πάρουμε την πρόκριση στο Champions League και θέλω να τους συγχαρώ όλους. Όλη τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ γιατο ότι καταφέραμε με την αξία μας».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ηταν πολύ δύσκολες εποχές. Η σεζόν είχε διακυμάνσεις, αλλά προφανώς ο Θεός με αυτόν τον τρόπο μας οδηγεί. Από μεγάλες απογοητεύσεις μέχρι τηνχ αρά ήταν μια στιγμή. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και ολοκληρώσαμε στην πρώτη θέση χωρίς να χάσουμε ούτε ένα παιχνίδι. Και έτσι μπροστά στις κάμερες δημόσια σε όλους τους ενδιαφερόμενους να πω ένα ευχαριστώ στον Βλάνταν. Αυτός κατάφερε να μαζέψει τις δυνάμεις και να μας οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα».

Και στη συνέχεια έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη: «Θέλω να τον συγχαρώ σαν τον πρώτο και κύριο προπονητή του ΠΑΟΚ. Τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες. Εγω του υποσχέθηκα και του έχω πει ότι εσύ ο ίδιος θα αποφασίσεις τη μοίρα σου. Κι αυτός ο ίδιος το κατάφερε και είμαι χαρούμενος ότι ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ένας άνθρωπος στο dna του οποίου υπάρχει ο ΠΑΟΚ, ένας άνθρωπος που δούλεψε στις ακαδημίες, έχει καταφέρει με επιτυχία να ολοκληρώσει τη σεζόν και θέλω να του ευχηθώ μεγάλες επιτυχίες για πολλά χρόνια ως πρώτος προπονητή του ΠΑΟΚ».
Ολοφανερα δουλεια τεχνικου διευθηντη η επιλογη ιβιτς ως πρωτου προπονητη.Και στο συμβολαιο του Λουκας αν θυμαστε ο Βανιας την εβαλε τη ρητρα πωλησης(κατα δηλωση του) .Αρα και ανακατευεται και τους καπελωνει.Εκτος κι αν ο σουπερ προεδρος λεει ψεματα στις δηλωσεις του.Αλλα ειπαμε (πριν κατι μερες)δε γινεται αυτο.

ΥΓ sic4 καμια διαθεση γι αντιπαραθεση αλλα μη κρυβομαστε και πισω πα το δαχτυλο μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”