Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Ο Μιχος στο τουιτερ παντως εγραψε οτι ο Γαλλος δεν ειναι επιλογη του αν και τον ενεκρινε. Ειχε επιλεξει τον Κρουγκμαν της Πεσκαρα.
Οταν εμεις ημασταν στα ταρταρα και παιρναμε δανεικους και μας χλευαζαν περι παραρτηματων, μαγαζιων κτλ κτλ ηρθε κανενας αρδ να μας το περασει σαν....συνιδιοκτησια;
Ο Γάλλος είναι εισήγηση του Μίχελ... Κάποια ενημέρωση θα πήραν και από τον Πρίγιο!!!
Ισχυει. Ο μονος λογος που το αναφερω ειναι διοτι και η πληροφορια δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.nothu έγραψε:Σοβαρος μ@λ@κ@ς.
Για Μυστακίδη ούτε εγώ πιστεύω αυτό που γράφτηκε. Τον έχουνε πολύ ψηλά (ο Ιβάν και ο Γιώργος) ως χαρακτήρα τον Μυστακίδη, που είναι και ΠΑΟΚτσής και πόντιος(παίζει σημαντικό ρόλο). Να θυμίσω ότι στη μεταγραφή Μολέντο είχε πει ότι δε θέλει να πάει βάζελο. Τώρα, βλέποντας ότι δε θα πάρει χρόνο, θα πάει δανεικός. Λογικό και σωστό.
Πάντως το ποσό 1,5εκ δε με εκπλήσει. Πάντα ο Ιβάν πληρώνει 3-5 φορές παραπάνω. Στα στάνταρ μας. Θα σκάσουν και μια 500άρα στο μισθό, μιας που δεν έχουμε διαπραγματευτική δύναμη
(τον ζητάει όλος ο πλανήτης).
Πάντως το ποσό 1,5εκ δε με εκπλήσει. Πάντα ο Ιβάν πληρώνει 3-5 φορές παραπάνω. Στα στάνταρ μας. Θα σκάσουν και μια 500άρα στο μισθό, μιας που δεν έχουμε διαπραγματευτική δύναμη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 31 Ιαν 2018, 02:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PAOKevolution
Νομίζω και για να το πω πιο συντηρητικά θα μιλήσω για τον εαυτό μου οτι δεν ήθελα κουρμπελη.Απο τη στογμη όμως που λένε οτι τον θέλει ο λούτσος εντάξει και εν συνδυασμό με τον ερχομό του μουλεν είμαι καλυμμένος. Τα λεφτά που σχολιάζετε πολλοί για τα λεφτά μια είναι η απάντηση.33 χρόνια είναι πολλα και ας γίνουν όσες θυσίες είναι να γίνουν !!!
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!
-
Ποιος ειναι αυτος φιλε?DimitrisS έγραψε:Παιδια σας παρακαλω μην το γραφετε και το ξαναγραφετε γιατι θα παθουμε και τιποτα.
Δεν πρεπει και θελω να πιστευω δεν θα δωσουμε το μεγαλυτερο ταλεντο και πιο εξελιξιμο ποδοσφαιριστη του ροστερ μας ΕΛΕΥΘΕΡΟ στον βαζελο, για να αποκτησουμε τον Κουρμπελη.
Μονο δανεικο και τιποτα μα τιποτα αλλο!
Ας γραφουν οτι θελουν, δεν ειναι ηλιθιοι ουτε ο Μιχελ, ουτε ο Ραζβαν, ουτε ο Ιβαν.
Αν λες για μυστακιδη λυπαμαι αλλα δεν βλεπω κανενα ταλεντο στα 23προς24.
Δηλαδη θα βγαλω βιερινια τζαλμα μακ απο εξτρεμ για να βαλω μυστακιδηηη?
Δεν κανει για το επιπεδο μας.. για κανα βαζελο καλα ειναι..
- BlackBlockAttack
Τοργκελε Μουν Χαραλαμπιδης δε θυμαμαι το καθεστως....Αξεχαστες εποχες που να μη ξανα ρθουν ποτε!
Ότι και να θέλουν να περάσουν οι αρδ στα @@ μας,σημασία έχει τι έχει υπογραφεί.
Εγώ πάντως αν δεν δω τον Κουρμπελη με τη φανέλα μας δε πιστεύω τίποτα.
Υ.Γ Ποιος ακούει τον stalker τώρα,και Κουρμπελης και διακαης πόθος της άλλης μεγάλης του αγάπης.

Εγώ πάντως αν δεν δω τον Κουρμπελη με τη φανέλα μας δε πιστεύω τίποτα.
Υ.Γ Ποιος ακούει τον stalker τώρα,και Κουρμπελης και διακαης πόθος της άλλης μεγάλης του αγάπης.

Δες που φτασαμε, θα βαλει και κανα γκολ, θα το πανηγυρισουμε και θα μας κοροϊδεύουν κιολαDimg4 έγραψε:Μια χαρα ντιλ ειναι. Ο Μυστα θα παρει αγωνες, αφου σε μας δεν προκειται να παιξει οποτε τι σας χαλαει δανεικος? Θα παιξει και με γαυρους κλπ οποτε μια χαρα
Για Μυστα λεω και προφανως διαφωνουμε καθετα και οριζοντια.giliopoulos έγραψε: Ποιος ειναι αυτος φιλε?
Αν λες για μυστακιδη λυπαμαι αλλα δεν βλεπω κανενα ταλεντο στα 23προς24.
Δηλαδη θα βγαλω βιερινια τζαλμα μακ απο εξτρεμ για να βαλω μυστακιδηηη?
Δεν κανει για το επιπεδο μας.. για κανα βαζελο καλα ειναι..
Ο Μυστακιδης περσι ειχε 31 συμμετοχες 6 γκολ και 3 ασσιστ παιζοντας σε 4 διαφορετικες θεσεις!
Πλακα κανουμε τωρα ρε φιλε;
Τα φώτα στα γραφεία της ΠΑΕ είναι ανοιχτά;;; Να ξέρω να την πέσω καμιά ωρίτσα ή όχι;;; 

Να κάνω μια ερώτηση παιδιά?
Αν πάρουμε με 1εκ τον Γάλλο και 1,5εκ τον Κουτρουμπή, στη σούμα είναι 2,5εκ.
Γιατί τότε πουλήσαμε τον Τσίμιροτ 2,5εκ???
Αν πάρουμε με 1εκ τον Γάλλο και 1,5εκ τον Κουτρουμπή, στη σούμα είναι 2,5εκ.
Γιατί τότε πουλήσαμε τον Τσίμιροτ 2,5εκ???