To transfermarkt τον εχει κλεισμενο προς άγνωστη ομάδα στις 1 Ιουλίου.joshua έγραψε:Εγω απορω πραγματικα γιατι δεν ασχολουμαστε με τον Νταγκλας αλλα μαλλον αυτος δεν ασχολειται με εμας.
Υ.Γ Να ο ενας απο το γιουρο που ελεγε ο Γιωργαρος.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Ποιος Σαμολης; Του Χ?ron-swanson έγραψε:Το θεμα παντως το υπογραφει ενας Δημητρης Σαμολης που ειναι και αυτος που εγραψε πρωτος για Κανα-Μπιγικ.
- john4serres
Ελπίζω ούτε Κρεσπο ούτε Ζοζουλια ούτε μαρουλια.
Φέρτε κανονικούς παίκτες μια φορά γ@μω
Φέρτε κανονικούς παίκτες μια φορά γ@μω
Ήρθαν αυτοί ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οσο για τον Zozula ουτε Σαλπιγγιδης ουτε Οουεν ,ειναι 1,76 ρε μάγκες καλος παίκτης.
https://www.youtube.com/watch?v=OJh-DUZyavk
-
Προφανώς καπου εχει υπογράψει , οσοι μενουν ελευθεροι τους έχει με άλλο σήμα.joshua έγραψε:Ρε panpan επειδη τον αφηνει ελευθερο η ντνιπρο το γραφει.
-
Εχει υπογραψει ηδη σε ομάδα λέμεjoshua έγραψε:ΘΑ τον αφησει,συμβολαιο εχει αλλα λογω καταστασεων θα φυγει.
http://www.transfermarkt.co.uk/jumplist ... verein/339
για να καταλάβεις την διαφορά.
Ρε εορπτολ, αφου δν καταλαβες (δε θες ή δε μπορεις) αυτο που σου ειπε εκεινος ο φιλος για τα περι "πλιατσικου" κ "ευτυχους συγκυριας π την εκμεταλλευτηκαμε με μεγαλη επιτυχια",
γτ συνεχιζεις με περίσσιο θρασος τις ειρωνιες, με πανω απο 6-7 αναφορες στη λεξη αυτη ηδη?
Οκ, γινεται αντιληπτη η ασυλια που καποιοι απολαμβανουν παρα το οτι 7 στα 10 ποστ τους ειναι ειρωνικα ή αφοριστικα προς συμφορουμιτες, αλλα το να την εκμεταλλευονται σε τέτοιο βαθμο ειναι κουραστικο κ οπως ειπα εκτροχιαζει το κλιμα..
Τεσπα, απο σημερα κ επισημα ignore..
γτ συνεχιζεις με περίσσιο θρασος τις ειρωνιες, με πανω απο 6-7 αναφορες στη λεξη αυτη ηδη?
Οκ, γινεται αντιληπτη η ασυλια που καποιοι απολαμβανουν παρα το οτι 7 στα 10 ποστ τους ειναι ειρωνικα ή αφοριστικα προς συμφορουμιτες, αλλα το να την εκμεταλλευονται σε τέτοιο βαθμο ειναι κουραστικο κ οπως ειπα εκτροχιαζει το κλιμα..
Τεσπα, απο σημερα κ επισημα ignore..
- ace79grpaok
Φέρε ζουζουλια όσα και να είναι τα μαρούλια,χωρίς πλάκα καλος είναι ο ουκρανός?σιμπα μην την ψάχνεις εγώ καιωκαποιοι άλλοι είμαστε οι συνηθεις υποπτοι για μπαναρισμα και εορπτολ,γκοραν ειναι τα πουλεν του φόρουμ και δεν τους πειράζει κανεις,όσο για τον ζουζουλια έχεις άποψη?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Σάβ 25 Ιουν 2016, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Metagrafakias
Αν ισχυει για Ζοζουλια μακαρι με χιλια....μιλαμε για εναν σαλπιγγιδη στο καλυτερο του στα 26 του....αλλα sport24 και olapaok χλωμο εγω πιο εγκυρος ειμαι......
Simba Άλλο πλιάτσικο άλλο ευτυχής συγκυρία και δεν κατάλαβα δικηγόρος του είσαι? Τι πρόβλημα έχεις και μιλάς για περίσσιο θράσος ? δικηγόρους δεν χρειαζόμαστε
Θα κάνεις Ignore και δεν θα κοιμηθώ το βράδυ αντί να σε κάνω εγώ για να γλιτώσω τα κουραστικά σεντόνια σου
:)
Θα κάνεις Ignore και δεν θα κοιμηθώ το βράδυ αντί να σε κάνω εγώ για να γλιτώσω τα κουραστικά σεντόνια σου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 25 Ιουν 2016, 21:38, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
1.73 δεν είναι ο Σάλπι;panpangr77 έγραψε:Οσο για τον Zozula ουτε Σαλπιγγιδης ουτε Οουεν ,ειναι 1,76 ρε μάγκες καλος παίκτης.
simba έγραψε: Οκ, γινεται αντιληπτη η ασυλια που καποιοι απολαμβανουν