Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
-
- xrictoforoc
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Υπάρχει καλη έννοια;joshua έγραψε:Ο Ουκρανος Σαλπιγγιδης ειναι (με την καλη εννοια).
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ουκρανός σαλπιγγιδης χάχαχαχα βγαίνει ένας παπάς η όχι το πρώτο απαξιωτικο σχόλιο γνωστό ούτε στο στοίχημα δεν παίζει. ...άσχετα αν ξέρουμε η όχι τον παίκτη
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοειται βεβαια οτι ειναι πολυ καλος ποδοσφαιριστης που με τα χρονια εγινε καθαρος φορ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Σάβ 25 Ιουν 2016, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
- john4serres
Το πλιάτσικο συνεχίζεται με τον σσλπιγγιδη της Ουκρανίας
:)

εγω γουσταρω πλιατσικο παντως, ντιπρο επαιξε τελικα europa league.
Οχι ρε,τρελλος εισαι,μην εμπιοστευεσαι καθολου τους αρδ,αυτοι ειναι τερμα αμπαλοι,δεν ξερουν τι τους γινεται.DimitrisS έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι ΑΑΑΝ ισχυει οτι μιλαμε με Ζουζουλια, ως "αντικαταστατη" μαλιστα του Ματεους, θα αρχισω να αμφιβαλλω λιιιιγο για το σκαουτινκ και την προεργασια που εγινε. Λεμε ΑΝ.
![]()
Εννοειται βεβαια οτι ειναι πολυ καλος ποδοσφαιριστης που με τα χρονια εγινε καθαρος φορ.
Εγω απορω πραγματικα γιατι δεν ασχολουμαστε με τον Νταγκλας αλλα μαλλον αυτος δεν ασχολειται με εμας. 
Υ.Γ Να ο ενας απο το γιουρο που ελεγε ο Γιωργαρος.

Υ.Γ Να ο ενας απο το γιουρο που ελεγε ο Γιωργαρος.

Γιατι λογικα θα ειναι πανακριβος,γι αυτο..Παντως για να βγηκε απο το φουλ αναξιοπιστο σπορτ24,δεν πιστευω οτι θα ισχυει..
-
Το θεμα παντως το υπογραφει ενας Δημητρης Σαμολης που ειναι και αυτος που εγραψε πρωτος για Κανα-Μπιγικ.
-
- Επικοινωνία:
Το sdna λεει οτι η κουλα κινηται για" balde/fletcher κ εμεινε ελευθερος απο την Getafe o Αlvaro Vasquez (25 χρονων)
για αυτον δεν ενδιαφερομασταν κ περυσι για την θεση 9?
http://www.transfermarkt.com/alvaro-vaz ... ler/141835
Εσχάτως στην ΑΕΚ προτάθηκε ακόμη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο Ο λόγος για τον Άλβαρο Βάσκεθ, της Χετάφε. Ο 25χρονος Ισπανός φορ έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Μαδρίτης (με την οποία είχε 35 συμμετοχές και έξι γκολ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε) και τέθηκε στα υπόψιν των Κιτρινόμαυρων.
για αυτον δεν ενδιαφερομασταν κ περυσι για την θεση 9?
http://www.transfermarkt.com/alvaro-vaz ... ler/141835
Εσχάτως στην ΑΕΚ προτάθηκε ακόμη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο Ο λόγος για τον Άλβαρο Βάσκεθ, της Χετάφε. Ο 25χρονος Ισπανός φορ έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Μαδρίτης (με την οποία είχε 35 συμμετοχές και έξι γκολ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε) και τέθηκε στα υπόψιν των Κιτρινόμαυρων.