Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από obanebane »

Dimitris_L4 έγραψε:Σιμπα απο "πληροφοριες" προκυπτει...
νs μην ορκιζεσαι για δανεισμο του μυστακιδη...με ειπανε οτι δε θα ειναι δανεικος δυστυχως...η μονη ενσταση ειναι οτι μπλεκεται η πουτανα ο αλαφουζος..παντως τη στιγμη που μιλαμε ο κουρμπελης εκλεισε..

Δε ξέρω ποιος στο είπε και δε πιστεύω ότι λες ψέματα.
Δε δίνω ούτε 5% πιθανότητες να συμβούν τα παραπάνω ταυτόχρονα.
Πάντως αύριο θα γίνει της ποπης.
Και για άλλη μια φορά ο Ιβάν θα είναι ο μοναδικός που θα δώσει λεφτά για παίχτες.
dtown

Δημοσίευση από dtown »

ο Βιγιαφανες πουληθηκε για 800 χιλιαρικα και ο Κουρμπελης για 1.6 και 3 παικτες..ειναι τοσο αστεια/τραγικη/παρανοικη η ολη ιστορια..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Dimitris_L4 έγραψε:
simba έγραψε:και τι κανει? εδω και καιρο μαλιστα?
Δεν ξερω ρε φιλε...απλως πριν κλεισει ο μουλεν εμαθα οτι ειναι εδω ο μανατζερ του λεβεκ..και γι αυτο ρωτησα εαν εχουν τον ιδιο μανατζερ..δεν ηξερα αν ειναι καιρο εδω..
Μααααλιστα..αντε να δουμε, θα αποδεσμευθει ή παιζει τπτ αλλο...

Οσο για το οτι ειναι καιρο εδω, η ερωτηση πηγαινε και στον Μαντζου που το εγραψε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 31 Ιαν 2018, 02:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sick άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Για μένα πια είναι φως φανάρι αυτό που έγραψα,διαφωνείς κάπου;
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Το να βοηθησουμε τον βαζελο το ακουω βερεσε.. Ο Αλαφουζος εχει απιστευτα φραγκα, το δικο μας εκατομυριο περιμενει για να σωθει? Αμα θελει το παιρνει και αγοραζει 10 εκατομυρια τσιχλες και τους διαλυει.
Το ολο θεμα με τον Κουρμπ αν γινει γινεται για επικοινωνιακους λογους. Μην ψαρωνετε με την προπαγανδα των γαβριελων. Απλα ο Ιβαν θελει να παρει παιχτη απο κατω.
Παικτικα ο Κουρμπελης ειναι χαρα, σεντερμπακ και εξαρι που ξερει και καποια μπαλα. Αντε το ενα μας βρωμαει και το αλλο μας ξυνιζει. Δεν ειναι και ο μπεκενμπαουερ αλλα για ενα εναμισυ εκατομμύριο ειναι μια χαρα. Δεν ειναι και Μελισσης..
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Θα σας πάρει όλους και θα σας σηκώσει εκεί στην ΠΑΕ αν δώσατε τον Μυστακίδη ελεύθερο ή με συνιδιοκτησία...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Κοιταξτε παιδια...εγω εχω ενα κονε..καλο...οχι στη διοικηση...ειχα μιλησει και παλιοτερα με σουρμε νομιζω και του ειχα εξηγησει..
Τώρα το βραδυ με ειπε αυτολεξει..:εκλεισε ο κουρμπελης με 1.5 και 3 παιχτες και ερχεται ο μουλεν...αυριο θα μαθω λετομερειες και θα σας πω..
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Deal ΑΕΚ κ Χουλτ.
Απολαύστε τώρα πως θα παρουσιάσουν στην ΑΕΚ τον ξανθό Ρομπερτο Κάρλος.
Άμπαλοι πραγματικα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Αρθρο στο γκαζετα...τα βρηκαμε με κουρμπελη και ανηφοριζει..καποιος να το ποσταρει...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Sick άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Για μένα πια είναι φως φανάρι αυτό που έγραψα,διαφωνείς κάπου;
Δεν είναι θέμα αν διαφωνώ ή όχι. Είναι μια θεωρία που δεν έχει απόδειξη. Αν θες οπωσδήποτε τη γνώμη μου, δεν συμφωνώ όχι. Αλλά αυτό δε λέει κάτι.
Πχ, εγώ μπορώ να πω, ότι αν δεν έφευγε ο Τσίμιροτ, τώρα δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα περί πολιτικής ανάμειξης και εκλογικού ντόμινο.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Δεν σε αμφισβητεί κανείς πάντως είμαι σίγουρος ότι κάπου μπερδεύτηκε... Και οι 2 μπορεί να έρθουν ναι, ο Κωνσταντινίδης και ο Κάτσε να πάνε ως ελεύθεροι στον Βάζελο ναι αλλά ο Μυστακίδης το Καλοκαίρι θα είναι στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ... Ούτε λογική υπάρχει, ούτε κέρδος υπάρχει, ούτε χαζοί είναι...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Δημήτρης Κουρμπέλης με τον Παναθηναϊκό να τα βρίσκει με τον... δικέφαλο του βορρά για πώληση του παίκτη παίρνοντας εκτός από χρήματα και τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Οι βαζελοαρδ το δινουν τελειωμενο
Ακομα δεν εχω δει σε αρθρο οτι τα βρηκαμε και με Κουρμπελη...Υπαρχει διαφορα στο οικονομικο ειπαν
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

συνιδιοκτησια λενε παιδια και για τς 3 στν ουσια του χρονου θα ειναι δικος σου αφου στν βαζελο δν εχουν φραγκα να τον πληρωσουν.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Επίσης πολυ θα ηθελα να ακουςω κάποιες απόψεις για το εξής:
Εαν έπαιρναν γαύρος ή ΑΕΚ τον Κουρμπελη σήμερα θα θεωρούσαν πως ειναι υπέρ μεταγραφή, γέρνει το πρωτάθλημα προς εμάς και όλα τα συναφή. Κατα 90-95% θα είχαν αυτή την άποψη.
Εαν θα πάρουμε εμεις τον παίκτη τότε θα έχουμε ένα ποσοστό 50-50% σε αυτους που τον θέλουν κ σε αυτους που δεν τον θέλουν.
Απο που πηγάζει αυτό;
- ειναι παίκτης του ΠΟΚ άρα δεν τον γουστάρουμε
- ειχε νευράκια στην Τουμπα κ δεν θα συγχωρεθεί ποτέ
- Δεν θελουμε να δώσουμε λεφτα στον Πάο;
- είμαστε μπαλαδοφατσες κ βλέπουμε πως δεν κάνει την διαφορά;
Τι απο όλα;

Υ.Γ. Εγω για παράδειγμα επιμένω να μην τον θέλω γιατι ειναι απλά ένας υπερεκτιμημένος παίκτης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”