Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Το ξαναγραφω.
Αν πραγματι κλεισουν και Κουρμπελης και Μουλεν, πιστευω ο Κουρμπελης ερχεται για στοπερ που για μενα ειναι στοπερ και οχι χαφ.
Με δανεισμο του βασνιου στοπερ για το επομενο εξαμηνο.
Υποθεση κανω προφανως.
Αν πραγματι κλεισουν και Κουρμπελης και Μουλεν, πιστευω ο Κουρμπελης ερχεται για στοπερ που για μενα ειναι στοπερ και οχι χαφ.
Με δανεισμο του βασνιου στοπερ για το επομενο εξαμηνο.
Υποθεση κανω προφανως.
- Γιώργος Μάτζου 4
Όντως ήταν καιρό εδώ ΘεσσαλονίκηDimitris_L4 έγραψε:ο μανατζερ του λεβεκ ειναι εδω παντως...μακαρι να φυγει και αυτος...
Αληθεια τωρα?
1 μυριο για μουλεν και κανα 1.5 για κουρμπελη?
Τι θα κανουν, θα τους περασουν απο μεικτη για να βγει ο ιδανικος παικτης?
Ας εδιναν στην τελικη 3+ για καποιον που να συνδυαζει τα χαρακτηριστικα τους (παντα στο μετρο του δυνατου), ωστε να υπαρξει μια πραγματικη αναβαθμιση στη θεση..
Το να παιρνεις 2 ημιμετρα στο κεντρο, με ελλειψεις στο παιχνιδι τους (οπως εγινε και με κανιας-σαχοφ) αντι για 1, πιο ολοκληρωμενο, ειναι χειροτερο για την ομαδα, ειδικα σε βαθος χρονου γιατι υποθηκευονται οι θεσεις..
Δν ξερω, τι να πω..
Βεβαια, ισως παιζει αυτο που λεει ο Dimitriss και τον θελουν κυριως για στοπερ που στην αναγκη θα βοηθησει στο 6..
Υ.Γ. Οι πληροφοριες για τον μανατζερ του λεβεκ απο που βγαινουν?
1 μυριο για μουλεν και κανα 1.5 για κουρμπελη?
Τι θα κανουν, θα τους περασουν απο μεικτη για να βγει ο ιδανικος παικτης?

Ας εδιναν στην τελικη 3+ για καποιον που να συνδυαζει τα χαρακτηριστικα τους (παντα στο μετρο του δυνατου), ωστε να υπαρξει μια πραγματικη αναβαθμιση στη θεση..
Το να παιρνεις 2 ημιμετρα στο κεντρο, με ελλειψεις στο παιχνιδι τους (οπως εγινε και με κανιας-σαχοφ) αντι για 1, πιο ολοκληρωμενο, ειναι χειροτερο για την ομαδα, ειδικα σε βαθος χρονου γιατι υποθηκευονται οι θεσεις..
Δν ξερω, τι να πω..
Βεβαια, ισως παιζει αυτο που λεει ο Dimitriss και τον θελουν κυριως για στοπερ που στην αναγκη θα βοηθησει στο 6..
Υ.Γ. Οι πληροφοριες για τον μανατζερ του λεβεκ απο που βγαινουν?
Γιατι να φυγει δανεικος αν εκλεισαν και οι 2 ο κουρμπελης ερχεται σαν 6αρι μαζι με κανιας 2 6αρια ο μουλεν στν θεση του τσιμι και ο βοσνιος στν θεση σαμπρανο εμενα μια χαρα μ φενονται.
Είναι λάθος να περιμένει τον Αλαφούζο, για να μας τρυπήσει και πάλι. Ο γαύρος θα κάνει τα πάντα τώρα που είναι πίσω, οπότε ένας τρόπος να τρυπήσεις τον ΠΑΟΚ είναι να τον μπερδέψεις και να τον αφήσεις χωρίς χαφ. Ο Αλαφούζος όλοι ξέρουμε τι είναι, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί το παλεύουμε να μας κοροϊδέψει. Κλείνεις τον Μουλέν, που είναι και καλός ποδοσφαιριστής, και μετά άσε αυτούς να σε παρακαλάνε. Για Μυστακίδη δεν υπάρχει θέμα πέρα του δανεισμού. Είναι πουλέν του Ιβάν και Γιώργου, ως πόντιος. Ο Μύστα μπορεί να εξελιχτεί τα επόμενα χρόνια σε βασικό μας γρανάζι.
Πάντως ο Μουλέν μπορεί να είναι 1,74, αλλά έχει όγκο και δύναμη. Δεν είναι 50 κιλά.
Πάντως ο Μουλέν μπορεί να είναι 1,74, αλλά έχει όγκο και δύναμη. Δεν είναι 50 κιλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 31 Ιαν 2018, 01:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dimitris_L4
Σιμπα απο "πληροφοριες" προκυπτει...
νs μην ορκιζεσαι για δανεισμο του μυστακιδη...με ειπανε οτι δε θα ειναι δανεικος δυστυχως...η μονη ενσταση ειναι οτι μπλεκεται η πουτανα ο αλαφουζος..παντως τη στιγμη που μιλαμε ο κουρμπελης εκλεισε..
νs μην ορκιζεσαι για δανεισμο του μυστακιδη...με ειπανε οτι δε θα ειναι δανεικος δυστυχως...η μονη ενσταση ειναι οτι μπλεκεται η πουτανα ο αλαφουζος..παντως τη στιγμη που μιλαμε ο κουρμπελης εκλεισε..
Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν και οι δύο.
Είναι ξεκάθαρο πλέον για εμένα ότι ο Ιβάν δέχεται πιέσεις από την κυβέρνηση να βοηθήσει τον βαζελο αλλά η αντιπολίτευση δεν του το επιτρέπει.
Ο βαζελος θυμίζει ΠΑΣΟΚ,τελειωμένη υπόθεση.
Είναι ξεκάθαρο πλέον για εμένα ότι ο Ιβάν δέχεται πιέσεις από την κυβέρνηση να βοηθήσει τον βαζελο αλλά η αντιπολίτευση δεν του το επιτρέπει.
- Sick Bastard
ρε συ Μπάνε, ένα πρωτάθλημα είπαμε να πάρουμε σιγά μη περάσει το θέμα κι απ τον ΟΗΕ ξέρω γω.obanebane έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν και οι δύο.
- Dimitris_L4
Δεν ξερω ρε φιλε...απλως πριν κλεισει ο μουλεν εμαθα οτι ειναι εδω ο μανατζερ του λεβεκ..και γι αυτο ρωτησα εαν εχουν τον ιδιο μανατζερ..δεν ηξερα αν ειναι καιρο εδω..simba έγραψε:και τι κανει? εδω και καιρο μαλιστα?
Δε νομίζω, ούτε το πιστεύω για ελεύθερος ο Μυστακίδης... Θα χρυσοπληρώσουμε τον βάζελο για Κουρμπέλη και θα τους δώσουμε και ελεύθερο τον Μυστακίδη;;; Ε με την καμία... Τώρα Δημήτρη εσύ ξέρεις από πληροφορίες άρα είσαι πιο μπροστά από εμένα... Εγώ απλά δεν θέλω να το πιστέψω...