Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αποστολη ο στοχ δεν ειναι σοβαρος ποδοσφαιριστης. Αντιθετως ο μακ ειναι.

Οι δυνατοτητες του στοχ ειναι πολυ μεγαλυτερες του μακ αλλα τι να το κανεις. Αφου τις βγαζει σε 10 το πολυ ματς τη χρονια. Αντιθετως ο μακ συνηθως παιζει αναλογα με τις δυνατοτητες του.

Εν κατακλειδι. Αν μου ελεγες στοχ η μακ με τα ιδια λεφτα; κλειστα ματια μακ θα ελεγα. Και σκεψου οτι ο στοχ θα ζητουσε περισσοτερα απο τον μακ για συμβολαιο ενω θα απαιτούνταν χρηματα και για την αγορα του.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο σουλειμανι που παιζει κ φορ παντως ειναι αντί Ματέους μακαρι να πηγαίναμε εκει αλλα ελεύθερος δεν ειναι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Πάντως όσο περνάει ο καιρός και μετά το ναυάγιο ματεους μια λύση θα ήταν Τα λεφτά που προορίζονταν γι'αυτόν να σωθούν στον Μακ.
Μακάρι να μπορούσαμε να τον ψήσουμε να υπογράψει ένα νέο τετραετες.
Παικτης ο οποίος μπορεί να δώσει αλλα χαρακτηριστικά στο κέντρο της επίθεσης απ αυτα που δινει ο κλαους ,παίζει και στα άκρα (μοας και πκεον για μενα ο μακ ειναι περισσότερο φορ παρά εξτρέμ )και δεν καπελωνει και τον Κλάους.

Φαντάζομαι σε παιχνίδια που θα πρέπει να παίζω στην κόντρα να έχω επιθετική τριάδα μπροστά Μακ -Τζαλμα-Ροντριγκες
Θα κάνουν πολλές κηδείες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Σάβ 25 Ιουν 2016, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εντύπωση με εκανε παντως που ο προπονητης του στο τελευταίο ματς στο τελος εβαλε βαις κορυφή κ οχι μακ
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

panpangr77 έγραψε:Απο το βιντεο δεν τον βλέπω κακο τον Κρεσπο
https://www.youtube.com/watch?v=0__byI_cjEw
Ο Σαβίνι της Ισπανίας...

Μου αρκεί αυτός της Ελλάδας,πόσοι πια;;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Με ενα 800αρι τουμπες θα κανει ο Μακ,προσωπικη αποψη βεβαια.
Εχω την αισθηση ομως οτι προτιμαμε τα λεφτα που θα μας φερει παρα να τον ανανεωσουμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

MANIAKOS έγραψε:Εντύπωση με εκανε παντως που ο προπονητης του στο τελευταίο ματς στο τελος εβαλε βαις κορυφή κ οχι μακ
Γιατι ηθελε Περισσότερο τις βοήθειες του Μακ στο μπακ μιας και ο Μακ είναι πολύ εργατικός ποδοσφαιριστής σε αντίθεση με βαις στοχ παρά την οποία χρησιμότητα του στην επίθεση
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Για μένα, ήταν έγκλημα η αποπομπή Άρνεσεν. Χωρίς να έχει χρόνο, χωρίς να ξέρει την ομάδα και το πρωτάθλημα, με capital controls, με τόσες χυλόπιτες που έφαγε τουλάχιστον έφερε 2-3 παίχτες με ποιότητα. Στην τελική αποδείχτηκε ότι το υλικό ήταν αρκετό να βγάλει την ομάδα δεύτερη με έναν νορμάλ προπονητή. Κι ο Τούντορ δεν ήταν καν αν θυμάστε στις πρώτες του επιλογές αλλά δεν είχε χρόνο να καθυστερήσει κι άλλο. Έδωσε 5-6 εκ για όλους, ο Τσίμιροτ κι ο Γκάρυ μόνο πιάνουν άνετα ένα δεκάρικο. Ένα δίδυμο Άρνεσεν Τ.Δ.- Μίχελς πρόεδρος θα μπορούσε να κάνει πολύ καλή ομάδα φέτος. Τέσπα.
Φέτος ανήκω στους γκρινιάρηδες του φόρουμ αλλά έχω λόγο γι αυτό. Μία από τις βασικές αιτίες είναι ότι νομίζω πως λείπει η στρατηγική στόχευση ή αυτή που υπάρχει δεν μου αρέσει. Εξηγούμαι:
Το 17 λήγουν τα συμβόλαια των Γλύκου, Τζαβέλλα, Τζιώλη, Μαλεζά, Σκόνδρα, Κάτσε, Μακ. Ο Μακ λογικά θα πουληθεί, από κει και πέρα δε γίνεται να πάμε δεύτερο εξάμηνο με τόσα συμβόλαια ανοιχτά. Δεν έχω καταλάβει τι θέλει να κάνει ο Μίχελς. Θα ανανεώσει αυτά τα συμβόλαια? Τότε δεν κάνουμε ποτέ βήμα μπροστά. Δεν θα τα ανανεώσει? Τότε από Γενάρη θα έχουμε παίχτες που θα φυλάνε τα πόδια τους και το Μάη πάλι θα ψάχνουμε άξονα και άμυνα.
Προσωπικά δεν θα ήθελα κανέναν στην ομάδα του χρόνου εκτός ίσως του Κάτσε και του Γλύκου ως ρεζέρβες πάντα. Αλλά ότι απόφαση και να πάρουν θα ήθελα να δω κινήσεις από φέτος. Γιατί αν όλοι αυτοί παίξουν φέτος και ανανεώσουν δεν κάνουμε προκοπή. Αν πάλι παίξουν φέτος και φύγουν 3-4 το καλοκαίρι του χρόνου θα ψάχνουμε καινούργιο άξονα. Έτσι όμως δουλειά δε γίνεται. Κάποιοι πρέπει να πουληθούν και να αντικατασταθούν από φέτος, δε γίνεται αλλιώς κατά τη γνώμη μου. Και δε βλέπω κινήσεις και ανησυχώ. Κι όλο αυτό επηρεάζει όλο το μεταγραφικό σχεδιασμό, γι αυτό το γράφω εδώ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

obanebane έγραψε:Με ενα 800αρι τουμπες θα κανει ο Μακ,προσωπικη αποψη βεβαια.
Εχω την αισθηση ομως οτι προτιμαμε τα λεφτα που θα μας φερει παρα να τον ανανεωσουμε.
Άμα έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη και αυτόν που μπορεί να δώσει τουλάχιστον αυτά που δίνει ο Μακ καλά κάνουν ειδάλλως. ...

Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο Μακ είναι μόλις 25 και πιστεύω ότι δεν είδαμε το ταβάνι του ακόμα.

Αν φέτος αυτός ο παίκτης έβαλε 20 γκολ δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να κάνει με ένα βαρβάτο δεκάρι από πισω
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αν ήμουν στη θέση του Μίχελ θα είχα ξεκινήσει τις συζητήσεις για αριστερό εξτρέμ, γιατί ο Μακ κατά 90% θα πουληθεί. Επειδή οι διαπραγματεύσεις μπορεί να αργήσουν και η μεταγραφή να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε μέχρι τότε και μετά να αρχίσουμε να ψάχνουμε εξτρέμ.
Τον Stoch πχ πιστεύω ότι με παζάρια μπορούμε να τον πάρουμε με τα μισά λεφτά που ζητάει η Fener, η οποία εδώ και χρόνια κοιτάει πώς να τον ξεφορτωθεί. Κάποιοι αντιδρούν για τον Σλοβάκο, κατά την άποψή μου όμως ο παίκτης αυτός έχει δύο πρόσωπα: ένα σοβαρό, που όταν το δείχνει είναι μία κλάση πάνω από τον Μακ, και ένα άσχημο που τον κάνει απολύτως μέτριο (όπως και τον Μακ). Ο Μακ είναι λίγο πιο γρήγορος, αλλά ο Στοχ έχει πιο κλειστή τρίπλα και πολύ καλύτερο σουτ. Στα συν ότι έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και δεν θα του πάρει χρόνο να εγκλιματιστεί.
Επίσης υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ.

Αν χρειαστεί...Ατσού...λεύτερο...In Frank we trust... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 25 Ιουν 2016, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εχει λογική αυτο

Παντως το οτι βγηκε ηδη ο μανατζερ κ ειπε για προτασεις κ οτι δωσαμε αδεια σημαινει οτι μαλλον τα συζητήσαμε κ δεν παιζει πολυ το να μεινει
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τον Τζαλμα δεν τον βλεπεις ως αντικαταστατη;
Ενας φευγει ενας ερχετε.
Δεν ξερω,απλα ρωταω.
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

desperando έγραψε:Πάντως όσο περνάει ο καιρός και μετά το ναυάγιο ματεους μια λύση θα ήταν Τα λεφτά που προορίζονταν γι'αυτόν να σωθούν στον Μακ.
Μακάρι να μπορούσαμε να τον ψήσουμε να υπογράψει ένα νέο τετραετες.
Παικτης ο οποίος μπορεί να δώσει αλλα χαρακτηριστικά στο κέντρο της επίθεσης απ αυτα που δινει ο κλαους ,παίζει και στα άκρα (μοας και πκεον για μενα ο μακ ειναι περισσότερο φορ παρά εξτρέμ )και δεν καπελωνει και τον Κλάους.

Φαντάζομαι σε παιχνίδια που θα πρέπει να παίζω στην κόντρα να έχω επιθετική τριάδα μπροστά Μακ -Τζαλμα-Ροντριγκες
Θα κάνουν πολλές κηδείες
όσα +++ θες
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εγω νομιζω ηδη αντικαταστάθηκε με τζαλμα ο εξτρεμ μακ αλλα θα παρουμε κ εναν ακομα
Πήγαμε να παρουμε πολυθεσίτη με Ματέους γι πολυφωνια αλλα μας εγραψε
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

Ο Μακ το μυαλο του το εχει με πια ομαδα θα συμφωνησει. Επισης ακομα και στα 'playoff΄ το μυαλο του ηταν να παει στ Εuro.

Τωρα το μυαλο του ειναι πως θα τον πουλησουμε να τελειωσει το Euro.

Καποιος φιλος ειπε να κινηθουμε για εξτρεμ στην θεση του μακ ας παρουμε κ 10αροεξτρεμ παλι ποιοτητα θα δειξουμε ας πωληθει ειμαι υπερ της επιλογης αυτης αλλα οχι κοψοχρονιά.

Τις ιδιας αποψης ειμαι κ γιατον κατσε (αν δεν ομως.. προτιμω να αναναιωσει 22 ειναι ακομα κ ωγηκε απο την ομαδα μας δεν ξερω αν πιανει θεση ξενου ομως.. η πηρε την ελληνικη..)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”