Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Πρεπει οπως κ δηποτε να κανουμε κατι με τος δανεισμους κ τις αποδεσμευσεις / πωλησεις..
(Αυτα κρατούν κ πρωταρχικους στοχους τις ομαδες κ στρεφομαστε σε αλλα ετσι πιστευω)..
Συμφωνα με την γνωμημου παντα πρεπει να δωθουν δανεικοι οι:
Πουγγουρας/Σαββιδης/Ποζογλου/Δεληγιαννιδης/Αντονις/Σαμπο
Αποδεσμευσεις: Γκολασα (οπωδηποτε)
κ αφου ερθουν τα ατομα που θελουμε τα 5 να φυγει δανεικος ο κοροβεσης η γιαννουλης ενας απο τους 2.
Πωλησεις: Mak (εστω 3 χαρτια) Kace (αλλα οχι να φυγει κοψοχρονιά (ειδ αλλος προτιμω αν δεν παρουμε 6αρο8αρι να αναναιωσει)
Οι αλλοι ειναι μια χαρα να εχουμε ενα ροστερ 26ατομων με τους μικρους u20 4 (kakko/kushta/dimitriadis/siampanis)
Γιατι σε κυπελλα κ ευρωπη πρεπει να δηλωνονται κ 4 απ u20.
(Αν εχει καποιος φιλος καμια αλλη αποψη φυσικα να την συζητησουμε).. στο συγκεκριμενο θεμα..
(Αυτα κρατούν κ πρωταρχικους στοχους τις ομαδες κ στρεφομαστε σε αλλα ετσι πιστευω)..
Συμφωνα με την γνωμημου παντα πρεπει να δωθουν δανεικοι οι:
Πουγγουρας/Σαββιδης/Ποζογλου/Δεληγιαννιδης/Αντονις/Σαμπο
Αποδεσμευσεις: Γκολασα (οπωδηποτε)
κ αφου ερθουν τα ατομα που θελουμε τα 5 να φυγει δανεικος ο κοροβεσης η γιαννουλης ενας απο τους 2.
Πωλησεις: Mak (εστω 3 χαρτια) Kace (αλλα οχι να φυγει κοψοχρονιά (ειδ αλλος προτιμω αν δεν παρουμε 6αρο8αρι να αναναιωσει)
Οι αλλοι ειναι μια χαρα να εχουμε ενα ροστερ 26ατομων με τους μικρους u20 4 (kakko/kushta/dimitriadis/siampanis)
Γιατι σε κυπελλα κ ευρωπη πρεπει να δηλωνονται κ 4 απ u20.
(Αν εχει καποιος φιλος καμια αλλη αποψη φυσικα να την συζητησουμε).. στο συγκεκριμενο θεμα..
Γρήγορες αντιδράσεις και καλή αντίληψη σε 2-3 φάσεις και σε 1ο και σε 2ο χρόνο...panpangr77 έγραψε:Απο το βιντεο δεν τον βλέπω κακο τον Κρεσπο
https://www.youtube.com/watch?v=0__byI_cjEw

Παίζει και σαν ακραίο μπακ κι απ τις δύο πλευρές...

Πολυεργαλείο!!!!

Ρε σεις, λέτε???

Η αναμονή κ η αβεβαιότητα ειναι απο τε πιο ασχημα γενικα....
Με τοςο κρεσπο που παιζει αν ερθει οποίος αλλος μπορει κ να χαρούμε παντως
Επειτα αν πετάει στις προπονήσεις ο φακ κ ο κουλουρη στα δημοσίευματα τοτε φορ δεν ....
Μέχρι τωρα για τζαλμα χάρηκα που τον εχω δει κ ειναι καλος παίκτης (για εξτρεμ γενικα δε θελω μεγάλους )
Για ματος σαχοφ αυτο που καταλαβαινω αν κ δεν τους ξερω ήταν στα καλα αλλα εργαλεία ντνιπρο γιατι με φεντετσκι που τον θεωρώ εξαιρετικό δυσκολα να παιζε ο Ματίς δεξια βασικος
Απο δω κ περα θα φανει τι θα ρθει ....
Το να μειώνουμε αλλους παικτες χωρις ιδια γνώμη συνήθως γυρνάει μπούμεραγκ ...
Νομιζω η διάθεση ξεκάθαρη για μεγάλη σχετικά αγορά μονο με πώληση
Με τοςο κρεσπο που παιζει αν ερθει οποίος αλλος μπορει κ να χαρούμε παντως

Επειτα αν πετάει στις προπονήσεις ο φακ κ ο κουλουρη στα δημοσίευματα τοτε φορ δεν ....
Μέχρι τωρα για τζαλμα χάρηκα που τον εχω δει κ ειναι καλος παίκτης (για εξτρεμ γενικα δε θελω μεγάλους )
Για ματος σαχοφ αυτο που καταλαβαινω αν κ δεν τους ξερω ήταν στα καλα αλλα εργαλεία ντνιπρο γιατι με φεντετσκι που τον θεωρώ εξαιρετικό δυσκολα να παιζε ο Ματίς δεξια βασικος
Απο δω κ περα θα φανει τι θα ρθει ....
Το να μειώνουμε αλλους παικτες χωρις ιδια γνώμη συνήθως γυρνάει μπούμεραγκ ...
Νομιζω η διάθεση ξεκάθαρη για μεγάλη σχετικά αγορά μονο με πώληση
-
Μας επισκεφτηκε και αυτός ο Ιταλος που νομιζω οτι ειναι δημοσιογράφος
https://twitter.com/gufforik απο το Μιλάνο.
Δεν εχω καταλάβει εαν εχει καμια άλλη ιδιοτητα ,πρωην ποδοσφαιριστης ή scout.
είναι πολύ νωρίς και -όπως σχεδόν καθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια- οι κοινωνικο/πολιτικές εξελίξεις θα επηρεάσουν και τα μεταγραφικά πλάνα των ομάδων. πάντως, αν γίνει τπτ με το νησί, θα ήθελα να είχαμε ξανά τον Φράνκυ τον Άρνεσεν που ξέρει την αγορά εκεί απεξω και ανακατα.

Ναι και θα πεταξουν τη σκουφια του αυτοι που παιζουν Αγγλια για να ερθουν εδω.. 

εννοείται.
απλά κάτι παίχτες όπως ο Ραμίρεζ πχ μπορεί να το διπλοσκεφτούν οι ομάδες αν τυχόν πλέον έχουν μικρότερα περιθώρια ελιγμών στα περι κοινοτικών κτλ κτλ.
και στην τελική, πιο πολύ κουβέντα να γίνεται και τίποτα περισσότερο...

απλά κάτι παίχτες όπως ο Ραμίρεζ πχ μπορεί να το διπλοσκεφτούν οι ομάδες αν τυχόν πλέον έχουν μικρότερα περιθώρια ελιγμών στα περι κοινοτικών κτλ κτλ.

και στην τελική, πιο πολύ κουβέντα να γίνεται και τίποτα περισσότερο...

- sourmenetes
- Moderator
Να συμφωνησω απολυτα με τον kat...η πλακα ειναι οτι(για το πρωτο σκελος του ποστ) ειδα ενα αρθρο του κολκα το οποιο μιλαγε για το φαγωμα αρνεσεν και λεει οτι με τον ιδιο τροπο μπορει να γινει και του μιχελ.kataramenos5 έγραψε:Αργησαμε,που ειναι το στοπερ,που ναι τοδεκαρι ,τι προεργασια εγινε δηλαδη,και....κλπ,κλπ.Καπως ετσι,χωρις να το πολυκαταλαβαινουμε,στρωνουμε το βουτυρο στο ψωμακι των αρδ γι α ν αρχισει το πριονισμα του Μιχελ .Αν δε στραβωσει η δουλεια με το Τσ. Λ οπου ουτως η αλλως ειχες ελαχιστες ελπιδες θα το φορτώσουν σ αυτον και μετα παμε γι αλλα.Και θα το φαμε πολυ εύκολα μιας και συναδει μ αυτα που "τα λεγαμε εμεις" απ το καλοκαρι.Καλοφαγωτος
Μη τα περιμενετε ολα απ τους μοντ.che4 έγραψε:Odi έγραψε:Οριστικό ban στον τύπο και συγνώμη που το άφησα εξ αρχής.
σιγα ρε οντι πιστευω οτι καποιες φορες πρεπει να υπαρχει συνεργασια και απο μας
ολοι μαζι πρεπει να προσεχουμε το φορουμ μας γιατι εμεις περναμε ωρες εδω μεσα
Obane
Ψιλοτρελαθηκα,λες και το φαγωμα δημιουργειται απο μονο του..
- Kostas_Peraia4
Κραταει κατι σαν σημειωματαριο στο χερι του,οποτε ηρθε για να παρει συνεντευξη ή για καποιον αλλο λογοpanpangr77 έγραψε:Μας επισκεφτηκε και αυτός ο Ιταλος που νομιζω οτι ειναι δημοσιογράφος

Εκτος και αν κραταει σημειώσεις για να μεταφερει στην Ιταλια καθε λεπτομερια του υπερσυγχρονου προπονητικου κεντρου της Μεσημβριας

Για τον Φρανκ, προσωπικά δεν έχω ψηθεί ότι δεν συνεργάζεται με τον Λιούμπος και το έχω δηλώσει καιρό τώρα...
Ίδωμεν...

Ίδωμεν...

Kostas_Peraia4 έγραψε:Κραταει κατι σαν σημειωματαριο στο χερι του,οποτε ηρθε για να παρει συνεντευξη ή για καποιον αλλο λογοpanpangr77 έγραψε:Μας επισκεφτηκε και αυτός ο Ιταλος που νομιζω οτι ειναι δημοσιογράφος
Δεν εχω καταλάβει εαν εχει καμια άλλη ιδιοτητα ,πρωην ποδοσφαιριστης ή scout.![]()
![]()
![]()
Εκτος και αν κραταει σημειώσεις για να μεταφερει στην Ιταλια καθε λεπτομερια του υπερσυγχρονου προπονητικου κεντρου της Μεσημβριας
Ηρθε να δει τον μακ
Ιταλοποντιος
Με Ιταλία υπαρχουν κπ σενάρια για παικτες παντως
Κωστή, no offense, O.K.??? Ελλείψει παπάδων και συναφών εκκλησιαστικών εκπροσώπων πάσης θρησκείας...Kostas_Peraia4 έγραψε:Κραταει κατι σαν σημειωματαριο στο χερι του,οποτε ηρθε για να παρει συνεντευξη ή για καποιον αλλο λογοpanpangr77 έγραψε:Μας επισκεφτηκε και αυτός ο Ιταλος που νομιζω οτι ειναι δημοσιογράφος
Δεν εχω καταλάβει εαν εχει καμια άλλη ιδιοτητα ,πρωην ποδοσφαιριστης ή scout.![]()
![]()
![]()
Θα τα πήγαινες καλά και σαν ιδιωτικός ντεντέκτιβ θαρρώ...![]()
![]()
![]()
![]()
Έλααα, κακιούλες αρχίσαμε???Τώρα που θα έχουμε και κρυογενική μάλιστα???
![]()
![]()
![]()

Υ.Γ. Κάντε καμιά μεταγραφή...Δεν παλεύεται η ΖΕΣΤΑ λέμεεεε...

- ΑποστόληςΑ
Εγώ αν ήμουν στη θέση του Μίχελ θα είχα ξεκινήσει τις συζητήσεις για αριστερό εξτρέμ, γιατί ο Μακ κατά 90% θα πουληθεί. Επειδή οι διαπραγματεύσεις μπορεί να αργήσουν και η μεταγραφή να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε μέχρι τότε και μετά να αρχίσουμε να ψάχνουμε εξτρέμ.
Τον Stoch πχ πιστεύω ότι με παζάρια μπορούμε να τον πάρουμε με τα μισά λεφτά που ζητάει η Fener, η οποία εδώ και χρόνια κοιτάει πώς να τον ξεφορτωθεί. Κάποιοι αντιδρούν για τον Σλοβάκο, κατά την άποψή μου όμως ο παίκτης αυτός έχει δύο πρόσωπα: ένα σοβαρό, που όταν το δείχνει είναι μία κλάση πάνω από τον Μακ, και ένα άσχημο που τον κάνει απολύτως μέτριο (όπως και τον Μακ). Ο Μακ είναι λίγο πιο γρήγορος, αλλά ο Στοχ έχει πιο κλειστή τρίπλα και πολύ καλύτερο σουτ. Στα συν ότι έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και δεν θα του πάρει χρόνο να εγκλιματιστεί.
Επίσης υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ.
Τον Stoch πχ πιστεύω ότι με παζάρια μπορούμε να τον πάρουμε με τα μισά λεφτά που ζητάει η Fener, η οποία εδώ και χρόνια κοιτάει πώς να τον ξεφορτωθεί. Κάποιοι αντιδρούν για τον Σλοβάκο, κατά την άποψή μου όμως ο παίκτης αυτός έχει δύο πρόσωπα: ένα σοβαρό, που όταν το δείχνει είναι μία κλάση πάνω από τον Μακ, και ένα άσχημο που τον κάνει απολύτως μέτριο (όπως και τον Μακ). Ο Μακ είναι λίγο πιο γρήγορος, αλλά ο Στοχ έχει πιο κλειστή τρίπλα και πολύ καλύτερο σουτ. Στα συν ότι έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και δεν θα του πάρει χρόνο να εγκλιματιστεί.
Επίσης υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ.
-
- Επικοινωνία:
Εμενα με παραξενευει προσωπικα αν κ δεν πληροφορηθηκα κατι (προσωπικημου γνωμη)
πως με τον ιβιτς να μην ερθει κανενας σερβος η δεν ακουγεται ακομαπου λεγαν για τον σοθλειμανι ης γιανγκ μπους κτλπ ι τον ζιβκοβιτς κτλπ..
κ παππας ακομα να νε απλα δεν εβγαλαν τιποτα οι αρδ.
πως με τον ιβιτς να μην ερθει κανενας σερβος η δεν ακουγεται ακομαπου λεγαν για τον σοθλειμανι ης γιανγκ μπους κτλπ ι τον ζιβκοβιτς κτλπ..
κ παππας ακομα να νε απλα δεν εβγαλαν τιποτα οι αρδ.