Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευσηαπό steven123 » Τρί 16 Μάιος 2023, 00:56

Ψηλα στη λιστα του ΠΑΟΚ η Τσουμπα .... Δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται.
steven123

Δημοσίευσηαπό steven123 » Τρί 16 Μάιος 2023, 15:54

Τελικα ο παο ολοκληρωσε το υπεροστερ και εκανε και ολες τις απαραιτητες ανακοινωσεις. Παντου γινονται ανακοινωσεις οτι κλεινουν παικτριες. Σε εμας τι θα γινει? Ουτε φημες δεν ακουμε . αχ δεν μπορω :cry: :cry: :cry: :cry:
steven123

Δημοσίευσηαπό miburosaito » Πέμ 18 Μάιος 2023, 17:59

Παραβλεπω τη μπηχτη του Λεμο για το οτι εχουμε μεινει πισω και διαβαζω τις πληροφοριες του Γκαιδατζη που συνηθως του τα λενε μεσα απο τη διοικηση.

Αναφερει λοιπον οτι εχουμε επιστροφη και της Κυπαρισση αλλα και της Τσιογκα, και γενικα θα μεινει ο Ελληνικος κορμος

Αρα θα εχουμε αμιγως Ελληνικο κεντρο? Βεβαια αν δεν γινει η επισημη ανακοινωση του προπονητη δεν μπορουμε να υποθεσουμε και πολλα....

Ο κορμος ειναι καλος και καλως θα μεινει, ετσι εχουμε να καλυψουμε λιγοτερα κενα απο τους αλλους. Αλλα πρεπει να ξεκαθαρισουμε συντομα τις προθεσεις μας οσον αφορα τις βασικες Ελληνιδες (Πολυνοπουλου, Στραντζαλη, Μερτεκη, Βεργιδου). Κι αυτες θα θελουν να ξερουν τι πλανα εχουμε φανταζομαι και δεν θα μας περιμενουν. Εχουμε χασει και ξενες και Ελληνιδες παιχτριες γι αυτον ακριβως το λογο στο παρελθον...

Οι υπολοιποι ανταγωνιστες κινουνται με γοργους ρυθμους, εμεις τα ζωα μας αργα :roll:

Να θυμίσουμε πως εχουμε αλλαγη διοικησης στον ερασιτεχνη και ισως θα πρεπει να γινουν καποιες συναντησεις Τσαλοπουλου - Αμοιριδη για να δουν πως θα το πανε το τμημα, αρα κι αλλη καθυστερηση..
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Πέμ 18 Μάιος 2023, 18:28

Η αλλαγη διοικησης στον ερασιτεχνη, ειναι απλως μια φημολογια και κανεις δεν ξερει αν και ποτε θα υλοποιηθει.
Θα πρεπει να παραιτηθει ο Κατσαρης, να προκυρηχθουν εκλογες και μετα να αναλαβει ο Τσαλοπουλος.
Η αναγκη για φρεσκα προσωπα και ιδεες στον ΑΣ
ειναι επιτακτικη παντως.
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό steven123 » Παρ 19 Μάιος 2023, 17:05

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :lol: εχω παιθανειιιιιιι :lol: :lol: :lol: :lol: Στο Αρη ανακοινωσαν την εναρξη συνεργασιας με τον Μανωλη ΣΚΟΥΛΗΚΑΡΗ :lol: :lol: :lol: :lol: Δεν μπορει πραγματικα μας κανουν πλακα μου φαινεται
steven123

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 19 Μάιος 2023, 17:23

Ήταν προπονητής στον Άρη και παλαιότερα!

έχει πολυετή εμπειρία τόσο ως προπονητής, όσο και ως πετοσφαιριστής. Εκτός από τον ΑΡΗ, στον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 1995-1996

(...)

Τη χρονιά 2009-2010 διετέλεσε προπονητής ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ στην Α’ Κατηγορία,
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό fuzztone » Παρ 19 Μάιος 2023, 19:20

Δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο από νέα, αν κάνουμε μια ανασκόπηση αυτών που έχουμε διαβάσει βλέπουμε τα εξής:

Πάσα: Μένει η Ηλιοπούλου (πιθανότατα) και μάλλον αποχωρεί η Βεργίδου.

Λίμπερο: Μένει η Ξανθοπούλου και οι μικρές

Άκρα: Επιστρέφει η Κυπαρίσση, μένει η Κλέπκου, αμφίβολη η Στράντζαλη, αποχωρεί η Μερτέκη (έφυγε και το looking for a club), αποχώρησε η Κάφρει

Κέντρο: Επιστρέφει η Τσιόγκα, μένει η Τερζόγλου, άγνωστο για την Πολυνοπούλου (εξακολουθεί το looking for a club), άγνωστο και για την Αρμουτσή, λογικά παρελθόν και η Μπλάνκο αν και δεν έκλεισε κάπου ως τώρα

Διαγώνιος: Έφυγε η Κρολ, το ίδιο μάλλον και η Λιάγκη

Κατά συνέπεια θα χρειαστούμε:

1) Μια μεταγραφή στην πάσα
2) Μια ή και δύο στα άκρα (αν αποχωρήσει και η Στράντζαλη)
3) Μία λογικά για το κέντρο (μικρές πιθανότητες για καμία αν μείνουν και Πόλυ και Αρμουτσή)
4) Δύο για τη διαγώνιο

Έχουμε δυνατότητα για 4 ξένες, άρα μπορεί να ψάξουμε μόνο για 1 Ελληνίδα στη διαγώνιο (π.χ. Οικονομίδου?). Το σημαντικό είναι να δούμε τι θα γίνει με τη Στράντζαλη. Αν αυτή αποχωρήσει, θα πρέπει να ψάξουμε και για μια ακόμη Ελληνίδα κάπου, και αναλόγως να κινηθούμε για ξένες.

Ελπίζω να γίνονται κινήσεις ακόμη κι αν δεν μαθαίνουμε κάτι...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 19 Μάιος 2023, 22:43

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ήταν προπονητής στον Άρη και παλαιότερα!

έχει πολυετή εμπειρία τόσο ως προπονητής, όσο και ως πετοσφαιριστής. Εκτός από τον ΑΡΗ, στον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 1995-1996

(...)

Τη χρονιά 2009-2010 διετέλεσε προπονητής ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ στην Α’ Κατηγορία,

Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό steven123 » Σάβ 20 Μάιος 2023, 18:05

Φιλαρακια μου σας ξεχσα τελειως . Τελικος τσου λου Βακιφ εναντιον εκσα
https://www.facebook.com/V011ey-1003879 ... e_internal
steven123

Δημοσίευσηαπό steven123 » Σάβ 20 Μάιος 2023, 19:01

Η Στρατζαλη στην ΑΕΚ.
steven123

Δημοσίευσηαπό fuzztone » Σάβ 20 Μάιος 2023, 20:02

Αν ισχύει του Λέμον, τότε πάμε όντως σε σχεδόν πλήρη αλλαγή ομάδας, που δείχνει ότι οι προσδοκίες για φέτος ήταν η κατάκτηση τίτλου.

Πιθανότατα αυτό σημαίνει ότι θα ρίξουμε τις προσδοκίες και θα επενδύσουμε στις νεαρές, αν και θα φανεί και από τις μεταγραφές των ξένων. Αυτή τη στιγμή πάντως και οι 3 του ΠΟΚ φαίνονται πολύ μπροστά από εμάς.

Αυτό το μούτρο τον Οτσάλ δεν τον συμπάθησα καθόλου...καλύτερα να μην πάνε οι δικές μας στην εθνική, να γλυτώσουμε και τραυματισμούς και κούραση. Γιατί, είτε θα έχει συνέπειες για τις ομάδες-παικτριες το να μην πηγαίνεις σε κλήση, είτε δεν θα πηγαίνει καμία. Δεν μπορεί να λέει η Αρτακιανού, η Παπαφωτίου ότι δεν πάνε, και όλα καλά. Ας το λύσει ο χοντρομπαλάς το ζήτημα.

Από τις ξένες που έπαιξαν φέτος Ελλάδα, οι 2 του Μαρκόπουλου μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση (Φιτζμορις-Φιτερερ). Η Φίτζι παίζει και 2 θέσεις. Έχουν βέβαια το "χαλαρό" στυλ του παίζω για τη χαρά του αθλήματος...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευσηαπό Willie the Pimp » Τετ 24 Μάιος 2023, 11:30

Απ' ότι διαβάζω η Στράντζαλη έκλεισε στην ΑΕΚ, η οποία θα έχει επίσης μάλλον 2 ακραίες ξένες συν την Όλγα. Πώς θα τους βγουν τα κουκιά και η ισορροπία (δε νομίζω η Στράντζαλη να πήγε για 3η ακραία) δεν ξέρω, είναι δικό τους πρόβλημα. Πάντως είναι άλλη μια απώλεια με βάση το δικό μου σκεπτικό. Σε αυτή την περίπτωση οι θέσεις των δύο ακραίων θα καλυφθούν από δύο ξένες (αναγκαστικά) καθώς δεν υπάρχει άλλη Ελληνίδα η οποία μπορεί να σταθεί ως βασική σε ομάδα με στόχους. Μια ακόμη θέση ξένης θα καλυφθεί από τη διαγώνιο και απομένει άλλη μια θέση. Πασαδόρος ή κεντρική. α) Αν αποκτηθεί ξένη πασαδόρος τότε πάμε με κεντρικές τις 3 μικρές Τσιόγκα, Τερζόγλου, Αρμουτσή (;) και την Πολυνοπούλου. β) Αν αποκτηθεί ξένη κεντρική ή παραμείνει η Μπλάνκο (εγώ συμφωνώ με μια ενδεχόμενη παραμονή της), τότε πάμε με Ηλιοπούλου και αλλαγή την Μεροδουλάκη (;). Με το σενάριο α) θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο μπλοκ-άμυνα κυρίως λόγω Πολυνοπούλου (αν επανέλθει στα φυσιολογικά της, αν κάνει τόσο κακή χρονιά όπως φέτος κλάφτα Χαράλαμπε γενικότερα) και προβληματική επίθεση-1ο χρόνο καθώς η Τσιόγκα υπολείπεται πολύ σ' αυτό τον τομέα. Το σενάριο β) θα μας δώσει τη δυνατότητα να αποκτηθεί ξένη κεντρική η οποία να μπορεί να ανταποκριθεί και στο μπλοκ και στην επίθεση ώστε να υπάρχει μια σχετική ασφάλεια. Μεγάλο ρίσκο όμως γιατί η θέση είναι πολύ κομβική (ίσως η πιο κομβική στο άθλημα κατ' εμέ) και δεν ξέρω αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί η Ηλιοπούλου. Οι παραπάνω προβληματισμοί καταγράφονται σε περίπτωση που μιλάμε για ομάδα ανταγωνιστική με στόχους, αν μιλάμε για ομάδα χτισίματος και συμμετοχής για τη χαρά του αθλήματος, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Αυτό θα το αποφασίσει η διοίκηση. Τέλος να δούμε και τι θα παρουσιάσει ο νέος προπονητής, για τον οποίο εγώ απλά περιμένω διότι ο προηγούμενος τα γάμησε και ψόφησαν.
Η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω στο σχεδιασμό όπως και να 'χει.
ΥΓ Της Στράντζαλη είναι πλέον κι επίσημο.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευσηαπό steven123 » Τετ 24 Μάιος 2023, 14:28

Η Στρατζαλη δεν λειτουργησε σε εμας . Τελος. Σιγα μη στεναχωρηθω που εφυγε μια μετρια παικτρια. Βεβαια σε νεο περιβαλλον μπορει να ειναι τελειως διαφορετικη αλλα τελος παντων.
Σε οτι αφορα την Ηλιοπουλου σιγουρα μπορει να σταθει πολυ καλυτερα απο την Βεργιδου. Η μικρη εχει μπαλες και το χει δειξει απειρες φορες. Δεν θυμαμαι να μπηκε ποτε μεσα και να μην επαιξε καλα ακομα και οταν η μπαλα εκαιγε.
Τεταρτη ξενη πρεπει να ειναι κεντρικη χιλια τα εκατο γιατι δεν εχουμε δει τις κεντρικες να παιρνουν σημαντικο χρονο συμμετοχης αρα ειναι μεγαλυτερο το ρισκο να τις αφησουμε μονες χωρις στηριγμα ( οχι η Πολυνοπουλου δεν ειναι στηριγμα και ελπιζω να μας χαιρετησει ειδικα αν εχει απαιτηση να συνεχισει ως βασικη ).
Γνωμη μου μεγαλυτερο βαρος πρεπει να δοθει στην Τερζογλου. Εχει πιο πολλες δυνατοτητες. Σε οτι αφορα την Τσιογκα το εχω εκφρασει και στο παρελθον οτι ειναι ΒΑΘΕΙΑ προβληματικο το οτι παιζει σε αυτο το επιπεδο και δεν μπορει να βρει γεματα την μπαλα για να χτυπησει στην επιθεση. Δεν ειναι οτι χτυπαει και τα χανει η οτι δεν εχει αυτοπεποιθηση και πλασαρει , ειναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ. Το μονο που κανει ειναι πλασοκαρφα τοσο αδυναμα που τα βγαζουν μεχρι και οι πιο ασχετοι αμυντικοι. Δεν ξερω ισως πρεπι να δοκιμασει να μαθει να επιτιθεται με σλαιντ και πισω απο την πλατη της πασαδορου. Υπαρχουν πολλες παικτριες τοπ επιπεδου οπως π.χ Η Στεφανοβιτς που επιτιθενται μονο ετσι. Οσο και αν φαινεται περιεργο αυτο θεωρω οτι εχει να κανει κυριως με το ταλεντο . Αφου δεν το χει καταφερει ακομα πιστευω οτι δεν θα το καταφερει ποτε. Μακαρι να κανω λαθος
steven123

Δημοσίευσηαπό Willie the Pimp » Τετ 24 Μάιος 2023, 15:16

Στο σκεπτικό μου με 4 ξένες (πάσα, κεντρικό διαγώνιο, ακραία) η Στράντζαλη είναι η μοναδική ΅Ελληνίδα παίκτρια η οποία, μπορεί να ανταποκριθεί ως βασική σε ομάδα πρωταθλητισμού (την Βασιλαντωνάκη δεν την βάζω στην εξίσωση). Στην κρίση σου για την παίκτρια αυτοαναιρείσαι καθώς αν είναι μέτρια δεν τίθεται θέμα να πιάσει οπουδήποτε, άρα αν πιάσει (τι σημαίνει να πιάσει;) η παίκτρια έχεις δυνατότητες και είναι καλή και είναι ζήτημα περιβάλλοντος, προπονητή, συμπαικτριών (π.χ πασαδόρος) ρόλου, τραυματισμών κλπ (μιλάω για την ατομική απόδοση όχι για το τι θα καταφέρει η ομάδα). Ναι έκανε μέτρια χρονιά και είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, καθώς είχε καλές (ως πολύ καλές) και κακές εμφανίσεις, δε μου λέει τίποτα αυτό όμως. Ούτε μπορώ να πω με μια χρονιά και με όποιους τραυματισμούς πέρασε, ότι δεν έπιασε σε μας, όταν η ομάδα στα πλει οφ κατέρρευσε συνολικά. Αν φέρεις παίκτρια ανώτερη της ούτε εμένα θα μ' απασχολήσει η φυγή της.
Ως προς την Ηλιοπούλου δε θα τη συγκρίνω με την περσινή Βεργίδου που ήταν η μαύρη ανορθογραφία του ρόστερ κατά την άποψη μου. Φυσικά κι εγώ προτιμώ την Ηλιοπούλου για βασική. Τίθεται θέμα να μείνει η Βεργίδου (ωωω μάι γκατ!!); Το ότι έχει τσαγανό που όντως έχει, δε σημαίνει ότι πάντοτε έπαιζε καλά όταν έμπαινε, μάλλον δεν τα θυμάσαι πολύ καλά τα πράματα και τα εξιδανικεύεις φίλε steven123. Αν είναι να την αξιολογήσω ως δεύτερη πασαδόρο ναι ήταν σούπερ επιλογή. Ταλέντο έχει, να στηριχθείς σ' αυτή φέτος είναι μεγάλο ρίσκο εκτός αν αποφασίσεις να πορευτείς φέτος για τη χαρά του παιχνιδιού και την ανάδειξη των νεαρών παικτριών μας τότε δαγκωτό. Αλλιώς είναι ρίσκο διότι η θέση είναι η πιο κομβική (πάντα κατά την άποψη μου) στην ομάδα.
Για τις κεντρικές μας συμφωνώ γενικότερα, ειδικά για την Τσιόγκα, η οποία έχει το ύψος, καλό σερβίς, δυνατή στο μπλοκ, αλλά η επίθεση της βρίθει τσαφ και αδύναμων χτυπημάτων. Δεν ξέρω τι παρουσίασε στη Λαμία βέβαια. Αν δουλέψει πιστεύω ότι μπορεί να το διορθώσει, σε ποιο βαθμό βέβαια δεν το ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευσηαπό fuzztone » Τετ 24 Μάιος 2023, 19:14

Όπως λοιπόν φαίνεται, η περυσινή βασική ομάδα μας αποχαιρετά, με την εξαίρεση της Ξανθοπούλου.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επιπλέον, το looking for a club της Πόλυ και της Μπλάνκο, και τα μη-νεότερα για Βεργίδου, μάλλον αυτό σηματοδοτούν.

Είμαι ιδιαίτερα περίεργος να δω πως θα πορευτούμε.

Σχετικά με το δίλημμά "ξένη πασαδόρος" ή "ξένη κεντρική", ας δούμε τα φετινά στατιστικά:

Κεντρικές:
Η Τσιόγκα ήταν 10η στο μπλοκ, αλλά πάνω από τις άλλες δικές μας (Μπλάνκο 14η, Πόλυ 26η, Τερζόγλου 29η). Αυτό δείχνει το πόσο πίσω ήμασταν συνολικά τη σεζόν στο μπλοκ, γιατί για Τσιόγκα και Τερζόγλου τα νούμερα αυτά τις αδικούν επειδή δεν έπαιζαν συστηματικά.
Σημειώνω εδώ την 1η θέση της Απλαδά (looking for a club...) και τις πολύ καλές επιδόσεις των κεντρικών της Θέτιδας (που ανανέωσαν)

Στην επίθεση, η Μπλάνκο ήταν 2η (με ~59%), η Πόλυ 8η (με ~53,7%), η Τσιόγκα 22η (με μόλις 39%), και η Τερζόγλου πιο πίσω. Στην 9η θέση η Απλαδά (~45&), στην 5η η Καλαντάτζε που συνολικά έκανε καλύτερη χρονιά από την Πόλυ.

Στο σέρβις, η Μπλάνκο 12η, η Πόλυ 17η, η Τσιόγκα 19η, η Τερζόγλου 25η. Η Απλαδά μόλις 34η (θυμάμαι την έκανε αλλαγή πολλές φορές). Εμμανουηλίδου και Μέντιτς οι καλύτερες εδώ.

Πάσα
Εδώ η Ηλιοπούλου εμφανίζεται 1η από όσες είχαν ουσιαστική συμμετοχή με server efficiency 48%, πάνω και από την Παπαφωτίου. Η Βεργίδου έκλεισε στο 36%, όντας κάτω μόνο από τις προηγούμενες 2, αλλά πέφτωντας πολύ στο 2ο γύρο. Η Τάνη που (φέρεται να) πήρε ο Οσφπ, είχε μόνο 26%.

Με βάση τα παραπάνω, και πάντα με την επιφύλαξη του αν τα στατιστικά λένε την αλήθεια, αλλά και την όποια προσωπική εικόνα που έχω αποκομίσει και από το γήπεδο, θεωρώ περισσότερο πιθανό να πάμε για ξένη κεντρική.

Η Τσιόγκα όσο καλή είναι στο μπλοκ (που είναι εξαιρετική), δεν έχει δείξει ότι το έχει στην επίθεση, και συμφωνούν και τα στατιστικά με τον Willie και τον Steven. Η Πόλυ είναι ακριβώς το αντίθετο, και η πιο ισορροπημένη είναι η Τερζόγλου, που για μένα θα πρέπει να είναι η βασική του χρόνου. Στο (πιθανότερο) ενδεχόμενο να φύγει και η Πόλυ, η ξένη κεντρική θα είναι μάλλον μονόδρομος. Η μόνη άλλη περίπτωση που θα έβλεπα είναι η απόκτηση της Απλαδά από τον υπό-διάλυση συμπολίτη, αλλά και πάλι δεν μοιάζει ολοκληρωμένη με κακό σερβίς.

Αλλά και στην πάσα, αν δοθεί (δικαίως) η πρωτοκαθερδία στην Ηλιοπούλου, τίθεται το ερώτημα ποια θα είναι στον πάγκο. Το ιδανικό θα ήταν να έμενε η Βεργίδου ως μπακ απ, γιατί δεν νομίζω ότι ακόμη μπορεί να ανταπεξέρθει η Μεροδουλάκη. Δεν βλέπω όμως και άλλη περίπτωση από την Ελλάδα, η Δρακουλίδου που αναφέρθηκε παίζει 2 χρόνια σε χαμηλότερη κατηγορία, με ότι σημαίνει αυτό.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γυναικεία τμήματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Cylon-4 και 6 επισκέπτες