από fuzztone » Σάβ 26 Αύγ 2023, 22:39
Καλή αρχή εύχομαι για την ομάδα, ξεκινάμε με μικρότερες προσδοκίες από τις προηγούμενες 2 χρονιές, αλλά καμιά φορά αυτό μπορεί να λειτουργήσει και θετικά.
Βλέπω αλλαγή στο γυμναστή, ελπίζω να έχουμε λιγότερους τραυματισμούς φέτος. Θετικό η παρουσία του Χαριτωνίδη.
Η Τσούμπα βγήκε MVP στο Παναφρικανικό, με την Κένυα να το κατακτά. Καλό νέο αυτό, θα θέλει να κάνει πολύ καλή χρονιά για να ανεβάσει το κασέ της και να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα.
Για τις άλλες 3 δεν έχω ιδέα, ελπίζω όμως να συνθέσουν καλύτερη τριάδα από την περυσινή με Κάφρει-Στράντζαλη-Βεργίδου. Δύσκολο (ειδικά για την αντι-Κάφρει), αλλά όχι αδύνατο.
Για την Εθνική, δεν είδα κάποιο παιγνίδι ολόκληρο, αλλά ο Οτσάλ μου φάνηκε ότι έκανε περίεργες επιλογές στις παίκτριες, π.χ. κρατώντας την Καλαντάτζε βασική σε όλα τα ματς.
Είχα γράψει ότι δεν θα ήθελα τις δικές μας στην εθνική, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια επίπτωση στην ομάδα, και ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει σοβαρή παρακολούθησή τους για την καταπόνηση και αποκατάσταση στη συνέχεια (αυτό αφορά και την ομάδα και την εθνική). Πέρυσι αυτό (φαίνεται να) συνέβαλε σε σοβαρούς τραυματισμούς των Ξανθοπούλου, Κυπαρίσση, Τερζόγλου (νομίζω και Τσιόγκα σε κάποιο σημείο). Με βάση αυτά, καλύτερα που δεν κλήθηκαν πολλές δικές μας ή αρνήθηκαν να πάνε.