Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025

Cylon-4

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Η αεκ απέκτησε την ‘Ακι Μόμι. Πρόκειται για 23 χρονη (1μ77) διεθνή Γιαπωνέζα πασαδόρο, η οποία αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2021, με την αντιπροσωπευτική ομάδα της χώρας της , ενώ κατέκτησε δύο αντίστοιχα εθνικά πρωταθλήματα με την ομάδα Marvelous.

Θελω σχολιο miburosaito :D
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Κρατηθηκα και δεν ειπα κάτι οταν το διαβασα :D

Τι να λέμε? ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλη κινηση από την ΑΕΚ...

Διεθνης Γιαπωνεζα με πολυ καλη αθλητικοτητα/αμυνα/μπλοκ (για το υψος της)

Δεν ειναι τοσο εντυπωσιακη στο παιχνιδι της οσο η Ντα Γιονγκ (με τις πισω πασες πχ), αλλα ειναι πολυ ικανη πασαδορος ακομα και μετα απο μετριες υποδοχες. Και οσο σκεφτομαι οτι θα παιζει πρωτο χρονο με την Πολυ τοσο απορω με την αποφαση της διοικησης να κρατησει την Τσιογκα αντί της (περσινης) αρχηγού...

Να θυμισω και τη μεταγραφη στην ΑΕΚ της Ευας (με τα δυο χρονια στην Ιαπωνια) επομενως θα εχει καλυτερη προσαρμογη απο τη δικια μας τη Κινεζα περσι...

Βεβαια, και η πασαδορος που υπογραψαμε εμεις δεν ειναι κακη επιλογη για να μην παρεξηγηθω...

Απλά άλλη σχολη, άλλο στυλ βολει

Για να απαντήσω και στον Γούιλι, έχω καλω πρόαισθημα για την Μπάκα φέτος, σε συνδυασμό με τη Ολλανδή ακραία που (διαβάσαμε οτι) θα πάρουμε, περιμένω καλύτερη υποδοχή και περισσοτερο πρωτο χρόνο με τη Τερζόγλου (κυριως).

Για τη Σερβιδα διαγωνιο θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε τη κατασταση της (λογω ηλικιας), αλλα προσωπικα εχω κουραστει με τις μεταγραφες 35+ χρονων διαγωνιων που πανω απο δυο συνεχομενες επιθεσεις δεν μπορουν να παρουν λογω αθλητικοτητας..
Και αυτο ειναι σημαντικο μειονεκτημα στην επιθετικη αναπτυξη της ομαδας, γιατι στις δυο περιστροφες που η διαγωνιος ειναι μπροστα, συνήθως παιζει μαζι με την (ας πουμε..) χειροτερη επιθετικα ακραια. Στη περιπτωση μας δηλαδη θα εχουμε Drpa και Jesper (175 ακραια θυμιζω) ή Κλεπκου στη μπροστα ζωνη μαζι. Το οποιο σημαινει οτι οταν η διαγωνιος δεν μπορει να κανει δυο ή τρια συνεχομενα καρφια απο ψηλη μπαλα της πασαδόρου, τοτε το αντιπαλο μπλοκ θα μας γλεντάει...

Πολύ καλο ότι μένει η Ξανθοπούλου, κι εγω προτιμω Κλεπκου αντι Κυπαρίσση, μενει να μάθουμε τι θα γινει με τη 4η ξένη...

ΥΓ. Ολοι γυρω γυρω βλεπω να παιρνουν Γιαπωνεζους και τρελαίνομαι :cry:

Αγαπητή διοίκηση, κάνε το καλό και ψησε Σαββίδη να βοηθησει να φέρουμε Σαρινα Κογκα για ακραια, να ψησουμε μετα και τον Νισιντα για το ανδρικο να ερθουν οικογενειακως, να τον τρελανουμε και τον Κουβανο μετα 8-) :lol:
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Ανακοινώθηκε και η Jasper!

Θεσσαλονίκη, 19/06/2024

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έστερ Γιάσπερ, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στην Ολλανδία στις 07/05/2001, η Έστερ Γιάσπερ αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 175cm.

Έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα από την Σνικ (2016-17), ομάδα της γενέτειρας πόλης της, με την οποία μάλιστα έφτασε και στην κατάκτηση του ολλανδικού κυπέλλου. Στη Σνικ παρέμεινε και τις επόμενες δύο αγωνιστικές σεζόν (2017-2019), αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και από τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, παίζοντας στο CEV Cup.

Η σεζόν 2019-20 την βρήκε στην Τούρινγκεν και την γερμανική Μπουντεσλίγκα, στην οποία απέκτησε περισσότερες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο.

Τη σεζόν 2020-21 παρέμεινε στη Γερμανία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Στουτγάρδης, με την οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στη Μπουντεσλίγκα, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το CEV Women's Champions League.

Στη Στουτγάρδη έμεινε και τη σεζόν 2021-22, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ», κερδίζοντας τόσο την Μπουντεσλίγκα, όσο και το κύπελλο Γερμανίας, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στον τελικό του CEV Women's Cup.

Τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε στην Πότσνταμ, με την οποία κατέκτησε το γερμανικό Σούπερ Καπ, φτάνοντας παράλληλα έως τα προημιτελικά του CEV Women's Cup.

Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στην Δρέσδη, φτάνοντας και πάλι μακριά στο CEV Women's Cup, ενώ και στη Μπουντεσλίγκα αγωνίστηκε έως τους ημιτελικούς με την ομάδα της.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας, έχοντας κατακτήσει το Savaria Cup το 2021, ενώ παράλληλα ενισχύει την προσπάθεια της Εθνικής της ομάδας στο Volleyball Nations League.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έστερ Γιάσπερ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Έχω ακούσει τόσα πολλά για τους φίλους του ΠΑΟΚ, και ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και για εκείνους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας Σύλλογος με εξαιρετική και μεγάλη ιστορία, έχοντας στόχο τον πρωταθλητισμό. Στόχος μου είναι να παλέψω μαζί με τις συμπαίκτριες μου, ώστε οι υψηλοί στόχοι να γίνουν πραγματικότητα».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Έστερ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Σε αναμονη της ξενης κεντρικης τωρα....
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

miburosaito έγραψε:Κρατηθηκα και δεν ειπα κάτι οταν το διαβασα :D
Για να απαντήσω και στον Γούιλι, έχω καλω πρόαισθημα για την Μπάκα φέτος, σε συνδυασμό με τη Ολλανδή ακραία που (διαβάσαμε οτι) θα πάρουμε, περιμένω καλύτερη υποδοχή και περισσοτερο πρωτο χρόνο με τη Τερζόγλου (κυριως).
Για τη Σερβιδα διαγωνιο θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε τη κατασταση της (λογω ηλικιας), αλλα προσωπικα εχω κουραστει με τις μεταγραφες 35+ χρονων διαγωνιων που πανω απο δυο συνεχομενες επιθεσεις δεν μπορουν να παρουν λογω αθλητικοτητας..
Και αυτο ειναι σημαντικο μειονεκτημα στην επιθετικη αναπτυξη της ομαδας, γιατι στις δυο περιστροφες που η διαγωνιος ειναι μπροστα, συνήθως παιζει μαζι με την (ας πουμε..) χειροτερη επιθετικα ακραια. Στη περιπτωση μας δηλαδη θα εχουμε Drpa και Jesper (175 ακραια θυμιζω) ή Κλεπκου στη μπροστα ζωνη μαζι. Το οποιο σημαινει οτι οταν η διαγωνιος δεν μπορει να κανει δυο ή τρια συνεχομενα καρφια απο ψηλη μπαλα της πασαδόρου, τοτε το αντιπαλο μπλοκ θα μας γλεντάει...
Πολύ καλο ότι μένει η Ξανθοπούλου, κι εγω προτιμω Κλεπκου αντι Κυπαρίσση, μενει να μάθουμε τι θα γινει με τη 4η ξένη...
Σ' ευχαριστώ miburosaito! Αυτό εννοούσα με την ερώτηση μου σε προηγούμενο ποστ. Αν κι εγώ είχα στο νου μου κυρίως το μπλοκ σε φάση άμυνας όταν πχ η Γιάσπερ ή Κλέπκου, θα είναι στην μπροστά ζώνη. Για την Πολυνοπούλου θα διαφωνήσω βέβαια, καθώς πιστεύω πως ότι είχε να δώσει το έδωσε κι έκλεισε ο κύκλος της στην ομάδα. Θα μας λείψουν οι επιθετικές της αρετές (το πολύ γρήγορο και δυνατό χτύπημα της στον 1ο χρόνο). Η Τσιόγκα δεν το έχει καθόλου αυτό και δε φαίνεται να το έχει βελτιώσει, αλλά η προσφορά της στο μπλοκ δεν συγκρίνεται, συν επίσης η ηλικία τους. Επίσης να δούμε και η ξένη που θα έρθει τι χαρακτηριστικά θα έχει. Εγώ προσωπικά δηλώνω αισιόδοξος, βέβαια μετά τα περσινά που είδαμε δεν μπορεί να είμαι και αλλιώς...
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Απογοητευτικό νέο αν ισχύει...

Ο Λεμονιδης αναφερει οτι η Τερζογλου θα κατεβει Μαρκοπουλο, και θα μεινουμε με τρεις μονο κεντρικες εμεις, Τσιογκα, Αρμουτση και τη Βουλγαρα (?)

Να χανουμε και τη Πολυ αλλα και τη Τερζογλου για να μεινει η Τσιογκα ειναι ξεκαθαρο downgrade σε ενα ήδη αδυναμο κέντρο...

Βέβαια, δεν εχω εμπιστοσυνη στον συγκεκριμενο, εχει βγαλει πολλες μουφες για να πληξει αντιπαλους στο παρελθον - περιμενουμε τις επισημες ανακοινωσεις για να δουμε τι ισχυει

Πρόσφατα αποκαλύψαμε ότι η Κική Τερζόγλου παρακολούθησε τον τελικό μπάσκετ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ μαζί με την πασαδόρο Γαροφαλάκη και σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της μετακομίζει μόνιμα στην Αττική.

Η διεθνής αθλήτρια έχει σχέση με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Γιώργο Τανούλη και γι αυτό έρχεται στην Αττική, ενώ συμφώνησε με το Μαρκόπουλο, αν βέβαια την ελευθερώσει ο ΠΑΟΚ.

Η Τερζόγλου είχε τριετές συμβόλαιο, φέτος είναι η τελευταία χρονιά της, ζήτησε όμως από τον ΠΑΟΚ να την αφήσει ελεύθερη γιατί θα φύγει από την Θεσσαλονίκη. Ακόμη κι αν δεν της δώσουν το δελτίο θα μετακομίσει στην Αττική και θα σταματήσει για ένα χρόνο το βόλεϊ.

Το καλό για την παίκτρια, τον ΠΑΟΚ, το Μαρκόπουλο και την Εθνική είναι να μείνει ελεύθερη η παίκτρια που ήταν βασική στην Εθνική, αλλά δεν έπαιζε στον σύλλογο της, που προτιμούσε ξένες κεντρικές.

Ο Κώστας Αμοιρίδης έχει αποδείξει ότι δεν κρατάει σιδεροδέσμιες τις παίκτριες, το έκανε και θα το ξανακάνει με την Σταματία Κυπαρίσση, αναμένεται να το πράξει και με την Τερζόγλου, αφού έχει ήδη την επίσης διεθνή Τσιόγκα και την Βουλγάρα Kριβοσίσκα, ενώ υπάρχει και η ταλαντούχα Τατιάνα Αρμουτσή.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Απο που κι ως που, ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ να την αφησει ελευθερη, ενω εχει συμβολαιο, ειναι αλλου παππα ευαγγελιο..

Να παρουμε τον Τανουλη τοτε...
Μ ενα σμπαρο δυο τριγωνια.... :D
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Επισης, δεν καταλαβα το "ξενες κεντρικες".....
(πληθυντικος).
Μ@λακα Λεμονιδη......
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Τη καινούριο φασούλι είναι αυτό με την Τερζόγλου;;;
miburosaito έγραψε:Να χανουμε και τη Πολυ αλλα και τη Τερζογλου για να μεινει η Τσιογκα ειναι ξεκαθαρο downgrade σε ενα ήδη αδυναμο κέντρο...
Αν ισχύουν αυτά που έγραψε ο συγκεκριμένος, δεν προκύπτει από πουθενά ότι φεύγει λόγω του ότι δεν παίζει και προτιμάται η Τσιόγκα. Για έρωτα μιλάει ο τύπος.
Cylon-4 έγραψε:Να παρουμε τον Τανουλη τοτε...
Μ ενα σμπαρο δυο τριγωνια.... :D
Να η λύση...χαχαχα
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Προφανώς δεν μιλάμε για ¨δάκτυλο" Μαρκόπουλου, ούτε για "κεραυνοβόλο έρωτα" της παίκτριας. Πιθανότατα πρόκειται για μια από τις παραδοσιακές λιμανίσιες συμπεριφορές, που προσπαθεί να κλέψει από άλλες ομάδες. Για αυτό και μπαίνει μπροστά το όποιο Μαρκόπουλο, και εμφανίζεται ως λαγός ο Λέμον, που εδώ και χρόνια ζαχάρωνε τις παίκτριές μας.

Δεν μου φαίνεται επίσης λογικό η παίκτρια να διακινδυνεύει την καριέρα της, που πιθανώς να είναι πολύ καλή, για να "ζήσει τον έρωτά της" από κοντά στα 20 της. Ούτε μπορεί να ευσταθεί μια λογική του στυλ πάω να σπουδάσω στην Αθήνα, καθώς όλες σχεδόν οι σχολές υπάρχουν και εδώ. Δεν είμαστε στα 60's. Τώρα, αν έχει κάπου παράπονο για το ότι δεν παίζει πολύ, αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να το δει η ίδια με τον προπονητή και να προβληματιστεί επίσης. Στη φετινή χρονιά θα ανταγωνιστεί την Τσιόγκα από την οποία πιστεύεω είναι πιο ταλαντούχα, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει.

Το καρπούζι και το μαχαίρι είναι στον Αμοιρίδη πάντως. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ λογικό να αφήσει την παίκτρια να φύγει με αυτό το σενάριο, ακόμη κι αν είναι εμφανές ότι έχει απογοητευτεί από τον Ελληνικό κορμό με βάση τις έως τώρα κινήσεις της ομάδας. Ούτε πρόκειται για ίδια περίπτωση με της Κυπαρίσση, η οποία έφυγε για το εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Σε αλλαγή έδρας προχωρά το γυναικείο βόλεϊ του ΠΑΟΚ, το οποίο θα αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα από τη νέα σεζόν στη Πολίχνη.
Αλλαγή στέγης για το γυναικείο βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς μετά από απόφαση του Κώστα Αμοιρίδη, το τμήμα θα μετακομίσει από το Παλατάκι στο ΔΑΚ «Αλέξανδρος Νικολαΐδης».

Ο ισχυρός άνδρας της ασπρόμαυρης οικογένειας είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής της Πολίχνης και αφουγκραζόμενος την δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ στον Δήμο Παύλου Μελά, θέλει να δημιουργήσει μια "σχέση" (ομάδας - κόσμου) που θα οδηγήσει το τμήμα στην κορυφή. Παράλληλα, θα βοηθηθεί οικονομικά και η τοπική κοινωνία, καθώς η βάση των αθλητριών της ομάδας θα είναι η Πολίχνη.

Μάλιστα, ο Κώστας Αμοιρίδης είναι διατεθειμένος να δαπανήσει και ένα σεβαστό ποσό ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες του γηπέδου, που θα βοηθήσει την καθημερινότητα τόσο για την ομάδα του ΠΑΟΚ όσο και για τα υπόλοιπα σωματεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παύλου Μελά που χρησιμοποιούν το γήπεδο

Ενδιαφέρουσα κίνηση, ειδικά αν όντως επενδύσει ο Αμοιρίδης στις εγκαταστασεις, και καταφέρει να μαζέψει νεαρά κορίτσια από τις γύρω περιοχές στις ακαδημίες. Να κάνουμε πραγματική παραγωγή παιχτριών και όχι απλα μονο να φέρνουμε ταλέντα στα 17-18 τους από τις άλλες ακαδημίες τις πόλης.

Το Παλατακι ειναι αχανές για έδρα και η Μίκρα είναι σε τραγική κατάσταση...

Εφόσον δεν προβλέπεται στο άμεσο μέλλον κατασκευή γηπέδου βόλει για τον ΠΑΟΚ, ίσως μια τέτοια κίνηση να είναι η σωστή τη δεδομένη στιγμή
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Αν και διατηρω ενστασεις για την πιθανολογουμενη αλλαγη εδρας, εγινα εξαλλος οταν σε αρθρο του η γ@μιολ@ λεμονιδης, αποκαλει το κλειστο της Πολιχνης "στρουγκα".
Ας μας πει για τα παλατια που χρησιμοποιουν για εδρες τα σιχαματα του ΠΟΚ.....
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Δεν συμμερίζομαι την άποψη του φίλου miburosaito. Μου μοιάζει πισωγυρισμα να φύγεις από ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και να πας σε ένα τοπικών... Ίσως να φταίει ότι δεν βγήκαμε Ευρώπη φέτος, ίσως για μείωση κόστους, ίσως και για τους λόγους που αναφέρει το άρθρο, αλλά εμένα δεν μου κάθεται καλά.
Επίσης, δεν νομίζω ότι θα έχει περισσότερο κόσμο, δεν είναι το πρόβλημα η περιοχή, όλα τα γυναικεία αθλήματα είναι έτσι. Εδώ στο ποδόσφαιρο που είμαστε αιωνίως πρωταθλητές, είτε παίζουμε ανατολικά είτε δυτικά τον ίδιο κόσμο έχουμε πάνω κάτω.

Συμπερασματικά, δεν πιστεύω ότι θα βγει ωφελημένη η ομάδα, ενώ θα χάσει μάλλον και στην έξωθεν εικόνα, γιατί άλλο είναι να διαφημίζεις το Παλατάκι και άλλο την Πολίχνη σε πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Συμφωνώ με τον fuzztone. Η ομάδα δε μάζευε κόσμο πέρυσι λόγω της έδρας ή λόγω του εκτρώματος που έφτιαξαν; Κόσμο δεν μαζεύει και το ανδρικό να το πάμε κι αυτό δυτικά γιατί είναι ασπρόμαυρη η περιοχή;
miburosaito έγραψε:Ο ισχυρός άνδρας της ασπρόμαυρης οικογένειας είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής της Πολίχνης και αφουγκραζόμενος την δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ στον Δήμο Παύλου Μελά, θέλει να δημιουργήσει μια "σχέση" (ομάδας - κόσμου) που θα οδηγήσει το τμήμα στην κορυφή. Παράλληλα, θα βοηθηθεί οικονομικά και η τοπική κοινωνία, καθώς η βάση των αθλητριών της ομάδας θα είναι η Πολίχνη.
Ποιος δημοσιογράφος έγραψε αυτή την ανοησία; Από που να το πιάσω; Έχει δυναμική ο κόσμος του ΠΑΟΚ στον Δήμο Παύλου Μελά και αλλού είναι αναιμικός; Επειδή είναι από κει ο Αμοιρίδης; Τι αηδίες είναι αυτές. Έτσι θα φτιάξεις κόσμο για το γυναικείο τμήμα;
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Ομολογώ πως δεν το γνωριζω το συγκεκριμένο κλειστό...

Γενικα ομως, η αποψη μου ειναι οτι χρειαζομαστε ενα δικο μας γηπεδο βολει καποια στιγμη, οπως τα εχουμε ξανασυζητησει εδω.

Εφοσον δεν υπαρχει αυτο θα ειμαστε συνεχεια μεταξυ Μικρας, Παλατακι και οποιο αλλο δημοτικο γηπεδο μας κατσει -
Αυτη ειναι η πικρη αληθεια, δυστυχως...

Και εγω πιθανολογω ειναι ενας συνδυασμος κοστους, αδειων κερκιδων και πιεσεων απο τον ερασιτεχνη η αλλαγη εδρας. Σημασια ομως εχει να γινει σωστα εφοσον εχει παρθει η αποφαση. Αν συνοδευεται απο σουλουπωμα των εγκαταστασεων & αν υπαρχει υπαρξη βοηθητικου γυμναστηριου (οπως στο Παλατακι) εκει κοντα, τοτε δεν υπαρχει καποιο θεμα πρακτικά.

*Βεβαια, δεν ξερω τι παιζει με τις διαθεσιμες ωρες εκει και ποσες ομαδες χρησιμοποιουν τις εγκαταστασεις? Αν ειναι οπως στην Μικρα, τοτε βράστα Χαράλαμπε...*

Στο θέμα του κόσμου πάντως, δεν ειχαμε ουτε περσι, ουτε προπερσι, ουτε με Ντα Γιονγκ, ουτε χωρις...

Ακομα και στο ανδρικο, το Παλατακι δεν ειναι εδρα. Ιδανικα, χρειαζομαστε ενα 'σπιτι' του βολει, με σκοπο οχι μονο να φιλοξενει αγωνες των πρωτων ομαδων, αλλα κυριως των ακαδημιων με στοχο οχι μονο τη δημιουργια ταλεντων ΑΛΛΑ τη δημιουργια βολεικου ΠΑΟΚτσηδικου κοινου στις νέες γενιές. Οσο δεν υπαρχει αυτο, η ομαδα δεν θα μεγαλωσει πραγματικα....

Βεβαια, το γηπεδικό είναι ενα θέμα που δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο τόπικ του γυναικείου βόλει, είναι ένα θέμα σχεδόν για όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη, αλλά ακόμα και του ποδοσφαίρου.

Δεν ξέρω αν είναι εδώ ο χώρος για να το ανοίξουμε..

Απλα διαβαζώ και το χθεσινό δημοσιέυμα για την εξασφάλιση πόρων απο τον ΔΗΜΟ Αθηναίων (όχι ερασιτεχνη ή ΠΑΕ ΠΑΟ) για κατασκευή αθλητικού κέντρου με γήπεδα, εμπορικά, πάρκινγκ, κα. και μετά διαβάζω το δικο μας άρθρο και εμας να 'μαλώνουμε' για την αλλαγη έδρας και με πιάνει μια απογοήτευση :roll:

Εννοείται δεν το λέω για εμάς που λέμε την άποψη μας εδώ..

Αλλά απογοήτευση με το πόσο παρατημένη είναι η πόλη αλλά και η επαρχία γενικότερα. Μαζί βέβαια με την εδραιωμένη πρακτική του αν έχεις μπάρμπα στη Κορώνη τότε θα γίνει η δουλίτσα σου, αλλιώς κόψε το λαιμό σου...

Η πεποίθηση μου είναι όμως πως πρώτος υπεύθυνος για το γηπεδικό δεν είναι η πολιτεία, αλλά ο δικός μας ερασιτέχνης. Ο ΑΣ είναι αυτός που μπορεί να πιέσει πολιτικούς, να τρέξει τις διαδικασίες, να βρεί χορηγούς, να κάνει επικοινωνιακό ντόρο, και ότι άλλο χρειαστεί για να γίνει η δουλειά...

Αυτά βέβαια χρειάζονται ισχυρότερο ερασιτέχνη

Και ισχυρότερος ερασιτέχνης σημαίνει περισσότερα μέλη (ποσοτικά αλλα και ποιοτικά) αλλά κυρίως ικανότερα στελέχη. Να πάψει επιτέλους αυτή η οικογενειοκρατία στον ΑΣ. Χειρότεροι κι από δημόσιο είμαστε...

ΥΓ. Οι εκλογές για το νέο προεδρείο αργούν? 8-) :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”