Θελω σχολιο miburosaito

Θεσσαλονίκη, 19/06/2024
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έστερ Γιάσπερ, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Γεννημένη στην Ολλανδία στις 07/05/2001, η Έστερ Γιάσπερ αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 175cm.
Έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα από την Σνικ (2016-17), ομάδα της γενέτειρας πόλης της, με την οποία μάλιστα έφτασε και στην κατάκτηση του ολλανδικού κυπέλλου. Στη Σνικ παρέμεινε και τις επόμενες δύο αγωνιστικές σεζόν (2017-2019), αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και από τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, παίζοντας στο CEV Cup.
Η σεζόν 2019-20 την βρήκε στην Τούρινγκεν και την γερμανική Μπουντεσλίγκα, στην οποία απέκτησε περισσότερες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο.
Τη σεζόν 2020-21 παρέμεινε στη Γερμανία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Στουτγάρδης, με την οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στη Μπουντεσλίγκα, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το CEV Women's Champions League.
Στη Στουτγάρδη έμεινε και τη σεζόν 2021-22, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ», κερδίζοντας τόσο την Μπουντεσλίγκα, όσο και το κύπελλο Γερμανίας, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στον τελικό του CEV Women's Cup.
Τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε στην Πότσνταμ, με την οποία κατέκτησε το γερμανικό Σούπερ Καπ, φτάνοντας παράλληλα έως τα προημιτελικά του CEV Women's Cup.
Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στην Δρέσδη, φτάνοντας και πάλι μακριά στο CEV Women's Cup, ενώ και στη Μπουντεσλίγκα αγωνίστηκε έως τους ημιτελικούς με την ομάδα της.
Είναι διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας, έχοντας κατακτήσει το Savaria Cup το 2021, ενώ παράλληλα ενισχύει την προσπάθεια της Εθνικής της ομάδας στο Volleyball Nations League.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έστερ Γιάσπερ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Έχω ακούσει τόσα πολλά για τους φίλους του ΠΑΟΚ, και ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και για εκείνους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας Σύλλογος με εξαιρετική και μεγάλη ιστορία, έχοντας στόχο τον πρωταθλητισμό. Στόχος μου είναι να παλέψω μαζί με τις συμπαίκτριες μου, ώστε οι υψηλοί στόχοι να γίνουν πραγματικότητα».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Έστερ!
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
Σ' ευχαριστώ miburosaito! Αυτό εννοούσα με την ερώτηση μου σε προηγούμενο ποστ. Αν κι εγώ είχα στο νου μου κυρίως το μπλοκ σε φάση άμυνας όταν πχ η Γιάσπερ ή Κλέπκου, θα είναι στην μπροστά ζώνη. Για την Πολυνοπούλου θα διαφωνήσω βέβαια, καθώς πιστεύω πως ότι είχε να δώσει το έδωσε κι έκλεισε ο κύκλος της στην ομάδα. Θα μας λείψουν οι επιθετικές της αρετές (το πολύ γρήγορο και δυνατό χτύπημα της στον 1ο χρόνο). Η Τσιόγκα δεν το έχει καθόλου αυτό και δε φαίνεται να το έχει βελτιώσει, αλλά η προσφορά της στο μπλοκ δεν συγκρίνεται, συν επίσης η ηλικία τους. Επίσης να δούμε και η ξένη που θα έρθει τι χαρακτηριστικά θα έχει. Εγώ προσωπικά δηλώνω αισιόδοξος, βέβαια μετά τα περσινά που είδαμε δεν μπορεί να είμαι και αλλιώς...miburosaito έγραψε:Κρατηθηκα και δεν ειπα κάτι οταν το διαβασα![]()
Για να απαντήσω και στον Γούιλι, έχω καλω πρόαισθημα για την Μπάκα φέτος, σε συνδυασμό με τη Ολλανδή ακραία που (διαβάσαμε οτι) θα πάρουμε, περιμένω καλύτερη υποδοχή και περισσοτερο πρωτο χρόνο με τη Τερζόγλου (κυριως).
Για τη Σερβιδα διαγωνιο θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε τη κατασταση της (λογω ηλικιας), αλλα προσωπικα εχω κουραστει με τις μεταγραφες 35+ χρονων διαγωνιων που πανω απο δυο συνεχομενες επιθεσεις δεν μπορουν να παρουν λογω αθλητικοτητας..
Και αυτο ειναι σημαντικο μειονεκτημα στην επιθετικη αναπτυξη της ομαδας, γιατι στις δυο περιστροφες που η διαγωνιος ειναι μπροστα, συνήθως παιζει μαζι με την (ας πουμε..) χειροτερη επιθετικα ακραια. Στη περιπτωση μας δηλαδη θα εχουμε Drpa και Jesper (175 ακραια θυμιζω) ή Κλεπκου στη μπροστα ζωνη μαζι. Το οποιο σημαινει οτι οταν η διαγωνιος δεν μπορει να κανει δυο ή τρια συνεχομενα καρφια απο ψηλη μπαλα της πασαδόρου, τοτε το αντιπαλο μπλοκ θα μας γλεντάει...
Πολύ καλο ότι μένει η Ξανθοπούλου, κι εγω προτιμω Κλεπκου αντι Κυπαρίσση, μενει να μάθουμε τι θα γινει με τη 4η ξένη...
Πρόσφατα αποκαλύψαμε ότι η Κική Τερζόγλου παρακολούθησε τον τελικό μπάσκετ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ μαζί με την πασαδόρο Γαροφαλάκη και σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της μετακομίζει μόνιμα στην Αττική.
Η διεθνής αθλήτρια έχει σχέση με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Γιώργο Τανούλη και γι αυτό έρχεται στην Αττική, ενώ συμφώνησε με το Μαρκόπουλο, αν βέβαια την ελευθερώσει ο ΠΑΟΚ.
Η Τερζόγλου είχε τριετές συμβόλαιο, φέτος είναι η τελευταία χρονιά της, ζήτησε όμως από τον ΠΑΟΚ να την αφήσει ελεύθερη γιατί θα φύγει από την Θεσσαλονίκη. Ακόμη κι αν δεν της δώσουν το δελτίο θα μετακομίσει στην Αττική και θα σταματήσει για ένα χρόνο το βόλεϊ.
Το καλό για την παίκτρια, τον ΠΑΟΚ, το Μαρκόπουλο και την Εθνική είναι να μείνει ελεύθερη η παίκτρια που ήταν βασική στην Εθνική, αλλά δεν έπαιζε στον σύλλογο της, που προτιμούσε ξένες κεντρικές.
Ο Κώστας Αμοιρίδης έχει αποδείξει ότι δεν κρατάει σιδεροδέσμιες τις παίκτριες, το έκανε και θα το ξανακάνει με την Σταματία Κυπαρίσση, αναμένεται να το πράξει και με την Τερζόγλου, αφού έχει ήδη την επίσης διεθνή Τσιόγκα και την Βουλγάρα Kριβοσίσκα, ενώ υπάρχει και η ταλαντούχα Τατιάνα Αρμουτσή.
Αν ισχύουν αυτά που έγραψε ο συγκεκριμένος, δεν προκύπτει από πουθενά ότι φεύγει λόγω του ότι δεν παίζει και προτιμάται η Τσιόγκα. Για έρωτα μιλάει ο τύπος.miburosaito έγραψε:Να χανουμε και τη Πολυ αλλα και τη Τερζογλου για να μεινει η Τσιογκα ειναι ξεκαθαρο downgrade σε ενα ήδη αδυναμο κέντρο...
Να η λύση...χαχαχαCylon-4 έγραψε:Να παρουμε τον Τανουλη τοτε...
Μ ενα σμπαρο δυο τριγωνια....
Σε αλλαγή έδρας προχωρά το γυναικείο βόλεϊ του ΠΑΟΚ, το οποίο θα αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα από τη νέα σεζόν στη Πολίχνη.
Αλλαγή στέγης για το γυναικείο βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς μετά από απόφαση του Κώστα Αμοιρίδη, το τμήμα θα μετακομίσει από το Παλατάκι στο ΔΑΚ «Αλέξανδρος Νικολαΐδης».
Ο ισχυρός άνδρας της ασπρόμαυρης οικογένειας είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής της Πολίχνης και αφουγκραζόμενος την δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ στον Δήμο Παύλου Μελά, θέλει να δημιουργήσει μια "σχέση" (ομάδας - κόσμου) που θα οδηγήσει το τμήμα στην κορυφή. Παράλληλα, θα βοηθηθεί οικονομικά και η τοπική κοινωνία, καθώς η βάση των αθλητριών της ομάδας θα είναι η Πολίχνη.
Μάλιστα, ο Κώστας Αμοιρίδης είναι διατεθειμένος να δαπανήσει και ένα σεβαστό ποσό ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες του γηπέδου, που θα βοηθήσει την καθημερινότητα τόσο για την ομάδα του ΠΑΟΚ όσο και για τα υπόλοιπα σωματεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παύλου Μελά που χρησιμοποιούν το γήπεδο
Ποιος δημοσιογράφος έγραψε αυτή την ανοησία; Από που να το πιάσω; Έχει δυναμική ο κόσμος του ΠΑΟΚ στον Δήμο Παύλου Μελά και αλλού είναι αναιμικός; Επειδή είναι από κει ο Αμοιρίδης; Τι αηδίες είναι αυτές. Έτσι θα φτιάξεις κόσμο για το γυναικείο τμήμα;miburosaito έγραψε:Ο ισχυρός άνδρας της ασπρόμαυρης οικογένειας είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής της Πολίχνης και αφουγκραζόμενος την δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ στον Δήμο Παύλου Μελά, θέλει να δημιουργήσει μια "σχέση" (ομάδας - κόσμου) που θα οδηγήσει το τμήμα στην κορυφή. Παράλληλα, θα βοηθηθεί οικονομικά και η τοπική κοινωνία, καθώς η βάση των αθλητριών της ομάδας θα είναι η Πολίχνη.