Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025

Δημοσίευσηαπό miburosaito » Τετ 30 Οκτ 2024, 20:39

Μολις ανεβηκε και το match report:

Εικόνα

Καποιες σκεψεις μου τις εγραψα κατα τη διαρκεια του αγωνα, αλλα βλεποντας και τα νουμερα θα ηθελα να σταθω στις πολλες επιθεσεις που πηρε παλι η Ντρπα, ακριβως επειδη οι υπολοιπες στο πρωτο σετ δεν ενεπνεαν εμπιστοσυνη...

Οι δυο κεντρικες πηραν 16 επιθεσεις στα πρωτα δυο σετ οπου ομως η Βουλγαρα τις τελειωσε μονο με επιτυχια (6/7) ενω η Τερζογλου στην αρχη ειχε θεματα επιθετικα (4/10)

Ηταν μετρια εικονα στο πρωτο σετ λογω της κακιστης εμφανισης της Κλεπκου σε αυτο, ομως σιγα σιγα αρχισε να φτιαχτει η υποδοχη της Μαριας αλλα και γενικα, και η ομαδα ανεβηκε επιθετικα αλλα ανεβηκε και η αποδοση της στο μπλοκ-αμυνα επισης.

Το 2ο σετ
μας το εδωσαν τα περισσοτερα λαθη του Μαρκοπουλου (4-->7) αλλα και τα λιγοτερα δικα μας (9-->2). Οπως βεβαια και η απιστευτη Βαν ντε Βιβερ οπου σε αυτο το σετ βασιστηκε αρκετα στη Ντρπα και μετατρεψε το 17% αριστη υποδοχη σε 55% στην επιθεση! Εδωσε στη Σερβιδα 11 μπαλες απο τις οποιες τελειωσε τις 6 εχοντας και 2 λαθη. Επισης βλεπουμε πως πηρε 4/5 απο τη Κριβοσισκα και 2/3 απο τη Τερζογλου. Απεναντιας σε αυτο το σετ οι ακραιες ειχαν 3/9.

Εικόνα

Ομως πραγματικα καλυτερη εικονα δειξαμε απο το 3ο σετ και μετα οπου η υποδοχη εφτιαξε και τα δυο τελευταια σετ ηταν εκει που παιξαμε καλο βολει με καλη επιθετικη αναπτυξη.

3ο σετ:

Εικόνα

4ο σετ (οπου βεβαια εγινε το ροτεισον στο τελος και 'χαλασε' λιγο τα νουμερα):

Εικόνα

Γενικα, η διακυμανση των λαθων δειχνουν και την εικονα του ματς σημερα....

Απο τις νεες που ειδαμε σημερα, η Μπιτσακτση αφησε καλες εντυπωσεις, οι υπολοιπες κοπελες δυσκολα μπορουν να ανταπεξελθουν στη πρωτη κατηγορια ακομα.
Βεβαια, για τη Μπιτσακτση εχουμε υψηλες προσδοκιες απο τα ηλικιακα ακομα! Πιστευω θα τη δουμε παλι σε σετ που θα μπορει να γινει ροτεισον!

Τελος, τι να πουμε για την αρχηγο? Οταν εστρωσε η υποδοχη και ανεβηκε η ομαδα, εδωσε κι αυτη ρεσιταλ στην αμυνα! Εβγαλε μερικες πολυ δυσκολες αμυνες!

Και φετος βλεπουμε ξεκιναει δυνατα, ελπιζω να συνεχισει ετσι

:pano:
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Τετ 30 Οκτ 2024, 22:36

Οι πόντοι του ΑΟΜ προήλθαν από 5 άσσους, 33 επιθέσεις, 15 μπλοκ και 16 λάθη αντιπάλων και οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 7 άσσους, 61 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 22 λάθη αντιπάλων.

Π.Α.Ο.Κ. (Γιάννης Τσαϊρέλης): Γιάσπερ 13 (11/27 επ., 2 μπλοκ, 52% υπ.-41% άριστες), Βαν Ντε Βίβερ 8 (4/7 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Κλέπκου 13 (10/30 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ, 46% υπ.-31% άριστες), Τερζόγλου 11 (10/21 επ., 1 μπλοκ), Κριβοσίσκα 11 (8/13 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Ντρπα 21 (18/43 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ) / Ξανθοπούλου (λ, 60% υπ.-60% άριστες), Αθανασιάδου,Νταφοπούλου, Γαργάλα.
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Ettien26 » Τετ 30 Οκτ 2024, 23:50

Από αρχή φάνηκε ότι φέτος κτίζεται μια πολύ σοβαρή ομάδα.

Δεν ξέρω ποσό ψηλά μπορούμε να φτάσουμε αλλά σίγουρα θα είμαστε ανταγωνιστικοί.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευσηαπό zaytseva » Τετ 30 Οκτ 2024, 23:51

miburosaito έγραψε:Μολις ανεβηκε και το match report:

Εικόνα

Καποιες σκεψεις μου τις εγραψα κατα τη διαρκεια του αγωνα, αλλα βλεποντας και τα νουμερα θα ηθελα να σταθω στις πολλες επιθεσεις που πηρε παλι η Ντρπα, ακριβως επειδη οι υπολοιπες στο πρωτο σετ δεν ενεπνεαν εμπιστοσυνη...

Οι δυο κεντρικες πηραν 16 επιθεσεις στα πρωτα δυο σετ οπου ομως η Βουλγαρα τις τελειωσε μονο με επιτυχια (6/7) ενω η Τερζογλου στην αρχη ειχε θεματα επιθετικα (4/10)

Ηταν μετρια εικονα στο πρωτο σετ λογω της κακιστης εμφανισης της Κλεπκου σε αυτο, ομως σιγα σιγα αρχισε να φτιαχτει η υποδοχη της Μαριας αλλα και γενικα, και η ομαδα ανεβηκε επιθετικα αλλα ανεβηκε και η αποδοση της στο μπλοκ-αμυνα επισης.

Το 2ο σετ
μας το εδωσαν τα περισσοτερα λαθη του Μαρκοπουλου (4-->7) αλλα και τα λιγοτερα δικα μας (9-->2). Οπως βεβαια και η απιστευτη Βαν ντε Βιβερ οπου σε αυτο το σετ βασιστηκε αρκετα στη Ντρπα και μετατρεψε το 17% αριστη υποδοχη σε 55% στην επιθεση! Εδωσε στη Σερβιδα 11 μπαλες απο τις οποιες τελειωσε τις 6 εχοντας και 2 λαθη. Επισης βλεπουμε πως πηρε 4/5 απο τη Κριβοσισκα και 2/3 απο τη Τερζογλου. Απεναντιας σε αυτο το σετ οι ακραιες ειχαν 3/9.

Εικόνα

Ομως πραγματικα καλυτερη εικονα δειξαμε απο το 3ο σετ και μετα οπου η υποδοχη εφτιαξε και τα δυο τελευταια σετ ηταν εκει που παιξαμε καλο βολει με καλη επιθετικη αναπτυξη.

3ο σετ:

Εικόνα

4ο σετ (οπου βεβαια εγινε το ροτεισον στο τελος και 'χαλασε' λιγο τα νουμερα):

Εικόνα

Γενικα, η διακυμανση των λαθων δειχνουν και την εικονα του ματς σημερα....

Απο τις νεες που ειδαμε σημερα, η Μπιτσακτση αφησε καλες εντυπωσεις, οι υπολοιπες κοπελες δυσκολα μπορουν να ανταπεξελθουν στη πρωτη κατηγορια ακομα.
Βεβαια, για τη Μπιτσακτση εχουμε υψηλες προσδοκιες απο τα ηλικιακα ακομα! Πιστευω θα τη δουμε παλι σε σετ που θα μπορει να γινει ροτεισον!

Τελος, τι να πουμε για την αρχηγο? Οταν εστρωσε η υποδοχη και ανεβηκε η ομαδα, εδωσε κι αυτη ρεσιταλ στην αμυνα! Εβγαλε μερικες πολυ δυσκολες αμυνες!

Και φετος βλεπουμε ξεκιναει δυνατα, ελπιζω να συνεχισει ετσι

:pano:

Εσύ Πανιώνιο δεν είδες την Lee Da Young ;[
zaytseva

Δημοσίευσηαπό Aed » Πέμ 31 Οκτ 2024, 12:48

Είδα το παιχνίδι στο Υοutube.

Η Πασαδόρος είναι εκπληκτική. Σταθερή η Διαγώνιος και τα άκρα. Επιθετικά πήγε πολύ καλά και το κέντρο. Πολύ δουλειά σε άμυνα. Τερζόγλου έβγαλε 2 άμυνες που δείχνουν την καλή δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο τομέα.

Σε σταθερή ανοδική πορεία η Ξανθοπούλου.

Το Volleyball.gr δεν υπάρχει πια? Βαθμολογίες και πρόγραμμα που μπορούμε να δούμε?
Aed

Δημοσίευσηαπό fuzztone » Πέμ 31 Οκτ 2024, 20:42

Η ομάδα συνεχίζει να αποδίδει καλά, να παίρνει καθαρές νίκες και μέσω αυτών να χτίζει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Κλειδί για αυτό οι 2 παίκτριες με αρχηγικά χαρακτηριστικά και εμπειρία (Βίβερ και Ντρπα), κάτι που δεν είχαμε πέρυσι, και γενικά δεν είχαμε ακριβώς και πρόπερσι (που τα χάσαμε όλα στα πλέι οφ).

Στο παιγνίδι με το Μαρκόπουλο δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έπαιξε η Μπάκα για λόγους τακτικής, μάλλον είχε κάποιες ενοχλήσεις, αν και ήταν στην προθέρμανση. Επίσης δεν εμφανίστηκε ούτε σε αυτήν η Αρμουτσή. Εξακολουθεί να είναι "άφαντη" η Τσιόγκα, η οποία θα μπορούσε να προσφέρει και να ξεμπλοκάρει τις βασικές κεντρικές, πλέον κλείνει 3 μήνες από τον τραυματισμό που είχε με την εθνική αν δεν κάνω λάθος.

Στο πρώτο σετ είχαμε μειωμένη αυτοσυγκέντρωση, μου φάνηκε ότι κάπως υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και θεώρησαν ότι τις έχουν εύκολα. Όταν σοβαρεύτηκαν, τα πράγματα έγιναν εύκολα, και φάνηκε σημαντική διαφορά δυναμικότητας.

Περισσότερο με χαροποιεί η άνοδος της Κριβοσισκα, έστω και αργά αργά, η οποία έκανε το καλύτερό της παιγνίδι. Πολύ καλό στοιχείο ότι φαίνεται να έχει καλό σερβίς, χωρίς να κάνει λάθη (18 σερβίς, 2 άσοι και μηδέν λάθη). Γενικά η ομάδα κάνει λίγα λάθη από το σερβίς, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό. Πιθανό να είναι στην καλύτερη επτάδα.

Το "ξωτικό" μας (η Γιάσπερ) έχει εντυπωσιακό άλμα όταν κάνει επίθεση! Χτες ήταν και καλή τόσο στην επίθεση με 41% όσο και στην άμυνα, συμβάλλοντας και με μπλοκ παρά το μικρό ύψος της. Για την ώρα διαψεύδει τις όποιες αμφιβολίες είχαμε, μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευσηαπό Willie the Pimp » Πέμ 31 Οκτ 2024, 21:05

Καλησπέρα κι από μένα. Για τον αγώνα με το Μαρκόπουλο τα γράψατε, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος φίλος, ποιος είναι υπεύθυνος για τις ακαδημίες των κοριτσιών; Εννοώ οι αποφάσεις για τις προπονήτριες είναι του ΑΣ ή του Αμοιρίδη; Διότι γίνονται κάποια πράματα λίγο περίεργα...
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευσηαπό Aed » Πέμ 31 Οκτ 2024, 21:16

Willie the Pimp έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα. Για τον αγώνα με το Μαρκόπουλο τα γράψατε, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος φίλος, ποιος είναι υπεύθυνος για τις ακαδημίες των κοριτσιών; Εννοώ οι αποφάσεις για τις προπονήτριες είναι του ΑΣ ή του Αμοιρίδη; Διότι γίνονται κάποια πράματα λίγο περίεργα...

Δηλαδή?

Πάντως γίνονται πολλά "περίεργα" στον ΑΣ. Στο άλλο topic γράφτηκε οτι εκδιώχθηκε η Γυναικεία Ομαδα Volley απο το Παλατάκι. Φεύγει κόσμος γενικά, παρουσιάστηκε η ΠΑΕ λέει και τους έκανε πρόταση να μειώσουν τα μπάτζετ στον ΑΣ.
Aed

Δημοσίευσηαπό Willie the Pimp » Πέμ 31 Οκτ 2024, 21:44

Σε 1η φάση εκδιώχθηκε προπονήτρια τέλη Οκτώβρη, (η Νεκταρία Λιώση δεν είναι μυστικό), η οποία παρεμπιπτόντως είναι πολύ αγαπητή στα κορίτσια. Στη θέση (;) της εμφανίστηκε κάποιος κύριος (δεν ξέρω λεπτομέρειες διότι δεν πήγα εγώ τη μικρή στην προπόνηση) όπου το πρώτο πράμα που είπε στα κορίτσια ήταν ότι μαζί μου θα μετράτε κανονικά 1,2,3 και όχι αυτό το 1,2,4... Συν κάποια άλλα πράματα που μπορεί να ήταν τυχαία... Εγώ θα ήθελα να μάθω ποιος πήρε απόφαση για αντικατάσταση και με ποια κριτήρια.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 01 Νοέμ 2024, 00:30

1, 2, 3 να είναι οι μέρες του στην ομάδα.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Jean Valjean » Παρ 01 Νοέμ 2024, 04:47

Willie the Pimp έγραψε:Σε 1η φάση εκδιώχθηκε προπονήτρια τέλη Οκτώβρη, (η Νεκταρία Λιώση δεν είναι μυστικό), η οποία παρεμπιπτόντως είναι πολύ αγαπητή στα κορίτσια. Στη θέση (;) της εμφανίστηκε κάποιος κύριος (δεν ξέρω λεπτομέρειες διότι δεν πήγα εγώ τη μικρή στην προπόνηση) όπου το πρώτο πράμα που είπε στα κορίτσια ήταν ότι μαζί μου θα μετράτε κανονικά 1,2,3 και όχι αυτό το 1,2,4... Συν κάποια άλλα πράματα που μπορεί να ήταν τυχαία... Εγώ θα ήθελα να μάθω ποιος πήρε απόφαση για αντικατάσταση και με ποια κριτήρια.

Βρε μπας και τους πήγαν μαθηματικό αντί για προπονητή;
Η παιδεία αποτελεί στολίδι στην ευτυχία και καταφύγιο στη δυστυχία.
"Τὴν παιδείαν ἐν μὲν ταῖς εὐτυχίαις εἶναι κόσμον, ἐν δὲ ταῖς ἀτυχίαις καταφυγήν", Αριστοτέλης
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευσηαπό Willie the Pimp » Παρ 01 Νοέμ 2024, 13:43

Μπαρκαρούτσος έγραψε:1, 2, 3 να είναι οι μέρες του στην ομάδα.

Αυτό από μόνο του δεν συνιστά κάποιο ιδιαίτερο "παράπτωμα", ο άνθρωπος μπορεί να είναι πολύ αξιόλογος ως προπονητής - παιδαγωγός, απλά το ανέφερα ως κάτι που έκανε εντύπωση και στην κόρη μου και σε μένα. Το πόιντ μου και η απορία μου είναι ποιος επιλέγει τους προπονητές και με ποιο κριτήριο, δεδομένου ότι η αποχωρούσα προπονήτρια ήταν πολύ αγαπητή στα κορίτσια και δεν παραιτήθηκε.
Jean Valjean έγραψε:Βρε μπας και τους πήγαν μαθηματικό αντί για προπονητή;

Από τον ΑΣ όλα να τα περιμένεις...
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 01 Νοέμ 2024, 13:48

Δεν φαίνεται σοβαρό παράπτωμα εκ πρώτης όψεως, αλλά κάποια πράγματα στις ομάδες είναι "παράδοση". Δεν τα κόβεις, είναι υπεράνω προσώπων. "Εδώ έτσι το κάνουμε" και τέλος. Όταν πας σε άλλη ομάδα που κάνει άλλα, θα κάνεις άλλα. Και δεν μιλώ φυσικά για τακτικές κτλ! Μιλώ για πράγματα που αφορούν το day to day, την προπόνηση κτλ.

Θα πάει τώρα κάποιος να κόψει στις υποδομές ποδοσφαίρου το "Είμαστε της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα";;;; Θα τον κρεμάσουν ανάποδα!
Τελευταία επεξεργασία από Μπαρκαρούτσος και Παρ 01 Νοέμ 2024, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Willie the Pimp » Παρ 01 Νοέμ 2024, 14:00

Δε διαφωνώ σ' αυτό που λες Μπαρκαρούτσος, αλλά δε θα τον "κρεμάσω" εξαιτίας αυτού αν είναι καλός παιδαγωγός (έπεται το προπονητής στις μικρές ηλικίες). Το θέμα είναι ποιος πήρε την απόφαση για την αντικατάσταση, διότι υποψιάζομαι κόντρα ΑΣ-χορηγού, βέβαια μπορεί η φαντασία μου να οργιάζει. Θα επανέλθω πάντως μόλις έχω κάποια νεότερα δεδομένα, διότι το ζήτημα είναι σχετικό με την ομάδα γενικότερα.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 01 Νοέμ 2024, 15:08

Τι να πω...μακάρι να είναι επιλογή προς τη σωστή κατεύθυνση και ας μετράνε 1, 9, 24, 8 :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γυναικεία τμήματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης