Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Με τις 3 τελευταίες λέξεις διαφωνώ 177% .
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Συγγνωμη αλλα και πολυ λαιτ ηταν η ανακοινωση..το αρθρο δεν βγηκε για να εκφρασει τις αποψεις του αλλα για να ριξει λασπη και να μειωσει τον παικτη την μεταγραφη και την ομαδα...αν πηγαινε στους γαυροβαζελους θα μιλουσαν για παικταρα και για βομβα..ο πολυς ναν τα ιδια ακριβως εχει κανει στο αμερικα αλλα ενα αρθρο δεν ειδα ,μονο το ποσο παικταρας ειναι...ο εν λογω κυριος μεσα σε ενα αρθρο πεταξε την γυναικοκτονια,τα τεμπη,το ματι και οτι αλλο βρηκε..οποτε οχι μονο ηταν σωστη η ανακοινωση αλλα επιβεβλημενη και μακαρι να κινηθουμε και νομικα..τωρα για το κομματι της μεταγραφης ο καθενας εχει το δικαιωμα τη γνωμης του..εγω πχ τον αντιμετοπιζω με αθλητικα κριτηρια και πιστευω πως απο τη στιγμη που τα 10 θα τα εδινες ετσι και αλλιως γιατι να μην τα δωσεις για καποιον που θα σου τα φερει επι 10 πισω και αγωνιστικα θα σε βοηθησει?και στην τελικη ποσο συχνα μπορουμε να δουμε απο κοντα εναν παικτη τετοιας ποιοτητας εστω και για ενα ματς?μετα απο χρονια θα λεμε οτι αυτον τον ειδα λαιβ να παιζει με τη φανελα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Είμαι 10000% ενάντια της συγκεκριμένης κίνησης για αγωνιστικούς ηθικούς και λόγους αντιμετώπισης των οπαδών

Από τη στιγμή που η διοίκηση προχώρησε όμως στη μεταγραφή είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις και προφανώς θα την εκμεταλλευτουν διάφοροι για να βλάψουν την ομάδα

Ας φροντίσει η ομάδα να διαφυλάξει τα συμφέροντα της σε μια εντελώς αναίτια και ακατανόητη κίνηση
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Νομιζω οτι θα πρεπε στην ανακοινωση να υπηρχε και μια ερωτηση αν ο συγκεκριμενος έδειξε την ιδια ευαισθησια για τον Κεντρικ Ναν του ζελου
που καταδικάστηκε για τον ιδιο λογο.
Αλλα εκει υπαρχει ο ....Δημητρακης. Κοκοκοκο
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Με τις 3 τελευταίες λέξεις διαφωνώ 177% .
Θα συμφωνησω με Μπαρκα 100%
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

kataramenos5 έγραψε:Νομιζω οτι θα πρεπε στην ανακοινωση να υπηρχε και μια ερωτηση αν ο συγκεκριμενος έδειξε την ιδια ευαισθησια για τον Κεντρικ Ναν του ζελου
που καταδικάστηκε για τον ιδιο λογο.
Δεν το είχα μελετήσει αυτό.
Από apexsports
"Στις 16 Μαρτίου του 2016, ο Ναν είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία της κοπέλας του Κέιλα Ουίλιαμς, η οποία ενώ αρχικά είχε πει στην Αστυνομία πως δεν συνέβη τίποτα ανάμεσα τους, στη συνέχεια κατέθεσε πως ο σύντροφος της την είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου στις 18 Μαΐου ο τότε παίκτης του Ιλινόι δήλωσε ένοχος για την επίθεση. Παράλληλα ήρθε σε συμβιβασμό με την Ουίλιαμς και δύο άλλες κατηγορίες αποσύρθηκαν. Ως αποτέλεσμα του επιβλήθηκε ποινή 18 μήνης επιτήρησης από το δικαστήριο, ενώ παράλληλα έπρεπε να κάνει 100 ώρες κοινωνικής υπηρεσίες και να γράψει μια επιστολή συγγνώμης στην οικογένεια του.

Το δικαστήριο εκτίμησε τη μεταμέλεια του Ναν, η οποία αποδείχθηκε ειλικρινής. Μετά από αυτό το περιστατικό, υπήρξε υποδειγματικός πολίτης τόσο στο ΝCAA, όσο και στο ΝΒΑ.

Απλά το πανεπιστήμιο του δεν έδειξε καμία επιείκεια…

Μια εβδομάδα μετά την παραδοχή της ενοχής του, το Ιλινόις αποφάσισε να τον αποβάλλει δια παντός. Την ίδια σεζόν, άλλοι δύο συμπαίκτες του, ο Τζεϊλόν Τέιτ και ο Λιρόν Μπλακ είχαν υποπέσει σε αδικήματα, αλλά οι δικές τους υποθέσεις κατέληξαν σε συμβιβασμό. Από τη στιγμή που ο Ναν δήλωσε ένοχος έστω και στο πλημμέλημα της απλής επίθεσης, εξελίχθηκε σε εξιλαστήριο θύμα και ήταν ο μόνος που τιμωρήθηκε από την ομάδα.

«Ντρέπομαι γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση», είχε πει ο ίδιος αφού είχε παραδεχθεί το σφάλμα του στο δικαστήριο και φρόντισε με τις πράξεις του να αποδείξει στη συνέχεια της καριέρας του…

Από τη στιγμή που το Ιλινόις τον έδιωξε, μετακόμισε στο πανεπιστήμιο του Όκλαντ, αλλά βάσει των κανονισμών της εποχής, έπρεπε να χάσει μια ολόκληρη χρονιά."
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Μάλιστα είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και ο γαύρος!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ναι αλλα εκει πατησαν ποδι ο Τακης και ο Ακης που δε σηκωνουν κατι τετοια και τελικα αποριφθηκε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Εγώ πολύ τον χάρηκα τον πρόεδρο τελευταία. Και με τη δήλωση παραδοχή του λάθους με τον Τακιανό, αλλά και με την κίνηση που έκανε με τον Πόρτερ και άναψε ξανά τη σπίθα στο μπασκετ. Αυτή η σπίθα με την οποία θα κλείσει η φετινή σεζόν, θα είναι αυτή που θα ανάψει τη φλογα στην επόμενη.
Η ανακοίνωση απάντηση στη γλίτσα τηνναιλθηναϊκη και πολύ light ειναι. Επρεπε να τον γελοιοποιησει. Κανέναν δεν έχει ανάγκη πλέον ο ΠΑΟΚ και η κάθε ομάδα επικοινωνιακα. Τα σκουπίδια που βγάζουν το απύθμενο κόμπλεξ τους με τον ΠΑΟΚ και για ίδιες περιπτώσεις κάτω δεν βγάζουν κιχ, αξίζουν μόνο ειρωνεία.

Ζω για την ημέρα που θα δω ξανά έναν παίχτη με το δικέφαλο στο στηθος που θα τους βλέπει σαν σκουπίδια τους κόκκινο πράσινους και θα τους γαμαει. Ξέρω πως θα είναι για λίγο, ξέρω πως δεν θα τους περασουμε κιόλας, αλλά θα ζήσω ξανά το πώς μεγάλωσα με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Και θα το δούνε live και τα παιδιά μου. Έναν Κωνσταντέλια στο μπασκετ. Οποίος δεν μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό από τώρα, θα το δει τη νέα σεζόν στην πράξη το αποτέλεσμα αυτής της πρόσκαιρης περατζαδας του Πόρτερ. Μόνο όρεξη να έχει ο παιχτης, που φαίνεται να δίψα. Μόνο αυτό φτανει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Συνέντευξη Χατζόπουλου στο Focus FM:

https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%B8 ... 82-040424/

Για να μη ξεχνάμε πού βρίσκεται ο ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Με τις 3 τελευταίες λέξεις διαφωνώ 177% .
Οπως τα λες αγαπητε

Η κινηση απο επενδυτικη αποψη αλλα κ μαρκετινγκ ειναι ολοσωστη

Το brandname του club, μονο κερδος εχει

Οι υποκριτες, οι δηθεν κ οι επιλεκτικα ευαισθητοι ΑΡΔ ας μας κανουν την χαρη

Τους εχουμε μαθει τοσα χρονια κ δεν χαμπαριαζουμε
Θα παιρνουν τις απαντησεις π αξιζουν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και τον Κένταλ Σμιθ:

«Έγινε ένα γεγονός, που καλώς ή κακώς βγήκε προς τα έξω, μπορούσε να μην είχε βγει. Χάσαμε έναν παίκτη με απόφαση του προπονητή, κάτι που ήταν τεράστιο λάθος. Εγώ προσωπικά του είχα πει ότι ήθελα να στηρίξω τον Σμιθ, γιατί όταν ήρθε η ομάδα άλλαξε προς το καλό κι όταν έφυγε πήρε τον κατήφορο. Ήταν απόφαση τον προπονητή, που μου είχε δηλώσει ότι δεν τον ξαναβάζω. Δεν θέλω να πω για τον Τακιανό, ήταν μία αποτυχημένη συνεργασία κι ένα τεράστιο λάθος μου. Είναι ένας άνθρωπος κλειστός στον εαυτό του και δυσκολεύει πολύ την συνεργασία».

Για το πώς αντιλαμβάνεται την στήριξη του κόσμου και πότε ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει μπροστά χωρίς να κουβαλά το βάρος του παρελθόντος:

«Σε ένα μεγάλο βαθμό υπάρχει στήριξη. Είναι συγκινητική η στήριξη πολλές φορές. Για εμάς το πιο δύσκολο κομμάτι είναι τα χρέη προς το δημόσιο, αυτό είναι που μας ταλαιπωρεί περισσότερο. Πρέπει να είμαστε τυπικοί κάθε μήνα υποχρεωτικά, γιατί διαφορετικά δεν θα υπάρχει ομάδα. Αυτό είναι κάτι που το πληρώνουμε με ευλάβεια και θα ξαλαφρώσουμε στο τέλος του 2025. Μετά το τέλος του 2025 θα μας μείνουν δύο ρυθμίσεις, που υπολογίζονται στα 6.000 τον μήνα».

Για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και τον προπονητή:

«Πρέπει να αρχίσουμε από νωρίς. Θα κάνουμε ραντεβού με αρκετούς ανθρώπους μέχρι την τελική απόφαση. Έχουμε ξεκινήσει να βλέπουμε λίστες παικτών, να συγκεντρώνουμε δηλαδή τα κομμάτια του παζλ. Οι σοβαρές ομάδες ξεκινούν από νωρίς. Το σωστό είναι να προγραμματίζεις από νωρίς, γι’ αυτό προτεραιότητα έχει ο προπονητής».

Για την πρώτη χρονιά του Θανάση Χατζόπουλου ως επικεφαλής της διοίκησης:

«Η πρώτη χρονιά ήταν δύσκολη και το χρέος τεράστιο. Πολλοί μου έλεγαν ότι πάω να αυτοκτονήσω. Υπήρχε τρομερή πίεση, υπήρχε κορονοϊός και δεν υπήρχαν εισιτήρια. Λειτουργούσαμε κάτω από πίεση για να μπορέσουμε να πληρώσουμε κομματάκι κομματάκι ό,τι έπρεπε. Πάντα προσπαθώ να βλέπω την αλήθεια, γιατί πολλοί πλάθουν ιστορίες, αλλά πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα».
dev

Δημοσίευση από dev »

η ομαδα χρειαζεται ενισχυση διοικητικα ή αλλαγη διοικητικη ο χατζοπουλος μονος του δεν μπορει. ποιο 2025 αν συνεχισουμε ετσι δεν θα παταει ουτε ο σηφης στο γηπεδο και θα γινει η κατασταση μη αναστρεψιμη. δεν με νοιαζει αν ειναι καλο παιδι ο χατζοπουλος με νοιαζει η ομαδα μου. πλεον εχει ευθυνη ο α.σ. αν δεν προωθησει ενισχυση και αλλαγες.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Προπονητή πρώτα, μετά παίκτες. Επίσης το ερώτημα είναι ποιος κοιτάει τις λίστες με τους παίκτες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”