Γαυροι δε γινόμαστε εμείς ρεelvetos giatros έγραψε:Για όσους δεν ξέρουν, ο γαυρος σε κάθε διαρκείας του ποδοσφαίρου χρεώνει και ταληρο ευρώ για τον ερασιτέχνη

Γαυροι δε γινόμαστε εμείς ρεelvetos giatros έγραψε:Για όσους δεν ξέρουν, ο γαυρος σε κάθε διαρκείας του ποδοσφαίρου χρεώνει και ταληρο ευρώ για τον ερασιτέχνη
Πικρη αληθεια...ειμαι αισιοδοξος ειμαι...σταδιο ειναι θα περασειbarlow4 έγραψε: και ειναι γαμω τη μπουτανα μου γιατι δε γουσταρω να σωσει το μπασκετ ο ιβαν.εμεις πρεπει.βολευτηκαμε.
Γιατρέ μου .. απαντάς στον εαυτό σου;elvetos giatros έγραψε:Γαυροι δε γινόμαστε εμείς ρεelvetos giatros έγραψε:Για όσους δεν ξέρουν, ο γαυρος σε κάθε διαρκείας του ποδοσφαίρου χρεώνει και ταληρο ευρώ για τον ερασιτέχνη
Νομιζω οτι το ταληρο ειναι για τα μεμονομενα εισιτηρια.elvetos giatros έγραψε:Για όσους δεν ξέρουν, ο γαυρος σε κάθε διαρκείας του ποδοσφαίρου χρεώνει και ταληρο ευρώ για τον ερασιτέχνη
BlackMagicPAOK έγραψε:Γιατρέ μου .. απαντάς στον εαυτό σου;elvetos giatros έγραψε:Γαυροι δε γινόμαστε εμείς ρεelvetos giatros έγραψε:Για όσους δεν ξέρουν, ο γαυρος σε κάθε διαρκείας του ποδοσφαίρου χρεώνει και ταληρο ευρώ για τον ερασιτέχνη
Μηπως .. χρειάζεσαι γιατρό;![]()
![]()
Kat, Ο λαός ξέρει... περίμενε την βοήθεια της οικογένειας... γι'αυτό ηταν εγκρατης.
Είναι λοιπόν και θέμα ΣαββίδηSekeris έγραψε:Νομιζω οτι το ταληρο ειναι για τα μεμονομενα εισιτηρια.elvetos giatros έγραψε:Για όσους δεν ξέρουν, ο γαυρος σε κάθε διαρκείας του ποδοσφαίρου χρεώνει και ταληρο ευρώ για τον ερασιτέχνη
Για να εχεις το δικαιωμα να παρεις διαρκειας σε παε και καε,θα πρεπει να εχεις καρτα μελους του ερασιτεχνη οσφπ η οποία κοστιζει 50 ευρω το χρονο.Και με αυτη την καρτα μπαινεις σε ολα τα ματς του ερασιτεχνη δωρεαν.
25000 διαρκειας σε ποδοσφαιρο και μπασκετ επι 50 ευρω = 1.250.000 στον ερασιτεχνη.
Κατι αναλογο πρεπει να κανουμε κι εμεις αν θελουμε να πρωταγωνιστει ο ερασιτεχνης ΠΑΟΚ.Αλλα ξεχασα,εμεις εχουμε Σαββιδη που θα τα χωνει αιωνια.
Προχθες δηλωσε ο Παπαθεωδορου οτι δεν ξερουμε αν θα μπορεσουμε να καταβασουμε ομαδα του χρονου... Εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο προ πολλου αλλα δεν βλεπω να συγκινειται κανεις...Sekeris έγραψε:Δυστυχως,ο κοσμος θα ενεργοποιηθει μόνο αν προκυψουν πολυ θετικες ή πολυ αρνητικες καταστασεις...