Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 10 Σεπ 2019, 19:55

Η απολογιστική συνέντευξη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Στην ανάγκη να υπάρχει συσπείρωση σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Χρήστος Καραμπέρης κατά τη διάρκεια της απολογιστικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο PAOK Sports Arena. Ο κ.Καραμπέρης αναφέρθηκε στο έργο της προηγούμενης διοίκησης, που είχε θητεία δύο μηνών (7/7/2019 -6/9/2019), λέγοντας στην αρχική του τοποθέτηση: «Ο απολογισμός γίνεται με σεβασμό απέναντι στην οικογένεια και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Θέλουμε να εξηγήσουμε τι έγινε τους τελευταίους δύο μήνες και πώς καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας τα προβλήματα της ΚΑΕ. Ζητήσαμε τον έλεγχο και την ενημέρωση, μετά από την εντολή που μας δόθηκε από τον ΑΣ ΠΑΟΚ για να αναλάβουμε την ΚΑΕ. Τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Κύριο ρόλο πάντα διαδραματίζει το οικονομικό και σε αυτό τον τομέα δεν ήμασταν καλά, αλλά έπρεπε να βρούμε λύσεις».

Συνεχίζοντας ο κ.Καραμπέρης τόνισε: «Ενημερωθήκαμε για όλες τις συμβάσεις που υπήρχαν, με την Watt & Volt με την οποία υπάρχει σε ισχύ μία συνεργασία, αλλά σταματήσαμε τη συνεργασία που είχαμε με το κατάστημα που λειτουργούσε στον Εύοσμο. Είδαμε τα οικονομικά δεδομένα της μπουτίκ τα τελευταία δύο χρόνια, έγινε έλεγχος για τα έσοδα που ήρθαν από τους χορηγούς της ΚΑΕ, τα διαρκείας της περσινής σεζόν, αλλά και το τι θα γίνει φέτος. Είδαμε τις απαιτήσεις της ΚΑΕ για τη νέα σεζόν αλλά και για την καθημερινότητα. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων. Τους ενημερώσαμε, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, τους ζητήσαμε να μας βοηθήσουν και θα το κάνουν με πράξεις και όχι με λόγια και είπαν πως θα προσπαθήσουν να είναι δίπλα μας. Θα γίνει επίσης και ενημέρωση για το θέμα των ακαδημιών, που λόγω ενός προβλήματος υγείαw του κ.Σταυρόπουλου δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί ως τώρα».

Ο κ.Καραμπέρης αναφέρθηκε και στο πρωτοποριακό εγχείρημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το PAOKTV, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει επαφή σε αρχικό στάδιο γιατί μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο εγχείρημα. Μακάρι να πετύχει και να μπουν όλα τα αθλήματα του ΠΑΟΚ σε αυτό. Φέτος είναι η τελευταία χρονιά της σύμβασης που έχουμε με την ΕΡΤ, εξετάζουμε ήδη το επόμενο βήμα, που θα είναι ένα σημαντικό βήμα για έναν αυτόνομο ΠΑΟΚ και εύχομαι ο κόσμος να το αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο».

Στη συνέχεια ο κ.Καραμπέρης αναφέρθηκε επίσης…

Στα οικονομικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Πραγματοποιήθηκε στις 19 Αυγούστου μία συνάντηση στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ. Μέχρι τότε δεν υπήρχε ούτε προπονητής, ούτε παίκτες. Μαζευτήκαμε, άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και ήθελαν να βοηθήσουν. Μαζέψαμε ένα σεβαστό ποσό, όπως και από τις χορηγίες και τα εισιτήρια διαρκείας. Με αυτά τα χρήματα εξασφαλίσαμε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, πληρώσαμε νυν και παλιούς παίκτες και αποφύγαμε ενδεχόμενα ban. Η ομάδα μπήκε σε μία κανονικότητα. Έγιναν… μαγικά για να υπάρχει σήμερα ο μπασκετικός ΠΑΟΚ. Τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα όσο δεν υπάρχει ιδιοκτήτης. Μέχρι σήμερα τα έσοδα ήταν 225.000 ευρώ, ενώ τα έξοδα μέχρι τις 8/9 ήταν 219.000 ευρώ. Το τελευταίο που προσπαθήσαμε να κάνουμε σαν διοίκηση ήταν να κρατήσουμε τους Έλληνες παίκτες. Έναν παίκτη αναγκαστήκαμε να τον πουλήσουμε. Του προσφέραμε όλες τις εγγυήσεις για να μείνει και να εξασφαλιστεί και ο ίδιος, αλλά ήθελε να φύγει. Κανείς δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ χαρίζοντας χρήματα!

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΣ ΠΑΟΚ, τον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή και τους κ.κ. Γαλατσόπουλο, Λυσσαρίδη, Φραγκούλη, Ζουρνατσίδη για την καταλυτική τους παρουσία».

Για τη νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Το φορτίο της νέας διοίκησης είναι βαρύ και θα παρακαλούσα να υπάρχει συμπαθητική κριτική απέναντι στα νέα μέλη. Δεν υπάρχει κανένας έμμισθος υπάλληλος. Θα παλέψουμε για το καλύτερο. Είναι δύσκολη η χρονιά. Δε λέω ότι θα κινδυνεύσουμε, αλλά θα πρέπει να βρούμε λύση στο οικονομικό, γιατί η χρονιά θα είναι δύσκολη».

Για τις σχέσεις με τον κ.Σαββίδη: «Καθημερινά υπάρχουν αναφορές στο θέμα Σαββίδη, όμως εμείς είμαστε αναγκασμένοι να βρίσκουμε πόρους από παντού. Εάν θέλει ο κ. Σαββίδης να μας βοηθήσει θα το κάνει. Ο ΠΑΟΚ υπήρχε από πριν. Τότε δε βρίσκαμε λύσεις; Είναι η εύκολη λύση, αλλά πρέπει να «τρέξουμε» να βρούμε λύσεις από παντού. Δεν είναι μόνο ο κ. Σαββίδης ο ΠΑΟΚ. Είναι και αυτός ναι, αλλά όχι μόνο αυτός. Δεν μπορούμε να είμαστε μόνο γύρω από αυτόν. Πρέπει να βγούμε έξω και να βρούμε επενδυτή. Πρέπει να βρούμε χορηγίες. Μπορούμε να αυξήσουμε τα έσοδα. Θέλει τρέξιμο αληθινό και όχι... παραμύθια. Και δεν είναι υπονοούμενο αυτό για τον προηγούμενο πρόεδρο. Γιατί φταίμε όλοι που ήμασταν στην ομάδα. Χρειάζεται συσπείρωση. Δεν την έχουμε στο μπάσκετ. Έχουμε περάσει και χειρότερα. Δεν ρίχνουμε κανένα βάρος στην προηγούμενη διοίκηση και στον Μπάνε Πρέλεβιτς».

Για την βοήθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν κάποια πρόσωπα, όπως οι κ. Αμοιρίδης και Τσαλόπουλος, τους οποίους τους «διώξαμε» από κοντά μας. Έπρεπε να είναι στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν είναι αργά. Ελπίζω μία συγνώμη να αρκεί. Και ο κ. Γαλατσόπουλος έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια αρκετά χρήματα. Δεν πρέπει να αδικούμε και τους δικούς μας ανθρώπους. Όλους αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους έχουμε δίπλα μας, όπως και τον κόσμο και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το πως θα πορευτεί από εδώ και πέρα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν κάποια έσοδα. Υπάρχουν χορηγίες. Υπάρχουν και κάποια ραντεβού που είναι να κάνουμε. Θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Θα μας βοηθήσει πολύ ο κόσμος, αν έρθει και πάρει εισιτήριο για να δει τα ματς. Θα παλέψουμε. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Θα την βρούμε την άκρη. Έχουμε περάσει και χειρότερα. Συσπείρωση θέλουμε. Μόνο αυτό. Αυτή είναι η αλήθεια γιατί δεν την έχουμε στο μπάσκετ».
Ο γαύρος είναι ανίκητος, λέγατε, θυμάστε; Τώρα γύρισε ο τροχός, πουτάνες τώρα σωπάστε για ν'ακούσετε τα γέλια των χαμένων που πάνω στα συντρίμμια σας χορεύουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
 
Δημοσιεύσεις: 30037
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 18:27
Τοποθεσία: Βορράς

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 11 Σεπ 2019, 14:22

Το σαφάρι στα κόκκινα, το... Έβερεστ στο Παλατάκι

Κάποια στιγμή οι μύες στο λαιμό του Χρήστου Καραμπέρη σφίχτηκαν, τα χείλη δαγκώθηκαν. Ήταν φανερό ότι το επί χρόνια μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε στα όρια ξεσπάσματος. Ήταν τότε που είπε ότι στο παρελθόν η ομάδα είχε περάσει χειρότερα, είχε βρεθεί σε πιο δύσκολη θέση. Ήταν τότε που είπε ότι απαιτείται συσπείρωση, δεδομένο άγνωστο, όπως πρόσθεσε, στον μπασκετικό Δικέφαλο. Η πίεση τεράστια, ειδικά για αυτόν που έχει στην καμπούρα του 16-17 χρόνια σε διοικήσεις του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Ο απολογισμός της δίμηνης παρουσίας της τριμελούς διοίκησης μετά την αποχώρηση Πρέλεβιτς είχε αρκετά για να σταθεί κάποιος. Κυρίως πίσω από την... κουρτίνα. Με 155 χιλιάδες προσφορά από Αμοιρίδη, Σαββίδη, Γαλατσόπουλο, Ησαϊάδη, η διοίκηση σε αυτό το δίμηνο κατάφερε να συγκεντρώσει 70 χιλιάδες κυρίως από διαρκείας, χορηγίες και τα έσοδα από την πώληση των μπουθ περιφερειακά του παρκέ. Έτσι κατάφερε η ομάδα να ξεπεράσει σε πρώτο επίπεδο το σκόπελο της οφειλής περίπου 600 χιλιάδων ευρώ σε παίκτες προπονητές.

Ήταν όμως απλά το πρώτο στάδιο. Σύντομα θα χρειαστεί νέα παρτίδα χρημάτων για τους διακανονισμούς αυτούς. «Μέσα στην σεζόν με άλλους παίκτες θα τελειώσουμε, με άλλους όχι...» έλεγαν στην σημερινή συνέντευξη τύπου. Λίγο αργότερα ο Λεωνίδας Δεδέογλου, ρούκι διοικητικός έλεγε ότι χρειάζονται αρκετά χρήματα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Η προκαταβολή για τις 120 δόσεις, οι προκαταβολές για τους νέους παίκτες, τα πρώτα συμβόλαια, ένα κομμάτι διακανονισμών, η καθημερινότητα...

Δικαίως τα πρόσωπα έχασαν τα αμυδρά χαμόγελα λίγο αργότερα σε κουβέντα εντός των γραφείων μπροστά στο Έβερεστ που υπάρχει μέσα στο «Παλατάκι». Η ατάκα σταθμός του Καραμπέρη... «Ο Σαββίδης δεν είναι όλος ο ΠΑΟΚ» μπορεί να αποτελέσει οδηγό για το άμεσο μέλλον και για την κινητοποίηση του κόσμου. «Αυτοί μπορούν να σώσουν την ομάδα» σημείωσε ο Δεδέογλου δείχνοντας μια φωτογραφία του γεμάτου PAOK SPORTS ARENA και άπαντες συμφώνησαν ότι το κλαμπ δεν μπορεί να παρακαλά όσους δεν έχουν υποχρέωση να βοηθήσουν. Ο Στογιάκοβιτς; Ναι ειπώθηκε από αιθεροβάμονες και για τον Πέτζα.

Σε κάθε περίπτωση ακολουθεί ένα σκληρό 20ήμερο στην διάρκεια του οποίου το σαφάρι για έσοδα θα είναι στα... κόκκινα. Κωνσταντινίδης και Δεδέογλου δεν θα σηκώσουν κεφάλι, δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, αν δεν θέλουν Οκτώβρη μήνα να προκύψουν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα. Το Basketplus λίγο πολύ το ανέλυσε. Με μπάτζετ στα 490 χιλ. ευρώ περίπου και συνολικό προϋπολογισμό για φέτος κοντά στο 1.5 εκ. ευρώ, η ομάδα χρειάζεται περίπου 100 χιλ. ευρώ το μήνα για να αντέξει με άνεση και εταιρικά και αγωνιστικά. Αν τα καταφέρει το κλαμπ, θα γίνει λόγος για το 2ο θαύμα, μετά από αυτό της δημιουργίας ομάδας στο πιτς φυτίλι...

«Πέρσι φτάσαμε τα έσοδα από χορηγίες συνολικά κοντά στο ένα εκ, ευρώ. Γιατί να μην πάμε φέτος στο 1.2;» αναρωτήθηκε ο Καραμπέρης, γνωρίζοντας πάντως από πρώτο χέρι οτι οι δυσκολίες είναι απίστευτες. Και άλλες ατάκες που είχαν ουσία...;

-Για Χρυσικόπουλο... «Το παιδί πουλήθηκε, κακώς βγήκε ότι χάρησε χρήματα. Στον ΠΑΟΚ δεν χαρίζει κανείς». Προφανώς στεναχώρησε τον γνωστό ατζέντη και τους φίλους του εντός ομάδας.

-Για ευθύνες της τελευταίας διετίας... «Φταίμε όλοι, όχι μόνο ο Πρέλεβιτς».

-Για το δίμηνο αυτό... «Πήραμε 56000 ευρώ από διαρκείας και 4500 από επιταγές, 164.500 από Αμοιρίδη, Σαββίδη και άλλους. Δώσαμε 11.500 σε μισθούς, 48.500 στο δημόσιο, 133.000 σε οφειλές, 5500 σε προμηθευτές και τρίτους».

Καιρό είχε να δώσει μια διοίκηση πρωτοδικείου στον ΠΑΟΚ αναλυτικό λογαριασμό. Αυτό ήταν μια καλή αρχή, άπαντες με βάση τη διάθεση για εξωστρέφεια-δεδομένο που το 90% των σημερινών «παλιών» είχε καταργήσει-έλεγαν οτι οι αναλύσεις θα είναι συχνές, ενώ... καινοτομία; Κάθε εβδομάδα θα συνεδριάζει επίσημα το ΔΣ. Καιρός ήταν. Α και όταν ξεπεράσει το μετεγχειρητικό διάστημα ο Σταυρόπουλος, θα γίνει και μια απαραίτητη κουβέντα για την υποδομή για αυτά τα 10 χρόνια που ανήκει στην ΚΑΕ.

*Με τον Χατζηνικόλα-όπως χθες έγραψε το Basketplus-έκλεισε το ρόστερ, που θα ανοίξει μέσα στον Οκτώβριο για το συμβόλαιο του Ιατρίδη ο οποίος θα κλείσει τα 18.
Ο γαύρος είναι ανίκητος, λέγατε, θυμάστε; Τώρα γύρισε ο τροχός, πουτάνες τώρα σωπάστε για ν'ακούσετε τα γέλια των χαμένων που πάνω στα συντρίμμια σας χορεύουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
 
Δημοσιεύσεις: 30037
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 18:27
Τοποθεσία: Βορράς

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 11 Σεπ 2019, 23:11

Αφού τώρα έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου και φτιάξαμε ρόστερ λύθηκαν όλα τα προβλήματά μας και δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε/ρωτήσουμε...

Dimg4, τι έγινε με τον φίλο σου;;
Ο γαύρος είναι ανίκητος, λέγατε, θυμάστε; Τώρα γύρισε ο τροχός, πουτάνες τώρα σωπάστε για ν'ακούσετε τα γέλια των χαμένων που πάνω στα συντρίμμια σας χορεύουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
 
Δημοσιεύσεις: 30037
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 18:27
Τοποθεσία: Βορράς

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Τετ 11 Σεπ 2019, 23:19

Συναντηθηκαν απο οτι μου ειπαν πριν λιγες μερες ανεπισημα με καποιους απο την Καε, Δευτερα θα ειμαι θεσσαλονικη να μαθω λεπτομερειες. Θεσσαλονικη ειναι εδω και μια βδομαδα.
"ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ"
Άβαταρ μέλους
Dimg4
 
Δημοσιεύσεις: 16574
Εγγραφή: Παρ 02 Απρ 2010, 16:58

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 11 Σεπ 2019, 23:53

Οοοκ, ευχαριστώ!
Ο γαύρος είναι ανίκητος, λέγατε, θυμάστε; Τώρα γύρισε ο τροχός, πουτάνες τώρα σωπάστε για ν'ακούσετε τα γέλια των χαμένων που πάνω στα συντρίμμια σας χορεύουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
 
Δημοσιεύσεις: 30037
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 18:27
Τοποθεσία: Βορράς

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 12 Σεπ 2019, 17:07

Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Θεσσαλονικείς μέχρι πριν από δύο μήνες, καθιστούσαν εξαιρετικά δυσοίωνο το μέλλον του κλαμπ. Μετά τις ενέργειες ωστόσο που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μπει σε μία διαφορετική ρότα, ώστε να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα.

Φυσικά είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Δικέφαλο, καθώς από το σημείο μηδέν που βρισκόταν, εξασφάλισε πλέον και τυπικά το πιστοποιητικό συμμετοχής στη Basket League της περιόδου 2019-20.

Παράλληλα πιστοποιητικό πήρε και η ΚΑΕ Ρέθυμνο, καθώς επίσης οι ΠΑΕ Πλατανιάς και ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Την ίδια στιγμή, όπως ενημέρωσε η ΓΓΑ, πήρε αναβολή για τις 24/9/19 η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από τη διοίκηση της ΠΕΑΚΙ.
Ο γαύρος είναι ανίκητος, λέγατε, θυμάστε; Τώρα γύρισε ο τροχός, πουτάνες τώρα σωπάστε για ν'ακούσετε τα γέλια των χαμένων που πάνω στα συντρίμμια σας χορεύουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
 
Δημοσιεύσεις: 30037
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 18:27
Τοποθεσία: Βορράς

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό palok » Πέμ 12 Σεπ 2019, 19:44

εύγε. έχουν πάρει άλλοι ξερουμε?
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 9549
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 20:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό gergeo4 » Πέμ 12 Σεπ 2019, 20:10

κανε τα μαγικα σου καλε μου dimg4 να ζησουμε ξανά στιγμες μοναδικες! :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
 
Δημοσιεύσεις: 5843
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 13:42

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Παρ 20 Σεπ 2019, 13:10

Η τελευταία εξέλιξη που αφορά τα διοικητικά της μπασκετικής ομάδας.

Με μια λιτή ανακοίνωση, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την αποδοχή της παραίτησης του Χρήστου Καραμπέρη.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφασίζει και κάνει αποδεκτή την παραίτηση για λόγους υγείας του μέλους του, κύριου Χρήστου Καραμπέρη. Ο Χρήστος όλα αυτά τα χρόνια πρόσφερε πολλά στο σωματείο και ειδικά στο τμήμα του μπάσκετ και του αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Στον ΠΑΟΚ δεν λέμε ποτέ αντίο, αλλά εις το επανιδείν…»


Από: inPAOK.gr
Π.αλεύω ασταμάτητα Α.ντιστέκομαι στην αδικία Ο.νειρεύομαι με υπομονή Κ.ατακτώ πάντα τίμια....
Χρηστάρα, θα ζεις μέσ' στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα...
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 26511
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 16:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό palok » Παρ 20 Σεπ 2019, 14:40

ένας άνθρωπος που είπε αλήθειες.
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 9549
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 20:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 20 Σεπ 2019, 16:36

Κι αυτός λόγω υγείας;! Τι διάολο.. Περαστικά του εύχομαι!

Από ποιον θα αντικατασταθεί;;
Ο γαύρος είναι ανίκητος, λέγατε, θυμάστε; Τώρα γύρισε ο τροχός, πουτάνες τώρα σωπάστε για ν'ακούσετε τα γέλια των χαμένων που πάνω στα συντρίμμια σας χορεύουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
 
Δημοσιεύσεις: 30037
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 18:27
Τοποθεσία: Βορράς

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Τρί 24 Σεπ 2019, 18:22

Ζήτησε ραντεβού με Καρακούση ο Σταυρόπουλος, οι σκέψεις των παλαιμάχων
Λογικό φαίνεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Τέλη Ζουρνατσίδη ετοιμάζεται να ακολουθήσει και ο Νίκος Σταυρόπουλος. Ο GM του ΠΑΟΚ φέρεται να σκέφτεται σοβαρά την παραίτηση και ίσως για αυτό ζήτησε ραντεβού με τον Άρη Καρακούση. Σύσκεψη άλλωστε εξελίσσεται αργά το μεσημέρι της Τρίτης στο Παλατάκι…Λέγεται οτι η κριτική για την ¨ανααποτελεσματικότητα της δουλειάς στην υποδομή αλλά και η δυσκολία που αφορά την συμμετοχή του στα μακρινά ταξίδια της ομάδας αποτελούν τα αίτια που κάνουν τον "Μάτζικ" να σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει.

Στο μεταξύ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι δράση αναμένεται να αναλάβει και ο σύλλογος παλαιμάχων για το αύριο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο για την ώρα δείχνει ζοφερό. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι μόλις προκύψει η νέα διοίκηση του συλλόγου στα τέλη Οκτωβρίου θα γίνει προσπάθεια προσέγγισης με τον Ιβάν Σαββίδη, από τον οποίο ακούγεται ότι θα ζητηθεί να στηρίξει την κίνηση για ανεύρεση ιδιοκτήτη για την ΚΑΕ, εφόσον ο ίδιος δεν επιθυμεί να εμπλακεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Παράλληλα θα αρχίσει και σαφάρι εξεύρεσης χορηγιών, ώστε να καλυφθεί όσο περισσότερο γίνεται το επικείμενο φετινό άνοιγμα που μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το ένα εκατομμύριο ευρώ
"ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ"
https://www.youtube.com/watch?v=pLG5N-4 ... tml5=False
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 5201
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 02:45

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό renegade » Τρί 24 Σεπ 2019, 18:27

Αν καταφέρει ένας πανακας να διώξει κοτζαμ Μάτζικ από την ομάδα ... είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Άβαταρ μέλους
renegade
 
Δημοσιεύσεις: 2710
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 13:49

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 24 Σεπ 2019, 18:36

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα παραθέσει την πρώτη της συνέντευξη Τύπου, ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στις 13:30 στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena.
renegade έγραψε:Αν καταφέρει ένας πανακας να διώξει κοτζαμ Μάτζικ από την ομάδα ... είμαστε άξιοι της μοίρας μας
:?:

Αυτός απ'ό,τι ξέρω δεν θέλει ούτε να ακούσει τη φράση "μπάσκετ ΠΑΟΚ" μετά από όσα έγιναν πριν 2-3 χρόνια..
Ο γαύρος είναι ανίκητος, λέγατε, θυμάστε; Τώρα γύρισε ο τροχός, πουτάνες τώρα σωπάστε για ν'ακούσετε τα γέλια των χαμένων που πάνω στα συντρίμμια σας χορεύουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
 
Δημοσιεύσεις: 30037
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 18:27
Τοποθεσία: Βορράς

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 24 Σεπ 2019, 18:48

Ίσως πάω στην αυριανή συνέντευξη... Αν θέλετε να απευθύνω κανένα ερώτημα, γράψτε το εδώ.
Ο γαύρος είναι ανίκητος, λέγατε, θυμάστε; Τώρα γύρισε ο τροχός, πουτάνες τώρα σωπάστε για ν'ακούσετε τα γέλια των χαμένων που πάνω στα συντρίμμια σας χορεύουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
 
Δημοσιεύσεις: 30037
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 18:27
Τοποθεσία: Βορράς

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

metin2 pvp metin2 pvp serverler mt2 pvp metin2 pvp silkroad pvp knight pvp metin2 pvp serverler pvp serverler