Χορηγίες ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Χορηγίες ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό free4 » Τρί 30 Σεπ 2008, 20:40

H Yiannoullas Group χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ομιλο Επιχειρήσεων Yiannoulas Group, που θα είναι χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2008-09.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15161
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 23:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Παρ 10 Οκτ 2008, 01:41

Ο ΠΑΟΚ «τρέχει» με SIXT

Οι μετακινήσεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα γίνονται με την εγγύηση και τη σιγουριά της SIXT. Η ΚΑΕ προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρία LION RENTAL A.E., αποκλειστική δικαιούχο του ονόματος SIXT, στο πλαίσιο του Χορηγικού Προγράμματος 2008-2009. Μια συνεργασία, η οποία ξεκινά φέτος και στόχος είναι να συνεχιστεί και στο μέλλον. Τα αυτοκίνητα παραδόθηκαν ήδη στους παίκτες και στα μέλη της ομάδας.

O Γενικός Διευθυντής της SIXT, κ. Σταμάτης Μουζάκης, δήλωσε γι' αυτή την καινούρια σχέση: «Η εταιρία SIXT παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στον αθλητισμό και είναι αρωγός σε κάθε σημαντική νέα και φιλόδοξη προσπάθεια. Κάτω από αυτό το πρίσμα δεν θα μπορούσε να αδιαφορήσει για την προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ. Είναι η πιο σημαντικά αναπτυσσόμενη ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα και η εταιρία μας θέλει να αναπτύξει ακόμα περισσότερο το δίκτυό της σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας. Ξεκινάμε μαζί, λοιπόν, μια πορεία που ελπίζουμε ότι θα είναι ΜΟΝΟ ανοδική και για τα δύο μέρη».

Εταιρικό Προφίλ SIXT

Η εταιρία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1998 και ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά τον Ιανουάριο του 1999. Η πετυχημένη ανάπτυξη της εταιρίας στην Ελλάδα, άρχισε με την ίδρυση πέντε σταθμών ενοικίασης στην Αθήνα. Σήμερα, το δίκτυο αποτελείται από περισσότερους από 112 σταθμούς εξυπηρέτησης στις σημαντικότερες περιοχές της χώρας (νησιά - αεροδρόμια) και συνεχίζει να επεκτείνεται.

Η δυναμική εκκίνηση στην αγορά μεταφράζεται σε στόλο που ανέρχεται σήμερα στα 12.000 αυτοκίνητα. Ο στόλος είναι μόλις 8 μηνών και ο καθορισμένος χρόνος ανανέωσης του είναι οι 12 μήνες. Η LION RENTAL ασχολείται επίσης με μακροχρόνιες μισθώσεις, παρέχοντας σε εταιρίες το πλεονέκτημα απόκτησης καινούριων αυτοκινήτων της επιλογής τους, με την καταβολή ενός μηνιαίου μισθώματος.

Το δυναμικό marketing, οι σημαντικές συνεργασίες και η εξυπηρέτηση SIXT, είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας μας, με αποτέλεσμα η SIXT να είναι πρωτοπόρος στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή, το αυτοκίνητο που θέλουν, στην καλύτερη τιμή!

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15161
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 23:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Παρ 10 Οκτ 2008, 22:28

H YMC χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η εταιρία YMC του Ομίλου Επιχειρήσεων Γιαννούλα, θα είναι χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2008-09. Η Yiannoulas Group και η YMC θα συν εργαστούν με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος της περιόδου 2008-09.

Εταιρικό προφίλ Yiannoulas Group

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Γιαννούλα ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 1970 με την ατομική επιχείρηση ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ με πρώτη δραστηριότητα τα είδη γάμου και βάπτισης, στην οποία προσετέθη η εισαγωγή και εμπορία εποχικών ειδών. Σήμερα ο Όμιλος αποτελείται από τέσσερις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του επίπλου και του οικιακού εξοπλισμού (Χ. Γιαννούλας Α.Ε., Planet Home), στο χώρο της αυτοκίνησης (YMC), στις υπηρεσίες logistics (HARCO) και στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων και του real estate (ΠΟΚΟ). Η ίδρυση νέων εταιρειών τα τρία τελευταία χρόνια, η ανάπτυξη ενός πανελλαδικού δικτύου και οι νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις σηματοδοτούν το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

Εταιρικό προφίλ YMC
Η YMC είναι μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Γιαννούλα και δραστηριοποιείται στην έρευνα, ανάπτυξη, εισαγωγή και διανομή δίτροχων (μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων) και άλλων παντός εδάφους και ειδικής χρήσης (ATVs, Buggies) οχημάτων. Tα κεντρικά κτίρια της εταιρείας βρίσκονται στον Άλιμο όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες και η καθετοποιημένη μονάδα. Στη ΒΙ.ΠΕ. Μάνδρας Αττικής, όπου βρίσκεται και η HARCO – εταιρεία logistics του Ομίλου Επιχειρήσεων Γιαννούλα – σε επιφάνεια 20.000τ.μ. στεγάζονται οι αποθήκες της YMC. Εκεί παραλαμβάνονται τα ανταλλακτικά και όλα τα μέρη των μοντέλων και προωθούνται μέσω της HARCO στη μονάδα συναρμολόγησης.
Η YMC, ξεκινώντας από την έρευνα, την ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση και φθάνοντας ως την τελική διανομή ενός μοντέλου, αποτελεί σήμερα την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο της μοτοσικλέτας. Επίσης εστιάζοντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ποιότητας, τεχνικής υποστήριξης και ανάπτυξης νέων μοντέλων, προσφέρει στον πελάτη το προϊόν που επιθυμεί σε τιμές προσιτές και ανταγωνιστικές.
Η YMC διαθέτει ευρεία γκάμα δίτροχων και τετράτροχων οχημάτων (SCOOTERS 50-250cc, ΠΑΠΙΑ 50-125cc, ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ 50–350cc, ATVs 50-500 cc, ΒUGGIES 150-650cc), που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες της αγοράς και προσφέρουν παράλληλα καινοτόμες λύσεις. Στόχος της επιχείρησης, είναι η επέκτασή της εντός του 2008, στη Βαλκανική και στην Κεντρική Ευρώπη. Η YMC έχει παρουσία σε: Βόρεια Ελλάδα, Κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Ιόνια Νησιά, Nησιά Αιγαίου, Κρήτη.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15161
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 23:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Συνεργασία ΠΑΟΚ με PEPSICO HBH (12/10/2008)

Δημοσίευσηαπό teacher » Κυρ 12 Οκτ 2008, 18:57

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την PEPSICO - ΗΒΗ. Μια συνεργασία που μας τιμά ιδιαίτερα, μια συνεργασία πολύπλευρη, που ελπίζουμε ότι θα είναι πολύχρονη. Πρόκειται για ακόμα μία εταιρία μεγάλου βεληνεκούς, που φέτος εμπιστεύτηκε την ομάδα μας για να της παράσχει στήριξη, αλλά και να προβληθεί μέσω αυτής.

Αναφορικά με τη συνεργασία ανάμεσα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την PEPSICO – ΗΒΗ, ο Διευθυντής Μαρκετιγκ της εταιρίας, κος Μάνος Σπανός δήλωσε: "Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με κύρος, μια ομάδα που έχει αφήσει το αποτύπωμά της στο ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο. Είμαστε σίγουροι ότι η φετινή παρουσία θα έχει την αναμενόμενη φρεσκάδα κι ελπίζουμε ότι κι εμείς από την πλευρά μας θα συμβάλουμε σε αυτό.
Δεν χρειάζεται να εξηγήσει κανείς τους λόγους που μας ωθούν να συνεργαστεί με μια ΚΑΕ, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, όμως αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι η πλήρης ταύτιση στον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας των δύο «εταιριών», δείγμα της σοβαρής και ουσιαστικής δουλειάς που γίνεται φέτος. Εύχομαι το καλύτερο".

Προφίλ εταιρίας
Η εταιρεία PepsiCo αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά τροφίμων και ποτών και μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων στον κόσμο: Pepsi, ηβη, 7UP, ηβη Λουτράκι, Lipton, Gatorate. Η PepsiCo-ΗΒΗ, η πρώτη βιομηχανία αναψυκτικών που εξαγόρασε η PepsiCo στην Ευρώπη, είναι από το 1999, μέρος των 72 θυγατρικών της Pepsi Bottling Group (PBG), του μεγαλύτερου εμφιαλωτή του αμερικανικού κολοσσού τροφίμων και ποτών της PepsiCo Inc. H PBG παγκοσμίως απασχολεί πάνω από 70.000 εργαζομένους και διαθέτει πάνω από 100 εργοστάσια και 546 κέντρα διανομής. Στην Ελλάδα απασχολεί πάνω από 640 υπαλλήλους, ενώ το οικονομικό έτος 2007 παρουσίασε κύκλο εργασιών 113 εκατομμυρίων ευρώ.
Επενδύοντας σταθερά τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε εξοπλισμό για τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας και της διανομής, η PepsiCo - ΗΒΗ προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές τα κορυφαία ελληνικά αλλά και δημοφιλή σε ολόκληρο τον κόσμο προϊόντα της.
Μεγάλε Π.Α.Ο.Κ. η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου...

Διαβάστε τους όρους χρήσης του site
http://www.paokmania.gr/%CF%8C%CF%81%CE ... E%B7%CF%82
Άβαταρ μέλους
teacher
 
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: Τρί 15 Απρ 2008, 07:25
Τοποθεσία: Μόνιμος κάτοικος Paokmania

Δημοσίευσηαπό free4 » Πέμ 23 Οκτ 2008, 05:23

Συμφωνία ΠΑΟΚ και ΑΙΓΑΙΟΝ Α.Ε

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Ομιλο Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων ΑΙΓΑΙΟΝ Α.Ε, στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος της περιόδου 2008-09. Η ΑΙΓΑΙΟΝ Α.Ε θα είναι υποστηρικτής στην προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2008-09.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
Ο Όμιλος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων ΑΙΓΑΙΟΝ Α.Ε. έχει ιστορία 50 χρόνων. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με δραστηριότητα στον ξενοδοχειακό χώρο της Θεσσαλονίκης. Το ΑΙΓΑΙΟΝ HOTEL είναι το πρώτο Ξενοδοχείο της οικογενειακής επιχείρησης που κατόπιν μιας μακριάς και επιτυχημένης πορείας στον τομέα του Τουρισμού, έχει αναπτυχθεί σήμερα σε αλυσίδα τεσσάρων ξενοδοχείων και αποτελείται από τα ξενοδοχεία ΑΙΓΑΙΟΝ, ΕΓΝΑΤΙΑ, ΕΓΝΑΤΙΑ PALACE και το ξενοδοχείο ΠΕΡΑΙΑ.

ΑΙΓΑΙΟΝ HOTEL
Σ'έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης, το ξενοδοχείο Αιγαίον πρόσφατα ανακαινισμένο, διαθέτει δωμάτια που παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το ξενοδοχείο φιλοξενεί επαγγελματίες, εμπορικούς επισκέπτες και τουρίστες από όλο τον κόσμο, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με εύκολη πρόσβαση σε εμπορικά καταστήματα, αρχαιολογικούς χώρους, εστιατόρια και cafe bar.

ΕΓΝΑΤΙΑ HOTEL
Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης σε ένα πλήρες ανακαινισμένο, μοναδικό σε διακόσμηση και άνεση ξενοδοχείο, περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το αρχαιολογικό μουσείο, το βυζαντινό μουσείο, το Λευκό Πύργο, το εμπορικό κέντρο και την νυχτερινή διασκέδαση.

ΕΓΝΑΤΙΑ PALACE HOTEL
Το EΓΝΑΤΙΑ Palace είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων το οποίο διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα ενός city hotel στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας ταυτόχρονα τις ανέσεις ενός spa resort. Σε ένα από τα ωραιότερα κτήρια σε στυλ art deco της δεκαετίας του 30, που ανακαινίστηκε το 2002, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Εγνατίας και Μητροπολίτη Γενναδίου, μια ανάσα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΠΕΡΑΙΑ HOTEL
Στην παραλία της Περαίας, 28χλμ από την πόλη και 7χλμ από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δημιουργήσαμε το τέταρτο ξενοδοχείο της ΑΙΓΑΙΟΝ Α.Ε. Το ΠΕΡΑΙΑ είναι ένα σύγχρονο κτίσμα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις και άψογο φιλικό περιβάλλον. Το οικογενειακό μας περιβάλλον σε συνδυασμό με την φιλική εξυπηρέτηση του εξειδικευμένου μας προσωπικού, κάνουν την διαμονή σας πιο άνετη και απολαυστική.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15161
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 23:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό Trikaliotis » Πέμ 23 Οκτ 2008, 16:28

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε το ποδόσφαιρο..!!!
Trikaliotis
 
Δημοσιεύσεις: 1531
Εγγραφή: Παρ 28 Μαρ 2008, 21:23

Δημοσίευσηαπό free4 » Τρί 28 Οκτ 2008, 06:13

Παραλαβή πάρκινγκ από κατόχους διαρκείας

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας VIP (VIP1, VIP2, VIP3, VIP4) μπορούν να περνούν από τα Γραφεία της ΚΑΕ από την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008 προκειμένου να παραλαμβάνουν τα πάρκινγκ τους για την περίοδο 2008 - 09.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15161
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 23:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Παρ 31 Οκτ 2008, 05:06

Συμφωνία ΠΑΟΚ και PLANET MOTOR

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία PLANET MOTOR, η οποία θα είναι Υποστηρικτής της ομάδας στο πλαίσιο του Χορηγικού Προγράμματος της περιόδου 2008-2009. Με αυτή τη συμφωνία ο ΠΑΟΚ βάζει στις …μηχανές του μια από τις κορυφαίες εταιρίες προϊόντων αυτοκινήτων.

H PLANET MOTOR, έχει ως κύριο αντικείμενό της την εμπορία και τοποθέτηση προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας για τη βελτίωση και τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Η εταιρεία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και με εφόδια την πολυετή εμπειρία των ιδρυτών της στο χώρο, την άριστη συνεργασία του εργατικού και διοικητικού δυναμικού και την άψογη σχέση με τους πελάτες της, συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Με έμφαση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει καθιερωθεί στο δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον των αξεσουάρ αυτοκινήτου. Με γνώμονα την βέλτιστη επιλογή των προμηθευτών και των συνεργατών της, καθώς και την άριστη οργάνωση των χρονοδιαγραμμάτων, η PLANET MOTOR εγγυάται την άρτια και έγκαιρη παράδοση των έργων που αναλαμβάνει.

Η εταιρεία PLANET MOTOR στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 800 τ.μ. οι οποίες βρίσκονται στην οδό Ακαδήμου, στον περιφερειακό του Εύοσμου. Άρτια εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ποιότητα των τελικών προϊόντων. Η άρτια στελεχωμένη γραμμή παραγωγής εγγυάται την σωστή διαδικασία παραγωγής προϊόντων.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15161
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 23:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Παρ 07 Νοέμ 2008, 04:16

Συμφωνία ΠΑΟΚ και STAMION

Μια μεγάλη ομάδα, χρειάζεται μεγάλους εταίρους. Μια ιστορική ομάδα, χρειάζεται συνεργάτες με παράδοση και αξιοπιστία. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεργαστεί φέτος με την εταιρία STAMION, τόσο στα πλαίσιο του Χορηγικού Προγράμματος 2008-2009, όσο και στο Εμπορικό Πρόγραμμα, το οποίο αναπτύσσει με γοργά βήματα φέτος η ΚΑΕ.

Η βαθιά γνώση του αντικειμένου αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων που προωθεί η STAMION, ποιότητα την οποία o ΠΑΟΚ επιθυμεί να έχει σε κάθε του εμπορική κίνηση.

Γι' αυτή τη συνεργασία ο Δ/νων Σύμβουλος της STAMION, κος Χάρης Λαγογιάννης δήλωσε: "Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να στηρίζουμε, με τον τρόπο μας τις ομάδες της πόλης μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος ο οποίος "κουβαλάει" στην πλάτη του μεγάλη ιστορία. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί και πάλι στην κορυφή του Ελληνικού αλλά και Ευρωπαϊκού στερεώματος".

Προφίλ της εταιρίας
Η εταιρία STAMION ξεκίνησε την πορεία της το 1914, από τη Θεσσαλονίκη με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή και εμπορία καπέλων. Ο στόχος και το όραμα των ιδρυτών της ήταν, η ανάπτυξη της εταιρίας με σεβασμό στον τελικό καταναλωτή.

Η κορυφαία ποιότητα των υλικών κατασκευής, η πρωτοτυπία των σχεδίων, οι ανταγωνιστικές τιμές και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, καθιέρωσαν την εταιρία στην ελληνική αγορά σε μια από τις πιο δυναμικές στο χώρο της. Η μεγάλη συλλογή καλύπτει και ικανοποιεί με το παραπάνω ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η καταξιωμένη διαδρομή της STAMION την οδήγησε στην στρατηγική επιλογή των εξαγωγών σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και Μ. Ανατολής με ένα αναπτυγμένο δίκτυο διανομής και συνεργατών.
Η συστηματική προσπάθεια για την βελτίωση των προϊόντων έφερε σήμερα την εταιρία να είναι ο επίσημος αδειούχος σε σημαντικά brands του εξωτερικού όπως Disney, Warner Bros, Barbie, Spongebob, Dora, Spiderman, Batman, Power Rangers καθώς και από ελληνικές ομάδες σε πολλές κατηγορίες προϊόντων όπως καπέλα, σκούφους, κασκόλ, γάντια, πετσέτες θαλάσσης, μαγιό κ.α.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15161
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 23:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Πέμ 13 Νοέμ 2008, 20:29

Συμφωνία ΠΑΟΚ και ΚΙΚΗΣ ΑΒΕΕ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία ΚΙΚΗΣ ΑΒΕΕ, η οποία θα είναι επίσημος προμηθευτής Πολιτικού Ιματισμού της Ομάδας, στο πλαίσιο του Χορηγικού Προγράμματος 2008-2009. Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα έχουν φέτος άψογη εμφάνιση, με κοστούμια που φέρουν την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου.

Το προφίλ της εταιρίας
Η ΚΙΚΗΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1974, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να καλύψει τις ανάγκες ένδυσης της γυναίκας και του άνδρα, εστιάζοντας την προσοχή της κυρίως σε έναν υψηλής ποιότητας σχεδιασμό.
Η σημαντική απόδοση της επιχείρησης κατά τη διάρκεια των ετών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό που συνδυάζεται με τις συνεχείς επενδύσεις έχει δώσει μια ευνοϊκή εικόνα στην επιχείρηση καθώς επίσης και μια διακεκριμένη θέση ανάμεσα στις βιομηχανίες ενδυμάτων.
Έχοντας διανύσει έναν μακρύ δρόμο, αλλά πάντα βασισμένη στην ίδια φιλοσοφία, η εταιρία έχει ως βασικές αρχές την ικανοποίηση των πελατών και την συνεχή βελτίωση.

Το 2004 ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής Makis Tselios εμπιστεύεται τις δημιουργίες του στην επιχείρησή ΚΙΚΗΣ. Με το σεβασμό και την κατανόηση της ανδρικής ανάγκης δημιουργήθηκε η σειρά Makis Tselios Homme. Επίσης η εταιρία έχει καθιερωθεί στην ελληνική αγορά με το brand name SDM collection by kikis, πρόκειται για μια σειρά με ρούχα σε κλασσική γραμμή. Το 2008 δημιουργήθηκε το brand name it’s me ! by kikis, πρόκειται για μια σειρά νεανική με φρέσκιες ιδέες και ιδιαίτερες γραμμές.

Οι ικανότητες της εταιρίας έχουν αποδειχτεί έχοντας στο ενεργητικό της αξιόλογες συνεργασίες με μεγάλους οίκους της Ευρωπαϊκής αγοράς και αξιόλογους πελάτες στην ελληνική αγορά. Με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της και συνεχομένη βελτίωση των προϊόντων, στόχος είναι να γίνει ακόμη πιο έντονη η παρουσία της εταιρίας στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15161
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 23:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Τετ 26 Νοέμ 2008, 22:19

Ο ΠΑΟΚ στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Yiannoulas Group

Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα παραστεί αύριο Πέμπτη και μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ομίλου επιχειρήσεων Yiannoulas στη Θεσσαλονίκη (στο “Πατριαρχικό” Πυλαίας, δίπλα στο Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos), το οποίο περιλαμβάνει το νέο κατάστημα της χορηγούς εταιρίας YMC, αλλά και το πολυκατάστημα Planet Home. Στην εορταστική εκδήλωση της Πέμπτης θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ομίλου επιχειρήσεων Yiannoulas, που θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το πρωί της Παρασκευής (28/11).

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15161
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 23:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό free4 » Σάβ 29 Νοέμ 2008, 04:09

Ο ΠΑΟΚ στα εγκαίνια της Yiannoulas Group

Ολη η ομάδα του ΠΑΟΚ, οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, παραβρέθηκαν στο βράδυ της Πέμπτης και μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας, στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Yiannoulas Group στη Θεσσαλονίκη. Ολη η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του νέου κτιρίου, που περιλαμβάνει το νέο κατάστημα της χορηγού εταιρίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ YMC, αλλά και το πολυκατάστημα Planet Home.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15161
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 23:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό kostasff » Δευτ 08 Δεκ 2008, 18:17

Τόσα έσοδα έχει η ομάδα. Θέλει κι άλλα; Κοίτα πόσα κονόμησε στο ματς με το Μαρούσι :cry:
Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς:
"Η εξυγίανση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλη λύση για την ομάδα. Το θέμα είναι ποιος έχει τις ψυχικές δυνάμεις να το κάνει και να πάρει το προσωπικό κόστος να το προχωρήσει"
Άβαταρ μέλους
kostasff
 
Δημοσιεύσεις: 4322
Εγγραφή: Κυρ 06 Ιαν 2008, 18:30

Δημοσίευσηαπό kostasff » Δευτ 08 Δεκ 2008, 18:54

novito, αν σου λέγανε ότι με τα λεφτά μιας τέτοιας κίνησης θα αλλάζαμε τον τομάσεβιτς, θα έπαιρνε διαβατήριο ο Ουέσον, θα ερχόταν Αμερικάνος πεντάρι υψηλού επιπέδου και ένα playmaker που χρειάζεται μετά τον τραυματισμό του Χαρίση τι θα έκανες; 8)
Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς:
"Η εξυγίανση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλη λύση για την ομάδα. Το θέμα είναι ποιος έχει τις ψυχικές δυνάμεις να το κάνει και να πάρει το προσωπικό κόστος να το προχωρήσει"
Άβαταρ μέλους
kostasff
 
Δημοσιεύσεις: 4322
Εγγραφή: Κυρ 06 Ιαν 2008, 18:30

Δημοσίευσηαπό teacher » Δευτ 08 Δεκ 2008, 19:13

Και φέτος λίγο καιρό πριν αρχίσει το πρωτάθλημα είχα ακουστεί κάτι σχετικό για το παλατάκι. Δυστυχώς το θέμα πάγωσε. Προσωπικά δεν θα με χαλούσε η ιδέα να ονομαστεί η κεντρική σάλα της Πυλαίας και να πάρει το όνομα χορηγού αλλά κάποιες εταιρείες μισητών αντιπάλων ας μείνουν μακριά μας ...Δε γουστάρω να μπαίνω στο γήπεδο και να βλέπω πχ την εταιρεία με την οποία συμφώνησε σήμερα το σκουλήκι . Υπάρχει και αξιοπρέπεια...
Μεγάλε Π.Α.Ο.Κ. η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου...

Διαβάστε τους όρους χρήσης του site
http://www.paokmania.gr/%CF%8C%CF%81%CE ... E%B7%CF%82
Άβαταρ μέλους
teacher
 
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: Τρί 15 Απρ 2008, 07:25
Τοποθεσία: Μόνιμος κάτοικος Paokmania

Επόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

metin2 pvp metin2 pvp serverler mt2 pvp metin2 pvp silkroad pvp knight pvp metin2 pvp serverler pvp serverler