Θανάσης Χατζόπουλος
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
βαζει απο την τσεπη του για να βλεπουμε αυτη την αηδια? τοτε δεν λυπαται οχι μονο εμας αλλα ουτε τον εαυτο του.
Η διοίκηση Μπάνε δυστυχώς τα διέλυσε όλα. Ελπίζω να μην αλωνίζουν ακόμα άτομα εκείνης της διοίκησης στην ΚΑΕ.
- Μπαρκαρούτσος
Άτομα που απαρτίζουν ή σχετίζονται με την ΚΑΕ δεν είναι μόνο η 3 μελής διοίκηση.
Πως γίνεται να διαφωνούν ο dev με τον μπαρκαρούτσο και εγώ να συμφωνώ απόλυτα και με τους δύο? Έχω διχασμένη προσωπικότητα? 

- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Προεδρε περα απ τα αγωνιστικα καντε κατι για τις υποδομες.Παρατημενο δειχνει το γηπεδο.Τουαλετες βρωμικες με νερα να τρεχουν στο πατωμα απ τις σωληνωσεις,χορτα που εγιναν δεντρα ακριβως πανω στη στροφη για το παρκινγκ( απ την κατω εισοδο) δειχνουν μια εικονα εγκαταληψης.Κριμα ειναι
- Maurice_Escargot
Πόσο ισχύει! Είναι κάτι που δυσκολεύομαι να βρω κάποιος μέρος να το συζητήσω, έστω και καφενειακα, δεν έχω και φίλους που πάνε στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Το γήπεδο το έχουμε και μπορούμε να το χρησιμοποιούμε κι ως επιχείρημα για μελλοντικό επενδυτή, αλλά πραγματικά μια γερή επένδυση είναι αναγκαία για τα βασικά. Εξωτερικά κι εσωτερικά. Στην συνέντευξη τύπου του 2022 ο πρόεδρος το ανέφερε και το παραδέχτηκε πως το γήπεδο φωνάζει για φροντίδα και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι επιφανειακά πράγματα.
Το έχω ξαναγράψει για το ποσό επικίνδυνο είναι να περπατάς την ανηφόρα με τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής (αυτό ΟΚ δεν αφορά την ομάδα μας), αλλά εν γενεί η εμπειρία του να είσαι στο Παλατάκι δεν είναι πολύ όμορφη πλέον.
Τέλειο θέμα για συζήτηση στις 6 του μηνός, εάν πάει κάποιος ας το θέσει.
Το έχω ξαναγράψει για το ποσό επικίνδυνο είναι να περπατάς την ανηφόρα με τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής (αυτό ΟΚ δεν αφορά την ομάδα μας), αλλά εν γενεί η εμπειρία του να είσαι στο Παλατάκι δεν είναι πολύ όμορφη πλέον.
Τέλειο θέμα για συζήτηση στις 6 του μηνός, εάν πάει κάποιος ας το θέσει.
- Μπαρκαρούτσος
Τα σκυλιά της περιοχής είναι πολύ φιλικά και ήσυχα!
Επίσης, Κατ, ντροπή σου που είσαι αντιοικολόγος, σε χαλάνε και τα χόρτα που έγιναν δέντρα; Φτάνει με το τσιμέντο στη Θεσσαλονίκη!
Επίσης, Κατ, ντροπή σου που είσαι αντιοικολόγος, σε χαλάνε και τα χόρτα που έγιναν δέντρα; Φτάνει με το τσιμέντο στη Θεσσαλονίκη!
- kataramenos5
Κατι πρεπει να γινει γι αυτο.Δυο φορες πηγα με λεωφορειο και δεν το ξανατολμησα. Σίγουρα το σκεφτονται κι αλλοιMaurice_Escargot έγραψε:
.
- Μπαρκαρούτσος
Το ΠΑΛΑΤΑΚΙ ειναι Παλατακι μονο στο ονομαkataramenos5 έγραψε:Προεδρε περα απ τα αγωνιστικα καντε κατι για τις υποδομες.Παρατημενο δειχνει το γηπεδο.Τουαλετες βρωμικες με νερα να τρεχουν στο πατωμα απ τις σωληνωσεις,χορτα που εγιναν δεντρα ακριβως πανω στη στροφη για το παρκινγκ( απ την κατω εισοδο) δειχνουν μια εικονα εγκαταληψης.Κριμα ειναι
Δειχνει εικονα εγκαταλειψης εξωτερικα κ εσωτερικα
Σκυλια αδεσποτα δεν εχω πετυχει ποτε
Φωτισμος στο πισω μερος του παρκινγκ δεν υπαρχει ουτε για δειγμα
Η καθοδικη διαβαση αναπηρων απο την πισω πλευρα, εχει αποκλειστει απο μια συκια π εγινε θηριο κ ετσι μου ερχεται να παρω ενα κλαδευτηρι καμια μερα κ να αρχισω να την κλαδευω εγω
Αντιλαμβανομαι ομως οτι δεν υπαρχει ουτε μαντιλι να κλαψουμε
Οποτε η ερωτηση ειναι μια κ μοναδικη για τη ΓΣ
Ποτε ξεχρεωνουμε?
- Μπαρκαρούτσος
Αντε και υποθετικά ξεχρεώνουμε σε 10 χρόνια. Τι θα αλλάξει; Θα βρεθεί ενδιαφερόμενος να θέλει να μας ξανά χρεώσει ;Special 4 έγραψε:Το ΠΑΛΑΤΑΚΙ ειναι Παλατακι μονο στο ονομαkataramenos5 έγραψε:Προεδρε περα απ τα αγωνιστικα καντε κατι για τις υποδομες.Παρατημενο δειχνει το γηπεδο.Τουαλετες βρωμικες με νερα να τρεχουν στο πατωμα απ τις σωληνωσεις,χορτα που εγιναν δεντρα ακριβως πανω στη στροφη για το παρκινγκ( απ την κατω εισοδο) δειχνουν μια εικονα εγκαταληψης.Κριμα ειναι
Δειχνει εικονα εγκαταλειψης εξωτερικα κ εσωτερικα
Σκυλια αδεσποτα δεν εχω πετυχει ποτε
Φωτισμος στο πισω μερος του παρκινγκ δεν υπαρχει ουτε για δειγμα
Η καθοδικη διαβαση αναπηρων απο την πισω πλευρα, εχει αποκλειστει απο μια συκια π εγινε θηριο κ ετσι μου ερχεται να παρω ενα κλαδευτηρι καμια μερα κ να αρχισω να την κλαδευω εγω
Αντιλαμβανομαι ομως οτι δεν υπαρχει ουτε μαντιλι να κλαψουμε
Οποτε η ερωτηση ειναι μια κ μοναδικη για τη ΓΣ
Ποτε ξεχρεωνουμε?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- KalamarGiannis
Από φέτος το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος - κι αν κάνω ειναι το επόμενο καλοκαίρι- είμαστε ουσιαστικά ξεχρεωμένοι.
ΚΑι τα χουμε πει τόσες φορές, αυτό θα ΕΙΝΑΙ ουσιαστικό κίνητρο για επενδυτή που θέλει προβολή. Κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος...και τότε θα φύγει ο Χατζο έχοντας πετύχει το στόχο του!
ΚΑι τα χουμε πει τόσες φορές, αυτό θα ΕΙΝΑΙ ουσιαστικό κίνητρο για επενδυτή που θέλει προβολή. Κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος...και τότε θα φύγει ο Χατζο έχοντας πετύχει το στόχο του!