Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
dev

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από dev »

βαζει απο την τσεπη του για να βλεπουμε αυτη την αηδια? τοτε δεν λυπαται οχι μονο εμας αλλα ουτε τον εαυτο του.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Η διοίκηση Μπάνε δυστυχώς τα διέλυσε όλα. Ελπίζω να μην αλωνίζουν ακόμα άτομα εκείνης της διοίκησης στην ΚΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

2024 και ακόμα δεν ξέρουμε ποιοι απαρτίζουν τη διοίκηση της ΚΑΕ;
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Άτομα που απαρτίζουν ή σχετίζονται με την ΚΑΕ δεν είναι μόνο η 3 μελής διοίκηση.
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Πως γίνεται να διαφωνούν ο dev με τον μπαρκαρούτσο και εγώ να συμφωνώ απόλυτα και με τους δύο? Έχω διχασμένη προσωπικότητα? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Είμαστε δυο διαφορετικές πλευρές του ίδιου νομίσματος; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Προεδρε περα απ τα αγωνιστικα καντε κατι για τις υποδομες.Παρατημενο δειχνει το γηπεδο.Τουαλετες βρωμικες με νερα να τρεχουν στο πατωμα απ τις σωληνωσεις,χορτα που εγιναν δεντρα ακριβως πανω στη στροφη για το παρκινγκ( απ την κατω εισοδο) δειχνουν μια εικονα εγκαταληψης.Κριμα ειναι
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Πόσο ισχύει! Είναι κάτι που δυσκολεύομαι να βρω κάποιος μέρος να το συζητήσω, έστω και καφενειακα, δεν έχω και φίλους που πάνε στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Το γήπεδο το έχουμε και μπορούμε να το χρησιμοποιούμε κι ως επιχείρημα για μελλοντικό επενδυτή, αλλά πραγματικά μια γερή επένδυση είναι αναγκαία για τα βασικά. Εξωτερικά κι εσωτερικά. Στην συνέντευξη τύπου του 2022 ο πρόεδρος το ανέφερε και το παραδέχτηκε πως το γήπεδο φωνάζει για φροντίδα και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι επιφανειακά πράγματα.

Το έχω ξαναγράψει για το ποσό επικίνδυνο είναι να περπατάς την ανηφόρα με τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής (αυτό ΟΚ δεν αφορά την ομάδα μας), αλλά εν γενεί η εμπειρία του να είσαι στο Παλατάκι δεν είναι πολύ όμορφη πλέον.

Τέλειο θέμα για συζήτηση στις 6 του μηνός, εάν πάει κάποιος ας το θέσει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τα σκυλιά της περιοχής είναι πολύ φιλικά και ήσυχα!

Επίσης, Κατ, ντροπή σου που είσαι αντιοικολόγος, σε χαλάνε και τα χόρτα που έγιναν δέντρα; Φτάνει με το τσιμέντο στη Θεσσαλονίκη!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Maurice_Escargot έγραψε:
Το έχω ξαναγράψει για το ποσό επικίνδυνο είναι να περπατάς την ανηφόρα με τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής (αυτό ΟΚ δεν αφορά την ομάδα μας), αλλά εν γενεί η εμπειρία του να είσαι στο Παλατάκι δεν είναι πολύ όμορφη πλέον.
.
Κατι πρεπει να γινει γι αυτο.Δυο φορες πηγα με λεωφορειο και δεν το ξανατολμησα. Σίγουρα το σκεφτονται κι αλλοι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μεθαύριο είναι η ΓΣ και δεν έχω σκεφτεί καν αν θα ρωτήσω κάτι.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

kataramenos5 έγραψε:Προεδρε περα απ τα αγωνιστικα καντε κατι για τις υποδομες.Παρατημενο δειχνει το γηπεδο.Τουαλετες βρωμικες με νερα να τρεχουν στο πατωμα απ τις σωληνωσεις,χορτα που εγιναν δεντρα ακριβως πανω στη στροφη για το παρκινγκ( απ την κατω εισοδο) δειχνουν μια εικονα εγκαταληψης.Κριμα ειναι
Το ΠΑΛΑΤΑΚΙ ειναι Παλατακι μονο στο ονομα
Δειχνει εικονα εγκαταλειψης εξωτερικα κ εσωτερικα
Σκυλια αδεσποτα δεν εχω πετυχει ποτε
Φωτισμος στο πισω μερος του παρκινγκ δεν υπαρχει ουτε για δειγμα
Η καθοδικη διαβαση αναπηρων απο την πισω πλευρα, εχει αποκλειστει απο μια συκια π εγινε θηριο κ ετσι μου ερχεται να παρω ενα κλαδευτηρι καμια μερα κ να αρχισω να την κλαδευω εγω
Αντιλαμβανομαι ομως οτι δεν υπαρχει ουτε μαντιλι να κλαψουμε
Οποτε η ερωτηση ειναι μια κ μοναδικη για τη ΓΣ

Ποτε ξεχρεωνουμε?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Αναλόγως τα έσοδα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Special 4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Προεδρε περα απ τα αγωνιστικα καντε κατι για τις υποδομες.Παρατημενο δειχνει το γηπεδο.Τουαλετες βρωμικες με νερα να τρεχουν στο πατωμα απ τις σωληνωσεις,χορτα που εγιναν δεντρα ακριβως πανω στη στροφη για το παρκινγκ( απ την κατω εισοδο) δειχνουν μια εικονα εγκαταληψης.Κριμα ειναι
Το ΠΑΛΑΤΑΚΙ ειναι Παλατακι μονο στο ονομα
Δειχνει εικονα εγκαταλειψης εξωτερικα κ εσωτερικα
Σκυλια αδεσποτα δεν εχω πετυχει ποτε
Φωτισμος στο πισω μερος του παρκινγκ δεν υπαρχει ουτε για δειγμα
Η καθοδικη διαβαση αναπηρων απο την πισω πλευρα, εχει αποκλειστει απο μια συκια π εγινε θηριο κ ετσι μου ερχεται να παρω ενα κλαδευτηρι καμια μερα κ να αρχισω να την κλαδευω εγω
Αντιλαμβανομαι ομως οτι δεν υπαρχει ουτε μαντιλι να κλαψουμε
Οποτε η ερωτηση ειναι μια κ μοναδικη για τη ΓΣ

Ποτε ξεχρεωνουμε?
Αντε και υποθετικά ξεχρεώνουμε σε 10 χρόνια. Τι θα αλλάξει; Θα βρεθεί ενδιαφερόμενος να θέλει να μας ξανά χρεώσει ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Από φέτος το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος - κι αν κάνω ειναι το επόμενο καλοκαίρι- είμαστε ουσιαστικά ξεχρεωμένοι.
ΚΑι τα χουμε πει τόσες φορές, αυτό θα ΕΙΝΑΙ ουσιαστικό κίνητρο για επενδυτή που θέλει προβολή. Κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος...και τότε θα φύγει ο Χατζο έχοντας πετύχει το στόχο του!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”