Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Έχουμε active social στο μπάσκετ? Εδώ άμα ρωτήσεις τους μισους, δεν ξεχωρίζουν το 4 από το 5...
Έναν έναν τους χρήστες που σχολιάζουν τοξικά θέλεις να σου κατονομάσω ρε συ παλοκ;palok έγραψε:Ποια είναι τα λιμα των social που κρύβονται?
Που να ξερω;
Δεν εννοώ τον μπάσκετ ρετρό πάντως αν αυτό νομίζεις. Ίσα ίσα έχω σε εκτίμηση τα περισσότερα από όσα γράφει αν και οι πρόσφατες παραδοχές για επαφες, προτάσεις εργασίας κλπ με ξενισαν πολύ
Εννοεί δλδ αυτούς που σχολιάζουν απλά από κάτω από ποστ της καε κλπ? Είναι δυνατόν να τον πείραξαν αυτοί τόσο πολύ?
- kataramenos5
Οταν εχεις φαει πέντε χρονια απτη ζωη σου μες στο αγχος για να κρατησεις την ομαδα ζωντανη ναι ρε παλοκ.Σε πειραζει.Ειδικα οταν τα γραφουν ΠΑΟΚτσηδες.
Αμα ηταν κανα λαμογιο,κανα παχυδερμο δε θα τον ενοιαζε
Αμα ηταν κανα λαμογιο,κανα παχυδερμο δε θα τον ενοιαζε
Με ξενισε πολυ αυτο π εγραψες στην τελευταια παραγραφο κ στην τελευταια φρασηEqualizer έγραψε:Πρώτον ήταν απαράδεκτο να ασχολείται πρόεδρος του ΠΑΟΚ με τα λιμα του φεισμπουκ και δεν εννοώ ότι όλοι όσοι είναι εκεί είναι λίμα. Αλλά τους συγκεκριμένους χρήστες που βγάζουν χολή ενώ είναι κρυμμένοι. Αστεία πράγματα.Special 4 έγραψε:Σωστο κ πολυ καλα τα ειπε για τις κοτες λειρατες π τον ειρωνευονται πισω απο ενα πληκτρολογιο κρυπτομμενοιPsaras έγραψε:Σ'αγαπαμε Χατζοπουλε. Στα @@ σου τα τρολ.
Ο ΑΣ να αλλαξει ροτα, γιατι ειναι ανεπιτρεπτο η ΚΑΕ να μην ενημερωνεται για τα του γηπεδου.
Οπως ειπε, δεν τολμανε αυτες οι κοτες να τον ειρωνευτουν κατα προσωπο
Μπραβο Χατζοπουλε
Παρα πολυ σωστος
Δεύτερον ο πρόεδρος λοιπόν αφού είναι τόσο σίγουρος, να κάτσει να σκεφτεί ποιους έχει δίπλα του και τον κατευθύνουν λάθος ως προς την επαφή με τον κόσμο
Έχει δύο χρόνια κυνηγάμε να στηρίξουμε και να προωθησουμε την προσπάθεια, με μια συνέντευξη, με μια δήλωση, με δράσεις για την ΚΑΕ μέσω προώθησης οποιων στοιχείων θεωρεί εκείνη χρήσιμα, και η απάντηση από τους...αρμόδιους είναι μονίμως η αναβολή στις καλένδες. Χωρίς να ζητάμε ανταλλάγματα και... θέσεις.
Ε καθίστε μόνοι σας να γουσταρετε
Δεν το καταλαβα καθολου
Οποιος θελει να στηριξει, απλα στηριζει
Τα υπολοιπα της τελευταιας παραγραφου γιατι ακριβως τα γράφεις?
Διευκρινισε το, γιατι μου δινεις την αίσθηση ότι το χανεις πολυ στο γραπτο λογο κ παλι
Ειναι απαραιτητη προϋποθέση η συνεντευξη ή η δηλωση ή ξερω γω τι άλλο γραφεις, αλλιως καθιστε μονοι σας να γουσταρετε?
Για ξαναδιαβασε λιγο τι εγραψες κ πες μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τετ 10 Ιούλ 2024, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχω μπερδευτεί λίγο με τα νουμερα: χρωστουσαμε πριν 2 χρόνια 2.3, και σήμερα 2.1?Мир έγραψε:Τα νούμερα που κράτησα από την συνέντευξη:
Χρέη δημοσιου ρυθμισμενα: €825.000 (11/2025 εξόφληση)
"Περίεργα χρέη": €1.295.000
Σύνολο υποχρεώσεων: €2.120.000
Δάνειο μη απαιτητό από Ιβαν: €1.950.000
Αρνητική θέση: €4.070.000
Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι εννοούσε για τα διάφορα χρέη (2.120.000εκ-ρυθμισμενα χρέη), είναι προς προμηθευτές; καρτέλες πρώην παραγόντων που τα θέλουν πίσω; παγωμένα χρέη στο δημόσιο; πρώην παίκτες/προπονητές;
Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να εξηγήσει τι εννοούσε ο πρόεδρος για να καταλάβουμε, γιατί είναι πολύ μεγάλο το νούμερο.
Τον Ιούνιο του 2022 τα χρέη στους προμηθευτές ήταν Προμηθευτές €633.000 και υποτίθεται θα τα σβήναμε με τις ΑΜΚ.
Τα δάνεια Σαββίδη είχαν παρουσιαστεί στα €2.461.000, εκτός αν έχουν σβηστεί σε ένα ποσοστό ή υπήρχαν δάνεια προς τράπεζες ή από άλλους επιφανείς παραγοντες.
06/2022
Εφορία: 1.116.000
ΙΚΑ: 266.000
Προστίματα: 250.000
Σύνολο χρέους στο κράτος: 1.632.000
Προμηθευτές: 633.000
Σύνολο υποχρεώσεων: 2.265.000
Αρνητική θέση: 4.800.000
Σκέτη κατάθλιψη το συγκεκριμένο τμήμα και γίνεται πάντα πιο καταθλιπτικό την ημέρα της συνέντευξης τύπου του προπονητή.
Γενικά ο Χατζόπουλος στις συνεντεύξεις τύπου μου βγάζει ταυτόχρονα έναν πεσιμισμό και έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό.
Επίσης μου δείχνει ότι έχει έλλειψη γνώσης τι συμβαίνει στα κοινωνικά δίκτυα. Αγνοεί την τοξικότητα τους ,που κ εκατομμύρια να δωριζεις θα υπάρχουν αυτοί που θα βγάλουν χολή. Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη του για 100% αποδοχή κ θετικά μηνύματα.
Πρέπει να κοιτάμε τον ανταγωνισμό. Τα μπάτζετ ανεβαίνουν αισθητά. Δύο κακές επιλογές ξ και κινδυνεύουμε να εκτεθουμε.
Θα πρέπει να ψάξει κ να βρει συμπαίκτες,ένας τσαλο δεν φτάνει
Γενικά ο Χατζόπουλος στις συνεντεύξεις τύπου μου βγάζει ταυτόχρονα έναν πεσιμισμό και έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό.
Επίσης μου δείχνει ότι έχει έλλειψη γνώσης τι συμβαίνει στα κοινωνικά δίκτυα. Αγνοεί την τοξικότητα τους ,που κ εκατομμύρια να δωριζεις θα υπάρχουν αυτοί που θα βγάλουν χολή. Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη του για 100% αποδοχή κ θετικά μηνύματα.
Πρέπει να κοιτάμε τον ανταγωνισμό. Τα μπάτζετ ανεβαίνουν αισθητά. Δύο κακές επιλογές ξ και κινδυνεύουμε να εκτεθουμε.
Θα πρέπει να ψάξει κ να βρει συμπαίκτες,ένας τσαλο δεν φτάνει
Παιδιά συγγνώμη τώρα που θα το πω κάπως αλλά τα κείμενά μου στην κεντρική υπάρχουν εδώ και 16 χρόνια.Special 4 έγραψε:Με ξενισε πολυ αυτο π εγραψες στην τελευταια παραγραφο κ στην τελευταια φρασηEqualizer έγραψε:Πρώτον ήταν απαράδεκτο να ασχολείται πρόεδρος του ΠΑΟΚ με τα λιμα του φεισμπουκ και δεν εννοώ ότι όλοι όσοι είναι εκεί είναι λίμα. Αλλά τους συγκεκριμένους χρήστες που βγάζουν χολή ενώ είναι κρυμμένοι. Αστεία πράγματα.Special 4 έγραψε: Σωστο κ πολυ καλα τα ειπε για τις κοτες λειρατες π τον ειρωνευονται πισω απο ενα πληκτρολογιο κρυπτομμενοι
Οπως ειπε, δεν τολμανε αυτες οι κοτες να τον ειρωνευτουν κατα προσωπο
Μπραβο Χατζοπουλε
Παρα πολυ σωστος
Δεύτερον ο πρόεδρος λοιπόν αφού είναι τόσο σίγουρος, να κάτσει να σκεφτεί ποιους έχει δίπλα του και τον κατευθύνουν λάθος ως προς την επαφή με τον κόσμο
Έχει δύο χρόνια κυνηγάμε να στηρίξουμε και να προωθησουμε την προσπάθεια, με μια συνέντευξη, με μια δήλωση, με δράσεις για την ΚΑΕ μέσω προώθησης οποιων στοιχείων θεωρεί εκείνη χρήσιμα, και η απάντηση από τους...αρμόδιους είναι μονίμως η αναβολή στις καλένδες. Χωρίς να ζητάμε ανταλλάγματα και... θέσεις.
Ε καθίστε μόνοι σας να γουσταρετε
Δεν το καταλαβα καθολου
Οποιος θελει να στηριξει, απλα στηριζει
Τα υπολοιπα της τελευταιας παραγραφου γιατι ακριβως τα γράφεις?
Διευκρινισε το, γιατι μου δινεις την αίσθηση ότι το χανεις πολυ στο γραπτο λογο κ παλι
Ειναι απαραιτητη προϋποθέση η συνεντευξη ή η δηλωση ή ξερω γω τι άλλο γραφεις, αλλιως καθιστε μονοι σας να γουσταρετε?
Για ξαναδιαβασε λιγο τι εγραψες κ πες μου
Αν θεωρείτε πως είναι προκλητικά ή ακατάληπτα παρακαλώ ενημερώστε με.
Εγώ δεν το πιστεύω αλλά μπορει να κάνω και λάθος βέβαια.
Δεν είναι ωραίο να στήνετε τον άλλο στη γωνία και να του λέτε ότι το χάνει, με το παραμικρό.
ΟΧΙ, δεν εννοώ ότι ή δίνει συνέντευξη η ας κάτσει μονος του
Λέω ότι όταν συστηματικά ο ίδιος ή οι συμβουλατορες του, απαξιώνουν να ανταποκριθούν σε προσπάθειες απλών οπαδών του διαδικτύου να στηρίξουν, δεν δικαιούνται μετά να παριστάνουν τους αδικημένους, αδίκως κατακριμένους, απομονωμένους.
Δεν βγάζει νόημα αυτή η στάση. Εμπράκτως αποδεικνύεται το αντίθετο από αυτό που λένε και διαμαρτύρονται.
Μπορεί να τα είχα κρατήσει λάθος και τα χρέη προς δημόσιο + προμηθευτές να ήταν περισσότερα. Εκτός αν υπήρχαν παγωμένα χρέη ή πρόστιμα που μπήκαν στην πορεία και δεν εμφανιζόταν το 2022.palok έγραψε:Έχω μπερδευτεί λίγο με τα νουμερα: χρωστουσαμε πριν 2 χρόνια 2.3, και σήμερα 2.1?Мир έγραψε:Τα νούμερα που κράτησα από την συνέντευξη:
Χρέη δημοσιου ρυθμισμενα: €825.000 (11/2025 εξόφληση)
"Περίεργα χρέη": €1.295.000
Σύνολο υποχρεώσεων: €2.120.000
Δάνειο μη απαιτητό από Ιβαν: €1.950.000
Αρνητική θέση: €4.070.000
Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι εννοούσε για τα διάφορα χρέη (2.120.000εκ-ρυθμισμενα χρέη), είναι προς προμηθευτές; καρτέλες πρώην παραγόντων που τα θέλουν πίσω; παγωμένα χρέη στο δημόσιο; πρώην παίκτες/προπονητές;
Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να εξηγήσει τι εννοούσε ο πρόεδρος για να καταλάβουμε, γιατί είναι πολύ μεγάλο το νούμερο.
Τον Ιούνιο του 2022 τα χρέη στους προμηθευτές ήταν Προμηθευτές €633.000 και υποτίθεται θα τα σβήναμε με τις ΑΜΚ.
Τα δάνεια Σαββίδη είχαν παρουσιαστεί στα €2.461.000, εκτός αν έχουν σβηστεί σε ένα ποσοστό ή υπήρχαν δάνεια προς τράπεζες ή από άλλους επιφανείς παραγοντες.
06/2022
Εφορία: 1.116.000
ΙΚΑ: 266.000
Προστίματα: 250.000
Σύνολο χρέους στο κράτος: 1.632.000
Προμηθευτές: 633.000
Σύνολο υποχρεώσεων: 2.265.000
Αρνητική θέση: 4.800.000
Σε 2 χρόνια αν μειώθηκε το χρέος στο κράτος από 1,6εκ στα 0.8εκ δεν το λες και λίγο.
Τώρα για το 1.2εκ που αναφέρθηκε στην συνέντευξη είμαι πολύ μπερδεμένος. Ίσως είναι ταμειακές διευκολύνσεις πρώην παραγόντων/προμηθευτών.
Μπορεί άραγε κάποιος να οργανώσει 4000 ΠΑΟΚτσηδες να πάρουν διαρκείας ; Υπάρχουν άραγε τόσοι ΠΑΟΚτσηδες που βλέπουν μπασκετακι;
Πολλή μιζέρια η σημερινή συνέντευξη, είναι δυνατόν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να ξεκατινιάζεται έτσι;
- KalamarGiannis
είμαι σίγουρος ότι για τον ρετρό έγινε η αναφορά,
πράγματι ενώ αγαπά την ομάδα -του παρελθόντος σίγουρα, για το παρόν δε ξέρω- έκανε απαράδεκτη επίθεση με τις ανακοινώσεις των πρόσφατων μεταγραφών...
του απάντησα στο FB ότι το χάνει και δε μπορεί να ξεγράφει έτσι μια νέα ομάδα που τώρα κτίζεται με νέα χημεία και νέο κόουτς-νέα φιλοσοφία...
αυτά που είπε ονειρευόμενος τα παλιά μεγαλεία πείραξαν φαίνεται και την ΚΑΕ γιατί έμαθα ότι του γραψαν σχόλια...
ΥΓ μάθαμε 2 σημαντικά πράγματα: δεν έχουμε πάρει τον ΒΑΣΙΚΟ σέντερ, που τα έλεγα εγώ! εκεί θα πάει το μπάτζετ...
και ότι οι προπονητές -Κε Θωμά- διαλέγουν τους παίκτες ! ! !
πράγματι ενώ αγαπά την ομάδα -του παρελθόντος σίγουρα, για το παρόν δε ξέρω- έκανε απαράδεκτη επίθεση με τις ανακοινώσεις των πρόσφατων μεταγραφών...
του απάντησα στο FB ότι το χάνει και δε μπορεί να ξεγράφει έτσι μια νέα ομάδα που τώρα κτίζεται με νέα χημεία και νέο κόουτς-νέα φιλοσοφία...
αυτά που είπε ονειρευόμενος τα παλιά μεγαλεία πείραξαν φαίνεται και την ΚΑΕ γιατί έμαθα ότι του γραψαν σχόλια...
ΥΓ μάθαμε 2 σημαντικά πράγματα: δεν έχουμε πάρει τον ΒΑΣΙΚΟ σέντερ, που τα έλεγα εγώ! εκεί θα πάει το μπάτζετ...
Όχι ιδίως απ'τη στιγμή που οι σύνδεσμοι έχουν εξαφανιστεί απ'το Κράτος και με τη νέα μέθοδο δεν μπορείς ούτε συνδεσμίτικα φθηνά διαρκείας να πουλήσεις.chri5ti9 έγραψε:Μπορεί άραγε κάποιος να οργανώσει 4000 ΠΑΟΚτσηδες να πάρουν διαρκείας ; Υπάρχουν άραγε τόσοι ΠΑΟΚτσηδες που βλέπουν μπασκετακι;
Τι οργάνωση σάμπως χρειάζεσαι;
Εσύ κι εγώ από μόνοι μας πρέπει να το κάνουμε, δεν χρειάζεται πολλή φιλοσοφία.
Σόρρυ αλλά αν το πρόβλημα του όντως ήταν η ανάρτηση από τη συγκεκριμένη σελίδα (που δεν έγραψε τίποτα υβριστικό) τότε υπάρχει θέμα. Ξαναλέω ας το αντιληφθεί και ο ίδιος, είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ όχι της ΧΑΝΘ, αν είναι δυνατόν να ασχολείται και να ξεκατινιαζεται στο στο τι γράφεται στο φβ. Και αν όντως αυτό είναι το θέμα ας κοιτάξει κ αυτόν που έχει παραδίπλα που έγραφε εμετικά πράματα παραμονές πρωταθλήματος για τον ΙβάνKalamarGiannis έγραψε:είμαι σίγουρος ότι για τον ρετρό έγινε η αναφορά,
Δυστυχως τα σοσιαλ διαμορφωνουν κοινη γνωμη κ δεν εχουν ολοι την οικονομικη δυναμη για να τα αγνοησουν
Ειναι ξεκαθαρο πλεον σε ποιον αναφερθηκε ο Χατζοπουλος
Να δουμε αν τα βροντηξει κ φυγει ο Χατζοπουλος, που ακριβως θα βρεθει η ομαδα, γι αυτους π εξακολουθούν να ζουνε στο συννεφακι τους των περασμενων ρετρο μεγαλειων
Κ να δουμε, αν την ομαδα θα αναλαβει να τη σωσει τότε καποιος
Αν θα τη σωσει ο ΑΣ π δεν ενημερωνει καν την ΚΑΕ ποτε θα δωσει κ που το γηπεδο για διοργανωσεις, αν θα έχει τη δυνατοτητα να τη σωσει μονος του ο κοσμος (γυριζω πλευρο σε λιγο κ ξανακοιμαμαι) ή αν θα τη σωσουν οι ΠΑΟΚαρχες κ οι λοιπες διαδικτυακες περσονες των σοσιαλ
Βασικα πολλοι απο αυτους τους τσαμπα μαγκες, μόνο τον Ιβάν θα εχουν να προτείνουν κ μονο, αλλα αν ηθελε ο Σαββίδης να αναλαβει το μπασκετ, δεν θα περιμενε αυτους για να του το πούνε
Εγω αυτο κατάλαβα οτι ειπε ο Χατζόπουλος
Οτι οποιος θελει να βοηθησει ας βοηθήσει κ οτι
οποιος δεν θελει να βοηθήσει, ας κατσει στον καναπε του κ ας φαει μια παστα
Ειναι ξεκαθαρο πλεον σε ποιον αναφερθηκε ο Χατζοπουλος
Να δουμε αν τα βροντηξει κ φυγει ο Χατζοπουλος, που ακριβως θα βρεθει η ομαδα, γι αυτους π εξακολουθούν να ζουνε στο συννεφακι τους των περασμενων ρετρο μεγαλειων
Κ να δουμε, αν την ομαδα θα αναλαβει να τη σωσει τότε καποιος
Αν θα τη σωσει ο ΑΣ π δεν ενημερωνει καν την ΚΑΕ ποτε θα δωσει κ που το γηπεδο για διοργανωσεις, αν θα έχει τη δυνατοτητα να τη σωσει μονος του ο κοσμος (γυριζω πλευρο σε λιγο κ ξανακοιμαμαι) ή αν θα τη σωσουν οι ΠΑΟΚαρχες κ οι λοιπες διαδικτυακες περσονες των σοσιαλ
Βασικα πολλοι απο αυτους τους τσαμπα μαγκες, μόνο τον Ιβάν θα εχουν να προτείνουν κ μονο, αλλα αν ηθελε ο Σαββίδης να αναλαβει το μπασκετ, δεν θα περιμενε αυτους για να του το πούνε
Εγω αυτο κατάλαβα οτι ειπε ο Χατζόπουλος
Οτι οποιος θελει να βοηθησει ας βοηθήσει κ οτι
οποιος δεν θελει να βοηθήσει, ας κατσει στον καναπε του κ ας φαει μια παστα