Δεν έχω ιδέα για το e-shop! Φαίνεται κομπλέ, αλλά με το παράδειγμα του σκούφου (αναφέρω πιο πάνω*), μάλλον δεν είναι 100% αξιόπιστο. Δεν έχω αγοράσει από εκεί ποτέ, μόνο διά ζώσης.
Με το Σήφη προσωπική επικοινωνία δεν έχω, αλλά η μπουτίκ έχει social (FB εδώ, αν και έχουν να ποστάρουν από το καλοκαίρι, δεν ξέρω αν μπαίνουν). Κατά τα άλλα, μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο στο 2315550760 από 10:00 έως 18:00 (νομίζω) καθημερινά, Σάββατο έως 15:00.
P.A.O.K. B.C. Store
- Μπαρκαρούτσος
Re: P.A.O.K. B.C. Store
Κι εγώ μπήκα στο e shop, τίποτα σχεδόν δε βρήκα. Που είναι ας πούμε η φοβερή φανέλα που φοράμε στην Ευρώπη?
- Maurice_Escargot
Το e-shop χρειαζεται σοβαρη διαχειριση σε ολα τα επιπεδα, οχι απλως στο τι ειναι in stock. Δυστυχως για εμας εξωτερικου η εκτος πολης χρειαζεται τηλεφωνο πρωτα για διαβεβαιωση.
Η ποιοτητα των φανελων τις GSA που τις ειδα απο κοντα δεν ειναι και πολυ καλη. Απο αποψη design σκιζουν.
Η ποιοτητα των φανελων τις GSA που τις ειδα απο κοντα δεν ειναι και πολυ καλη. Απο αποψη design σκιζουν.
- Μπαρκαρούτσος
Μπήκα χθες από περιέργεια στο site της GSA.
Για γαύρο έχει όλες τις φανέλες, με ή χωρίς χορηγό, ενηλίκων και ανδρών, έχει και τις φανέλες για το παιχνίδι του Πρίντεζη που έπαιξαν πριν λίγους μήνες. Έχει και σορτσάκια, μια φούτερ (πανάκριβη), ό,τι θέλεις.
Για τον Πανερυθραϊκό, βρίσκεις την επίσημη φανέλα, την εντός και την εκτός έδρας.
Για τον ΠΑΟΚ, έχει μόνο το επετειακό μπλουζάκι για τα 30 χρόνια από το Korac, στα 40€.
Για γαύρο έχει όλες τις φανέλες, με ή χωρίς χορηγό, ενηλίκων και ανδρών, έχει και τις φανέλες για το παιχνίδι του Πρίντεζη που έπαιξαν πριν λίγους μήνες. Έχει και σορτσάκια, μια φούτερ (πανάκριβη), ό,τι θέλεις.
Για τον Πανερυθραϊκό, βρίσκεις την επίσημη φανέλα, την εντός και την εκτός έδρας.
Για τον ΠΑΟΚ, έχει μόνο το επετειακό μπλουζάκι για τα 30 χρόνια από το Korac, στα 40€.
- Maurice_Escargot
- Μπαρκαρούτσος
Όντως, ωραία δουλειά!
Λειψό stock (κυρίως στα γύρω-γύρω), αλλά θα εμπλουτιστεί (φαντάζομαι) μέχρι τη νέα χρονιά..
Ξεχωρίζω το νέο μπλουζάκι, με όλη την ομάδα (και με Grandison!), με Cancellieri σε πρώτο πλάνο!
https://paokbcstore.gr/product/t-shirt-paok-bc/
Λειψό stock (κυρίως στα γύρω-γύρω), αλλά θα εμπλουτιστεί (φαντάζομαι) μέχρι τη νέα χρονιά..
Ξεχωρίζω το νέο μπλουζάκι, με όλη την ομάδα (και με Grandison!), με Cancellieri σε πρώτο πλάνο!
https://paokbcstore.gr/product/t-shirt-paok-bc/