Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από palok »

PAOKevolution έγραψε:Σε τέτοια, που σε περίπτωση που φύγει ο Χατζό και έρθει κάνας καπελάκιας, θα πανηγυρίζουμε γιατί θα κάνει μεταγραφές και θα λέμε μπράβο Πρόεδρε και σε 4-5 χρονάκια θα έχει φούντο.
Το να βγαίνει ένας πρόεδρος τμήματος του ΠΑΟΚ και να παρακαλάει για στήριξη, μου δείχνει την κατάντια αυτού του λαού, που ψήλωσε από τα λεφτά του Ιβάν. Χάθηκε η ταυτότητά του.
Αν δεν καταλάβει ο κόσμος ότι χωρίς στήριξη στο μπάσκετ, δεν υπάρχουν έσοδα, επομένως έχε γεια Α1 τότε κανένας Χατζόπουλος δε μπορεί να σώσει τίποτα όσο και να ουρλιάζει.

έχει πεί και ο Χατζόπουλος οτι αυτός έχει όνομα ενώ εμείς κρυβόμαστε πίσω από το πληκτρολόγιο. Ωραίο σχόλιο (και σωστό εν μέρει) αλλά αντιεπιστημονικό: δε μιλάνε όλοι, και κουνάνε το δάχτυλο σε όλους. Υπάρχουνε κατανομές μέ μέγιστα. Είμαστε σε ένα φόρουμ του μπασκετικού ΠΑΟΚ, άρα είμαστε κάποιοι απο τους 1000 πιστούς που είτε πάμε στην Πυλαία κάθε δεύτερο Σάββατο, είτε έχουμε διαρκείας. Συνεπώς μπορούμε να μιλάμε για την καψούρα μας με τον ίδιο τρόπο που μιλάει ο Χατζόπουλος. Το οτι ο Χατζόπουλος είναι εκεί, οτι ο Χατζόπουλος βάζει τα λεφτάκια του, φυσικά του δίνει το δικαίωμα να μιλάει 1000 φορές παραπάνω από εμάς, αλλά δεν αφαιρεί το δικαίωμα από εμάς να πούμε την άποψή μας. Την άποψη ελάτε εσείς να βάλετε τα λεφτά σας την ακούω, αλλά και πάλι αν βγάζω 2 χιλιάρικα το μήνα, πώς να έρθω να αναλάβω τον ΠΑΟΚ? επειδή λοιπόν βγάζω 2 χιλιάρικα, ΔΕΝ μπορώ να μιλάω? Μου αφαιρείται το δικαίωμα για κάποιον λόγο? Φυσικά και μπορώ, και μπορώ να κάνω και κριτική για έναν άνθρωπο που είναι εκεί και προσφέρει, πέραν από λεφτά που είναι το ΝΟΥΜΕΡΟ 1, και την τεχνογνωσία του στη δίοικηση επιχείρησης (όπως αυτή είναι η ΚΑΕ) και με αυτόν τον τρόπο φτάσαμε εδώ που φτάσαμε (λόγω αυτού του ανθρώπου). Άλλο κριτική, άλλο κράξιμο. Για το κράξιμο να το πεις σε εκείνους που κράζουνε.

Πού φτάσαμε λοιπόν? έχουμε χρέη 500 χιλιάρικα και έναν πρόεδρο. Τον Χατζόπουλο. Το ΔΕΝ είναι πρόεδρος ο Χατζόπουλος αλλά διοίκηση πρωτοδικείου, μπορεί να είναι αλήθεια νομικά, αλλά επί της ουσίας, ο Χατζόπουλος ασκεί διοίκηση χωρίς πρακτικά να δίνει λογαριασμό σε ΚΑΝΕΝΑΝ (κανένας=κατσαρής), όπως έκαναν και όλοι οι προκάτοχοί του: με τη διαφορά οτι αυτός ΒΑΖΕΙ λεφτά και έχει ως στόχο την εξυγίανση, επί της ουσίας στόχο, όχι τυπικά. Συνεπώς το να λες (σχεδόν προβοκατόρικα) αν φύγει ο Χατζόπουλος, δεν το καταλαβαίνω. Εϊναι σαν να πώ εγώ στη γυναίκα μου, αν φύγω από το σπίτι, ποιός θα πληρώνει τα γαλλικά των παιδιών μου. Γιατί να το πώ? Θέλω να χωρίσω? Αν θέλω, να το πώ ντόμπρα. Ο Χατζόπουλος έχει πεί (και νομίζω θυμάμαι καλά) οτι θα φύγει οταν ξεχρεώσει ο ΠΑΟΚ και αναλάβει κάποιος επενδυτής.

Και πάμε στο ΑΣΧΗΜΑ: πόσο άσχημα δλδ είναι ο ΠΑΟΚ αν χρωστάει 500 χιλιάρικα? Πόσο μπορεί να χρωστάει ο συμπολίτης π.χ.? Δεν έχω ιδέα από οικονομικά, αλλά ΑΝ μια επιχείρηση έχει έσοδα 1.5 (ας πούμε), κάνει αγωνιστικό 700, και χρωστάει 500 (μην κολλάτε πολύ με τα νούμερα, μπορεί να ΜΗΝ είναι αληθινά) την έχει ΑΣΧΗΜΑ? Γιατί μαθηματικά, δε μου βγαίνει αυτό που λες. Επίσης επιτέλους μιλάμε για τα ΕΣΟΔΑ, τα έσοδα είναι αυτά που πρεπει να αυξηθούν (ειδικά τώρα που τα χρέη τείνουν στο μηδέν). Αλλά έσοδα ΔΕΝ ειναι ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: έσοδα είναι οι ΧΟΡΗΓΟΙ, έσοδα είναι 5-6 ΠΑΟΚάρχες να δίνουνε από ένα 50αρι το χρόνο (μόνο ο άρης έχει αρειανάρχες, και πού είναι αυτοί οι αρειανάρχες στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ που έχει ΑΠΕΙΡΑ ΕΣΟΔΑ?), έσοδα είναι αυτά που ξέρει να φέρνουν οι άνθρωποι που διοικούν μια υγιή επιχείρηση. Αν αύριο τη Μιλάνο την παρατήσει ο Αρμάνι, θα έχει ρόστερ με τον Σιλντς, τον Μπολμάρο και το Μίροτις επειδή ο λαός του Μιλάνου (πάνω απο 3 εκατομμύρια με ΜΙΑ Ομάδα στην πόλη) θα πάρει τα διαρκείας? Ποιά είναι η ΜΕΓΑΛΗ και ΙΣΤΟΡΙΚΗ ομάδα η οποία είναι στο top4 ευρωπαικού πρωταθλήματος επειδή οι φίλαθλοί της τη στηρίζουν ακόμα με διαρκείας ακόμα και αν παίζει με τον Brandon Τaylor στο 4? Η Limoges? H Badalona? το Pesaro? Η Cibona?

Και τέλος ο κόσμος: καλό θα ήταν να μετρηθούμε, να δούμε πόσα έχει βάλει ο κόσμος της ΑΕΚ ή του Άρη σε σχέση με εμάς (για τον κόσμο του γαυροβάζελου δε μπορεί να γίνει σύγκριση με 11 ευρωλίγκες τα τελευταία 33 χρόνια και είναι και άλλο το αγοραστικό κοινό στην Αθήνα). Πόσα διαρκείας έχει το μπάσκετ σε σχέση με το ποδόσφαιρο (σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, δλδ αν η ΑΕΚ έχει 25Κ+ διαρκείας στη μπάλα, τι ποσοστό των 25000 έχει στο μπάσκετ?). Τα κάνει όλα καλά ο κόσμος του ΠΑΟΚ? Αν με ρωτάς, εγώ θα ασκούσα 1000 φορές παραπάνω κριτική διότι βρίσκω ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ οτι δεν έχουμε μαζευτεί εμείς οι 1000, να κάνουμε μια λέσχη (σικ) και να δίνουμε από ενα 500ευρω το χρόνο στην ομάδα. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ που δεν είμαστε γραμμένοι στον ΑΣ για να έχουμε λόγο (και να στηρίζουμε και τα υπόλοιπα αθλήματα). Αλλά αυτή την κριτική την κάνω εγώ, που είμαι μέλος του κόσμου του ΠΑΟΚ.

all in all, ή το τέλος των χρεών δημιουργεί ένα όραμα, ή προοπτική δεν υπάρχει. μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μάς, όπως κρύβονταν πολλές προηγούμενες διοικήσεις στην ΚΑΕ. Με απομείωση των χρεών και αύξηση των ΕΣΟΔΩΝ, ο στόχος είναι μπροστά μας. Ωστόσο τα έσοδα είναι το διακύβευμα πλέον: το πόσο θα αυξήσεις τα έσοδα θα καθορίσει και την αγωνιστική σου πορεία. simple as that.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Πρόεδρε, πολύ στάσιμα τα πράγματα.
Ενώ τελειώνει η περίοδος αγοράς διαρκείας, δεν έχει ανακοινωθεί ΕΝΑΣ για δείγμα αθλητής ή προπονητής της ομάδας.
Δεν βοηθάει αυτό.
Πολύς κόσμος επηρεάζεται από κάτι τέτοια πραγματάκια.
Είμαστε και αυτοί που θα στηρίζουμε ότι και να γίνει , αλλά έχουμε μετρηθεί και ξέρεις πόσοι είμαστε. Οι 1.500 που πήραν διαρκείας-στην καλύτερη περίπτωση (γιατί υπάρχει και η ουρά της περσινής καταπληκτικής χρονιάς που παρέσυρε αρκετούς).
Όμως, δε μπορεί ρε φίλε να λήγει η περίοδος και μετά να μου κάνεις μια ανακοίνωση που έχει θετικό αντίχτυπο (πχ ανανέωση του αρχηγού Κατσίβελη, ή ένα γνωστό Αμερικανό σκόρερ, ή τον Μπάρτλευ κτλ.) και να πάει ...χαμένη από άποψη διαρκείας.
Έτσι κι αλλιώς θα πιάσουμε τα 2.000 που είναι τα διπλάσια από πέρσι.
ΚΑι κάτι ακόμα: περιμέναμε όλοι μπάτζετ στο 1.000.000. Πάει ο Ιταλός, Οκ. Δεν το ελέγχεις, έκανες καλή προσπάθεια.
Όμως το μπάτζετ ... δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους.
Το να το λες το 700αρι, ε ξενέρα για όλους... Δε μένει το μπορεί να ανέβει κτλ, μενει ότι θα το χει η Γρια που είναι μια τρίχα από τα τέτοια μας κι έρχεται από την Α2. Εγώ ντρέπομαι.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@palok δεν το έχω με τον γραπτό λόγο, επομένως δε θα απαντήσω όσο όμορφα και ευανάγνωστα μου απάντησες εσύ.
Θα πω μόνο ότι συμφωνώ ΣΕ ΟΛΑ όσα έγραψες.
Για εμένα και στο δικό μου το μυαλό, μου τη δίνει ρε φίλε να ασκείται κριτική, σχεδόν πάντα, έντονη από μερίδα του κόσμου (μεγάλη) που δεν έχει ακούσει, δεν έχει νιώσει τι πέρασε και τι περνάει το τμήμα.
Και σε ότι αφορά την αποπληρωμή των χρεών, είναι ο μισός δρόμος αυτός.
Θα γίνει κάποια στιγμη. Μετά; Χωρίς επενδυτή θα μπούμε ξανά στην ίδια διαδικασία.

Εν ολίγοις. Μου τη δίνει απεριόριστα να ζητάμε να ζητάμε και να κλείνουμε τα αυτιά μας σε αυτά που λέει η κεφαλή, όποια και να είναι αυτή.
Φιλικά και ευχαριστώ για την ωραία σου απάντηση.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Δυστυχώς ο πρόεδρος δεν το χει με το επικοινωνιακό κομμάτι. Το μπάτζετ θα είναι μεγαλύτερο αλλά είπε μικρότερο νούμερο για να παρακινήσει τον κόσμο να πάρει διαρκείας. Όμως δε λειτουργεί έτσι η ψυχολογία του κόσμου.
Όσο για τα περί στήριξης ακόμα και αυτός που βλέπει τα παιχνίδια απ’ την τηλεόραση βοηθάει την ομάδα γιατί δίνει τηλεθέαση. Δηλαδή εγώ που έχω διαρκείας, κανω μεγαλύτερο καλό στην ομάδα που προτιμώ να βλέπω τα παιχνίδια απ’ την τηλεόραση.
Επίσης πιστεύω ότι θα δωθεί παράταση στα διαρκείας.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Εγω παλι ρε παιδια μετα την συνεντευξη καταλαβα οτι δεν ειναι τα χρεη και κανενα τεραστιο προβλημα.
500 χιλιαρικα ειναι. Αντε και ξεπληρωνονται (που δεν θα γινει γιατι ο χατζοπουλος ειπε απλα ενα μερος θα ξεπληρωθει τον δεκεμβρη), πας απο 700 χιλιαρικα στα 1,2μυρια μπατζετ.
Ε κλαιν μαιν, 1,2 εχουν ομαδες στη μεση της βαθμολογιας.
Γενικως καμια προοπτικη ιδιαιτερη
nikos ioannidis

Καλά ναι, αν δεν βρεθεί κάποιος να βάλει χρήματα, έστω σαν αυτόν της ΑΕΚ και του Αμαρουσίου μην περιμένετε πολλά. Τώρα τα υπόλοιπα περί εμπορικής αξιοποίησης του γηπέδου με events μόνο σαν ανέκδοτα μπορούν να ακουστούν.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

φαντάζομαι αυτόν που θα βάλει λεφτά δεν θα τον βρώ εγώ, ε? επίσης, όλοι βάζουνε λεφτά εκτός από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ? δλδ άντε να δεχτώ οτι το Μαρούσι και η Νέα Σμύρνη γέμισε από οπαδούς, ο Βύρωνας (Αθηναικός) στις γυναίκες πώς έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ? Τα λεφτά εκεί έξω είναι (πάντα εκεί ήταν! και μάλιστα τώρα είναι πιο πολλά!), το θέμα είναι να ξέρεις να τα πάρεις.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

palok έγραψε:φαντάζομαι αυτόν που θα βάλει λεφτά δεν θα τον βρώ εγώ, ε? επίσης, όλοι βάζουνε λεφτά εκτός από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ? δλδ άντε να δεχτώ οτι το Μαρούσι και η Νέα Σμύρνη γέμισε από οπαδούς, ο Βύρωνας (Αθηναικός) στις γυναίκες πώς έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ? Τα λεφτά εκεί έξω είναι (πάντα εκεί ήταν! και μάλιστα τώρα είναι πιο πολλά!), το θέμα είναι να ξέρεις να τα πάρεις.

Αθηναϊκός με χαρδαλιά,ειμαστε χορηγοι ολοι εμεις.Εις υγειαν των κορόιδων!
nikos ioannidis

palok έγραψε:φαντάζομαι αυτόν που θα βάλει λεφτά δεν θα τον βρώ εγώ, ε? επίσης, όλοι βάζουνε λεφτά εκτός από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ? δλδ άντε να δεχτώ οτι το Μαρούσι και η Νέα Σμύρνη γέμισε από οπαδούς, ο Βύρωνας (Αθηναικός) στις γυναίκες πώς έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ? Τα λεφτά εκεί έξω είναι (πάντα εκεί ήταν! και μάλιστα τώρα είναι πιο πολλά!), το θέμα είναι να ξέρεις να τα πάρεις.

Ούτε ο Άρης όμως έχει.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Να πω και εγω μια γνώμη για τα όσα λογικα λέει ο Palok και εν πολλοις συμφωνω.
Ο Χατζόπουλος είναι πρόεδρος διοικησης πρωτοδικείου. Μια διοίκηση πρωτοδικείου έχει νομική υποχρέωση πάνω απ όλα να καλύπτει τις υποχρεώσεις της και αυτές είναι τα τρέχοντα έξοδα και οι ρυθμίσεις των χρεών που έρχονται από το παρελθόν. Ο Χατζόπουλος είναι ο μόνος παραγοντας τα τελευταία 30 χρόνια που το έκανε αυτό με συνέπεια και έβαλε και δικά του λεφτά, αν και αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο σε όποιον αναλάμβανε την θέση του αξίζουν πολλά πολλα συγχαρητηρια. Οταν ήρθε παρέλαβε ένα μπουρδέλο μια φαληρισμένη αθλητική εταιρία και σχεδόν την έχει καθαρίσει. Λέω σχεδον γιατί πέρα από τις ρυθμίσεις υπάρχουν και τα χρέη στο Σαββίδη, κάτι που διαφεύγει από πολλούς, και όλοι κανουμε σαν να μην υπάρχουν αλλά υπάρχούν.
Κατα τη γνώμη μου, αυτός που έχει τεράστια ευθύνη για όλα όσα ζούμε στο μπάσκετ είναι ο Κατσαρης. Πρόεδρος ερασιτέχνη μια ζωή, αφηνε κάθε τυχαίο να δημιουργεί χρέη στην ομάδα, είμαστε η μοναδική ομάδα αυτού του μεγεθους ίσως στον κόσμο που σχεδον 30 χρόνια τώρα ένας επιχειρηματίας της προκοπής δεν βρέθηκε να ενδιαφερθεί (πλην Χατζόπουλου, που δεν τον έφερε ο Κατσαρης και παραλίγο στην αρχή να τον διώξει), και ο υπεύθυνος της όλης κατάστασης το παίζει οικουμενικός πατριαρχης του συλλόγου επειδή έχει ξερω γω τμήμα σκακι. Παίρνει τα ζεστά λεφτά από την χρήση σήματος, εκμεταλλεύεται ακαδημίες, υποδομές, τόσα χρόνια (χωρίς να έχει δημιουργήσει ούτε μία καινούργια πχ ένα κλειστό Χαντμπολ ή βόλλευ) για να κρατάει 5 τμήματα και καλά στην τετράδα με τέσσερις στην πραγματικότητα αντιπάλους στη χώρα. Τωρα και με τα λεφτά του στοιχήματος στα ομαδικά αθλήματα, όλα είναι ζάχαρη. Πολύ θα ήθελα να γράψει ένα βιβλιο ο Κατσαρής να μας πει πως έχει καταφέρει κάνοντας το τίποτα να μείνει στην εξουσία του ΠΑΟΚ τόσα χρόνια. Μόνο οι υποψήφιοι δικτάτορες του κόσμου να το διαβάσουν για να πάρουν ιδέες θα βγάλει καλά λεφτά και από εκει.

Για να μείνω ον τόπικ. Πιστεύω πως ύστερα από την περσινή χρονιά (αγωνιστικά και οικονομικά) το μπάτζετ πρέπει να φτάσει το ένα εκατομμύριο τουλάχιστον. Καλό είναι στον κόσμο πλέον η ΚΑΕ να μην απευθύνεται παρακαλητά, ούτε όμως να ρίχνει κομμάτι της ευθύνης του μπάτζετ σε αυτούς. Ο Χατζόπουλος πρέπει να μείνει μέχρι να ξεχρεώσει το τμήμα και αυτό πλέον μπορεί να γίνει και με υψηλότερο μπάτζετ. Μόλις γίνει αυτο, άγαλμα στον άνθρωπο για όσα προσέφερε και αντίο για να μην απομυθοποιηθεί. Και ίσως τότε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Κατσαρής (γιατί προφανώς ο Κατσαρής είναι ιδέα και όχι φυσικό προσωπο οπότε θα είναι πρόεδρος του ερασιτέχνη για πάντα) να μας πει γιατί και πάλι δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ παρα το γεγονόςε οτι το τμήμα καθάρισε, και ίσως τότε να ξεκινήσει τις μακροχρόνιες διαδικασίες να ψάξει κάποιο λαμογιο επενδυτηνα μας ξαναχρεώσει
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βρε palok απο τα παρακατω καταλαβες οτι δε θελει /δεχεται κριτικη ο Χατζοπουλος?Για διαβασε το πιο προσεκτικα ,μιλαει ξεκάθαρα για για ειρωνειες..

“Για να είμαι ειλικρινής, φέτος σκέφτηκα να σηκωθώ να φύγω. Γιατί δεν μπορώ τον εξευτελισμό, δεν μπορώ την ειρωνεία. Δεν μπορώ να είμαι εδώ επτά ημέρες την εβδομάδα και ο άλλος να με ειρωνεύεται. Δεν το αντέχω σαν άνθρωπος. Να παλέψω να τα δώσω όλα, αλλά να με ειρωνεύονται και από πάνω; Έχω και μια αξιοπρέπεια σαν άνθρωπος. Δεν βάζω τα λεφτά που έχω χάσει, την αξιοπρέπειά μου μόνο”,

“Να πατάνε στην πραγματικότητα, όχι σε ουτοπίες. Να κάνουν κριτική, εγώ δεν λέω να μη γίνεται κριτική. Καλοδεχούμενη είναι. Αλλά όχι εξευτελισμό. Δεν δέχομαι να με εξευτελίζουν. Άλλο η κριτική, άλλο ο εξευτελισμός και οι ειρωνείες."

Τέσσερις φορες μιλαει για ειρωνεια.

Προσπαθειες εγιναν και παλαιοτερα Γιγαντες οπως ο Βανιας ο Κοντομηνάς εκαναν περα.Why? Ποιος θα δεχτει ν αναλαβει? Ο Ελον Μασκ?

Τα χρεη δεν ειναι 500 Αυτα αν δε κανω λαθος καλα ειναι τα ρυθμισμένα .Καρτέλες ,δανειο Σαββιδη κλπ δεν ειναι στα 500.
Αν βρεθει ο τρελος επενδυτης ν αναλαβει ,δε θα του τα ζητησουν.?
Δε τα ζητησαν απ τον Ιβαν οταν εβαλε τους λογιστες του να κανει ελεγχο?
Αυτα ειναι τα προφανη ,που μου ρχονται προχειρα στο μυαλο γιατι σιγουρα υπαρχουν κι αλλα.....Πριν λιγες μερες την εγραψα την ιστορια με τους επιφανεις ΠΑΟΚτσηδες που ηθελαν να παρουν την ΚΑΕ μετα το Δροσο και τι καταληξη ειχε. Δε ζηταμε μονο καποιο φραγκατο ν αναλαβει .Θελουμε να ναι και χαζός.

εδιτ μ εφαγε ο Ιασων στη στροφη
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Εγώ πάντως βλέπω ότι παρέλαβε μια ομάδα τίγκα στα χρέη, την έχει βάλει σε σωστό δρόμο. Αναβαθμίζει τώρα το παλατάκι με νέους φωτεινούς πίνακες, cube και νέες θέσεις στην μπροστά ζώνη ,που αν πουληθούν θα φέρουν πολλά έσοδα.
Μιλάτε όλοι για οικονομικές υπερβασεις και μιλάτε για ομάδες με μπάτζετ 1μυριο + ,αυτές οι ομάδες μαθηματικά οδηγούνται στην καταστροφή, δείτε που ήταν το Λαύριο και που κατέληξε το ίδιο θα γίνει με όλους αυτούς,το ίδιο συμβαίνει και στην αεκ ,κάποια στιγμή θα σκάσουν όλα και θα τους ψάχνουμε πάλι στην Β εθνική και στην Α2.
Οικονομικές υπερβασεις έκανε και ο Μπανε και κόντεψε να μας καταστρέψει, ακούγοντας έμας τους ανίδεους που ζητούσαμε ακριβό μπάτζετ.
Όσο για τον επενδυτη μην τον περιμένετε ΠΟΤΕ αν δεν πάρει το γήπεδο η ΚΑΕ για ιδιωτική χρήση. Όλα τ άλλα είναι να τα λεμε στα καφενεία και να περιμένουμε τους μεγιστάνες να πάρουν τον μπασκετικό ΠΑΟΚ ,χωρίς κανένα κέρδος.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μπράβο πρόεδρε για την αναβάθμιση του γηπέδου!

Εντυπωσιακές αλλαγές!
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Psagmenos4 έγραψε:Εγώ πάντως βλέπω ότι παρέλαβε μια ομάδα τίγκα στα χρέη, την έχει βάλει σε σωστό δρόμο. Αναβαθμίζει τώρα το παλατάκι με νέους φωτεινούς πίνακες, cube και νέες θέσεις στην μπροστά ζώνη ,που αν πουληθούν θα φέρουν πολλά έσοδα.
Μιλάτε όλοι για οικονομικές υπερβασεις και μιλάτε για ομάδες με μπάτζετ 1μυριο + ,αυτές οι ομάδες μαθηματικά οδηγούνται στην καταστροφή, δείτε που ήταν το Λαύριο και που κατέληξε το ίδιο θα γίνει με όλους αυτούς,το ίδιο συμβαίνει και στην αεκ ,κάποια στιγμή θα σκάσουν όλα και θα τους ψάχνουμε πάλι στην Β εθνική και στην Α2.
Οικονομικές υπερβασεις έκανε και ο Μπανε και κόντεψε να μας καταστρέψει, ακούγοντας έμας τους ανίδεους που ζητούσαμε ακριβό μπάτζετ.
Όσο για τον επενδυτη μην τον περιμένετε ΠΟΤΕ αν δεν πάρει το γήπεδο η ΚΑΕ για ιδιωτική χρήση. Όλα τ άλλα είναι να τα λεμε στα καφενεία και να περιμένουμε τους μεγιστάνες να πάρουν τον μπασκετικό ΠΑΟΚ ,χωρίς κανένα κέρδος.

Δεν είναι ίδια περίπτωση ο Χατζόπουλος με τον Μπάνε. Ο Μπάνε εκανε την μιζέρια διοικητικά επιστήμη, έγινε παραγοντας και έκανε πρακτική σε διοικηση επιχειρησεων στον ΠΑΟΚ χωρις να βάλει φράγκο ενώ στην πραγματικοτητα δεν είχε διοικησει στη ζωή του ουτε περιπτερο και ούτε θα μπορούσε. Πήρε μία πολύ χρεωμένη ΚΑΕ με σκοπό να την νοικοκυρέψει οικονομικά και την έφτασε στην απόλυτη οικονομική καταστροφή. Ο Χατζόπουλος αντιθέτως βάζει από την τσέπη του και όποια λάθη κάνει αυτός θα τα πληρωσει από το πορτοφολι του.
Ο Μπάνε ήταν μία αθλητική λατρεία και η αληθεια είναι πως πολλούς από εμάς μας έκανε ΠΑΟΚ.
Αλήθεια επίσης είναι πως σε άλλες πιο κανονικές χώρες, αν μία διοίκηση πρωτοδικείου έκανε ότι έκανε η διοικηση του Μπάνε την τελευταία χρονιά και όχι μόνο πιθανότατα θα κατέληγε φυλακή.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οταν τα γράφαμε όμως έβγαινε ένας φίλος από την Πάτρα και μας έβαζε χέρι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”