Θανάσης Χατζόπουλος
- kataramenos5
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Εχουμε μεινει πολυ πισω.Ξυπνηστε επιτελους και καντε κρουση σε Ντοναλτ Τραμπ.Οι γειτονες ειναι μια ανασα απο Ελον Μασκ .
nikos ioannidis έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Eagle1980 έγραψε: η Λύση είναι κάπου στην Μέση εχεις δίκαιο που ηταν ο κόσμος τόσα χρόνια στο Παλατάκι αλλά και η απαξίωση ενα μπραντ νειμ σαν τον Π.Α.Ο.Κ. να μην βρίσκει επενδυτή ειναι λάθος σου.Πολυ θα θελήσουν να έρθουν αρκει ο λαός μας να το ζητήσει..οπως κάναμε στο ποδόσφαιρο.
Λαθος μου ??? Εγω θα φερω τον επενδυτη?
Οσον αφορα το μπραντ νειμ τοσα χρονια δεν εφερε καποιον περα απ τον Τσαλοπουλο.Μακαρι να χει αλλαξει κατι με τον τελικο αλλα σκετο το μπραντ νειμ δε περπατησε εδω και καιρο.
Φυσικα δεν ειναι τοσο απλο το θεμα επενδυτη υπαρχουν και ταμτακοι κατσαριδες ,υπαρχουν διαφορα που δυσκολευουν την κατασταση.
Είναι άδικο να μιλάς έτσι για τον Γαλατσόπουλο που στα δύσκολα βγήκε μπροστά και εσωσε την ομάδα. Καλα, για την προσφορά του Κατσαρή ουδέν σχόλιο.
Σορρυ κιολας αλλά ποια είναι η προσφορά του Γαλατσόπουλου σε σχέση με την αυτοπροβολή και τις θέσεις που πήρε στη συνέχεια?
Επίσης κανε ενα σχολιο για την θετική προσφορά του Κατσαρη στο μπάσκετ λαμβάνοντας υπόψιν πως όταν ο Χατζόπουλος ανέλαβε υπήρχασν χρέη από διοικήσεις πρωτοδικείου 7 εκατομμύρια ευρω (μαζί με τα μη απαιτειτά του Σαββίδη)? Χρωστούσαμε λεφτά σε 55 παίκτες πχ στον Ζάρα 75 000 ευρώ και ο Κατσαρής ήταν πρόεδρος του ερασιτέχνη δηλαδή είχε την επίβλεψη της διοίκησης Μπάνε
KalamarGiannis έγραψε:ΜΑ!!
μόνο στις θέσεις των Αλεξ και Ιατρ'ιδη έχει περιθώριο βελτίωσης το rotation.
AN όλα πάνε καλά και πάμε για μπάτζετ κοντά στο εκατομμύριο, δεν έχουν θέση.
ο Πρόεδρος χωρίς να παρεκλίνει από το προγραμμα μειωσης χρεων, θα βρει τον τροπο να μας ανεβασει...
Sorry δεν το είχα δει, οπότε να απαντήσω.
Τον Ιατρίδη προτεινα να τον κρατήσουμε σαν 5ο ψηλό και όχι σαν τέταρτο που τον έχουμε φέτος.
Για τον Αλεξ πιστεύω πως αν έμενε - μείνει ο Μπάρτλευ (που για μένα είναι υπερκομβικό για να έχει συνέχεια η ομάδα μαζί με Κανσελλιέρι) και παίρναμε ένα καλό Αμερικάνο τριαρι δεν θα ήταν ρίσκο να παραμείνει γιατί ο χρόνος συμμετοχής του μειώνεται σε σχέση με ένα ρόστερ που έχει απλά δύο τριαρια.
-
]
Οσον αφορα το μπραντ νειμ τοσα χρονια δεν εφερε καποιον περα απ τον Τσαλοπουλο.Μακαρι να χει αλλαξει κατι με τον τελικο αλλα σκετο το μπραντ νειμ δε περπατησε εδω και καιρο.
Φυσικα δεν ειναι τοσο απλο το θεμα επενδυτη υπαρχουν και ταμτακοι κατσαριδες ,υπαρχουν διαφορα που δυσκολευουν την κατασταση.[/quote]
Είναι άδικο να μιλάς έτσι για τον Γαλατσόπουλο που στα δύσκολα βγήκε μπροστά και εσωσε την ομάδα. Καλα, για την προσφορά του Κατσαρή ουδέν σχόλιο.[/quote]
Σορρυ κιολας αλλά ποια είναι η προσφορά του Γαλατσόπουλου σε σχέση με την αυτοπροβολή και τις θέσεις που πήρε στη συνέχεια?
Επίσης κανε ενα σχολιο για την θετική προσφορά του Κατσαρη στο μπάσκετ λαμβάνοντας υπόψιν πως όταν ο Χατζόπουλος ανέλαβε υπήρχασν χρέη από διοικήσεις πρωτοδικείου 7 εκατομμύρια ευρω (μαζί με τα μη απαιτειτά του Σαββίδη)? Χρωστούσαμε λεφτά σε 55 παίκτες πχ στον Ζάρα 75 000 ευρώ και ο Κατσαρής ήταν πρόεδρος του ερασιτέχνη δηλαδή είχε την επίβλεψη της διοίκησης Μπάνε[/quote]
Λέω για την προσφορά του Κατσαρή γενικά στον ΠΑΟΚ, δε λέω ειδικά για το μπάσκετ. Το να λες για έναν άνθρωπο που έχει βάλει προσωπικά χρήματα στον ΠΑΟΚ ότι δεν θέλει ισχυρό επιχειρηματία στο μπάσκετ είναι προσβλητικό.
Ο Γαλατσόπουλος ή αλλιώς "Ταμτάκος" το 07-08 βγήκε μπροστά όταν η ομάδα ήταν με το ένα πόδι στην Α2 και την έσωσε. Πλέον κατέχει ένα μικρό ποσοστό των μετοχών, το πως αποτελεί εμπόδιο για να έρθει κανείς το έχω απορία.
Επίσης όσοι δεν θέλουν τον Κατσαρή να μας πουν γιατί δεν κατέβηκε συνυποψήφιος στις τελευταίες εκλογές.
Φυσικα δεν ειναι τοσο απλο το θεμα επενδυτη υπαρχουν και ταμτακοι κατσαριδες ,υπαρχουν διαφορα που δυσκολευουν την κατασταση.[/quote]
Είναι άδικο να μιλάς έτσι για τον Γαλατσόπουλο που στα δύσκολα βγήκε μπροστά και εσωσε την ομάδα. Καλα, για την προσφορά του Κατσαρή ουδέν σχόλιο.[/quote]
Επίσης κανε ενα σχολιο για την θετική προσφορά του Κατσαρη στο μπάσκετ λαμβάνοντας υπόψιν πως όταν ο Χατζόπουλος ανέλαβε υπήρχασν χρέη από διοικήσεις πρωτοδικείου 7 εκατομμύρια ευρω (μαζί με τα μη απαιτειτά του Σαββίδη)? Χρωστούσαμε λεφτά σε 55 παίκτες πχ στον Ζάρα 75 000 ευρώ και ο Κατσαρής ήταν πρόεδρος του ερασιτέχνη δηλαδή είχε την επίβλεψη της διοίκησης Μπάνε[/quote]
Λέω για την προσφορά του Κατσαρή γενικά στον ΠΑΟΚ, δε λέω ειδικά για το μπάσκετ. Το να λες για έναν άνθρωπο που έχει βάλει προσωπικά χρήματα στον ΠΑΟΚ ότι δεν θέλει ισχυρό επιχειρηματία στο μπάσκετ είναι προσβλητικό.
Ο Γαλατσόπουλος ή αλλιώς "Ταμτάκος" το 07-08 βγήκε μπροστά όταν η ομάδα ήταν με το ένα πόδι στην Α2 και την έσωσε. Πλέον κατέχει ένα μικρό ποσοστό των μετοχών, το πως αποτελεί εμπόδιο για να έρθει κανείς το έχω απορία.
Επίσης όσοι δεν θέλουν τον Κατσαρή να μας πουν γιατί δεν κατέβηκε συνυποψήφιος στις τελευταίες εκλογές.
- KalamarGiannis
αυτό που σου λένε είναι οτι καλός χρυσός ο Κατσαρής αλλά νισάφι πια , το μπάσκετ παρατημένο στην τύχη του το έχει τόσα χρόνια και δεν το βοήθησε καθόλου οικονομικά ( με έσοδα από το γήπεδο κτλ), και φυσικά επέτρεψε σε Κανώτες και Μπάνε να το χρεώσουν κάνοντας διαχείριση Πρωτοδικείου...
Επίσης ο Ταμτάκος χρεώνεται με το ότι ζήτησε 200Κ που έχει βάλει σε μετοχές όταν έστειλε λογιστες ο Ιβαν να ελέγξουν τα οικονομικά για να αξιολογήσει αν θα μπει στο μπάσκετ. Και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι επενδυτές την κάνουν με ελαφρά.
Τα παραπάνω έχουν γραφεί εδώ μέσα τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχω άποψη εκ των έσω και δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα...
Επίσης ο Ταμτάκος χρεώνεται με το ότι ζήτησε 200Κ που έχει βάλει σε μετοχές όταν έστειλε λογιστες ο Ιβαν να ελέγξουν τα οικονομικά για να αξιολογήσει αν θα μπει στο μπάσκετ. Και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι επενδυτές την κάνουν με ελαφρά.
Τα παραπάνω έχουν γραφεί εδώ μέσα τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχω άποψη εκ των έσω και δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα...
Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στην ΚΑΕ αλλά δεν μου μοιάζει λογικό επιχείρημα ότι οι 200.000 που ζητάει ο Γαλατσοπουλος αποτρέπουν έναν ισχυρό επενδυτή να αγοράσει την ΚΑΕ.
Τέλη Μυστακίδη,δηλώνεις ακόμα ΠΑΟΚτσης;Τα μονόλεπτα που παραπέφτουν στον καναπέ σου να έβαζες,θα ραβαμε αστερια κάθε χρόνο.Τα σαβανα δεν έχουν τσέπες.
Τέλη Μυστακίδη,δηλώνεις ακόμα ΠΑΟΚτσης;Τα μονόλεπτα που παραπέφτουν στον καναπέ σου να έβαζες,θα ραβαμε αστερια κάθε χρόνο.Τα σαβανα δεν έχουν τσέπες.
Ειχε βγει η φημολογια, οταν ενδιαφερονταν ζεστα ο Ιβαν για την ΚΑΕ βαζοντας ορκωτο λογιστη και τον Νταβιντιαν για να ελεγξει τα οικονομικα της εταιριας, οτι εμφανιστηκαν καποιοι και ζητουσαν τα λεφτα απο τις καρτελες τους. Αν ειναι αληθεια ή οχι δεν το γνωριζω. Η ιδια φημολογια ελεγε οτι ο Ιβαν τους ειπε να παρουν τα μεζεα του.
- KalamarGiannis
ο Ιβαν δεν είναι κορόϊδο.
Ούτε ο Αμοιρίδης.
Ποιες καρτέλες ρε; βοήθησες κάποτε την ομάδα και τα ζητάς από αυτόν που έρχεται μια δεκαετία μετά;
να τα χαρίσεις αν είσαι στ' αλήθεια Ευεργέτης που βοήθησες.
ο κάθε νέος επενδυτής που θέλει να έρθει, θέλει να βάλει λεφτά στην ομάδα, όχι σε εν πολλοίς θολά χρέη στον καθένα που θα εμφανιστεί και θα πει ¨είχα δώσει κάποτε, τα λέει η καρτέλα μου, δώστε τα πίσω¨. Παράγοντες, μάνατζερ, πρακτορεία, όλοι κόσμοι γεμάτοι λαμόγια.
Αν έρθει ο σωστός κι έξυπνος επιχειρηματίας, κάτι σαν το Χατζόπουλο να σκεφτούμε, θα πληρώσει τα λαμόγια;
γαμησιάτικα άλλου;
για ποιο λόγο;
θα θέλει να βάλει λεφτά να αναπτύξει την ομάδα, στο μπάτζετ και στο μάρκετινγκ...
που είναι το πρόβλημα σε όλα αυτά;
μήπως λέω εγώ τα λαμόγια ελέγχουν την μεταβίβαση με διάφορους τρόπους και δεν δίνουν την ομάδα αν δεν πάρουν τις καρτέλες τους;
ίσως.
Ίσως απλά να μην εμφανίστηκε ο σωστός επενδυτής, με τη δυνατότητα να βάλει σοβαρά λεφτά.
Πάντως εμένα η φυγή Ιβαν και η μη συμμετοχή του έκτοτε κάτι μου λέει...
Ούτε ο Αμοιρίδης.
Ποιες καρτέλες ρε; βοήθησες κάποτε την ομάδα και τα ζητάς από αυτόν που έρχεται μια δεκαετία μετά;
να τα χαρίσεις αν είσαι στ' αλήθεια Ευεργέτης που βοήθησες.
ο κάθε νέος επενδυτής που θέλει να έρθει, θέλει να βάλει λεφτά στην ομάδα, όχι σε εν πολλοίς θολά χρέη στον καθένα που θα εμφανιστεί και θα πει ¨είχα δώσει κάποτε, τα λέει η καρτέλα μου, δώστε τα πίσω¨. Παράγοντες, μάνατζερ, πρακτορεία, όλοι κόσμοι γεμάτοι λαμόγια.
Αν έρθει ο σωστός κι έξυπνος επιχειρηματίας, κάτι σαν το Χατζόπουλο να σκεφτούμε, θα πληρώσει τα λαμόγια;
γαμησιάτικα άλλου;
για ποιο λόγο;
θα θέλει να βάλει λεφτά να αναπτύξει την ομάδα, στο μπάτζετ και στο μάρκετινγκ...
που είναι το πρόβλημα σε όλα αυτά;
μήπως λέω εγώ τα λαμόγια ελέγχουν την μεταβίβαση με διάφορους τρόπους και δεν δίνουν την ομάδα αν δεν πάρουν τις καρτέλες τους;
ίσως.
Ίσως απλά να μην εμφανίστηκε ο σωστός επενδυτής, με τη δυνατότητα να βάλει σοβαρά λεφτά.
Πάντως εμένα η φυγή Ιβαν και η μη συμμετοχή του έκτοτε κάτι μου λέει...
- kataramenos5
Πριν κατι χρονια στη μετα Δροσου εποχη εμφανιστηκε μια ομαδα απο επιφανεις ΠΑΟΚτσηδες ,καποιοι με αρκετα χοντρα πορτοφολια ,ν αναλαβει την ΚΑΕ.Αποφασιστηκε να μεινει μυστικη η συναντηση και να συζητηθουν τα διαδικαστικα.
Εκει εμφανίστηκε ο ....... μαζι με τον........ που δεν ειχε καν συζητηθει να παραβρεθει. Ο πρωτος ζητησε ενα Χ ποσο για να δωσει τη συγκαταθεση του.Οι επιχειρηματιες αντεδρασαν και για τα ποσα και για την παρουσια του ακαλεστου ..... (σε μυστικη συναντηση)
Η φαση χαλασε κι οι ανθρωποι οταν ακουν ΚΑΕ αλλαζουν δρομο.
Δεν ξανασχοληθηκαν απο τοτε γιατι την επομενη μερα σε αθλ εφημεριδα της πολης υπηρχε τιτλος για λαμογια που ηθελαν ν αρπαξουν τον ΠΑΟΚ αλλα σωθηκε ο συλλογος χαρη στη σταση του......
Ποσα αλλαξαν απο εκεινη τη μακρινη εποχη?Λιγα.Ρωτηστε και τους λογιστες του Βανια κατι ξερουν.
ΥΓ Να τις παρουν τις καρτελες τους, αρκει στις καρτελες να γραφεται το πραγματικο ποσο που δωθηκε , οχι το κόστος για μισο KPJ
Εκει εμφανίστηκε ο ....... μαζι με τον........ που δεν ειχε καν συζητηθει να παραβρεθει. Ο πρωτος ζητησε ενα Χ ποσο για να δωσει τη συγκαταθεση του.Οι επιχειρηματιες αντεδρασαν και για τα ποσα και για την παρουσια του ακαλεστου ..... (σε μυστικη συναντηση)
Η φαση χαλασε κι οι ανθρωποι οταν ακουν ΚΑΕ αλλαζουν δρομο.
Δεν ξανασχοληθηκαν απο τοτε γιατι την επομενη μερα σε αθλ εφημεριδα της πολης υπηρχε τιτλος για λαμογια που ηθελαν ν αρπαξουν τον ΠΑΟΚ αλλα σωθηκε ο συλλογος χαρη στη σταση του......
Ποσα αλλαξαν απο εκεινη τη μακρινη εποχη?Λιγα.Ρωτηστε και τους λογιστες του Βανια κατι ξερουν.
ΥΓ Να τις παρουν τις καρτελες τους, αρκει στις καρτελες να γραφεται το πραγματικο ποσο που δωθηκε , οχι το κόστος για μισο KPJ
- kataramenos5
Θαναση επειδη διαφορα ακουγονται ο βασικος στοχος ειναι να μεινει ο Ιταλος(με απαιτησεις σε λογικα πλαισια) Αν γινει αυτο θα υπαρξει και συνεχεια στη ροη των εσοδων(διαρκειας,χορηγιες κλπ) .
Χωρις αυτον δυστυχως δεν υπαρχει οραμα κι ο ΠΑΟΚτσης θα γυρισει παλι την πλατη.
Ο μονος που ξερει τι αντεχει η τσεπη μας εισαι εσυ.Μεσα σ αυτο το πλαισιο κανε οτι μπορεις να τον κρατησεις.Αν δε το καταφερεις ξαναγυρναμε δυο χρόνια πισω.
Χωρις αυτον δυστυχως δεν υπαρχει οραμα κι ο ΠΑΟΚτσης θα γυρισει παλι την πλατη.
Ο μονος που ξερει τι αντεχει η τσεπη μας εισαι εσυ.Μεσα σ αυτο το πλαισιο κανε οτι μπορεις να τον κρατησεις.Αν δε το καταφερεις ξαναγυρναμε δυο χρόνια πισω.
ουτε ο ΠΑΟΚ τελειωνει αν φυγει σε οποιοδηποτε τμημα ο προεδρος,ο προπονητής η καποιος παιχτης του,ουτε στην αγορα τελειωνουν οι προεδροι,οι προπονητες και οι παιχτες.
το ρισκο με ξενο για μενα ισως πρεπει να ξαναπαρθει ,αν δεν μπορεις να φερεις ελληνα πανω απο τον μεσο ορο(για μενα παπαθεωδορου) μια διαφορετικη οπτικη στο σπορ ,μια γνωση και μια εμπειρια ,μια συμβουλη παραπανω μπορει να δοθει απο ξενο κοουτς,δεν υποτιμω τους ελληνες μια χαρα προπονητες ειναι αλλα....
υγ τα παραπανω ισχυουν μονο σε φυγη καντσελιερι,προφανως και θελω να μεινει
το ρισκο με ξενο για μενα ισως πρεπει να ξαναπαρθει ,αν δεν μπορεις να φερεις ελληνα πανω απο τον μεσο ορο(για μενα παπαθεωδορου) μια διαφορετικη οπτικη στο σπορ ,μια γνωση και μια εμπειρια ,μια συμβουλη παραπανω μπορει να δοθει απο ξενο κοουτς,δεν υποτιμω τους ελληνες μια χαρα προπονητες ειναι αλλα....
υγ τα παραπανω ισχυουν μονο σε φυγη καντσελιερι,προφανως και θελω να μεινει
- BlackMagicPAOK
-
Καλύτερη περίπτωση ο Παπαθεοδώρου. Αλλά θέλει μπάτζετ και αυτός, πιο εφικτός ο Λημνιάτης
-