Θανάσης Χατζόπουλος
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
tenten4GT έγραψε:πολύ σωστά όλα αυτά που γράφεις κ ακόμη κ για τον Κατσαρή μπορεί να έχεις κ δίκιο απλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγραψα ,κ το ξαναγράφω όταν είσαι υποχρεωμένος κάπου ,δέχεσαι βοήθεια λεφτά , στήριξη,μπόνους στόχων δεν μπορείς να πεις κακή κουβέντα.Ιάσονας έγραψε:Εχεις σκεφτει ποτέ πόσο φταίει ο Κατσαρής που το μπάσκετ του ΠΑΟΚ χρωστάει αυτά τα λεφτά στον Σαββίδη?
Πατριαρχης του ΠΑΟΚ λετε.
Πριν από 2 βδομάδες ο Χατζόπουλος είπε καποια πράγματα για τον ερασιτεχνη τότε δεν υπήρχε ούτε μυστακίδης ουτε σαββιδης.
Και το κυριωτερο ο Χατζόπουλος έχει κατακτήσει το δικαίωμα να λέει την αποψη του όποια και αν είναι αυτή, γιατί σε αντίθεση με κάθε Κατσαρή αυτός πληρωνει για να είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ στο μπασκετ (και μάλιστα χρέη άλλων). Ουτε φύτευσε τον κουμπάρο του πρόεδρο στο μπάσκετ μέχρι να φτάσει το χρέος τεσσερα εκατομμύρια, μετά την εκκαθαριση, ούτε απετυχε 30 χρονια να βρει λύση σε ότι ευθύνη ανέλαβε (πχ να βρει έναν επιχειρηματία να αναλάβει το μπάσκετ κάθε φορά που αυτοί που διόριζε τα έκαναν σκατά και παρέδιδαν χάος).
Δεν ξέρω τι θα γίνει με Σαββιδη και Μυστακίδη, δεν νομίζω πως αν αναλάβει ο Μυστακίδης ο ΠΑΟΚ θα κατέβει επιπεδο ίσως να είναι και για καλό. Επιχειρηματίες είναι στο τέλος της ημέρας ας τα βρούνε μεταξύ τους.
Ο Κατσαρής όμως είναι κατα την γνώμη μου ένα ηθικό σκουπίδι, που για πολιτικούς κυρίως λόγους έχει κάνει κάτι ανεπιτρεπτο και πρεπει να εξαφανιστεί από τον σύλλογο τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκππροσωπει. Η γνώμη μου δεν είναι τωρινή οσοι με ξέρουν εχω πει τι πιστευω πολλες φορες στο παρελθον για τον Κατσαρη και στα τοπικ του μπασκετ και στο βολλευ.
Ο ιδανικός διαδοχος του Κατσαρή στον ερασιτεχνη από άποψη ήθους και σοβαρότητας είναι σίγουρα ο Χατζόπουλος.
βεβαια ο αγαπητος τεν τεν κανει κανονικη γαργαρα το προφανες οτι ο ιβαν εχει βοηθησει το μπασκετ και οπως εχει πει ο χατζοπουλος ουτε στιγμη δεν ενιωσε οποιαδηποτε ειδους πιεση για την επιστροφη των χρηματων. Ο ιβαν ηταν και ειναι εκει .
-
Ότι έχει πει ότι δεν θα τα ζητήσει πίσω, δε σημαίνει ότι κάποτε δεν θα αλλάξει γνώμη
φυσικα και μπορει να τα ζητησει πισω , το ερωτημα ειναι το εχει κανει??? ολα αυτα τα χρονια που βοηθαει το μπασκετ??
την γνωριζεις την απαντηση αλλα δεν σε πολυσυμφερει να την πεις !!!
την γνωριζεις την απαντηση αλλα δεν σε πολυσυμφερει να την πεις !!!
-
Τι εννοείς "δε με πολυσυμφέρει"; Με συμφέρει(!) να πέσει η ομάδα Γ2 ΕΚΑΣΘ; Πες μας τι ξέρεις μεγάλε γέροντα!
τρελα θα πουλας αλλου φιλε μου δεν αγοραζω , κανεις ενα καθαρα προβοκατορικο ερωτημα ενω πουθενα εως τωρα η διαδρομη του προεδρου δεν εχει δωσει κανενα τετοιο ειδος γραφης που να λεει οτι ο ΙΒΑΝ θελει να κανει κακο στην ομαδα . Τα υπολοιπα περι εκασθ και αλλες τετοιες αερολογιες ευτυχως τα εχει απαντησει ο νυν προεδρος του μπασκετ μας που δεν συμμεριζεται και πολυ τις αποψεις σου.
Τι αηδιες κάθεστε και λέτε μερικοί ρε
Απ' τη μύγα ξυγκι για να βολεψει ένα αφηγημα
Απ' τη μύγα ξυγκι για να βολεψει ένα αφηγημα
nikos ioannidis έγραψε:Ότι έχει πει ότι δεν θα τα ζητήσει πίσω, δε σημαίνει ότι κάποτε δεν θα αλλάξει γνώμη
Που το κακο; Θα βρει ο ΑΣ επενδυτη να τα καλυψει
- PAOK_Antarctica
-
Andrew R έγραψε:τρελα θα πουλας αλλου φιλε μου δεν αγοραζω , κανεις ενα καθαρα προβοκατορικο ερωτημα ενω πουθενα εως τωρα η διαδρομη του προεδρου δεν εχει δωσει κανενα τετοιο ειδος γραφης που να λεει οτι ο ΙΒΑΝ θελει να κανει κακο στην ομαδα . Τα υπολοιπα περι εκασθ και αλλες τετοιες αερολογιες ευτυχως τα εχει απαντησει ο νυν προεδρος του μπασκετ μας που δεν συμμεριζεται και πολυ τις αποψεις σου.
Δηλαδή αν ο Χατζόπουλος έλεγε κανένα "εμπιστευόμαστε τον Θάνο Κατσαρή", θα απέκλειες σφορδή αντίδραση Σαββίδη;
Για αυτό λέμε ότι η θέση της ΚΑΕ είναι τέτοια που δεν θα την άφηνε να μην πάρει θέση υπέρ Σαββίδη.
Συνεχίζεις να κανείς το ίδιο λάθος φίλε Νίκο . Η θέση του Ιβαν για την βοήθεια προς την ΚΑΕ δεν είναι τωρινή ούτε ευκαιριακή ούτε όψιμη του στυλ είδα φως κι μπήκα ας κάνω κι λίγες δημόσιες σχέσεις. Ο Χαντζόπουλος έχει πει πάμπολλες φορές για την συνεχή βοήθεια κι έμπρακτη συμπαράσταση από τον ιβαν. Θα είχες δίκιο στην περίπτωση που θα είχαμε μια λυκοφιλία της τελευταίας στιγμής όπου εντελώς καιροσκοπικά τα δυο μέρη θα ερχόταν σε μια γενικότερη προσέγγιση .
Μπορεί να είμαι χαζός αλλά ο κύριος Μυστακίδης γιατί αφού θέλει να δείξει την αγάπη του προς το σύλλογο και είναι διαθετειμένος να δώσει 150 εκ για το γήπεδο γιατί δε δίνει 1 στο μπάσκετ και 1 στον ερασιτέχνη σαν κίνηση καλής θέλησης. Τα υπόλοιπα τμήματα θα τον ευγνωμονούν.
- Patricio_4
Με 2-3 εκατομμύρια και λίγη υπομονή θα μπορούσε να κερδίσει πολύ κόσμο που τώρα διχάζεται και να βοηθήσει και τα τμήματα που το έχουν ανάγκη.
- john4serres
Η νέα καραμέλα του 2025 είναι αυτή;Piero έγραψε:Μπορεί να είμαι χαζός αλλά ο κύριος Μυστακίδης γιατί αφού θέλει να δείξει την αγάπη του προς το σύλλογο και είναι διαθετειμένος να δώσει 150 εκ για το γήπεδο γιατί δε δίνει 1 στο μπάσκετ και 1 στον ερασιτέχνη σαν κίνηση καλής θέλησης. Τα υπόλοιπα τμήματα θα τον ευγνωμονούν.