Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από Psaras »

Αν ήμουν ο Τέλης, θα του έλεγα: "Πόσα χρωστάμε; 1, 2, 2,5 εκατομμύρια; Πάρ' τα!
Πάρε και άλλο ένα εκατομμύριο, φέρε πίσω τον φαλάκρα και κράτα οποιους παίκτες θέλει!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο φαλακρας διαλεξε τα φραγκα και τη γκλαμουρια απ τον ΠΑΟΚ
κι εφτυσε το καρμα καταμουτρα.Αυτο το γμημενο δε ξεχναει..
Μακρια κι αγαπημενοι
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Καλά μην το βλέπουμε μόνο οπαδικα.

Ο άνθρωπος κοίταξε την καριέρα και εξαργύρωσε την καλή χρονιά που έκανε.

Γύρισε στην χώρα του σε ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ και καλύτερο συμβόλαιο.

Τεσπά πιστεύω τα υψηλά διάρκειας φέτος θα ανεβάσουν το μπάτζετ και την ποιότητα επιλογών, γιατί όσο να ναι όταν ακόμα και οι γριές ακούγεται ότι θα έχουν μπάτζετ άνω του μυριου, είναι κάπως...
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Και ο Ηρακλής μέχρι τώρα δεν έκανε κάτι αξιόλογο. Κράτησε Τσιακμά, Παπαρέγκα, Καμπουρίδη απ’ την Α2, πήρε έναν γυρολόγο περιφερειακό που πέρσυ έπαιξε στο Κατάρ στην ομάδα του Νερατζάκη και η μοναδική αξιοσημείωτη κίνηση είναι ο Μωραΐτης που όμως δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου.
Το θέμα είναι ότι έχουν αρχίσει να κλείνουν οι Έλληνες και μεις ακόμα δεν έχουμε προπονητή. Ούτε ο Άρης έχει αλλά αυτός θα έχει πολύ υψηλό μπάτζετ, δεν μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τους περισσότερους
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Να κάνω μιά ερώτηση παιδιά στο τοπικ του προέδρου της ΚΑΕ, που το έχω γράψει πολλές φορές, είμαι μαζί του γιατί βάζει αποδεδειγμένα χρήματα από την τσέπη του και δεν το παίζει διαχεριστής με τα λεφτά του κόσμου.

Ο ηρακλής και το περιστέρι και ο πανιώνιος από πού βρίσκουν μπάτζετ άνω του εκατομμυρίου (άντε η μύκονος είναι το γκλάμουρ νησί)

Και για συμπλήρωμα, δηλαδή ο κατσαρής που βρήκε σε 2 βδομάδες χρηματοδότη για το γήπεδο, δεν μπορεί να βρει χρηματοδότη για την ΚΑΕ σε 2 δεκαετίες!! που αν δεν έβγαινε μπροστά ο Χατζόπουλος η ομάδα θα έπεφτε κατηγορία!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Αυτό πραγματικά πρέπει να βγει ο Κατσαρής και να το εξηγήσει. Μας δουλεύει;
Το μπασκετικό κοινό του ΠΑΟΚ είναι εξαπατημένο κατά κόρον.
Κι εμένα με πειράζει αφάνταστα να βρίσκουν όλοι - οι σκατογειτονιες - χρηματοδότηση τόσα χρόνια κι εμείς να παλεύει ο τίμιος πρόεδρος με τα χρέη. Νισάφι πια.

Πρόεδρε;
Κλείσε προπονητή, κλείσε παίκτες, ε εις πια εικόνα για 4.000 διαρκείας και το έσοδο που συνεπάγεται. Άκου χάσαμε το Μωραιτη... Τον είχα στο σχεδιασμό μου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Πρόεδρε, ξύπνα!
Στο φόρουμ ανέβηκε τοπικ με θέμα
"Ζητούνται Μπασκετμπολίστες και κόουτς"!!!
Σε πήρανε χαμπάρι...

:D :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

DikefalosG4 έγραψε:Να κάνω μιά ερώτηση παιδιά στο τοπικ του προέδρου της ΚΑΕ, που το έχω γράψει πολλές φορές, είμαι μαζί του γιατί βάζει αποδεδειγμένα χρήματα από την τσέπη του και δεν το παίζει διαχεριστής με τα λεφτά του κόσμου.

Ο ηρακλής και το περιστέρι και ο πανιώνιος από πού βρίσκουν μπάτζετ άνω του εκατομμυρίου (άντε η μύκονος είναι το γκλάμουρ νησί)

Και για συμπλήρωμα, δηλαδή ο κατσαρής που βρήκε σε 2 βδομάδες χρηματοδότη για το γήπεδο, δεν μπορεί να βρει χρηματοδότη για την ΚΑΕ σε 2 δεκαετίες!! που αν δεν έβγαινε μπροστά ο Χατζόπουλος η ομάδα θα έπεφτε κατηγορία!
palok ποσα ακαου θα κανεις πια για να ρωτας τα ιδια πραματα?

ΥΓ :razz:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

εγω γιατι πιστεευω οτι δεν υπάρχει κινητικότητα επειδη περιμενει ο προεδρος εμπλοκη τελη..εσεις τι λετε;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

είναι πιθανό σενάριο. Αλλά μόνο σενάριο.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Δεν έχει βάση να συζητάμε κάτι τέτοιο αφού δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό σε σχέση με το ποδόσφαιρο, που ούτε εκεί υπάρχει βασικά, τουλάχιστον μέχρι να δούμε ποιο είναι το μαστερπλαν για το γηπεδικό.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Βρηκε τα μονόλεπτα που παραπεσαν στον καναπέ ο Μυστακίδης; :lol:

Πάμε για νεο...'πραξικόπημα'; :twisted:
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Πραγματικά τα έχεις τεράστια.
Σαν άτομο, όσα χρόνια παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, δεν έχω δει κάποιον άλλον τόσο παντελωνάτο όσο εσύ.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Χατζόπουλος: «Ντρέπομαι για τη συμπεριφορά προς τον Ιβάν Σαββίδη, τελειώνουμε με προπονητή»

«Ο τρόπος που λειτούργησε ο ΑΣ ΠΑΟΚ ήταν λάθος. Ήταν πισώπλατη μαχαιριά στον Ιβάν Σαββίδη» και συνέχισε:
«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που μας έχει βοηθήσει, όχι μόνο την ΚΑΕ, αλλά γενικότερα τον ΠΑΟΚ. Μεταμόρφωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί των ημερών του κατακτήθηκαν οι περισσότεροι τίτλοι στην ιστορία μας. Προσωπικά, είμαι αγανακτισμένος από τον τρόπο αντιμετώπισής του. Θα πρέπει να στηριχτεί ο Ιβάν Σαββίδης από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο ο αθλητικός τομέας. Έχει βοηθήσει πολλές οικογένειες, παιδιά να υποβληθούν σε -υψηλού κόστους- επεμβάσεις στο εξωτερικό. Έχει στηρίξει κόσμο και κοσμάκη. Οι επενδύσεις του έδωσαν δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους. Δεν υπάρχει παράπονο από εργαζόμενό του, κανένας δεν έχει πει ότι του χρωστάει, ότι έχει αφήσει υποχρεώσεις. Συνεπώς, δεν βλέπω τον λόγο -και χωρίς κανείς να έχει προηγουμένως συζητήσει μαζί του- να βγει η ανακοίνωση που βγήκε.
Ο Ιβάν Σαββίδης, από τη στιγμή που είπε ότι θα χτίσει τη νέα Τούμπα, θα το κάνει, όπως έκανε ό,τι είπε στα 13 χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Αν για κάποιους εξωγενείς παράγοντες υπάρχει καθυστέρηση, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να στηρίξουμε αυτόν τον άνθρωπο. Προσωπικά, ως πρόεδρος της ΚΑΕ, θεωρώ ντροπή να φερόμαστε στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ με αυτόν τον τρόπο. Θα είμαι δίπλα του ως το τέλος. Στα 5 χρόνια που ηγούμαι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με στήριξε όπου τον χρειάστηκα και με μεγάλα ποσά, τα οποία έδωσαν ‘αναπνοή’ στην ΚΑΕ. Αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να τον προδώσω! Με όποιες δυνάμεις έχω, με ό,τι μπορώ να κάνω, θα τον στηρίξω! Τα έργα του Ιβάν Σαββίδη είναι γνωστά. Είναι ένας άνθρωπος με τρομερό πείσμα. Τον σκόπελο, στον οποίο βρίσκεται, θα τον ξεπεράσει, όπως το έχει κάνει με τόσα άλλα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο του. Ξέρει τον τρόπο, είναι έξυπνος άνθρωπος».

Όσον αφορά τον μπασκετικό ΠΑΟΚ στάθηκε στο θέμα του προπονητή:
«Έχουν γίνει συζητήσεις με αρκετούς αξιόλογους προπονητές. Κανένας ως τώρα δεν έχει κλείσει, είτε γιατί οι άνθρωποι με τους οποίους μιλήσαμε ήταν σε άλλες ομάδες, είτε γιατί είχαν άλλες καλύτερες προσφορές. Προχωράμε το ζήτημα, έγινε μια τελευταία τηλεδιάσκεψη και περιμένουμε μια απάντηση μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα)».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ, ως φιναλίστ της σεζόν 2024-2025 στο FIBA Europe Cup, συμπεριλήφθηκε στα προκριματικά και όχι στους ομίλους του Basketball Champions League για την περίοδο 2025-2026, είπε:
«Δυστυχώς, η FIBA ακολουθεί τις λίγκες κάθε χώρας και βάσει της βαθμολογικής κατάταξης στα εθνικά πρωταθλήματα, κατατάσσει τις ομάδες στους ομίλους. Επειδή δεν είχαμε τη σιγουριά του FIBA Europe Cup, θα συμμετέχουμε στα προκριματικά του BCL, ώστε να εξασφαλίσουμε - αν δεν προκριθούμε στους ομίλους του- την παρουσία στους ομίλους του FEC. Δεν μπορούσε η ΚΑΕ να κάνει κάτι διαφορετικό για το συγκεκριμένο θέμα. Θα ήταν τα δεδομένα αλλιώς, αν είχαμε σωστότερη αντιμετώπιση στη διάρκεια του πρωταθλήματος και έπαιρνε η ομάδα φέτος τη θέση που της άξιζε».

Για την διαμόρφωση του PAOK Sports Arena:
«Το γήπεδό μας ομορφαίνει πολύ! Οι καινούργιοι πίνακες έχουν παραγγελθεί, τελειώνει η διαδικασία για το cube και τα court seats, ενώ έχουν προχωρήσει οι εργασίες για τον φωτισμό. Επιτέλους, προχωράμε και το βάψιμο για τον εσωτερικό χώρο του γηπέδου. Προγραμματίζουμε, τον επόμενο χρόνο, να γίνει το ίδιο και για τον εξωτερικό χώρο και τη μόνωση της οροφής. Το κόστος είναι μεγάλο για να ασχοληθούμε ταυτόχρονα με όλα, εκτός αν βρεθούν χορηγοί, οπότε θα τακτοποιηθούν όλα άμεσα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:
«Υπάρχει στήριξη μεγάλη από τον κόσμο και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και για το γήπεδό μας, να μην έχει κανείς αμφιβολία».

Πρόεδρε μην τα λες αυτά και χαλάς το αφήγημα, μετά θα αρχίσουν τον πόλεμο και στην ΚΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ιάσονας έγραψε:Πραγματικά τα έχεις τεράστια.
Σαν άτομο, όσα χρόνια παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, δεν έχω δει κάποιον άλλον τόσο παντελωνάτο όσο εσύ.

Ισχυει,ο τυπος ειναι πετσι,νιωθει,ειναι ξεκαθαρα ενας απο εμας κ εμεις απο την πλευρα μας πρεπει να τον στηριξουμε εμπρακτα κ οχι μονο με λογια κ βαζω τον εαυτο μου πρωτο πρωτο μεσα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”