Φανέλα Μπάσκετ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Φανέλα Μπάσκετ

Δημοσίευσηαπό pirate_salonica » Τετ 13 Σεπ 2023, 18:48

Κυκλοφόρησε και αυτή η φωτογραφία που δείχνει μία από τις "Ελληνικές". Φαίνεται πως αν προσέξουμε πίσω από τις φανέλες, φαίνονται λίγο και οι "αντίθετες" τους.

Εικόνα
image to url
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευσηαπό fossa » Τετ 13 Σεπ 2023, 18:53

A, ωραίος έτσι φαίνεται ότι από πίσω έχουν βγει μάλλον και οι άλλες που είναι στο αντίθετο χρώμα.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευσηαπό fossa » Πέμ 14 Σεπ 2023, 16:23

Μπαρκαρούτσε κράξε ρε.
Ούτε μια παρουσίαση μια φωτογραφία επίσημη κάτι ρε Χατζόπουλε. Το λομπου ρε :lol:
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 14 Σεπ 2023, 16:26

Αισθητικά δεν με άρεσαν, ομολογώ!

Δεν μπορώ να αποφασίσω αν μ'αρέσουν λιγότερο οι κάθετες ρίγες που κόβονται στην άσπρη, ή αυτό το άκυρο PAOK στην ευρωπαϊκή. Αν είναι απαιτούμενο από το BCL, τότε έπρεπε να "δέσει" καλύτερα" με τις οριζόντιες ρίγες...

Πάντως οι πλάτες είναι πολύ ωραίες!

Εικόνα
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό fossa » Πέμ 14 Σεπ 2023, 16:36

Ου ρε δεν έχεις γούστο αυτό το PAOK αξίζει στις ευρωπαϊκές. Η άλλη με το κενό σίγουρα θα ήταν καλύτερη ή να μη το είχε ή να συνέχιζε σε όλη τη φανέλα κι ας βάλουμε διαφήμιση μετά από πάνω.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 14 Σεπ 2023, 16:44

Μάλλον το κενό στην άσπρη προορίζεται για το χορηγό φανέλας που ήταν πολύ κοντά τον Ιούνιο στη συνέντευξη, αλλά ακόμα δεν υπάρχει...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό pirate_salonica » Πέμ 14 Σεπ 2023, 17:21

Προφανώς το κενό είναι επειδή εκεί μπροστά θα μπει χορηγός + ο αριθμός του παίκτη. Όντως θα ήταν πιο σωστό να ήταν μικρότερο εφόσον δεν υπάρχει ακόμα χορηγός
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευσηαπό fossa » Πέμ 14 Σεπ 2023, 20:15

Μα δεν χρειάζεται καν. Αν είναι να μπει χορηγός θα βάλεις στάμπα και τέλος όπως στις ρίγες στο ποδόσφαιρο. Άσε που και στο ελληνικό πρωτάθλημα κάποιες ομάδες φοράνε φανέλες με το ευρωπαϊκό στυλ/ΝΒΑ με το όνομα της ομάδας μπροστά που προσωπικά το θεωρώ πολύ καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 14 Σεπ 2023, 22:40

Δεν ξέρω, το θεωρώ μαλακία. Έχουμε το έμβλημα, γιατί να γράφουμε και το όνομα της ομάδας; Και στις ΗΠΑ το θεωρώ υπερβολή.
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 26 Σεπ 2023, 11:40

Οι νέες επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ mateco είναι ΕΔΩ!

Η νέα σεζόν ξεκινά και οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ είναι εδώ!

Με βάση το άσπρο και το μαύρο! Με κλασική γραμμή, σε λευκή και μαύρη εμφάνιση για τους αγώνες της Basket League, αλλά και με μοντέρνα σχεδίαση με άσπρο, μαύρο και γκρι για τους αγώνες του Basketball Champions League.

Οι νέες επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ mateco για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, κυριάρχησαν στην επίσημη φωτογράφιση της ομάδας μας και είναι πλέον έτοιμες για την πρώτη τους παρουσία και στο γήπεδο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, θα κάνουν ντεμπούτο την ερχόμενη Παρασκευή στη Ρόδο και στο Super Cup, που είναι και η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν.

Οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 είναι πλέον διαθέσιμες και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Πάντα με την ποιότητα και την εγγύηση της GSA, που αποτελεί για 4η συνεχόμενη χρονιά τον επίσημο χορηγό αθλητικής ένδυσης του ΠΑΟΚ mateco.

Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 26 Σεπ 2023, 11:47

Συμπέρασμα: φέτος θα σουτάρουμε από το κέντρο και θα μπαίνουν.

Επίσης, βρήκα τι με θυμίζει αυτή η οριζόντια ρίγα:

Εικόνα
Θ. Χατζόπουλος

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό DimitrisS » Τρί 26 Σεπ 2023, 12:03

Καλη η ευρωπαικη.
Κακη η μαυρη και η λευκη για Ελλαδα.

Λιγο φαντασια ρε γαμωτο νταξει.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευσηαπό fossa » Τρί 26 Σεπ 2023, 18:35

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Συμπέρασμα: φέτος θα σουτάρουμε από το κέντρο και θα μπαίνουν.

Επίσης, βρήκα τι με θυμίζει αυτή η οριζόντια ρίγα:

Εικόνα

Σωστά. Ωραία σορτς.
Άβαταρ μέλους
fossa

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης