Γιώργος Μίνος
- ПÐРТИЗÐÐ
Re: Γιώργος Μίνος
Πρωταπριλιάτικο και αυτό φίλε gash.Αλλά και οι πάνθηρες ''έψαξαν'' να βρουν τον πιό πορωμένο για να το γράψουν.Ακου εκεί
<Η απόσταση που μας χώριζε και η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, με έκαναν να παρακολουθώ τους αγώνες άλλης ομάδας. Από την επόμενη χρονιά όμως αποφάσισα να ξεπεράσω κάθε εμπόδιο και να βρεθώ κοντά στην αγαπημένη μου ομάδα. Γι αυτό και αγόρασα τα πρώτα διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν».
Το παραγ@μησαν και αυτοί όμως.Θα τρίζουν τα τσιμέντα της Τούμπας ακόμα και για πλάκα που το λένε

<Η απόσταση που μας χώριζε και η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, με έκαναν να παρακολουθώ τους αγώνες άλλης ομάδας. Από την επόμενη χρονιά όμως αποφάσισα να ξεπεράσω κάθε εμπόδιο και να βρεθώ κοντά στην αγαπημένη μου ομάδα. Γι αυτό και αγόρασα τα πρώτα διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν».
Το παραγ@μησαν και αυτοί όμως.Θα τρίζουν τα τσιμέντα της Τούμπας ακόμα και για πλάκα που το λένε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!! Έγραψε πάλι ο Γιώργαρος....
Να πας στην αγαπημένη σου ομάδα ρε, στην ομάδα της καρδιάς σου...
Αρε προδότες... Μόνο ΠΑΟΚ στο μπλα-μπλα...
Αν δεν πάρει 5 διαρκείας στον ΠΑΟΚ δεν θα του συγχωρέσω ποτέ κ δεν θα τον αφήσω στο αεροδρόμιο το καλοκαίρι να πάρει συνέντευξη τον FATLALA...
Να πας στην αγαπημένη σου ομάδα ρε, στην ομάδα της καρδιάς σου...
Αρε προδότες... Μόνο ΠΑΟΚ στο μπλα-μπλα...
Αν δεν πάρει 5 διαρκείας στον ΠΑΟΚ δεν θα του συγχωρέσω ποτέ κ δεν θα τον αφήσω στο αεροδρόμιο το καλοκαίρι να πάρει συνέντευξη τον FATLALA...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Ρε τι έχουν πάθει όλοι με εμάς ασχολούντε!
Πάντως το φαγα να πω την αλήθεια απο τους Πανιώνιους δεν περίμενα καζούρα!
Καλά το είπε στο βιντεάκι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ Μαναβόσκυλο που παίζει στην κεντρική.
Στην Ελλάδα το 15% είναι ΠΑΟΚτσήδες και το υπόλοιπο 85% κρυφοΠΑΟΚτσήδες.
Ρε τι έχουν πάθει όλοι με εμάς ασχολούντε!
Πάντως το φαγα να πω την αλήθεια απο τους Πανιώνιους δεν περίμενα καζούρα!

Καλά το είπε στο βιντεάκι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ Μαναβόσκυλο που παίζει στην κεντρική.
Στην Ελλάδα το 15% είναι ΠΑΟΚτσήδες και το υπόλοιπο 85% κρυφοΠΑΟΚτσήδες.