nunies4 έγραψε:Μεχρι χθες το εβλεπα και ρομαντικα (τι ηλιθιος) και ανταγωνιστικα οτι προτιμω οποιος απο βαζελο και γαυρο μεινει 4ος να μπει στην εσωστρεφεια και στην οικονομικη πληγη του να μην εχει Ευρωπη.
Ομως 90 λεπτα ηταν αρκετα για να με επαναφερουν στην πραγματικοτητα και να ευχηθω διασυρμο στον πιο κομπλεξικο οργανισμο του πλανητη.
Να μην σηκωσετε κεφαλι ποτε. Να περασετε καλοκαιρι με κεφαλια σκυμμενα και η καταρα σας θα ειναι οτι οπου πατε θα βλεπετε χαμογελαστα προσωπα.
Πάνω-κάτω τα ίδια αδελφέ. Και γω χθες-προχθές έγραφα να έλθουν και τα δύο στην πόλη μας. Old school ΠΑΟΚ και ας πούμε ρομαντικός, όντας και παλιός ερασιτέχνης αθλητής. Βλέποντας χθες τις αντιδράσεις τους ειδικά στην ισοφάριση και στο τέλος, λες και έπαιζαν τελικό Ch. L. , γύρισαν τα μυαλά μου. Αν διαβάσεις και τι γράφουν σήμερα κάποιοι απ' αυτούς για πρωτάθλημα ευρωεκλογών... Αλλά καλύτερα να γελάς με την γελοιότητα και το κόμπλεξ τους.
Τέλος πάντων. Έχω τόση χαρά σήμερα και τόσο ΠΑΟΚ μέσα μου που δεν θέλω να γεμίσω τοξικότητα, γι' αυτό και σταματώ.