Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
βαζω λοιπον και το σπιτι μου στον βαζελο για τον τελικο.
Δεχεται επισυναψη Ε9 η Bet365 ;;
Δεχεται επισυναψη Ε9 η Bet365 ;;
μη μαγαρίσει το σκουλίκι το Λευκό Πύργο
βαζέλα και ομόνοια μια χαρά μου κάνει
<<ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον ΠΑΟΚ και το μήνυμα στους δυσαρεστημένους: «Μπορείτε να φέρετε και το κύπελλο στον Λευκό Πύργο»>>
Όλα πήραν τον δρόμο τους
Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον ΠΑΟΚ και το μήνυμα στους δυσαρεστημένους: «Μπορείτε να φέρετε και το κύπελλο στον Λευκό Πύργο»>>

Όλα πήραν τον δρόμο τους

Έχουμε πανηγυρίσει 4 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα τα τελευταία χρόνια. Πόσοι εν ζωή έχουν πανηγυρίσει τίτλο του άρεωθ στο ποδόσφαιρο;mike έγραψε:μη μαγαρίσει το σκουλίκι το Λευκό Πύργο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 20 Μάιος 2024, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι ανωμαλάρας στα γούστα αυτός ο αποτριχωμένος, τη μια με χοντρούς, την άλλη με γεροντόπουστες με σάπια δόντια. Ένα ομορφόπαιδο σ' αυτόν (
) δεν μπορεί να βρει;

Δεν ντρεπομαι που θα το πω: στον τελικο θα ειμαι φολα με τον βαζελο. Μεχρι πριν λιγες μερες κι εγω προτιμουσα να το παρει το δουλοπρεπες ερπετο, για να μη καταληξει το τρόπαιο στην αθηνα. Μετα τα οσα εγιναν τις τελευταίες μερες προτιμω αθηναικη ομαδα παρα αυτο το σιχαμενο βδελυγμα.
Οι τυποι ειναι τοσο κομπλεξικοι, τοσο αμυαλοι, που εθεσαν σε κινδυνο τη συμμετοχή των παιχτων τους στον τελικο κυπελλου για να τα δώσουν ολα σε ενα παιχνίδι βαθμολογικά αδιαφορο για αυτούς.
Χαρακτηριστική η φαση που ο Βερσταρτε πήγε να κοψει το ποδόσφαιρο στον Ντελια, οπου καθε φυσιολογικός διαιτητής θα του εδειχνε την κοκκινη και θα του στερουσε τη συμμετοχη στον τελικο.
Μιλαμε για ηλιθιους. Πραγματικά ηλίθιους.
Οι τυποι ειναι τοσο κομπλεξικοι, τοσο αμυαλοι, που εθεσαν σε κινδυνο τη συμμετοχή των παιχτων τους στον τελικο κυπελλου για να τα δώσουν ολα σε ενα παιχνίδι βαθμολογικά αδιαφορο για αυτούς.
Χαρακτηριστική η φαση που ο Βερσταρτε πήγε να κοψει το ποδόσφαιρο στον Ντελια, οπου καθε φυσιολογικός διαιτητής θα του εδειχνε την κοκκινη και θα του στερουσε τη συμμετοχη στον τελικο.
Μιλαμε για ηλιθιους. Πραγματικά ηλίθιους.
- figurehead4
+1926xrisitsapa έγραψε:Θελω βαζελο γιατι δεν τους θελω εκτος Ευρωπης, ξεκουραστους και χαλαρους.
Επισης χρειαζομαστε σαν χωρα τους βαθμους.
Ο βαζελος παντα θα ειναι ανταγωνιστικος και ακομα κι αν μεινει εκτος Ευρωπης, μια χρονια θα μπορεσει να την καλυψει, με μικροτερο μπατζετ.
ο ρουλης, απλα θα παιξει 1-2 ματς στην Ευρωπη, θα αποκλειστει αρχες Αυγουστου και μετα θα επανελθει στο γνωριμο του ρολο της φιλιππινεζας. Καλο αφανισμο στο πιο κομπλεξικο σωματειο της ευρωπης.
Ο Κούλης έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα (ας πει ότι θέλει τώρα μέχρι την 1η Ιουλίου που ξεκινά επίσημα η νέα περίοδος και οι μεταγραφές) και τόνισε επιπλέον ότι και οι δυσαρεστημένοι μπορούν να φέρουν το κύπελλο στον Λευκό Πύργο.
Μετά από αυτό, τί περιμένουν τα λήκια;
Μετά από αυτό, τί περιμένουν τα λήκια;
Η πρόταση του Βόλου , που σαφώς και δεν είναι του Βόλου δείχνει ότι θα παίξει πολύ παρασκήνιο μέχρι τις 22 Ιούλη.
Προβλέπω , αν το δεχτεί ο νιαου , θα συνεχιστεί η συνεργασία μας.
Αν όχι , πάμε σε νέα πίστα.
Προβλέπω , αν το δεχτεί ο νιαου , θα συνεχιστεί η συνεργασία μας.
Αν όχι , πάμε σε νέα πίστα.
Μακαρι να περάσει η πρόταση. Εκεί να δεις γλέντια με τα παραρτήματα... θα θυμηθούν την ένδοξη αγροτική ιστορία τους... ούτε θα καταλάβει το ληκι πότε θα ξεκινήσει τα τουρ στα σαλόνια της SL2
Χωρίς να ξέρω, εκτιμώ, αυτή που αντιστέκεται είναι η αεκ και όλο το μπλοκ που την υποστηρίζει.
Ο νιαου εννοείται ότι θέλει να διατηρήσει πλεονέκτημα στα πλει οφ.
Αν ο νιου δείξει ότι δε τον ενδιαφέρει να παίζει με στημένη τράπουλα ( πλάκα πλάκα το έδειξε κι αυτό χτες και πόσο το δούλεψε το παιχνίδι) τότε θα ξανασυνεργαστούμε και θα βγάλουμε μαζί έπο.
Αλλιώς , ας επιστρέψει η κούλα στα γνωστά της επίπεδα. Ο ρούλης της Φιλαδέφειας.
Ο νιαου εννοείται ότι θέλει να διατηρήσει πλεονέκτημα στα πλει οφ.
Αν ο νιου δείξει ότι δε τον ενδιαφέρει να παίζει με στημένη τράπουλα ( πλάκα πλάκα το έδειξε κι αυτό χτες και πόσο το δούλεψε το παιχνίδι) τότε θα ξανασυνεργαστούμε και θα βγάλουμε μαζί έπο.
Αλλιώς , ας επιστρέψει η κούλα στα γνωστά της επίπεδα. Ο ρούλης της Φιλαδέφειας.
Ρε ''μλκς'' διαβασατε πρωτοσέλιδο πρωκταθλητη; Μήπως με γελούν τα μάτια μου;
Ούτε τσίγκινο πιγκαλ να μη σηκώσουν τα ερπετά, μόνο τα πόδια τους ως συνήθως