Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Λίγο σεβασμός για τον καλύτερο παιχτη που έπαιξε το αθλημα ρε παίδες.
Τι είναι αυτά που γράφετε.
Να είσαι ποκιτης ή σκουλήκι και να λες πχ το ένα είναι των Πρεσπών και το 2ο είναι επειδή μας το έδωσε ο γαύρος και ο βαζελος να το καταλάβω . Είσαι απλά χαζός και πονάς ανελέητα.
Να κράζει κάποιος τον καλύτερο παιχτη του κόσμου τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον αν και για μένα είναι όλων των εποχών δεν μπορώ να το καταλάβω .εχω κάτσει να δω ολόκληρα ματς του ντιεγκο. Ότι καλύτερο έχω δει (μαζί με μεσι )αλλά έκανε και μια λάθος πάσα στο ματς , μπορεί να τον έκοβαν μια στις 10 . Ο μεσι ποτε έκανε λάθος; Όποτε παίρνει την μπάλα μόνο καλό κάνει . Όσο μεγαλώνει , καλό για την ομάδα του, όταν ήταν στα πραιμ του για τα μάτια μου και την ανθρωπότητα
Φυσικά κ κάνει λάθη και ο Μεσσι αλλά ως ποδοσφαιριστής είναι ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Αυτό δεν το λέω εγώ, το λένε κυρίως οι αντίπαλοι του πράγμα που είναι ποιο σημαντικό
Εγώ δεν τον θυμάμαι να κάνει κάποιο λάθος μάγκες. Δεν ξέρω τι κάνει στο mls αλλά στην Ευρώπη προσωπικά να του παίρνουν την μπάλα ή να κάνει λάθος πάσα στο μυαλό μου δεν το έχω καν σε εικόνα.
Σίγουρα κάνω λάθος γιατί δεν γίνεται αλλά όσα ματς έχω κάτσει να δω όποτε παίρνει μπάλα ή κάτι εξαιρετικό θα κάνει ή κατι σωστό
Πατά στο γιουτιουμπ μεσι . Πολλά ξεκινάνε με τους καλύτερους του κόσμου να απαντάνε σε αυτή την ερώτηση. Δεν το λέω εγώ ο Χρηστος από την πολίχνη αλλά κάτι σπουδαίοι παίχτες προπονητές.
Επίσης συζήτηση κάνουμε γιατί να θεωρώ ότι είσαι επιθετικος.
Μπάρκα δεν έκανα λογαριασμό στο παοκμανια για να μαλώνω . Αν ήταν έτσι θα είχα αποχωρήσει από καιρό. Και αν ο μεσι είναι καλύτερος ή οχι δεν είναι από τα θέματα που θα με νευριάσουν .
Πραγματικά δεν με νοιάζει. Όλα ξεκίνησαν γιατί εντόπισα απαξίωση και συνειρμικά λέω για να απαξιώνεται έτσι ο καλύτερος φαντάσου ποσό εύκολα ο ιβαν γίνεται κάβουρας ο λουτσεσκου άχρηστος και η πρωταθλήτρια ομάδα για τα μπάζα.
Χωρίς να φωτογραφίζω κανέναν γιατί δεν πρόσεξα καν ποιοι τον έκραζαν .
Γενικά αυτό με τον γραπτό λόγο ισχύει. Και εγώ φαίνομαι ώρες ώρες επιθετικος όταν με διαβάζω ενώ όταν τα γράφω είμαι σε φάση πολύ ζεν.
Για να τελειώνουμε πάντως ότι δεν κάνει λάθη σίγουρα δεν ισχύει .( Μπορεί να έχει κάνει κανα 2 όταν έγινε 30 πλας.)
Είναι στην φύση του ανθρώπου να προσδίδει σε αυτούς που τους έχει ψηλά χαρακτηριστικά σούπερ ήρωα. Όπως νομίζουν τα παιδάκια ότι ο μπαμπάς τους είναι ο πιο δυνατός του κόσμου .
Κουρασα με τον μεσσι αλλά μην ακούσω να λέτε τίποτα για Ντελια θα γίνει χαμός
Σαν ΠΑΟΚτσηδες και σαν σύλλογος εχουμε ζησει την απαξιωση και τη δολοφονια χαρακτήρων στο πετσι μας, αφού ότι και να πετύχουμε μας υποτιμούν (ακόμα και μετά την περσινή πο@τσα που εφαγαν). έχω μια έξτρα ευαισθησία σ αυτού του είδους την αδικία.
Τα τελευταία αρκετά χρόνια έχω τσακωθεί διαδικτυακά αρκετές φορές με φανατιλες οπαδούς του ΚΡ (Όχι ομάδων, οπαδοί του ΚΡ αν είναι δυνατον), που μας τα είχαν κάνει μπαλόνια με το ποσό λίγος είναι ο Μεσι.
Ο άνθρωπος που έβαλε κυριολεκτικά ΜΟΝΟΣ του γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης σε ημιτελικό τσλ περνώντας όλη την άμυνα, που έβαλε γκολ με κεφαλιά! σε τελικό τσλ, που κέρασε ένα τσουβάλι γκολ και ασίστ Ρεάλ, Ατλέτικο, Σεβίλλη και τις τοπ ομάδες της Αγγλίας, που πήρε Μουντιάλ ξεχωρίζοντας σχεδόν σε κάθε ματς στα 35 του και αμέτρητα αλλά σε τόσα ματς, είναι λίγος. Πρώτος ακόμα και σε γκολ με σουτ εκτός περιοχής. Το απόλυτο τσιτ, ο παίχτης που είναι τοπ σε ασίστ, ένας με έναν (και δύο,τρεις, τέσσερις κλπ) και σκοράρισμα, είναι... μεσακος.
Και να αποθεωνονται ελάχιστοι χαρακτήρες σαν τον Κριστιάνο, που από το 2009 παίζει για την Πάρτη του και έκανε επιστήμη τον ναρκισσισμό και το καπέλωμα της ομαδικής προσπάθειας των υπολοίπων. Ε όχι σαν ΠΑΟΚτσης δεν το δέχομαι αυτό.
Υγ δε θα καταλάβω ποτέ πως γίνεται κάποιος να είναι ΠΑΟΚ και να λατρεύει Κριστιάνο (Όχι μόνο παικτικά αλλά και και σαν σταση ζωής ) και να υποστηρίζει Ρεάλ Μαδρίτης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος billagorn την Τρί 16 Ιούλ 2024, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.