mpafos4 έγραψε:Επειδη τον ανθρωπο που μου μετεφερε,το τι συνεβη εκει μεσα,τον εχω απολυτη εμπιστοσυνη -και φυσικα οποιος τον γνωρισει,μονο ρατσιστη δεν τον λεει(πηρε το λογο και ο ιδιος σε καποιες στιγμες)-απο οτι μου ειπε οι ενδοιασμοι απο καποιους γονεις ηταν απολυτως φυσιολογικοι.
Το οτι εκει μεσα υπηρχαν και υπανθρωποι,δεν σημαινει πως ολοι τους ειναι τετοιοι.
Αυτο που θελω εγω να πω ειναι πως η εικονα που επιλεγουν,ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ- να δειξουν,γινεται για συγκεκριμενο λογο καθε φορα!!!
Και για αλλη μια φορα θα πω πως με τον τροπο που λειτουργουν,μονο αντιθετα αποτελεσματα θα εχουν!Γι' αυτο και η ΧΑ εχει φτασει εκει που εχει φτασει......
Δηλαδή επειδή έχει πρόσφυγες υπανθρώπους (για τους γονείς μιλάω, δεν διανοείται να πεις υπάνθρωπο ένα παιδί 7-8 χρονών!!), πρέπει ΟΛΑ τα παιδιά, και όσα έχουν δεχτεί σωστή και όσα έχουν δεχτεί λάθος ανατροφή, να αποκλειστούν από το σχολείο;;
Έχει Έλληνες υπανθρώπους με το κιλό. Να μπανάρουμε από την εκπαίδευση και όλα τα ελληνόπουλα;;
Θα σωθεί και το μυαλό τους από πολλές άχρηστες μαλακίες που θα τους κάνει το μυαλό πουρέ.