Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του EFSF, ο διευθύνων σύμβουλος του EFSF,
Κλάους Ρέγκλινγκ οφείλει να ενημερώσει τον πρόεδρο της Ομάδας Εργασίας του Eurogroup και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου σήμερα για την μη πληρωμή και να προτείνει μία από τις ακόλουθες τρεις επιλογές:
-Την επιτάχυνση του δανείου: αυτό σημαίνει ότι το EFSF ακυρώνει τη σύμβαση δανείου και ζητά την άμεση εξόφληση του κεφαλαίου και των τόκων.
-Την παραίτηση από δικαιώματα: αυτό σημαίνει ότι το EFSF παραιτείται αμετάκλητα από το δικαίωμα και τα μέσα αντιμετώπισής της στο πλαίσιο του δανείου για τη συγκεκριμένη μη πληρωμή.
-Επιφύλαξη δικαιωμάτων: αυτό σημαίνει ότι το EFSF δεν επιταχύνει το δάνειο ούτε παραιτείται του δικαιώματός του να το κάνει, αλλά αντ 'αυτού διατηρεί το δικαίωμα να ενεργεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

υγ: ριζλα, δεν με "τρομοκρατεί" το οικονομικό. Δόξα το Θεό, πιστεύω στις δυνατότητες μου και την άκρη μου θα την βγάλω. με τρομοκρατεί πραγματικά (χωρίς εισαγωγικά) το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην κοινωνία που βλέπω. και αυτό γιατί φυσικά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται στα μεγάλα κέντρα όπου οι σχέσεις είναι ακόμα πιο απρόσωπες...