k_karamichalis έγραψε:Κατ' αρχήν απαράδεκτο τοπικ το οποίο όμως μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω μερικές τοποθετήσεις περι του θέματος.
1. Όποιος γνωρίσει Αθηναίο ΠΑΟΚΤΣΗ θα καταλάβει ότι πρέπει να βγάλει το στόκο από το κεφάλι του. Πως νιώθει ένας Αθηναίος ΠΑΟΚΤΣΗΣ όταν του βρίζουν το σπίτι του;
2. Η συζήτηση περί κόντρας και τα σχετικά πρέπει να μείνει μόνο σε επίπεδο πλάκας και χιούμορ (σουβλάκι καλαμάκι και μπουγάτσα και μέχρι εκεί)
3. Όποιος έχει ζήσει για κάποιο καιρό στην Αθήνα θα καταλάβει ότι απο την πλευρά των Αθηναίων (των γνήσιων Αθηναίων εννοώ) δεν υπάρχει καμμία κόντρα και ίσα ίσα συμπαθούν πολύ τους Θεσσαλονικείς και τους Μακεδόνες γενικότερα.
4. Επειδή μερικοί δεν έχουν καταλάβει καλά ,σκοπός μας θα πρέπει να είναι να φτιάξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ειδικά σε μικρές ηλικίες. Και ειδικά στην Αθήνα η οποία είναι και η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ της χώρας μας, μην το ξεχνάμε. Μην περιορίζετε τον ΠΑΟΚ στα στενά όρια της Θεσσαλονίκης. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν κόσμο παντού. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τσιφλίκι κανενός και δεν είναι συνοικιακό σωματείο.
5. Οι υγιώς σκεπτόμενοι Αθηναίοι βλέπουν τον ΠΑΟΚ σαν ένα τρόπο έκφρασης διαφορετικό απο τους άλλους, και δεν είναι πολλοί που λένε "Αν δεν ήμουν αεκ,παο,γαύρος θα ήμουν ΠΑΟΚΤΣΗΣ". Ο ΠΑΟΚ εκφράζει την επανάσταση απέναντι σε οτιδήποτε Political correct.
Τι τους σταματάει απο αυτό; Η γκρίνια και η αρνητική ενέργεια που δυστυχώς εισπράττουν απο Θεσσαλονίκη μεριά.
6. Και για τον Αθηναίο, για όλα φταίει η Αθήνα. Για το Θεσσαλονικιό, ποιός φταίει; Μήπως φταίει που για 10 χρόνια βγάζεις δήμαρχο τον Παπαγεωργόπουλο (!!!!!!!!!!) και νομάρχη τον Ψωμιάδη (!!!@!!#@@#). Δεν τους ψηφίζει ο Αθηναίος αυτούς...
7. Το ότι κακώς όλα τα κέντρα αποφάσεων και εξουσίας όπως και όλες οι σοβαρές δουλειές έχουν συγκεντρωθεί στην Αθήνα, είναι γεγονός. Τίποτα δεν ξεχωρίζει όμως τον εργάτη στο Πέραμα απο τον εργάτη στην Περαία.
Αυτά!
ΥΓ. Και η Αθήνα έχει καλό φραπέ, αλλά δεν το κάνουν και θέμα....
Είναι κακό να ξέρει κάποιος μια πόλη απο το φραπέ και τα μπουζούκια.
Καιρός είναι να μάθει ο κόσμος αυτή την πόλη για την ΟΜΑΔΑ που παίζει εκεί.
ΔΙΔΑΞΤΕ ΠΑΟΚ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ!
Δικά σου ταλέντα τα κλέβουνε, πάνε εκεί όπου είναι συγκεντρωμένα τα λεφτά. Το να αντιδράς σε αυτό δεν είναι μιζέρια. Είναι αντίσταση..
Επίσης η μιζέρια έχει κάποιο λόγο που υπάρχει.. η φτώχεια δεν υπάρχει μόνο στην ψυχή..την βλέπουμε γύρω μας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι νομοί με την μεγαλύτερη ανεργία είναι εδώ και όχι εκεί κάτω.
Δεν είμαι πιο πίσω. Με πάνε πίσω. Και δεν με αρέσει.
Και ο ΠΑΟΚ έχει συνέχεια στην ιστορία του νομίζω, γιατί όπως όταν είχαμε έρθει πρόσφυγες τότε στην ελλάδα πασχίσαμε να φτάσουμε τους γηγενείς, σε όλα τα επίπεδα, έτσι και τώρα. Πρέπει να πασχίζουμε να έχουμε ζωή στον τόπο που αγαπάμε πάνω από όλα τα άλλα. Την Μακεδονία και την Σαλονίκη. Αυτός είναι ο λόγος που γκρινιάζουμε. Δεν το αντέχω να είμαι αποπαίδι. Είμαι πολύ περήφανος για να το αντέξω κάτι τέτοιο..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης