Ταινίες - σειρές

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Παρ 20 Οκτ 2023, 21:17

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι και η 3η είναι γαμιστερή! Την είδα δύο φορές, σε κρατάει σε αγωνία!

Είχε το ίδιο τέλος και τις δύο φορές;
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 20 Οκτ 2023, 21:17

Δεν θυμάμαι ;)
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Παρ 20 Οκτ 2023, 21:18

Αχα! Το ήξερα!

Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Παρ 20 Οκτ 2023, 21:22

Και για να είμαι εντός θέματος βλέπω αυτές τις μέρες τον νέο κύκλο sex education. Μάλλον για να είμαι ακριβής κάνω πως το βλέπω δίπλα στη γυναίκα μου. Καλό είναι όμως το συνιστώ.

Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευσηαπό sn0ufel4 » Σάβ 21 Οκτ 2023, 13:05

Emma <3
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευσηαπό AngelosMerkelidis91 » Σάβ 21 Οκτ 2023, 21:15

Shanghai, η πόλη των κατασκόπων. Την έχετε δει, ωραία ταινία. Δεν είναι ακριβώς ιστορική ταινία, αλλά άμα σας αρέσουν ταινίες με πολιτική, περίοδο 2ο ΠΠ, αξίζει να την δείτε.

Μου αρέσει και το κομμάτι από το Soundtrack που ξεκινάει στο 8:15. Μαζί με τα λόγια του John Cusack στο τέλος... Πόσο άλαξε ο κόσμος από τότε, και πόσο ίδια είναι η σκέψη των ανθρώπων που καθορίζουν τον πλανήτη... είναι τρομερό!

AngelosMerkelidis91

Δημοσίευσηαπό AngelosMerkelidis91 » Σάβ 21 Οκτ 2023, 21:36

Μια ακόμη ταινία που μου αρέσει:

Pearl Harbor. Αν και για να είμαι ειλικρινής, η ταινία δεν θεωρείται καθόλου ιστορική, είναι καθαρά δραματική ρομαντική. Θέλω κάποτε να πάω στην Χαβάη Δεκέμβρη μήνα για το Pearl Harbor, την ημέρα μνήμης. Δεν είναι φοβερό - την ημέρα που η Ιαπωνία χτυπούσε το Pearl Harbor, είναι η μέρα που ξεκινάει η Αμερική και γίνεται σταδιακά η κυρίαρχη δύναμη.

Η συγκεκριμένη σκηνή με την Kate Beckinsale μου αρέσει πάρα πολύ. Καταρχάς, μου αρέσει αυτή, είναι πολύ κοντά στα γούστα μου, καστανομάλα, ωραίο χαμόγελα, γλυκά μάτια. Επίσης, η σκηνή μέσα στα τρένα και background η μουσική του Hans Zimmer - είναι όνειρο. Μου βγάζει μια μελαγχολία η σκηνή.

Βέβαια, αγαπημένη μου σκηνή στην ταινία η τελευταία - όλο το τελευταίο τρίλεπτο.

AngelosMerkelidis91

Δημοσίευσηαπό AngelosMerkelidis91 » Σάβ 21 Οκτ 2023, 21:38

Επίσης, μια ωραία ταινία που μου αρέσει: Enemy at the Gates.

Η αγαπημένη μου σκηνή, όταν ο Ρώσος, σκοτώνει όλους τους Γερμανούς Ναζί στην αρχή. Masterpiece!

AngelosMerkelidis91

Δημοσίευσηαπό AngelosMerkelidis91 » Σάβ 21 Οκτ 2023, 21:40

Λοιπόν, ας γράψω και μια ωραία ρομαντική που δεν έχει σχέση με πόλεμους ή τον 2ο ΠΠ.

Serendipity Καταρχάς, παίζει η Kate Beckinsale. Είναι απο τις λίγες χαζορομαντικές ταινίες που μου αρέσουν. Ωραία και η Νεα Υορκη τα Χριστούγεννα, ωραίο και το love story. Επίσης, θα σας φανεί αστείο, αλλά μου αρέσει και η λέξη! αμα το ψάξετε θα δείτε ό,τι έχει την μοναδικότητα της.

Η αγαπημένη μου σκηνή: (προσοχή είναι spoiler η σκηνή! αλλά όλοι ξέρουμε ό,τι οι ρομαντικές έχουν happy end!) χαχαχα

AngelosMerkelidis91

Δημοσίευσηαπό AngelosMerkelidis91 » Σάβ 21 Οκτ 2023, 23:28

Αν και ο Tom Hanks, είναι ένας ηθοποιός που με έχει ξενερώσει με την ενασχολήση του με την πολιτική - και ο τρόπος που την κάνει- μαζί με όλο το Δημοκρατικό μπλόκ τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ό,τι είναι απο τους σπουδαιότερους ηθοποιούς των τελευταίων δεκαετιών.

Οι τελευταίες του ταινίες (μετά το 2010) δεν με πολυτρελένουν - αλλά έχει παίξει σε τόσες σπουδαίες - που δεν ξέρω ποιά ειναι η αγαπημένη μου. Γιαυτό θα διαλέξω ένα Tom Hanks Top 6. Με θλίβει που αφήνω ταινίες έξω όπως το, The Green Mile (1999). Υπέροχη ταινία το Forrest Gump - και με τρομερή μουσική. Στον Ναυαγό, αμα το καλασκεφτείς, είναι τρομερό να παίζεις μια ταινία solo, χρειάζεται απίστευτο ταλέντο. Επίσης, έχει παίξει τρομερά απο κωμωδίες, δράματα μέχρι και πολεμικές. Την τελευταία δεκαετία, με εξαίρεση το Captain Phillips (2013), οι ταινίες είναι μέτριες, αλλά νομίζω είναι λογικό με την παρακμή που επικρατεί στην βιομηχανία κινηματόγράφου.

6. Philadelphia (1993)
5. Sleepless in Seattle (1993) -ξέρω είναι έκπληξη αλλα μου αρέσει-
4. You've Got Mail (1998)
3. Saving Private Ryan (1998)
2. Cast Away (2001)
1. Forrest Gump (1995)

Ο Joe Biden έτσι όπως έτρεξε στο Ισραηλ, μου θύμισε τον Forest Gump.

Run Joe, Run!

AngelosMerkelidis91

Δημοσίευσηαπό AngelosMerkelidis91 » Δευτ 23 Οκτ 2023, 20:15

Τρομερή σκηνή.

Ποντιακά δε χορευει;

AngelosMerkelidis91

Δημοσίευσηαπό AngelosMerkelidis91 » Δευτ 23 Οκτ 2023, 20:19

AngelosMerkelidis91

Δημοσίευσηαπό Gospi » Τετ 25 Οκτ 2023, 14:41

Δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθει σειρα, αλλα ανακαλυψα προσφατα το taskmaster με παρουσιαστή τον Greg Davies και το βρισκω ακρως απολαυστικο!
The North Remembers
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Πέμ 26 Οκτ 2023, 01:58

του μικρού Άλεξ Χορν είναι το taskmaster. Δυστυχώς χρειάζεται καλά αγγλικά για να το απολαύσεις, αφού πολλές φορές οι δοκιμασίες βασίζονται στην ερμηνεία των οδηγιών.
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευσηαπό theodorsalonika » Πέμ 26 Οκτ 2023, 09:25

Sound of freedom..η τελευταία ταινία που είδα του 2023...και η μόνη που άξιζε...

Επίσης αγαπημένη μου ταινία είναι το sleepers 1996..για όποιον δεν την έχει δει αξίζει με το παραπανω
Βλέπουμε τους αετούς να πετούν ψηλά μόνοι τους, ενώ τα πρόβατα μαζεύονται σε κοπάδι.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινηματογράφος-βίντεος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης