Ταινίες - σειρές

Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Mutasevic »

Miles έγραψε:Αν και δεν πληρώνω λεφτά σε συνδρομητικά και μόνο ότι διαβάζω αριστερά και δεξιά, όντως τα the bear και severance αξίζουν. Το silo, από τα δυστοπικά που είναι της μόδας, αφήνει υποσχέσεις αν και δεν είναι ασφαλώς του επιπέδου handmaid's tale. Και το last of us αξίζει, παρότι για ζόμπι ούτε να ακούσω.
Από αγγλικούρες slow horses (ρεσιτάλ από Γκάρυ Όλντμαν και Κρίστιν Σκοτ Τόμας) και A spy among friends. Το μοναδικό σκανδιναβικό που έχω δει είναι το the Lorenskog disappearance που μ' άρεσε και είναι αληθινή ιστορία.
Όποιος είναι φαν του star wars κόσμου, andor με κλειστά μάτια, ξεχωρίζει.
Το north shore ειναι φάση slow horses όχι τόσο cult αλλά καλό.
Star wars, ahsoka k rebels μαρεσαν, ωραία κωμωδία το shameless το αμερικανικό καλό κάψιμο οπως κ το Californication.
Πολλές πολυδιαφημισμενες μετριότητες παντως τα καινούργια, σε κάνει χίλιες φορές να πας να ξαναδείς τα παλιά stargate k battlestar gallactica

Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Στον τομεα scifi παντως η σειρα που τα σπαει πραγματικα ειναι το expanse στο πραιμ. Ειναι οτι καλυτερο εχει βγει στον τομεα εδω και παρα πολλα χρονια. Εφε πλοκη ανατροπες ολα τα εχει. Και πανω απο ολα «ρεαλισμο». Ειναι και επιστημονικα ακριβης. Ενας κυκλος εκανε κοιλια απο τους 6 αλλα αξιζει πολλα.

Πριν πολλα χρονια διαβασα την σειρα βιβλιων σιλο. Ενδιαφερον θεμα. Αλλα η σειρα επικεντρωνεται πολυ στην φατσα της ρπωταγωνιστριας και δεν δινει πολλα απο τα στοιχεια για την ζωη εκει. Ενδιαφερουσα παντως. Απλα θα περιμενα να βγει και ο επομενος κυκλος γιατι τα επεισοδια δεν φτανουν να σε βαλουν καλα στο κλιμα.
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

praman έγραψε:Από Σκανδιναβικές σειρές, μου άρεσε πολύ το The Bridge (Bron/Broen)
Ναι, μπράβο, το ξέχασα... πολύ καλο!
Γενικά, σε επίπεδο σκηνοθεσίας οι Σκανδιναβοί ειναι (πολύ) μπροστά, σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Mutasevic έγραψε:
Miles έγραψε:Αν και δεν πληρώνω λεφτά σε συνδρομητικά και μόνο ότι διαβάζω αριστερά και δεξιά, όντως τα the bear και severance αξίζουν. Το silo, από τα δυστοπικά που είναι της μόδας, αφήνει υποσχέσεις αν και δεν είναι ασφαλώς του επιπέδου handmaid's tale. Και το last of us αξίζει, παρότι για ζόμπι ούτε να ακούσω.
Από αγγλικούρες slow horses (ρεσιτάλ από Γκάρυ Όλντμαν και Κρίστιν Σκοτ Τόμας) και A spy among friends. Το μοναδικό σκανδιναβικό που έχω δει είναι το the Lorenskog disappearance που μ' άρεσε και είναι αληθινή ιστορία.
Star wars, ahsoka k rebels μαρεσαν, ωραία κωμωδία το shameless το αμερικανικό καλό κάψιμο οπως κ το Californication.
Πολλές πολυδιαφημισμενες μετριότητες παντως τα καινούργια, σε κάνει χίλιες φορές να πας να ξαναδείς τα παλιά stargate k battlestar gallactica

Τα stargate είναι μυθικά!! Ειδικά τα SG1 και ATLANTIS. Αν τα πάρεις με τη σειρά θα σε βγάλουν κανα χρόνο!! Το Γκαλάκτικα νομίζω πως μόνο το παλιό αξίζει. δεκαετίας 70!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

praman έγραψε:Από Σκανδιναβικές σειρές, μου άρεσε πολύ το The Bridge (Bron/Broen)
Σωστος
Πολυ δυνατο
Δες κ το γερμανικο Der Pass (Pagan Peak)
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ρε σεις.. εβαλα να δω αυτό το Μπρουκλιν 99 που λέτε.. τί μ@λκια είναι αυτή;;;; :lol: :lol: :lol:
πείτε καμια σειρά της προκοπής να δω..
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Χαχαχαχαχαχ :lol: :lol:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Totem_pk έγραψε:Στον τομεα scifi παντως η σειρα που τα σπαει πραγματικα ειναι το expanse στο πραιμ. Ειναι οτι καλυτερο εχει βγει στον τομεα εδω και παρα πολλα χρονια. Εφε πλοκη ανατροπες ολα τα εχει. Και πανω απο ολα «ρεαλισμο». Ειναι και επιστημονικα ακριβης. Ενας κυκλος εκανε κοιλια απο τους 6 αλλα αξιζει πολλα.

Πριν πολλα χρονια διαβασα την σειρα βιβλιων σιλο. Ενδιαφερον θεμα. Αλλα η σειρα επικεντρωνεται πολυ στην φατσα της ρπωταγωνιστριας και δεν δινει πολλα απο τα στοιχεια για την ζωη εκει. Ενδιαφερουσα παντως. Απλα θα περιμενα να βγει και ο επομενος κυκλος γιατι τα επεισοδια δεν φτανουν να σε βαλουν καλα στο κλιμα.
Όταν ψαχνόμουν για sci-fi, τον καιρό που ανακάλυψα το black mirror, υπήρχαν και το expanse και carbon altered. Το πρώτο το παράτησα στα 15 λεπτά :mrgreen:. Του έδωσα όμως και δεύτερη ευκαιρία και πρόσφατα έκατσα και το είδα όλο. Επιβεβαίωσε την πρώτη μου άποψη/επιλογή :mrgreen:. Το δεύτερο το παράτησα στο τρίτο επεισόδιο. Γνώμη μου, απευθύνονται κυρίως σε νεανικό κοινό.
Μην κάνετε το αστείο και δείτε raised by wolves, σιχτίρισα τον Ρίντλεϋ Σκοτ.
Ενώ οι δύο πρώτες σεζόν του westworld ήταν καλές, οι επόμενες για πέταμα, μέχρι που το κόψανε γιατί απλά δεν πήγαινε άλλο...
Το foundation που είδα φέτος, με το ζόρι...
Υπάρχουν δύο σειρές που παίζουν με την ιδέα του παράλληλου σύμπαντος, η πρώτη είναι το the man in the high castle, που απλά βλέπεται. Το δεύτερο είναι το counterpart, που παρότι ήταν στα αζήτητα και το βρήκα εντελώς τυχαία, μου άρεσε περισσότερο και σεναριακά και σκηνοθετικά και από ηθοποιία.
Totem_pk

Αφού αντέξεις το μπλακ μιρρορ προσπάθησε λίγο κι με το εξ πάνα. Ειναι αργό στην αρχή αλλά σε κάθε περίπτωση είναι το καλύτερο πρόσφατο σαιφαι που έχει βγει.
Διασκέδασα αφάνταστα με το love death and robots. Αξίζει κατεμε
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Εννοώ ότι είδα όλη τη σειρά, όχι μόνο το πρώτο επεισόδιο.
Totem_pk

OK δεν το έπιασα στην αρχή. Σωστα τ έγραψες λάθος τα διάβασα αδελφέ. Για το μπλακ μιρρορ άποψη;

O Phillip dick είναι δύσκολος και δεν μεταφέρετε εύκολα στην οθόνη. The man in the high castle είναι ολίγον περίεργο. Ένα βιβλίο του γέννησε ένα φρανσαιζ το «ηλεκτρικό πρόβατο» που όμως το πήραν και το φτιάξαν για ταινία με αποτέλεσμα τα δυο blade runner που ειδικά το πρώτο είναι αριστούργημα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Το black mirror το θεωρώ από τις καλύτερες σειρές που έχω δει, μαζί με Τσερνόμπιλ και handmaid's tale. Το game of thrones και το Lost τα θεωρώ μια κατηγορία μόνα τους.
Δεν έχω καταλάβει γιατί τα sci-fi πρέπει να είναι ταυτισμένα με δράση και μπαμ-μπουμ, γι' αυτό είπα ότι απευθύνονται σε νεανικό κοινό.
Totem_pk

Η καλή sci-fi δεν στηρίζεται στα μπλιμπλικια. Αλλά είναι δυσκολοχώνευτη. Θέλει και λίγο δράση. Αυτά βέβαια είναι γούστα. Καλή πολύ ο Αντόρ που έχει από όλα από λίγο.

Εμένα το εξπανς μου αρεσε για τον τεχνικά σωστό ρεαλισμό του. Σε ότι αφορά τα του διαστήματος.
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Χωρικός έγραψε:
Mutasevic έγραψε:

Τα stargate είναι μυθικά!! Ειδικά τα SG1 και ATLANTIS. Αν τα πάρεις με τη σειρά θα σε βγάλουν κανα χρόνο!! Το Γκαλάκτικα νομίζω πως μόνο το παλιό αξίζει. δεκαετίας 70!
Χωρικέ και το καινούριο μαρεσε το Galactica, ακόμα σπούδαζα θεολογική εκείνο τον καιρό κ ταίριαζε, ρομποτ μονοθειστες εναντιον ανθρωπων 12θειστων. Καλά μουρλα ειχα με το stargate τέρμα καλτ οι κακοί γκοαουλντ ,εχω γράψειμέχρι και άρθρο στο περιοδικό strange για αστροπυλες. Το expance όντως το έχω σκεφτεί αλλά δε την παλεύω με τα αργά, to reacher ηταν καλό και to futureman επισης τέρμα τηγανισμενο

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Miles έγραψε:Το black mirror το θεωρώ από τις καλύτερες σειρές που έχω δει, μαζί με Τσερνόμπιλ και handmaid's tale. Το game of thrones και το Lost τα θεωρώ μια κατηγορία μόνα τους.
Δεν έχω καταλάβει γιατί τα sci-fi πρέπει να είναι ταυτισμένα με δράση και μπαμ-μπουμ, γι' αυτό είπα ότι απευθύνονται σε νεανικό κοινό.
Πολύ βαρύ το Μπλακ Μιρορ.
Είμαι περίπου στη μέση και βλέπω ένα επεισόδιο την εβδομάδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”