House Of The Dragon
- rade paprica
- rade paprica
- Μπαρκαρούτσος
Re: House Of The Dragon
8.5 ώρες για την πρεμιέρα!!
[youtube]_6BSZxN4nh4[/youtube]
Θυμίζω: Απόψε κλειδώνει μέχρι αύριο το βράδυ, να δούμε όλοι το επεισόδιο μέχρι αύριο και να κουβεντιάσουμε εδώ χωρίς να φάει κανείς spoilers!
Από την άλλη, αν κάποιος δεν θα έχει προλάβει να το δει ως αύριο το βράδυ, απλώς να μην κλικάρει εδώ!
[youtube]_6BSZxN4nh4[/youtube]
Θυμίζω: Απόψε κλειδώνει μέχρι αύριο το βράδυ, να δούμε όλοι το επεισόδιο μέχρι αύριο και να κουβεντιάσουμε εδώ χωρίς να φάει κανείς spoilers!
Από την άλλη, αν κάποιος δεν θα έχει προλάβει να το δει ως αύριο το βράδυ, απλώς να μην κλικάρει εδώ!
- Μπαρκαρούτσος
Σε 1 ώρα και 55 λεπτά!
Καλό ξενύχτι σε όσους έχουν HBO Max και το δουν απόψε, ή σε όσους επιλέξουν άλλους τρόπους, ανέξοδους. Που εγώ φυσικά δεν γνωρίζω, άλλωστε κάτι τέτοια απαγορεύονται.
Φωνάζω τον Lucas of House Louketopoulos και τα λέμε αύριο.
Αποκλειστική φωτογραφία όσων περιμένουν να το δουν απόψε μόλις βγει (στο τσακ είμαι):

Καλό ξενύχτι σε όσους έχουν HBO Max και το δουν απόψε, ή σε όσους επιλέξουν άλλους τρόπους, ανέξοδους. Που εγώ φυσικά δεν γνωρίζω, άλλωστε κάτι τέτοια απαγορεύονται.
Φωνάζω τον Lucas of House Louketopoulos και τα λέμε αύριο.
Αποκλειστική φωτογραφία όσων περιμένουν να το δουν απόψε μόλις βγει (στο τσακ είμαι):

- Μπαρκαρούτσος
Τέλος του πρώτου επεισοδίου, A Son For A Son!
Trailer 2ου επεισοδίου:
[youtube]7TsVh7yBLoQ[/youtube]
Trailer 2ου επεισοδίου:
[youtube]7TsVh7yBLoQ[/youtube]
- Μπαρκαρούτσος
Ο καθένας έχει την "ατζέντα" του, το δικό του τρόπο να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο. Όλοι έχουν ιδέες, κάποιοι έχουν δράκους, κάποιοι έχουν χρήσιμα κονέ. Πάλι πολύ ψέμα, πολλοί σκελετοί σε πολλές ντουλάπες.
Νικητής είναι ήδη ο λακαμάς ο Ser Criston που έχει πηδήξει μία πριγκίπισσα και κληρονόμο και τώρα πηδά τη μάνα του ψευτοβασιλιά.
Θα πω περισσότερα μετά.
Νικητής είναι ήδη ο λακαμάς ο Ser Criston που έχει πηδήξει μία πριγκίπισσα και κληρονόμο και τώρα πηδά τη μάνα του ψευτοβασιλιά.
Θα πω περισσότερα μετά.
- Μπαρκαρούτσος
Αυτό το υπεροπτικο ρουφιανακι τον Ειμοντ θα πήγαινα να τον έφερνα εγώ στη βασίλισσα
Όταν και αν ψοφήσει θα χαρώ όσο χάρηκα για τον Τζοφρυ
Όταν και αν ψοφήσει θα χαρώ όσο χάρηκα για τον Τζοφρυ
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, αλλά δεν είναι υπερόπτης έτσι αβάσιμα.
Κι εγώ άμα καβαλούσα τη Vaghar, θα ήθελα να πάω να κάψω όποιον γουστάρει Rhaenyra.
Είναι μορφωμένος, πολύ καλός με το σπαθί και καβαλάει τον μεγαλύτερο εν ζωή δράκο, που έχει πολεμήσει κιόλας. Θυμίζω, η Vaghar ήταν ένας από τους 3 δράκους που έφερε μαζί του ο Aegon the Conqueror, μαζί με Balerion και Meraxes.
Κι εγώ άμα καβαλούσα τη Vaghar, θα ήθελα να πάω να κάψω όποιον γουστάρει Rhaenyra.
Είναι μορφωμένος, πολύ καλός με το σπαθί και καβαλάει τον μεγαλύτερο εν ζωή δράκο, που έχει πολεμήσει κιόλας. Θυμίζω, η Vaghar ήταν ένας από τους 3 δράκους που έφερε μαζί του ο Aegon the Conqueror, μαζί με Balerion και Meraxes.
- rade paprica
- Μπαρκαρούτσος
Τώρα όλη η σειρά γεμάτη ξανθούλες είναι!
Προσωπικά δηλώνω ερωτευμένος με Phia Saban, την ηθοποιό που παίζει τη Helaena Targaryen!

Προσωπικά δηλώνω ερωτευμένος με Phia Saban, την ηθοποιό που παίζει τη Helaena Targaryen!
OMG!!!!!!!!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τώρα όλη η σειρά γεμάτη ξανθούλες είναι!![]()