Mitsospaoki4 έγραψε:Είχε γραφτεί αυτός πουθενά ή μόνοι μας βγάλαμε παπάδες;
Ε τώρα κι εσύ
Mitsospaoki4 έγραψε:Είχε γραφτεί αυτός πουθενά ή μόνοι μας βγάλαμε παπάδες;
Blackgr4 έγραψε:Από αυτά που έμαθα, δεν είμαι απλά αισιόδοξος. Απογειώθηκα..!
Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω λεπτομέρειες, και το γιατί, θα το μάθουμε όλοι στο προσεχές διάστημα..
Θα πω μόνο πως έχουν ανοίξει ήδη συζητήσεις με:
2 φορ (ένας εκ των δυο θα έρθει)
1 αριστερό μπακ
1 δεύτερο τέρμα
συν τις ανανεώσεις (παραμονές) τεσσάρων παικτών.
Αυτά. Καλή συνέχεια.
Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω λεπτομέρειες, και το γιατί, θα το μάθουμε όλοι στο προσεχές διάστημα..
1 αριστερό μπακ
1 δεύτερο τέρμα
Αυτά. Καλή συνέχεια.
Mitsospaoki4 έγραψε:Φορ και χαφ λένε θέλουν άμεσα!
Και μάλιστα με παίχτες από το πολύ πάνω ράφι.
Ιδωμέν
1 αριστερό μπακ
1 δεύτερο τέρμα
Αυτά. Καλή συνέχεια.
makispaspartou έγραψε:Εγώ θα ήθελα η κατάκτηση του πρωταθλήματος να μην οδηγήσει στο να κρυφτούν οι οποίες αδυναμίες . Αποδεδειγμένα ο Λουτσεσκου στηρίχτηκε τόσο σε ποιοτικούς παίκτες όσο και σε χρυσές μετριότητες από τους οποίους πήρε το 100%.. Μουργκ Μπράντον Σβαμπ Ράφα Νασμπεργκ Σαματα Εκονγκ Σαστρε καλοί χρυσοί ήταν αλλά δυστυχώς είναι μέτριας ποιότητας. Θα ήθελα πολύ να κινηθούμε σε αναβάθμιση αυτών των παικτών όσο είναι δυνατό.
makispaspartou έγραψε:Εγώ θα ήθελα η κατάκτηση του πρωταθλήματος να μην οδηγήσει στο να κρυφτούν οι οποίες αδυναμίες . Αποδεδειγμένα ο Λουτσεσκου στηρίχτηκε τόσο σε ποιοτικούς παίκτες όσο και σε χρυσές μετριότητες από τους οποίους πήρε το 100%.. Μουργκ Μπράντον Σβαμπ Ράφα Νασμπεργκ Σαματα Εκονγκ Σαστρε καλοί χρυσοί ήταν αλλά δυστυχώς είναι μέτριας ποιότητας. Θα ήθελα πολύ να κινηθούμε σε αναβάθμιση αυτών των παικτών όσο είναι δυνατό.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Προτείνω τις κάτωθι προσθήκες / αξιοποιήσεις:
1. Τσιγγάρα σαν ταχυδυναμικό χαφ,
2. Παναγιώτη Τζίμα σαν αριστερό εξτρέμ,
3. Παναγιώτου σαν δεξί στόπερ,
4. Τσαούση,
5. Ταλιχμανίδη και
6. Jackson Muleka
Αν μάλιστα αποδεσμεύσουμε Rafa, Nasberg, Ekong και Samatta και πουλήσουμε τα 3Κ θα είμαστε πολύ καλά οικονομικά.
Ο Κογκολέζος σε 35 αγώνες (30 πρωτάθλημα, 5 κύπελλο), έχει 5 γκολ και 1 ασίστ. Είναι ΙΔΑΝΙΚΟΣ.
soflodoras έγραψε:makispaspartou έγραψε:Εγώ θα ήθελα η κατάκτηση του πρωταθλήματος να μην οδηγήσει στο να κρυφτούν οι οποίες αδυναμίες . Αποδεδειγμένα ο Λουτσεσκου στηρίχτηκε τόσο σε ποιοτικούς παίκτες όσο και σε χρυσές μετριότητες από τους οποίους πήρε το 100%.. Μουργκ Μπράντον Σβαμπ Ράφα Νασμπεργκ Σαματα Εκονγκ Σαστρε καλοί χρυσοί ήταν αλλά δυστυχώς είναι μέτριας ποιότητας. Θα ήθελα πολύ να κινηθούμε σε αναβάθμιση αυτών των παικτών όσο είναι δυνατό.
Αυτο που με τοση ευκολια απαξιωνουμε τους παικτες μιας ομαδας που εφερε το πρωταθλημα μεσα απο τοσες δυσκολιες, ειναι αδιανοητο. Πραγματικα νιωθω καμια φορα, πως δεν μας αξιζει τιποτα καλο. Λυπαμαι
Κ για την ταμπακιερα. Το τι μπορει να προσφερει ο καθε παικτης ξεχωριστα, το ξερει μονο ο Λουτσεσκου. Ακομα κ ο Σαματα που μας πονεσε τα ματια, μπορει να θεωρειται απο τον προπονητη, αναντικαταστατος. Εμεις σα λαος οφειλουμε να στηριξουμε τους παικτες μας. Κ γενικα οσους φορουν τον δικεφαλο στο στηθος
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: asfdsaw, Blk12, feria, gergeo4, leroefni, lnlnx, paokspren, parisianos4, Psagmenos4, Shadow, XDPaokarare, Σουριναμέζος και 132 επισκέπτες