Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Παρ 22 Σεπ 2023, 10:47

Παρα πολυ καλος παικτης.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Παρ 22 Σεπ 2023, 10:50

Sera4 έγραψε:Ρε Τζόσοουα βλακείες μου γράφεις τώρα, από τη μια δικαιολογείς μια κατάσταση και από την άλλη μου λες καραμέλα του 5ου Μουργκ.

Και εγώ σου λέω πως για να παίξει ο Μουργκ, κάποιος αποφάσισε να μείνουν στον πάγκο ο Τάισον με τον Κωνσταντέλια και να έχουμε και τραυματία τον Μάρκος Αντόνιο. Πολύ ωραία.

Ας καταλήξουμε τώρα ότι ο λόγος που η ομάδα δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε καμία γραμμή ουσιαστικά απέναντι σε αντιπάλους που το αντιμετωπίζουν ημιεπαγγελματικά το άθλημα, είναι ο χ ψ Μουργκ, ενώ αντίστοιχα ομάδες σαν το χανούμι μπορούν να κρατάνε τη Μπράιτον χωρίς φάσεις με Σιμάνσκι, Μήτογλου και Χατζησαφί Μοχαμάντι επειδή έχουν 10 λύσεις μεσοεπιθετικά.

ΟΚ I rest my case, είπαμε φέρτε τους γκαλάκτικος.

Με την μονη διαφορα οτι ο Μουργκ δεν ειναι ο 5ος. Ειναι ο 2ος πισω απο τον Ντελια στο 10. Και αυτο απο μονο του ειναι τρομακτικο σαν σκεψη. Αν ο μικρος δεν....τοτε η αλλαγη του ειναι ο Μουργκ.
Αν και πολυ συντομα θα αναγαστει ο Ραζβαν να καταφυγει σε αλχημειες οπως Ταισον στο 10 η Ντεσποτοφ ψευτο10 πισω απο το φορ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό icue » Παρ 22 Σεπ 2023, 10:56

Και τρεμπλ να παρουμε φετος, θα παραμεινει ακατανοητη η μη αποκτηση ενος ακομα μεσοεπιθετικου.
icue

Δημοσίευσηαπό GINOLA » Παρ 22 Σεπ 2023, 11:41

Μα υπήρχαν χαρές και πανηγύρια που ο πελκας πήγε στην Τουρκία και τα χρήματα τα γλυτώσαμε για να τα δώσουμε αλλού.

Δυστυχώς δεν πήραν ποτέ μεσοεπιθετικο επομένως εκεί χάθηκε μια καλή ευκαιρία για έναν καλό παίκτη πίσω από τον ντελια που ήξερε και την ομαδα.

Έχουμε κάνει ένα ροστερ συμπαθητικό αλλά δεν δείχνει σε καμία περίπτωση στο επίπεδο που χρειάζεται για να κάνεις το κάτι παραπάνω,αν εξαιρέσεις τα 6-8 όπου γεμίσαμε. Εκεί βέβαια υπάρχει η περίπτωση Μάρκος αντονιο που ήρθε ως δανεικός για ένα έτος και επειδή ήρθε ως τραυματίας ακόμα προπόνηση με την ομαδα δεν έχει κάνει.

Ας ελπίσουμε μέχρι Γενάρη να είμαστε κοντά και να έρθουν οι παίκτες που χρειάζεται.
GINOLA

Δημοσίευσηαπό astral » Παρ 22 Σεπ 2023, 11:54

Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Πέλκας θα έκανε την ποιοτική διαφορα που ψάχνουμε ούτε θα άλλαζα κάποια από τις κινήσεις που έγιναν με τον Πέλκα.
Τόσοι παίκτες υπάρχουν, αν θέλαμε μπορούσαμε να έχουμε φέρει κάποιον στη θέση, αλλα από ότι φαίνεται αποφασίσαμε να πάμε έτσι.
Ελπίζω τουλάχιστον να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε σωστά αυτούς που έχουμε, να δέσουν οι καινούριοι και να γίνουν 1-2 κινήσεις το χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευσηαπό GINOLA » Παρ 22 Σεπ 2023, 11:57

Γτ να αλλάξεις κάποια από τις κινήσεις;

Το πρόβλημα είναι πως φάνηκε στην πραξη οτι το δίλημμα ήταν Πέλκας ή κανενας.

Αν ήταν Πελκας ή κάποιος άλλος, αν βλέπαμε τον άλλον θα ήμουν μαζί σου.

Αν και δεν νομίζω πως μπορούμε να έχουμε πολύ υψηλότερο ταβάνι από τον πελκα στο αναπληρωματικο 10
GINOLA

Δημοσίευσηαπό icue » Παρ 22 Σεπ 2023, 11:58

Επρεπε να φερουμε καποιον καλυτερο απο τον Μουργκ. Δεν ηταν δα και mission impossible.
icue

Δημοσίευσηαπό Parolos » Παρ 22 Σεπ 2023, 11:59

GINOLA έγραψε:Μα υπήρχαν χαρές και πανηγύρια που ο πελκας πήγε στην Τουρκία και τα χρήματα τα γλυτώσαμε για να τα δώσουμε αλλού.

Δυστυχώς δεν πήραν ποτέ μεσοεπιθετικο επομένως εκεί χάθηκε μια καλή ευκαιρία για έναν καλό παίκτη πίσω από τον ντελια που ήξερε και την ομαδα.

Έχουμε κάνει ένα ροστερ συμπαθητικό αλλά δεν δείχνει σε καμία περίπτωση στο επίπεδο που χρειάζεται για να κάνεις το κάτι παραπάνω,αν εξαιρέσεις τα 6-8 όπου γεμίσαμε. Εκεί βέβαια υπάρχει η περίπτωση Μάρκος αντονιο που ήρθε ως δανεικός για ένα έτος και επειδή ήρθε ως τραυματίας ακόμα προπόνηση με την ομαδα δεν έχει κάνει.

Ας ελπίσουμε μέχρι Γενάρη να είμαστε κοντά και να έρθουν οι παίκτες που χρειάζεται.
Σοβαρά τώρα τα πιστεύεις αυτά?
Σε τί νομίζεις απευθύνεσαι?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στη ζωή, θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή...
Pablo Garcia
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευσηαπό GINOLA » Παρ 22 Σεπ 2023, 12:01

Ναι, σε τι να απευθυνθώ,την άποψη μου λέω, ας πει κάποιος την δικιά του, ολες σεβαστες είναι, δεν πολυκατάλαβαινω γιατί υπάρχει εκνευρισμός και δεν με πολυνοιαζει κιόλας να είμαι ειλικρινής
GINOLA

Δημοσίευσηαπό joshua » Παρ 22 Σεπ 2023, 12:01

Τι εννοεις ρε Parolos και τι ειναι αυτο το ''Σε τι νομιζεις απευθυνεσαι'' ?

GINOLA σχετικα με τον Πέλκα τωρα,οχι ρε φιλε 1 μυριο στον Πελκα με τη καμμια...
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator

Δημοσίευσηαπό GINOLA » Παρ 22 Σεπ 2023, 12:05

Ναι,μαζί σου, περισσότερο πίκρα βγάζω που δεν ηρθε κάνεις ενώ το κενο φωνάζει.

Κάθε χρονιά έχουμε ένα κενο που φωνάζει και κάνουν πως δεν υπάρχει λες και το κάνουν για γούρι
GINOLA

Δημοσίευσηαπό nunies4 » Παρ 22 Σεπ 2023, 12:07

Αυτο το 500αρικακι που τσιμπησαμε χθες δεν το σπρωχνουμε για μια τελευταια κινηση; :D
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευσηαπό Parolos » Παρ 22 Σεπ 2023, 12:07

joshua έγραψε:Τι εννοεις ρε Parolos και τι ειναι αυτο το ''Σε τι νομιζεις απευθυνεσαι'' ?

GINOLA σχετικα με τον Πέλκα τωρα,οχι ρε φιλε 1 μυριο στον Πελκα με τη καμμια...

Έκανα συγκεκριμένη ερώτηση και απάντησε. Εκτός αν πλέον δεν έχει ο Τζινολα τους γνωστούς του μέσα στην ΠΑΕ οποτε δεχομαι την προσωπική άποψη.
Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στη ζωή, θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή...
Pablo Garcia
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευσηαπό GINOLA » Παρ 22 Σεπ 2023, 12:10

Ρε μαν ,με έχεις κάψει.

Νομίζεις ότι μιλάω εδώ σαν διορισμένος εκπρόσωπος κάποιου;

Έγραψα έχουμε κάνει ένα ροστερ συμπαθητικό κτλ κτλ. Τι άλλο μπορεί να είναι αυτό εκτός από προσωπική αποψη;

Έγραψα ότι στην παε λένε αυτό ξέρω γω ή αφήνω υπόνοια ότι αυτό είναι διαρροή του οποιοδήποτε μέσα από την παε;

Δεν σε καταλαβαίνω πραγματικά.
GINOLA

Δημοσίευσηαπό Sera4 » Παρ 22 Σεπ 2023, 12:14

Έλεγα και εγώ τι έφταιγε και η ομάδα δεν μπορούσε να παίξει μπάλα απέναντι σε άμυνες τύπου ΟΦΗ και σκουληκιού που δεχόντουσαν γκολ με το τσουβάλι.

Κοίτα να δεις τί ζημιά μπορεί να σου κάνει ο πέμπτος μεσοεπιθετικός από την αρχή της χρονιάς κιόλας μάλιστα. Το βρήκαμε και για φέτος το άλλοθι.

Α ναι και η μη έλευση δεξιού μπακ, γιατί φέτος τα δεξιά μας μπακ αποφασίσαμε να είναι ο Κεντζιόρα και ο Βιερίνια.
Αν δεν αγωνίζεσαι γι αυτά που πιστεύεις, μην κλαις γι αυτά που σου στερούν...
Άβαταρ μέλους
Sera4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 4 επισκέπτες