Sera4 έγραψε:Ρε Τζόσοουα βλακείες μου γράφεις τώρα, από τη μια δικαιολογείς μια κατάσταση και από την άλλη μου λες καραμέλα του 5ου Μουργκ.
Και εγώ σου λέω πως για να παίξει ο Μουργκ, κάποιος αποφάσισε να μείνουν στον πάγκο ο Τάισον με τον Κωνσταντέλια και να έχουμε και τραυματία τον Μάρκος Αντόνιο. Πολύ ωραία.
Ας καταλήξουμε τώρα ότι ο λόγος που η ομάδα δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε καμία γραμμή ουσιαστικά απέναντι σε αντιπάλους που το αντιμετωπίζουν ημιεπαγγελματικά το άθλημα, είναι ο χ ψ Μουργκ, ενώ αντίστοιχα ομάδες σαν το χανούμι μπορούν να κρατάνε τη Μπράιτον χωρίς φάσεις με Σιμάνσκι, Μήτογλου και Χατζησαφί Μοχαμάντι επειδή έχουν 10 λύσεις μεσοεπιθετικά.
ΟΚ I rest my case, είπαμε φέρτε τους γκαλάκτικος.
Σοβαρά τώρα τα πιστεύεις αυτά?GINOLA έγραψε:Μα υπήρχαν χαρές και πανηγύρια που ο πελκας πήγε στην Τουρκία και τα χρήματα τα γλυτώσαμε για να τα δώσουμε αλλού.
Δυστυχώς δεν πήραν ποτέ μεσοεπιθετικο επομένως εκεί χάθηκε μια καλή ευκαιρία για έναν καλό παίκτη πίσω από τον ντελια που ήξερε και την ομαδα.
Έχουμε κάνει ένα ροστερ συμπαθητικό αλλά δεν δείχνει σε καμία περίπτωση στο επίπεδο που χρειάζεται για να κάνεις το κάτι παραπάνω,αν εξαιρέσεις τα 6-8 όπου γεμίσαμε. Εκεί βέβαια υπάρχει η περίπτωση Μάρκος αντονιο που ήρθε ως δανεικός για ένα έτος και επειδή ήρθε ως τραυματίας ακόμα προπόνηση με την ομαδα δεν έχει κάνει.
Ας ελπίσουμε μέχρι Γενάρη να είμαστε κοντά και να έρθουν οι παίκτες που χρειάζεται.
joshua έγραψε:Τι εννοεις ρε Parolos και τι ειναι αυτο το ''Σε τι νομιζεις απευθυνεσαι'' ?
GINOLA σχετικα με τον Πέλκα τωρα,οχι ρε φιλε 1 μυριο στον Πελκα με τη καμμια...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 4 επισκέπτες