Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Λογικά πάμε από Γενάρη για εξτρέμ και δεξί μπακ. Ελπίζω μαζί με κάποιες αποχωρήσεις.
-
- Μπαρκαρούτσος
O Idrissi ακούγεται για Basaksehir... Ακόμα προπονείται με τους πιτσιρικάδες της Feyenoord.
Μια τέλεια μεταγραφική περίοδος θα ήτανNapoli4 έγραψε:Λογικά πάμε από Γενάρη για εξτρέμ και δεξί μπακ. Ελπίζω μαζί με κάποιες αποχωρήσεις.
1 Τφ και αποχώρηση Ζιβκοβιτς
1 στόπερ επιπέδου των 3 και αποχώρηση Νασμπεργκ
1 δεξι μπακ επιπέδου μπαμπά και αποχώρηση Σαστρε ή δανεικός ο Λυρατζης
1 εξτρεμ για αλλαγή ζιβκο επιπέδου τζαλμα κάμπος
1 δεκάρι για αλλαγή ντελια και αποχώρηση μουργκ
Τον Μπράντον τον κραταω γιατί πιστεύω τον Τζιμα
Εγώ πιστεύω δεξί μπακ είναι θέμα χρόνου να καλυφθούμε, με επιστροφή Λύρα και Σάστρε.
Μην ξεγράφουμε τόσο εύκολα τον μικρό, ούτε τον Ισπανό.
Μην ξεγράφουμε τόσο εύκολα τον μικρό, ούτε τον Ισπανό.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πιστεύω ότι το παρόν τόπικ δεν έχει νόημα ύπαρξης πλέον. Από Γενάρη πια.
Αυτός https://www.transfermarkt.com/jean-paul ... ler/182574 ελεύθερος είναι...?
Είχαμε ενδιαφερθεί ένα φεγγάρι ή λάθος κάνω...?
Είχαμε ενδιαφερθεί ένα φεγγάρι ή λάθος κάνω...?
Μια καλή περίπτωση ίσως να ήταν ο Tom Rogic. Μεχρι πρόπερσι βασικός στην Σελτικ (και αρχηγός νομίζω) έφυγε επειδή δεν ήθελε να ανανεώσει ο ίδιος. Πήγε στη West Brom μέσα Σεπτεμβρίου πέρυσι αλλά ήταν κυρίως αναπληρωματικός και όταν έπαιζε τον έβαζαν συνήθως οκτάρι ενώ είναι δεκάρι/δευτερος επιθετικός ή δεξι εξτρεμ. Σερβοαυστραλός με πολλές συμμετοχές στην εθνική, 30 χρονών, με συμπαθητικά νουμερα, ίσως να άξιζε μία προσπάθεια
Συμφωνώ για Ρόγκιτς, Θυμίζει λίγο Ιβιτς και δἰνει ύψος επιθετικά. Του κάνεις ένα χαμηλό συμβόλαιο για ένα χρόνο και αν σου βγει τότε καλώς.
-
- Επικοινωνία:
Εγώ πάντως αν ήταν να κάνουμε μια τελευταία μεταγραφή,θα γουσταρα τρελά αυτόν https://www.transfermarkt.com/santi-min ... ler/255653 Με ένα λογικό συμβόλαιο παίκτης σε καλή ηλικία,εξτρεμοφορ και μετά τα όσα έγιναν που έριξαν στο καναβάτσο την καριέρα του θα ήταν win win φάση.Και για την ομάδα που θα έβρισκε ένα υπερόπλο εκμεταλλευόμενη συγκυρίες αλλά και για τον ίδιο που θα είχε την ευκαιρία να αναστήσει ξανά την καριέρα του μετά την περίεργη υπόθεση με τον βιασμό (;)
- Μπαρκαρούτσος
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
"Με τα όσα έγιναν", "Συγκυρίες" και "περίεργη υπόθεση" οι βιασμός ρε boogyman;;boogeyman77 έγραψε:Εγώ πάντως αν ήταν να κάνουμε μια τελευταία μεταγραφή,θα γουσταρα τρελά αυτόν https://www.transfermarkt.com/santi-min ... ler/255653 Με ένα λογικό συμβόλαιο παίκτης σε καλή ηλικία,εξτρεμοφορ και μετά τα όσα έγιναν που έριξαν στο καναβάτσο την καριέρα του θα ήταν win win φάση.Και για την ομάδα που θα έβρισκε ένα υπερόπλο εκμεταλλευόμενη συγκυρίες αλλά και για τον ίδιο που θα είχε την ευκαιρία να αναστήσει ξανά την καριέρα του μετά την περίεργη υπόθεση με τον βιασμό (;)
Καταδικασμένος για σεξουαλικο έγκλημα είναι, όπου ακούστηκε ότι θα πάει υπήρχαν αντιδράσεις.
Ούτε απ'έξω, ούτε καν σαν σκέψη.
- pirate_salonica
Ούτε έξω απ' τα Μάλγαρα να μην περάσει αυτός, τι λέτε τώρα; Ποια Μάλγαρα, τα σύνορα να μην περάσει