Thank you. Έτσι. Ο Felippe μόνο 8αρι. Είναι σα να βάζεις τον Τσιμιροτ 10αρι. Κρίμα από τον ΘεοGospi έγραψε:Η τοποθετηση Φ. Σοαρες ειναι αποτελεσμα αξιολογησης του παιχτη το προηγουμενο εξαμηνο ή μια προσπαθεια να του βρουν ρολο? Δυσκολευεται τακτικα σαν οχταρι και αποδιδει καλυτερα σαν δεκαρι?GINOLA έγραψε:Και με τρομερό ενδιαφέρον.
Θα καταλάβουν και αυτοι και εμείς τι είναι πραγματικά αυτό που λείπει από το ροστερ.
Μετά από χρόνια τα φιλικά δεν ειναι αγγαρεία
Το θεωρω τεραστιο εγκλημα να μετατοπισουμε σε θεση που δεν ειναι η κανονικη του, εναν παιχτη 22 ετων για τον οποιο δαπανηθηκε τοσο μεγαλο ποσο.
Οι μεσοβεζικες λυσεις δεν ταιριαζουν με την ολη φιλοσοφια της φετινης μεταγραφικης. Αν δεν παιξουν φετος τα 8αρια στη θεση τους και τα 10αρια αντιστοιχα, ποτε θα παιξουν?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Aν και με στενοχωρει λιγο και με στενοχωρει γιατι δεν τρελαινομαι και για τον Ναρει,το οτι το θεμα του αριστερου εξτρεμ παει πισω,μπορω να βρω λογικη στην αποφαση.Σε αυτη που δεν βρισκω λογικη ειναι στη καθυστερηση στο θεμα του στοπερ. Μεγαλο το ρισκο να παμε με τη τετραδα που θα παμε στα πρωτα ευρωπαικα. Θα τρεμει η καρδια μας μην τυχει κατι στον Ινγκασον...
Ο Φελίπε έχει κάνει παραπάνω ματς στην καριέρα του ως 10αρι παρά ως 8αρι.rockavlon έγραψε:Thank you. Έτσι. Ο Felippe μόνο 8αρι. Είναι σα να βάζεις τον Τσιμιροτ 10αρι. Κρίμα από τον ΘεοGospi έγραψε:Η τοποθετηση Φ. Σοαρες ειναι αποτελεσμα αξιολογησης του παιχτη το προηγουμενο εξαμηνο ή μια προσπαθεια να του βρουν ρολο? Δυσκολευεται τακτικα σαν οχταρι και αποδιδει καλυτερα σαν δεκαρι?GINOLA έγραψε:Και με τρομερό ενδιαφέρον.
Θα καταλάβουν και αυτοι και εμείς τι είναι πραγματικά αυτό που λείπει από το ροστερ.
Μετά από χρόνια τα φιλικά δεν ειναι αγγαρεία
Το θεωρω τεραστιο εγκλημα να μετατοπισουμε σε θεση που δεν ειναι η κανονικη του, εναν παιχτη 22 ετων για τον οποιο δαπανηθηκε τοσο μεγαλο ποσο.
Οι μεσοβεζικες λυσεις δεν ταιριαζουν με την ολη φιλοσοφια της φετινης μεταγραφικης. Αν δεν παιξουν φετος τα 8αρια στη θεση τους και τα 10αρια αντιστοιχα, ποτε θα παιξουν?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλο να θέλουμε να τον δούμε ως 8αρι, που κι εγώ συμφωνώ πως ταιριάζει, και άλλο να το βρίσκουμε έγκλημα ή ο,τι άλλο.
Το ξαναδιάβασα γιατί μου έκανε εντύπωση. Για αριστερό εξτρέμ λένε ότι τον υπολογίζει. Εκτός και αν έκανε λάθοςkosths BXL έγραψε:τοκσι και τσακαλεα λες ? το ειδα και εγω αλλα δεξι εξτρεμ νομιζω ειπαν...αριστερα ρικαρντο και κουαλιατα....και οι του 24 τον ντελια για το φιλικο στις 11αδες δεξι εξτρεμ τον εχουνnunies4 έγραψε:Το δίδυμο στο live λέει ότι σήμερα που μιλάμε ο Ραζβαν αριστερό εξτρέμ υπολογίζει τον Ντελια....
Τρέχα γυρευε...
Εγώ τα έχω ξαναπεί....
Κάποιος με αφανα σε μια ακρογιαλιά πίνοντας τις τελευταίες πινακολαντες του λέει.....τρέξτε χιλιόμετρα πιτσιρίκια, σκιστειτε να κερδίσετε τον Τζένεραλ... κάντε ότι νομίζετε αλλά.... έρχομαι να παίξω 50 ματς.
21 είναι το πρώτο ματς ,πόσες μέρες πριν έχουμε για να δηλώσουμε την λίστα μας;
-
μηπως τον μπερδευεις με τον κουτσια ? γτ εγω αυτο που λες το ξερω για τον κουτσια...για τον κωσταντελια δεν εχω ακουσει κατι τετοιοMitsospaoki4 έγραψε:Κάτι ακούγεται ότι έχουν θέμα με τον πατέρα του που κάνει και τον μάνατζερMaxpaok έγραψε:Μήτσο, δεν κάνει να μάθουμε κι εμείς, ή δεν ξέρεις και συ τους λόγους?
Θα δούμε αν όντως ισχύει
- abc_o_ karpouzas
Καλά τα λες...maceio έγραψε:για την ομοιγενεια παντως δεν ανησυχω με 4-5 πορτογαλοφωνους στην ενδεκαδα ...καλου κακου ας κανουν και κανα μαθημα οι υπολοιποι να ξερουν τα βασικα , στα αγγλικα θα τους καταλαβαινουν οι αντιπαλοι![]()
Αν πει κάποιος...πας...πάσα....ολοι θα το καταλαβουν
Αν το πει στα πορτογαλικά

Μόνο εμείς και εμείς θα το καταλάβουμε...

Mαλλον τα μπέρδεψε λίγο.
Ο ντελιας υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 26
Ο ντελιας υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 26
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτό έμαθα , αυτό λέω
Υπήρχαν σίγουρα θέματα και ελπίζω να λύθηκαν για το καλό όλων μας
Ο ντελιας έχει προοπτικές ίσως και μεγαλύτερες του Τζολη
Υπήρχαν σίγουρα θέματα και ελπίζω να λύθηκαν για το καλό όλων μας
Ο ντελιας έχει προοπτικές ίσως και μεγαλύτερες του Τζολη
Να πάρει αγκαζε τον Νταντας και να κάνουν συνδρομή σε μποντιμπιλντεραδικο
Συμφωνώ και γω για την θέση του Σοαρες.
Ωστόσο έχω την εντύπωση ότι ο Λουτσε πρέπει να χωρέσει κάποιους, να τους βρει θέση στο αρχικό σχήμα.
Το έχουμε δει με Καντουρι και μπισε.
Επίσης πιθανόν βλέποντας το πρόβλημα του Σοαρες στο κομμάτι το αμυντικό που κάνει επιπόλαια φάουλ ίσως να θέλει να του δώσει ρυθμό και αυτοπεποίθηση στο 10.
Ωστόσο έχω την εντύπωση ότι ο Λουτσε πρέπει να χωρέσει κάποιους, να τους βρει θέση στο αρχικό σχήμα.
Το έχουμε δει με Καντουρι και μπισε.
Επίσης πιθανόν βλέποντας το πρόβλημα του Σοαρες στο κομμάτι το αμυντικό που κάνει επιπόλαια φάουλ ίσως να θέλει να του δώσει ρυθμό και αυτοπεποίθηση στο 10.
ολοι βοηθα Παναγια μου λενε,που να τους προλαβει ολους?joshua έγραψε:Bρε ταμα στη παναγια κανουμε καθε χρονο να ξεφορτωθουμε απο αριστερα τον Μπισεσβαρ και τον Καντουρι και τωρα ξαφνικα ειμαστε happy? Οκ διαβασα και για τον Τσολακ που ειναι καλυτερος του Ακπομ ενω σε 38 συμμετοχες στον ΠΑΟΚ εχει 3 γκολ και ο Ακπομ φετος ειχε 11...
ψαξε βρες κανενα Αγιο καλυτερα
Αποστολη,απο του χρονου τα πουλενobanebane έγραψε:Ο Ρικάρντο είναι αυτός που βγάζει μάτια, είναι νευροσπασμα ο τύπος.
Θα τρίβουμε τα μάτια μας με δαυτον, μόνο να μην τον κάνει πουλεν η γνωστή μαυρογατα.
για φετος βολεψου με τους υπαρχοντες
-
Έχει δυναμώσει αρκετά.rainmaker έγραψε:Να πάρει αγκαζε τον Νταντας και να κάνουν συνδρομή σε μποντιμπιλντεραδικο
Μεγάλη βελτίωση, σωματικά.
[/quote] Ο Φελίπε έχει κάνει παραπάνω ματς στην καριέρα του ως 10αρι παρά ως 8αρι.
Άλλο να θέλουμε να τον δούμε ως 8αρι, που κι εγώ συμφωνώ πως ταιριάζει, και άλλο να το βρίσκουμε έγκλημα ή ο,τι άλλο.[/quote]
Δεν ισχύει. Επειδή μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες μόλις μπήκα και το έψαξα στο transfermarkt.
Έχει 59 συμμετοχές ως AM και 50 ως CM.
Η βασική διαφορά ξέρεις ποια είναι; Πως η Μορεϊρένσε, έπαιζε με 3 χαφ (πάτα να δεις το τελευταίο του ματς που κέρδισαν 3-0 τη Ζιλ Βιθέντε), το ένα καθαρό εξάρι και οι άλλοι δυο μπροστά του, ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει με 2 στο κέντρο και το δεκάρι του είναι κάτι σαν δεύτερος επιθετικός.
Στην άμυνα το βλέπεις ξεκάθαρα όταν μαρκάρει στο ίδιο ύψος με τον φορ.
Οπότε όχι, δεν έχει παίξει τη θέση που παίζει στον ΠΑΟΚ τώρα. Άλλο πράγμα η τριάδα στα χαφ και άλλο η δυάδα.
Άλλο το 4-1-2-3 (ή 4-1-4-1) της Μορείρένσε και άλλο το 4-2-3-1 του ΠΑΟΚ.
Άλλο να θέλουμε να τον δούμε ως 8αρι, που κι εγώ συμφωνώ πως ταιριάζει, και άλλο να το βρίσκουμε έγκλημα ή ο,τι άλλο.[/quote]
Δεν ισχύει. Επειδή μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες μόλις μπήκα και το έψαξα στο transfermarkt.
Έχει 59 συμμετοχές ως AM και 50 ως CM.
Η βασική διαφορά ξέρεις ποια είναι; Πως η Μορεϊρένσε, έπαιζε με 3 χαφ (πάτα να δεις το τελευταίο του ματς που κέρδισαν 3-0 τη Ζιλ Βιθέντε), το ένα καθαρό εξάρι και οι άλλοι δυο μπροστά του, ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει με 2 στο κέντρο και το δεκάρι του είναι κάτι σαν δεύτερος επιθετικός.
Στην άμυνα το βλέπεις ξεκάθαρα όταν μαρκάρει στο ίδιο ύψος με τον φορ.
Οπότε όχι, δεν έχει παίξει τη θέση που παίζει στον ΠΑΟΚ τώρα. Άλλο πράγμα η τριάδα στα χαφ και άλλο η δυάδα.
Άλλο το 4-1-2-3 (ή 4-1-4-1) της Μορείρένσε και άλλο το 4-2-3-1 του ΠΑΟΚ.