Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
φευγουν ολοι μαζι τουxrisitsapa έγραψε:Δεν γίνεται να μείνουν κάποιοι από το επιτελείο του;
- theodorosstefan
Εγώ είμαι από αυτούς που δεν μου άρεσε όταν πρώτο ήρθε.... Έδειξε έργο και έφυγε όπως έκανε και ο ιβιτς.... Ο σύλλογος πλέον έχει δομή και θα βάλει τον κατάλληλο προπονητή στην ομάδα.... Ένα γρανάζι της μηχανής είναι...
-
Το άκουσες κάπου;T16 έγραψε:φευγουν ολοι μαζι τουxrisitsapa έγραψε:Δεν γίνεται να μείνουν κάποιοι από το επιτελείο του;
Ο Κων/δης θα προτείνει Μπολονι πάντως, σας το έχω πει ότι εκτός από Στοχικος είμαι και Μπολονικος;
Με προβληματίζει βέβαια η ηλικία του,δεν ξέρω αν έχει ακόμα πάθος για το ποδόσφαιρο, πάντως στο Βέλγιο, πήρε άριστα με την ομαδουλα που προπονει.
Με προβληματίζει βέβαια η ηλικία του,δεν ξέρω αν έχει ακόμα πάθος για το ποδόσφαιρο, πάντως στο Βέλγιο, πήρε άριστα με την ομαδουλα που προπονει.
Γιατι να δεχτει ο επομενος το επιτελειο του προηγουμενο; Καθε μοντερνος προπονητης εχει τη μεθοδο και τους συνεργατες, δεν ειναι Τεννεδες και Παρασχοι.
Το πιο ενδιαφερον κομμάτι της ιστοριας ειναι το buy out των 2 εκατομμυριων παντως.
Το πιο ενδιαφερον κομμάτι της ιστοριας ειναι το buy out των 2 εκατομμυριων παντως.
- Mauricio-8-
Από Μετροπολις μόλις τώρα έρχεται ξένος τεχνικός απτην Λίστα του ΠΑΟΚ! Ο Γκαρσία δεν μπορεί λένε να γίνει προπονητής ακόμη του ΠΑΟΚ καθώς δεν έχει το πτυχίο προπονητή που του επιτρέπει να είναι Ευρώπη σαν προπονητής! Οπότε έρχεται άλλος! Αντε πάλι βλέπω να μην κοιμόμαστε σήμερα.
ναι το ειπανε ακομα και ο σβουρας φευγει οχι μαζι του αλλα φευγει, το υπολοιπο κατ εμε καλυτερο team της ιστοριας σκιαθιτης,μπατσι κλπ πανε μαζι τουxrisitsapa έγραψε:Το άκουσες κάπου;T16 έγραψε:φευγουν ολοι μαζι τουxrisitsapa έγραψε:Δεν γίνεται να μείνουν κάποιοι από το επιτελείο του;
- Mauricio-8-
Μπεκρήδες που το ξέρειςthanos-xanthi έγραψε:ενισχυστε τωρα την ομαδα
μακαρι να πεισμωσουν και εκτος απο προπονητη επιπεδου, να φερουν και παιχτες επιπεδου
Γιωργη περιμενουμε τα γουστα
παιχτες να ανεβουμε επιπεδο, και οχι πιτσιρικαδες μπεκρηδες, και ταλεντα με αυτοανοσα
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Καθώς φαίνεται, υπάρχει κακή προαίρεση έναντι του Σαββιδέικου. Και να υπάρχει ακόμα και από αρδζ του ΠΑΟΚ, μπορώ να το υποπτευθώ. Δε μιλάμε για αρδόπουστες άλλων ομάδων, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά το να υπάρχει και από άτομα, απλούς οπαδούς, που είχαν να πανηγυρίσουν στο ποδόσφαιρο πρωτάθλημα 1/3 αιώνα και νταμπλ 93 χρόνια, φαντάζει ακατανόητο. Πέρα από θλιβερό.Besuch 2 έγραψε:Τοσα χρονια ο Σακχωφ κ ο Κανιας ηταν "λιγοι για εναν Ευρωπαιο ΠΑΟΚ"
Σημερα ξαφνικα κι ας φαινεται οτι δεν καιγομασταν ποτε να τους ανανεωσουμε ψαχνοντας οντως κατι καλυτερο, εγιναν τα επιχειρηματα μας για το οτι "κατι στραβα πηγαινε τελςυταια αφου χασαμε αυτους"!!
Ουτε τσιπα ουτε τιποτα ορισμενοι....
ναι ναι.. γιατι κοιμηθηκαμε τοσες μερες για να κοιμηθουμε σημερα..Mauricio-8- έγραψε:Από Μετροπολις μόλις τώρα έρχεται ξένος τεχνικός απτην Λίστα του ΠΑΟΚ! Ο Γκαρσία δεν μπορεί λένε να γίνει προπονητής ακόμη του ΠΑΟΚ καθώς δεν έχει το πτυχίο προπονητή που του επιτρέπει να είναι Ευρώπη σαν προπονητής! Οπότε έρχεται άλλος! Αντε πάλι βλέπω να μην κοιμόμαστε σήμερα.
-
Aν ειναι αληθεια ο Λουτσε ενημερωσε τη διοικηση πριν μερες και βγηκε το γεγιονος σημερα αφου ειχαμε ετοιμο προπονητηMauricio-8- έγραψε:Από Μετροπολις μόλις τώρα έρχεται ξένος τεχνικός απτην Λίστα του ΠΑΟΚ! Ο Γκαρσία δεν μπορεί λένε να γίνει προπονητής ακόμη του ΠΑΟΚ καθώς δεν έχει το πτυχίο προπονητή που του επιτρέπει να είναι Ευρώπη σαν προπονητής! Οπότε έρχεται άλλος! Αντε πάλι βλέπω να μην κοιμόμαστε σήμερα.
Τωρα θα ελεγα κατι για μελη του φορουμ μ αυτα π γραφουν αλλα θα φαω 3πλο μπαν απο ολα