Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
ARMY

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από ARMY »

Συνεχίστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τελικά ανοίχτηκε το Νο 2. Εύχομαι να έχει καλές ειδήσεις...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Στα τέλη του μηνός θα'χει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εχω 1 μερα να το γραψω...κπ το δα και στη γατα ομως σημερα νομιζω.///Γιοσι χτες.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Μετά απο τις δηλώσεις σαββιδη ότι στην Ελλάδα πρέπει να παίζουν έλληνες, νομίζω πως ο νινης μαλλον έρχεται ( απο ότι είπε ο φίλος το μεσημερι παντα).
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

μετεγγραφη δεν με χαλαει τοσο ...αλλα οχι αλλον δανεικο...αν και θα το ξαναξαναπω ειναι κριμα να χεις τετοιο προπονητη, να χει αποδεδειμενα δουλεια(ηδη φαινεται) να χεις 2 κενα μπροστα που αν καλυφθουν με καλους παικτες πραγματικα το σηκωνεις...ή τεσπα εχεις ολα τα φοντα//
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

για καποιους που νομιζουν οτι ο σαββιδης δεν ξερει τι του γινετε

Αν δεν είχαμε αυτό το αποτέλεσμα θα νομίζαμε πως δεν έχουμε προβλήματα ενώ στην ουσία έχουμε πολλά.

Για να κάνει κανείς μεταγραφές πρέπει να έχεις χρήματα. Αλλά πρέπει να οργανωθείς ως ομάδα. Θα σας φέρω το παράδειγμα της Ζενίτ που πήρε τον Χουλκ, ένα αστέρι. Αντί να κάνει βήματα προς τα εμπρός το αστέρι χάθηκε ενώ καιν οι άλλοι παίκτες πήραν την κάτω βόλτα. Δεν μπορούμε να φέρουμε μόνο ένα άτομο. Εγώ θέλω Έλληνες παίκτες για να νιώσω ότι ξοδεύω τα χρήματα μου εκεί που πρέπει. Αν δεν μπορούν να έρθουν Έλληνες πρέπει να στραφούμε αλλού»

Σημαντικότερο ρόλο παίζει για μένα η άποψη του προπονητή

μετα και απο αυτα που ειπε,εγω πιστευω οτιθα κανει τα παντα για να φερει στην Τουμπα τον φορτουνη
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

και του νινη θα παιζει....ΑΠλα Ντεσπε οταν μιλαει για τετοια ονοματα και με την ποιοτητα των αρδημοσιευματων αλλα και τ δικια μας...φτιαχνεται ''κλιμα''...θ απρεπει να ναι προσεχτικος...ελπιζω να συνεχισε ετσι//
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μακάρι despe. είναι ακριβώς οι κινήσεις που γουστάρω να κάνουμε. under 23.

Ιβάν, φέρε Κυριάκο Παπαδόπουλο ρε και κόψε τον πρόλογο. :D
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δεν ειδα να μιλαει για καποιο ονομα συγκεκριμενα.ισα ισα ειδα εναν ανθρωπο που σε συνεννοηση με τον προπονητη ξερουν οτι η δημιουργια ενος ισχυρου συνολου ειναι πανω απο μια μεταγραφη βομβα.

ακομα και η νοοτροπια να παιζουν οσο γινετε περισσοτεροι ελληνες με βρισκει πολυ θετικο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

για μπερμπατοφ ντρογμπα ρονι κλπ που ελεγε εννοουσα...και για μενα θετικο η ομαδα να χει ταυτοτητα..

Υγ καλη λυση για σεντερμπακ ο ματεος της ρεαλ μαδριτης που ρθε δανεικος στην αεκ//
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

desperando έγραψε:για καποιους που νομιζουν οτι ο σαββιδης δεν ξερει τι του γινετε

Αν δεν είχαμε αυτό το αποτέλεσμα θα νομίζαμε πως δεν έχουμε προβλήματα ενώ στην ουσία έχουμε πολλά.

Για να κάνει κανείς μεταγραφές πρέπει να έχεις χρήματα. Αλλά πρέπει να οργανωθείς ως ομάδα. Θα σας φέρω το παράδειγμα της Ζενίτ που πήρε τον Χουλκ, ένα αστέρι. Αντί να κάνει βήματα προς τα εμπρός το αστέρι χάθηκε ενώ καιν οι άλλοι παίκτες πήραν την κάτω βόλτα. Δεν μπορούμε να φέρουμε μόνο ένα άτομο. Εγώ θέλω Έλληνες παίκτες για να νιώσω ότι ξοδεύω τα χρήματα μου εκεί που πρέπει. Αν δεν μπορούν να έρθουν Έλληνες πρέπει να στραφούμε αλλού»

Σημαντικότερο ρόλο παίζει για μένα η άποψη του προπονητή

μετα και απο αυτα που ειπε,εγω πιστευω οτιθα κανει τα παντα για να φερει στην Τουμπα τον φορτουνη
αν απο την αρχη οι δηλωσεις του ηταν σε αυτο το υφος δεν θα υπηρχε φαγωμαρα.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

+1 barlow

Δεν καταλαβαίνω βέβαια αυτήν την "ελληνομανία" , δηλ. να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες να βρούμε έλληνα και μετά να προτιμήσουμε τον ξένο. Τελοσπάντων...απλά το θεωρώ κοντόφθαλμο.

Μανιακέ πού τον θυμήθηκες; Πολύ καλός. έχει συμβόλαιο;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

MANIAKOS έγραψε:για μπερμπατοφ ντρογμπα ρονι κλπ που ελεγε εννοουσα...και για μενα θετικο η ομαδα να χει ταυτοτητα..

Υγ καλη λυση για σεντερμπακ ο ματεος της ρεαλ μαδριτης που ρθε δανεικος στην αεκ//

Δεν μου αρεσε ο συκεγκριμενος,δεν ειχε κατι ιδιαιτερο,
Για τον Καλα δε λες?
Εγω επιμενω κουρμπελης (τα λεφτα ειναι πολλα οποτε δυσκολα) και μορας που νομιζω οτι τα χαρακτηριστικα του ταιριαζουν σε αυτο που θελει ο προπονητης για τη θεση.
Αποτι καταλαβα ο λοπεζ δεν λεει και πολλα μενει να τον δουμε καλυτερα,και με τον κατσικα (αποψη μου ειναι οτι αυτο το παιδι δεν προκειτε να παιξει ποτε μπαλα σε υψηλο επιπεδο και το εχω γραψει και παλιοτερα,οχι μονο λογω τραυματισμων αλλα και μυαλου) να μην ξερεις τι σου ξημερωνει πρεπει τελικα οπωσδηποτε να παρουμε και στοπερ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”