Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
ας ανεβουμε στα μπονους στοχων θα προτεινα εγω για να καλυφθει η διαφορα .
ο νιγηριανος εξτρεμ πολυ μαρεσε στα βιντεακια θα γινουμε πανισχυροι αν ερθει
ο νιγηριανος εξτρεμ πολυ μαρεσε στα βιντεακια θα γινουμε πανισχυροι αν ερθει
- sourmenetes
- Moderator
Εμείς μπορούμε να βρούμε με 1,5 εκ ισάξιο;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά η χημεία δεν πρέπει να ταραχθει ειδικά στο χώρο του κέντρου.
Θα ειναι ισως παγκοσμια πρωτη να μην υπογραψεις δανεικο παικτη που τον ειχες εδω ολο το χρονο και που ηρθες σε συμφωνια με την ομαδα που ανηκειprist64 έγραψε:ουτε σεντ δεν κατεβαινουν Μειτε και Καμαρα
το σκασανε το Μαρακι
και αντε για τον Καμαρα εχεις εναλλακτικη στο 1,81
πως θα πεις στον Ρασβαν δεν τελειωνει του Μειτε
θα την φαμε την βδομαδα μου φαινεται
ποτε μαζευομαστε?

Γιώργο δε ξέρω φίλε.
Το 1.5 χαρτί είναι αρκετά σοβαρό ποσό για να πούμε ότι δε βρίσκουμε χαφ.
Δε ξέρω, προτιμώ Μειτε αλλά ρε φίλε μέσα στην ομάδα πως γίνεται ο Μειτε να έχει το υψηλότερο συμβόλαιο; Υπάρχουν ισορροπίες, αν ο Μειτε δηλαδή θέλει τόσα λεφτά ο Ζιβκοβιτς, ο Ντέλιας και ο Κουλιεράκης που έχουν άπειρη προσφορά και δυνατότητες να τα βρουν αυτά τα λεφτά αλλου, πόσα θα ζητήσουν ? 4 χαρτια?
Το 1.5 χαρτί είναι αρκετά σοβαρό ποσό για να πούμε ότι δε βρίσκουμε χαφ.
Δε ξέρω, προτιμώ Μειτε αλλά ρε φίλε μέσα στην ομάδα πως γίνεται ο Μειτε να έχει το υψηλότερο συμβόλαιο; Υπάρχουν ισορροπίες, αν ο Μειτε δηλαδή θέλει τόσα λεφτά ο Ζιβκοβιτς, ο Ντέλιας και ο Κουλιεράκης που έχουν άπειρη προσφορά και δυνατότητες να τα βρουν αυτά τα λεφτά αλλου, πόσα θα ζητήσουν ? 4 χαρτια?
- Mitsospaoki4
- Moderator
https://www.transfermarkt.com/dennis-praet/profil/spieler/129588prist64 έγραψε:ουτε σεντ δεν κατεβαινουν Μειτε και Καμαρα
το σκασανε το Μαρακι
ποτε μαζευομαστε?
Για να μην ψάχνετε.
Να πω την αμαρτία μου, τον προτιμώ από Καμαρά
ο παπας έδωσε παπα?? Τι εννοεί εναλλακτική στο 1.81 ?
Υψος ? κάτι αλλο?
Υψος ? κάτι αλλο?
Το ΠΑΟΚ 24 γράφει πάντως για τελικές διαπραγματεύσεις με τον Μειτε. Εμείς του δίνουμε 1.5, αυτός θέλει 1.7. Λένε ότι το θέμα θα κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paok24
Tελικές διαπραγματεύσεις με Μεϊτέ!
H (μικρή) διαφορά με τον Γάλλο και η πρόθεση του ΠΑΟΚ να κλείσει άμεσα το θέμα!
Το πρώτο σκέλος της υπόθεσης παραμονής του Σουαλιό Μεϊτέ στην Τούμπα, ενδεχομένως και πιο δύσκολο, ήταν να βρεθεί η “χρυσή τομή” με την Μπενφίκα η οποία κατέχει τα δικαιώματα του Γάλλου χαφ.
Η “χρυσή τομή” βρέθηκε και μάλιστα στα απόλυτα μέτρα του ΠΑΟΚ, οπότε αυτό που απομένει για να παραμείνει στα “ασπρόμαυρα” ο 30χρονος χαφ, είναι να υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον “δέσει” με τον Δικέφαλο για τα επόμενα τρία – κατά πάσα πιθανότητα – χρόνια.
Ο πρώτος κύκλος διαπραγματεύσεων του ΠΑΟΚ με την πλευρά Μεϊτέ, κατέδειξε μία διαφορά περίπου 200 χιλιάδων ευρώ στην ετήσια αποζημίωση του ποδοσφαιριστή. Για την ακρίβεια, οι “ασπρόμαυροι” προσφέρουν στον Γάλλο ένα συμβόλαιο που θα προβλέπει ετήσια αποζημίωση 1,5 εκ. ευρώ, ο Μεϊτέ θέλει συμβόλαιο 1,7 εκ. ευρώ ετησίως, όσα χρήματα δηλαδή προβλέπει το συμβόλαιο που έχει τώρα με την Μπενφίκα και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.
Πλέον, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τον δεύτερο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον θηριώδη χαφ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν, βάσει και της έως τώρα στάσης του Μεϊτέ, πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει το πολυπόθητο “deal” που θα απαλλάξει τον Ράζβαν Λουτσέσκου από ένα μεγάλο… άγχος!
Ρε φίλε ο παίχτης δεν επαιξε για παραπάνω απο 1.5 φέτος, να μην πω ούτε καν για 1.5. Ο Αντριγια ήταν ποιο καθοριστικός συνολικα. Πάει να εκμεταλευτεί το γεγονός ότι επαιζε μέρα νύχτα επειδή δεν είχαμε κανεναν άλλο ισάξιο στο κέντρο. Εμενα αυτά δεν μου αρέσουν. Εαν και εφόσον ισχύουν τα νούμερα απο το άρθρο.
Tελικές διαπραγματεύσεις με Μεϊτέ!
H (μικρή) διαφορά με τον Γάλλο και η πρόθεση του ΠΑΟΚ να κλείσει άμεσα το θέμα!
Το πρώτο σκέλος της υπόθεσης παραμονής του Σουαλιό Μεϊτέ στην Τούμπα, ενδεχομένως και πιο δύσκολο, ήταν να βρεθεί η “χρυσή τομή” με την Μπενφίκα η οποία κατέχει τα δικαιώματα του Γάλλου χαφ.
Η “χρυσή τομή” βρέθηκε και μάλιστα στα απόλυτα μέτρα του ΠΑΟΚ, οπότε αυτό που απομένει για να παραμείνει στα “ασπρόμαυρα” ο 30χρονος χαφ, είναι να υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον “δέσει” με τον Δικέφαλο για τα επόμενα τρία – κατά πάσα πιθανότητα – χρόνια.
Ο πρώτος κύκλος διαπραγματεύσεων του ΠΑΟΚ με την πλευρά Μεϊτέ, κατέδειξε μία διαφορά περίπου 200 χιλιάδων ευρώ στην ετήσια αποζημίωση του ποδοσφαιριστή. Για την ακρίβεια, οι “ασπρόμαυροι” προσφέρουν στον Γάλλο ένα συμβόλαιο που θα προβλέπει ετήσια αποζημίωση 1,5 εκ. ευρώ, ο Μεϊτέ θέλει συμβόλαιο 1,7 εκ. ευρώ ετησίως, όσα χρήματα δηλαδή προβλέπει το συμβόλαιο που έχει τώρα με την Μπενφίκα και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.
Πλέον, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τον δεύτερο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον θηριώδη χαφ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν, βάσει και της έως τώρα στάσης του Μεϊτέ, πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει το πολυπόθητο “deal” που θα απαλλάξει τον Ράζβαν Λουτσέσκου από ένα μεγάλο… άγχος!
Ρε φίλε ο παίχτης δεν επαιξε για παραπάνω απο 1.5 φέτος, να μην πω ούτε καν για 1.5. Ο Αντριγια ήταν ποιο καθοριστικός συνολικα. Πάει να εκμεταλευτεί το γεγονός ότι επαιζε μέρα νύχτα επειδή δεν είχαμε κανεναν άλλο ισάξιο στο κέντρο. Εμενα αυτά δεν μου αρέσουν. Εαν και εφόσον ισχύουν τα νούμερα απο το άρθρο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ειλικρινά στην περίπτωση Μειτε οι αρδ δεν ξέρουν την τύφλα τους.
Αρχικά λέγανε ότι υπάρχει συμφωνία με Μειτε και χρησιμοποιείται ως μέσο πίεσης για να πέσει η Μπενφίκα.
Τελικά συμφωνούμε με Μπενφίκα (που ήταν το δύσκολο της υπόθεσης) αλλά μαθαίνουμε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με Μειτε.
Προσωπικά θεωρώ ότι στην πρώτη προπόνηση θα είναι εδώ.
Αρχικά λέγανε ότι υπάρχει συμφωνία με Μειτε και χρησιμοποιείται ως μέσο πίεσης για να πέσει η Μπενφίκα.
Τελικά συμφωνούμε με Μπενφίκα (που ήταν το δύσκολο της υπόθεσης) αλλά μαθαίνουμε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με Μειτε.
Προσωπικά θεωρώ ότι στην πρώτη προπόνηση θα είναι εδώ.
- Σουριναμέζος
Εγώ θεωρώ αυτονόητο ότι ο Μεϊτέ πρέπει να είναι ένας από τους 2-3 ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα αμοίβονται στο ταβάνι των συμβολαίων
1,8 νομιζω παιρνει στην Μπενφικα ο ΜειτεVfB v2 έγραψε:Εμείς θέλουμε να τους κατεβάσουμε κάτω απο το 1.5;prist64 έγραψε:ουτε σεντ δεν κατεβαινουν Μειτε και Καμαρα
το σκασανε το Μαρακι
ποτε μαζευομαστε?
ο αλλος ακουστηκε οτι θελει 2
στο τελος θα τα παρει το Μαρακι και θα τους δωσει 3
Αναρωτιέμαι , αν δεν τον υπογράψουμε , θα του δώσει η Μπενφίκα το 1.8 πάλι ;
Μαράκι κράτα γερά και μην υποκύπτεις σε εκβιασμούς !!
Μαράκι κράτα γερά και μην υποκύπτεις σε εκβιασμούς !!

αμαρτια εξομολογουμενη,ουκ εστι αμαρτιαMitsospaoki4 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/dennis-praet/profil/spieler/129588prist64 έγραψε:ουτε σεντ δεν κατεβαινουν Μειτε και Καμαρα
το σκασανε το Μαρακι
ποτε μαζευομαστε?
Για να μην ψάχνετε.
Να πω την αμαρτία μου, τον προτιμώ από Καμαρά