Τούρκος αρδ και έμπιστος, είναι σαν να λέμε πολιτικός και τίμιος.vasgias έγραψε:ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ: Για προφορική συμφωνία του Δικεφάλου με τον Καμαρά κάνουν λόγο οι Τούρκοι. Ό,τι δεν έχει εμπλοκή στο θέμα του πλέον η Φενέρ. Επισκέφτηκα το προφιλ που το ανέβασε. Δεν φαίνεται έμπιστο. Προχωράμε.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ε δύο σενάρια υπάρχουν. Να έρθει η να μην έρθει. Ο τύπος έχει 50% πιθανότητες να επαληθευτεί.George Best έγραψε:Καλα δε θα διαφωνησουμε για τον Kyri...Στα τετοια μας.ο παιχτης να κλεισει.Magpies4 έγραψε:πότε θα καταλαβετε οτι ο κυρι στο τουιτερ ειναι τρολ παοκτσάκι; οτι δεν εχει καμια απολυτως ενημερωση (μονο ντεσποντοφ πετυχε και αυτο μπορει να εξηγηθει λογικα);
εν προκειμένω, ανεβασε για ΠΟΙΟΣΜΟΥΡΓΚ και εχει 3 στις 4 φωτό ενα τηλεσελεμπριτι αντί του μπουργκ. προφανως τρολάρει.
Εγω το ειπα επειδη οταν αποσυραμε το ενδιαφερον μας και ειπαμε τελος και τον εβριζαν ολοι στο τουιτερ τον Κyri, αυτος ορκιζοταν οτι ο παιχτης θα ερθει και μην τα πιστευετε και ολα ειναι παπας κτλ.
Σημερα στο προσκηνιο παλι ειναι ο Καμαρα παντως...
Αν ερθει θα ειναι ο μονος που θα δικαιωθει εκ των πραγματων

σελιδα 333 στη συζητηση. πειτε γρηγορα κανεναν παπα να φυγουμε απο την γκαντεμοσελιδα

-
Ενώ τα δικά μας φυντανια είναι για ΠούλιτζερMitsospaoki4 έγραψε:Τούρκος αρδ και έμπιστος, είναι σαν να λέμε πολιτικός και τίμιος.vasgias έγραψε:ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ: Για προφορική συμφωνία του Δικεφάλου με τον Καμαρά κάνουν λόγο οι Τούρκοι. Ό,τι δεν έχει εμπλοκή στο θέμα του πλέον η Φενέρ. Επισκέφτηκα το προφιλ που το ανέβασε. Δεν φαίνεται έμπιστο. Προχωράμε.
Κύριοι, για να μην κοροϊδευομαστε:
Ναι υπάρχει θέμα με Καμαρά, όντως ισχύει πως είναι πιθανό σήμερα να έχουμε εξέλιξη.
Το αν θα είναι θετική ή αρνητική όμως δεν το ξέρει κανείς μέχρι τώρα
Έκανε ο ΠΑΟΚ τις κινήσεις του, η μπάλα είναι στα χέρια του παίκτη, ιδωμεν.
Είναι ξεκάθαρο ότι είτε ο Καμαρά είτε οι εκπρόσωποι του, είχαν βλέψεις για αλλού, πιο ψηλά, πιο πολλά. Μέχρι χτες δεν υπήρχε κάτι τόσο τρομερό
Αν βρει κάπου καλύτερα, ας πάει. Είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας
Ναι υπάρχει θέμα με Καμαρά, όντως ισχύει πως είναι πιθανό σήμερα να έχουμε εξέλιξη.
Το αν θα είναι θετική ή αρνητική όμως δεν το ξέρει κανείς μέχρι τώρα
Έκανε ο ΠΑΟΚ τις κινήσεις του, η μπάλα είναι στα χέρια του παίκτη, ιδωμεν.
Είναι ξεκάθαρο ότι είτε ο Καμαρά είτε οι εκπρόσωποι του, είχαν βλέψεις για αλλού, πιο ψηλά, πιο πολλά. Μέχρι χτες δεν υπήρχε κάτι τόσο τρομερό
Αν βρει κάπου καλύτερα, ας πάει. Είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας
- Patricio_4
Δεν πάει έτσι. Αν πχ εγώ πω ότι έρχεται ο μπελιγχαμ έχω 50% πιθανότητες να επαληθευτώ? Αν κλείσει τελικά ο καμάρα θα είναι δικαίωση του κυρι, ακόμα κι αν το είπε στη τύχη
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φτάσαμε 11 Ιουνίου. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ήδη ανακοινώσεις έστω στις ανανεώσεις. Βέβαια κάμοια ομάδα δεν έκανε μέχρι τώρα απολύτως κάμοια ανακοίνωση παίκτη.
Ακριβώς έτσι πάει. Το παράδειγμα που ανέφερες με τον Μπέλιγχαμ ειναι μη ρεαλιστικό. Ο καμαρά ωστόσο να αποκτιθεί απο τον ΠΑΟΚ είναι ρεαλιστικότατο σενάριο. 50 50 είναι. Στις μισές περιπτώσεις που θα πέσει εξω θα βγει και θα πει είμαι παπατζής όπως έκανε με την περίπτωση του Ντέλια, και στις άλλες μισές που θα πέσει μέσα θα βαφτιστεί insider.Patricio_4 έγραψε:Δεν πάει έτσι. Αν πχ εγώ πω ότι έρχεται ο μπελιγχαμ έχω 50% πιθανότητες να επαληθευτώ? Αν κλείσει τελικά ο καμάρα θα είναι δικαίωση του κυρι, ακόμα κι αν το είπε στη τύχη
Αμα κλείσει ο Μάντυ σημαίνει ότι κλείσαμε και Μειτε; Γιατί εμένα αυτό με καίει … η τζάμπα τα λαικ και τα ινσταγκραμ ;;; Αντί να κοιτάμε τπτ καλό από παραλία καλοκαιριάτικα στα σοσιαλ κοιτάμε τους φολλουερς του Μειτε
- ΑποστόληςΑ
- Patricio_4
Δεν αντιλέγω, είναι σίγουρα παπατζής αλλά στο θέμα του Καμάρα όταν οι δημοσιογράφοι το έδιναν 90 10 να μην έρθει (και οχι 50 50) επέμενε ότι έχει κλείσει.VfB v2 έγραψε:Ακριβώς έτσι πάει. Το παράδειγμα που ανέφερες με τον Μπέλιγχαμ ειναι μη ρεαλιστικό. Ο καμαρά ωστόσο να αποκτιθεί απο τον ΠΑΟΚ είναι ρεαλιστικότατο σενάριο. 50 50 είναι. Στις μισές περιπτώσεις που θα πέσει εξω θα βγει και θα πει είμαι παπατζής όπως έκανε με την περίπτωση του Ντέλια, και στις άλλες μισές που θα πέσει μέσα θα βαφτιστεί insider.Patricio_4 έγραψε:Δεν πάει έτσι. Αν πχ εγώ πω ότι έρχεται ο μπελιγχαμ έχω 50% πιθανότητες να επαληθευτώ? Αν κλείσει τελικά ο καμάρα θα είναι δικαίωση του κυρι, ακόμα κι αν το είπε στη τύχη
Επίσης επέμενε ότι έχει ήδη προσγειωθεί Ελλάδα και κάνει εξετασεις
- PAOK_antifa4
Patricio_4 έγραψε:Δεν αντιλέγω, είναι σίγουρα παπατζής αλλά στο θέμα του Καμάρα όταν οι δημοσιογράφοι το έδιναν 90 10 να μην έρθει (και οχι 50 50) επέμενε ότι έχει κλείσει.VfB v2 έγραψε:Ακριβώς έτσι πάει. Το παράδειγμα που ανέφερες με τον Μπέλιγχαμ ειναι μη ρεαλιστικό. Ο καμαρά ωστόσο να αποκτιθεί απο τον ΠΑΟΚ είναι ρεαλιστικότατο σενάριο. 50 50 είναι. Στις μισές περιπτώσεις που θα πέσει εξω θα βγει και θα πει είμαι παπατζής όπως έκανε με την περίπτωση του Ντέλια, και στις άλλες μισές που θα πέσει μέσα θα βαφτιστεί insider.Patricio_4 έγραψε:Δεν πάει έτσι. Αν πχ εγώ πω ότι έρχεται ο μπελιγχαμ έχω 50% πιθανότητες να επαληθευτώ? Αν κλείσει τελικά ο καμάρα θα είναι δικαίωση του κυρι, ακόμα κι αν το είπε στη τύχη
αν λοιπον εγω που εχω προφιλ στο τουιτερ, παιρνω την ονοματολογια που παιζει ενεργα στο ρεπορταζ της ομάδας και λέω θα ερθει/δεν θα ερθει, εκλεισε κλπ ενω δεν ξέρω ουσιαστικά τιποτα και απο καμια πηγη, τι με κανει; τρολ ή γνώστη;
τελος παντων, ο καθενας ό,τι γουστάρει, αλλά να τα βάζουμε στη σωστή βάση.
- zarathustra79
Αυτοί που έλεγαν οτι η υπόθεση του Kamara έχει τελειώσει, προφανώς αναπαρήγαγαν πληροφόρηση από την ΠΑΕ. Η οποία με τη σειρά της προφανώς και είχαν σκοπιμότητα στο να βγάλουν προς τα έξω οτι έχει τελειώσει η υπόθεση.
Από την άλλη ο κάθε τουιτεράκιας, χωρίς να έχει καμία ενημέρωση γράφει κάτι ελπίζοντας οτι θα μαζέψει κλίκς και στην περίπτωση που δικαιωθεί θα πανηγυρίζει κάνοντας τον σταλεγάκια.
Συγνώμη αλλά δε θα πάρω, για μένα τα 'μου το είπαν μέσα από την ΠΑΕ', 'ξέρω τον μάνατζερ του παίκτη', 'ο θειος μου έπαιζε μπάλα μαζί με τον ξάδερφο του κουμπάρου του παίκτη' κλπ δε λένε τίποτα. Είναι όλα φήμες. Κάποια θα γίνουν, τα περισσότερα όμως όχι.
Για μένα τίποτα δεν υφίσταται μέχρι να υπάρξει ανακοίνωση. Το να θεωρείς κάτι σαν δεδομένο, επειδή το έχουν γράψει σε δέκα sites είναι εντελώς λάθος.
Καμία δικαίωση δεν υπάρχει όταν κάνεις πρόβλεψη στην τύχη. Δικαίωση είναι όταν έχεις πληροφόρηση και την τεκμηριώνεις και επαληθεύεται.
Από την άλλη ο κάθε τουιτεράκιας, χωρίς να έχει καμία ενημέρωση γράφει κάτι ελπίζοντας οτι θα μαζέψει κλίκς και στην περίπτωση που δικαιωθεί θα πανηγυρίζει κάνοντας τον σταλεγάκια.
Συγνώμη αλλά δε θα πάρω, για μένα τα 'μου το είπαν μέσα από την ΠΑΕ', 'ξέρω τον μάνατζερ του παίκτη', 'ο θειος μου έπαιζε μπάλα μαζί με τον ξάδερφο του κουμπάρου του παίκτη' κλπ δε λένε τίποτα. Είναι όλα φήμες. Κάποια θα γίνουν, τα περισσότερα όμως όχι.
Για μένα τίποτα δεν υφίσταται μέχρι να υπάρξει ανακοίνωση. Το να θεωρείς κάτι σαν δεδομένο, επειδή το έχουν γράψει σε δέκα sites είναι εντελώς λάθος.
Καμία δικαίωση δεν υπάρχει όταν κάνεις πρόβλεψη στην τύχη. Δικαίωση είναι όταν έχεις πληροφόρηση και την τεκμηριώνεις και επαληθεύεται.
-
εν τω μεταξυ ο Τζιομπανογλου μολις το ανερτησε στο σαιτ τουςMitsospaoki4 έγραψε:Τούρκος αρδ και έμπιστος, είναι σαν να λέμε πολιτικός και τίμιος.vasgias έγραψε:ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ: Για προφορική συμφωνία του Δικεφάλου με τον Καμαρά κάνουν λόγο οι Τούρκοι. Ό,τι δεν έχει εμπλοκή στο θέμα του πλέον η Φενέρ. Επισκέφτηκα το προφιλ που το ανέβασε. Δεν φαίνεται έμπιστο. Προχωράμε.